Cerven
ohodnotit

Padella calibro 38

Další název:
...E alla fine lo chiamarono Jerusalem l'implacabile (Padella calibro 38); Bratpfanne Kaliber 38; 2 Teufelskerle gegen alle
Žánr:
Země:
Rok:
1972
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Padella calibro 38

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2022
U nás poměrně neznámá   spaghetti westernová komedie,   na které je znát vliv   úspěšné tvorby Terence   Hilla a Buda Spencera. Scott   Holden v roli Jesseho Bronsona   alias Jerusalema charakterově   připomene postavu Terence   Hilla ve snímku „Podivné   dědictví“ (1972), který   byl paradoxně vpuštěn do   kin ve stejném roce.   Zdánlivě Buda Spencera   připomene až v polovině   filmu během rvačky s   indiánama Giorgio Trestini v   roli Boba Bizona, kdy dokonce   jednou dojde i na Spencerovo   pověstné kladivo. Na celém   filmu je však   nejhumornější Keenan Wynn v   roli stárnoucího Billyho   Bronsona, který co chvíli k   dané situaci utrousí   nějaký ten komentář či   hlášku. Snímek skutečně   pobaví, ale občas zamrzí   až moc přehnané   skotačení, jako třeba   výše zmíněná rvačka s   indiánama, které již   dosahují spíše až zcela   zbytečné trapnosti.   Každopádně je zcela jasné,   že se snímek skutečně veze   na popularitě spaghetti   westernových komedií   Spencera a Hilla a buď jak   buď, nevede si zrovna   špatně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Fernando Reski

Reski Fernando

Giorgio White

White Giorgio

Naposled navštívené:
Fernando Reski

Reski Fernando

Giorgio White

White Giorgio