Cerven
ohodnotit

Padesát odstínů svobody

Fifty Shades Freed

Další název:
Fifty Shades of Grey - Befreite Lust; Petdeset odtenkov svobode; Päťdesiat odtieňov slobody; Fifty Shades of Grey - Befreite Lust
Rok:
2018
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
8.2.2018
„Nenechte si ujít vyvrcholení.“

Komentáře k filmu Padesát odstínů svobody

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 9
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.11.2019
Tak jsem se konečně dokopal   i ke třetímu dílu. Já   nevim, ale asi jsem divnej.   Jako, co se týče filmových   kvalit, tak je to prostě jen   klasickej romanťák   rozdělený do třech dílů.   Jenže od klasickýho   romanťáku se to liší tím,   že hlavní protagonisté to   prostě zvládli. Zvládli to   tak dobře, že mají větší   herecký potenciál, než   mnozí říkají. Ta chemie   mezi nimi funguje celou   trilogii a bez nich by to byl   maximálně celosvětovej   odpad. Jen klasická láska s   tvrdým sexem navíc, jinak se   zde řeší klasické   vztahové problémy. V tomto   díle máme navíc   ukřivděného Erica(pořád   jsem si říkal odkud ho znám   a už to vím, ze Smallville),   další žádost o ruku a   nečekané těhotenství.   Prostě klasický romantický   film. Ty hvězdy dávám   opravdu jen za hlavní   protagonisty, zbytek nestojí   za řeč. 40% První díl je   top
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $55miliónov║Tržby USA   $100,407,760║Tržby   Celosvetovo $368,307,760▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Najviac znesiteľný diel   ale stále strašne naivná   bejkovina, ktorá svojou   romantickou úrovňou môže   súperiť jedine zo sériou   Twilight. Neskutočne toporný   herci v ústredných   úlohách, strach a hrôza.   /25%
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.6.2018
Třetí díl není v tomto   případě žádná   nastavovaná kaše, ale   solidní přepis knižní   podoby tak rozdílně   hodnoceného příběhu.
Jenom nechápu, proč se   někdo dívá na něco co   odmítá a pak ventiluje svoje   negativní pocity?
mikee007
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.2.2018
Uff a mám to za sebou.
50 odstínů čehokoliv jde do   finále a já už vidím ta   odlišná hodnocení. Jedni   nadšení, druzí   znechucení.Chcete vědět jak   to funguje ? Vysvětlím vám   to.
Hned na začátku   je scéna, kdy pan Grey doveze   svou manželku na letiště.   Na ranveji stojí tryskáč,   na kterém je namalované   velké šedé "G".  
Ana se zeptá:   "to je tvoje?"
Christian odpoví:   "naše..."
Co   se stane v publiku? Dívky   udělají, ááááách. Oni   mají tryskáč, kam asi Ana   se svým milovaným   poletí?
Chlapi si   řeknou, čí by to asi bylo   ty náno? Vzala sis   miliardáře Greye a na   letadle je načmáraný velký   šedivý G. Jasně, že to   není Smartwings. Bože to je   blbý.
No a tak to jde   celý film...
Ne, mě   neštve, že někdo něco   napíše, resp. natočí a má   to úspěch. Mě štve to, že   někdo napíše šmíru... a   má to úspěch.
Celé   dílo ( a poslední díl   speciálně) je, jako když   pustíte dítě do   hračkářství a řeknete mu,   že si může vzít co chce.   Jenže do toho hračkářství   nepustili dítě, ale jednu   zakomplexovanou spisovatelku.   A není to hračkářství,   ale život.
A tak   hlavní hrdinka dostane   miliardáře a ten miliardář   jí miluje a taky má   nejdražší mobil a   sporťáka a několik baráků   a tryskáč a vrtulník a   bodyguardy a práci, kde   nemusí nic dělat a   povyšují jí, když není   proč a spoustu kamarádek a   pštrosa a video a milým   dívkám vůbec, ale vůbec   nevadí, že celá trilogie   prakticky postrádá   souvislejší děj, že   dialogy jsou doslova   dementní... To jim fakt   nevadí.
Bohatě   stačí, že ten chlap má   skvělou figuru, je   dominantní a ještě aaach,   je romantickej.
Nikomu   nepřijde divný, že ten   chlap během tří dílů   kompletně změnil povahu. Že   z dominantního arogantního   nadsamce se stane romantický,   žárlivý, ufňukaný   snílek. Ble...
No,   zaplaťpánbůh už to   skončilo. Teda doufám.
A jde se bodovat. Jeden   bod za hudbu, jeden bod za to,   že těm dvěma to sluší.   Jeden bod ubírám za to, jak   mizerně to zahráli. Jeden   bod dávám za asi patnáct   minut děje, jeden bod za prsa   představitelky hlavní role,   která prakticky neslezou z   plátna a jeden bod za to, že   už to skončilo.
Vím,   že pokud můj komentář čte   nějaká zástupkyně   něžného pohlaví, tak má   chuť mi vyškrábat oči, ale   já se svým názorem netajím   a zatím žádná to   neudělala. Tak na tom možná   něco bude.
POMOthy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.9.2018
Na rozdiel od dvojky   neobsahuje “vážne”   scény, ktoré by boli   polovici kina na smiech. A   obsahuje menej erotiky, ktorá   akoby tu už bola zo zvyku, z   povinnosti. Červenoknihovný   blábol s rádoby thrillerovou   linkou a zladeným   manželským vzťahom   ústrednej dvojky. Vlastne som   si už na nich celkom zvykol.   Ich sympatie sú tým, čo   film drží pokope. Diváčky   tu obzvlášť v prvej   polovici niečo poteší   každých päť minút.
Imo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2019
Brilantní trilogie
Budu hodnotit všechny tři   díly, jako celek, tedy   Padesát odstínů šedi,   Padesát odstínů temnoty a   Padesát odstínů svobody.   Všem třem filmům dávám   plný počet hvězd, tedy 5,   protože jde o brilantní   trilogii s vysokou obsahovou   hodnotou a nakonec se   šťastným koncem. Christian,   chlapec s traumatizovaným   dětstvím, si odnesl do   dospělosti sobeckou   sexuální deviaci.   Partnerský a sexuální vztah   si zaměňoval s vlastnickým   vztahem. Vzrušovalo ho   násilí vůči ženě při   sexuálním styku. V   intelektuální a pracovní   oblasti však dosáhl   vynikající výsledky a   pohádkově zbohatl.   Anastázia je inteligentní,   pracovitá a citově   vyrovnaná dívka, která se   Christianovi snažila   porozumět, postupne dokáže   eliminovat jeho sexuální   deviaci a nasmerovat ho na   rodinný život. Přes   všechny peripetie, ke kterým   v jednotlivých dílech dojde   mezi Christanem a Anastázii,   trilogie končí jejich   manželstvím a péčí o   děti. Trochu mi vadilo např.   to, že komunikace   prostřednictvím mobilních   telefonů byla ukázána pouze   v angličtině, takže jsem   někdy nerozuměl. Dalším   nedostatkem bylo, že   doprovodná hudba   prehlušovala dialogy a musel   jsem stále korigovat   hlasitost. Erotické scény   byly na to, že šlo o   erotický film, dost opatrné   a mohli ukázat víc. :) Jinak   super.
Endre-silentname
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.11.2019
A máme tu posledný film   série. "Fifty Shades   Freed". A hoci som si to   nemyslel, tak toto je podľa   mňa najhorší film celej   série. Kým predošlé dva   akosi balansovali na hrane a   nakoniec to ustáli tesne pred   priepasťou mojej stupnice,   tak tento film nemôže   zachrániť absolútne nič.   Tie dialógy sú stále   otrasné a pília uši.   Nemohol som ich počúvať   počas prvého a druhého   filmu a tu sa to nezlepšilo   ani v najlepšom. No   minimálne mám pocit, že   predošlé filmy mali v sebe   aspoň nejaké prvky, ktoré   ma dokázali presvedčiť.   Tuto je tých klišé tak   strašne moc, že je mi z toho   filmu absolútne zle. A plus k   tomu sa každé 3 minúty ozve   nejaká super pop skladba. Ten   soundtrack mi liezol po   chvíli totálne na nervy a   hudba ma po celý čas len   otravovala. Nič pozitívne na   tom soundtracku nie je. A to   som počul od začiatku.   Postavy sa v ničom neposunuli   dopredu (okrem toho, že sa   vzali) a nič nové, nič   zaujímavé, nič inovatívne   sa od nich nedočkáme. Plus   tento film by som ohodnotil   najlepšie ako keby sme tu   mali kopec scénok za sebou,   ktoré nakoniec nevedú   absolútne nikam. Len   zabíjajú čas a ich pointa   dokopy žiadna nie je. Ako   napríklad fakt, že Christian   kúpil nový dom. Ktorý potom   nikdy viac neuvidíme. Fakt,   že tu máme zbytočnú akciu,   ktorá absolútne nie je   potrebná a viac to film   zakopáva. Zloduch filmu je   príšerný a je proste len   zlý. (ZET-EL-YPSILON). Je to   otravné, nudné, ničím   zaujímavé a tentokrát už   ten film nezachráni   absolútne nič. Možno je   Dakota Johnson celkom pekne   vyzerajúca, ale to, že som   tu mal možnosť vidieť jej   prsia nie je plus filmu. V   rámci príbehu, v rámci   postáv, dialógov, hudby a   všetkého je toto skutočne   otrasný film. A tým to   uzatváram. A dúfam, že   táto filmová séria je   mŕtva. Doživotne.
BOURQUE
Hodnocení:
Přidáno: 7.8.2018
Knihu som stále nečítal,   ale ani toto posledné dielo   (hlavne z filmového   hľadiska) sa nezdá byť   úplne v poriadku (minimálne   pre mňa). Len málo scén je   vypracovaných na prijateľnej   úrovni. Hlavná dvojica   stále vypadá dobre, tá   chémia pred kamerou podľa   mňa (stále) funguje. V   dnešnej dobe však s tým   „ten istý film“ je   ťažký predať. Záver   spíš kompromis a veľmi   zjednodušený. Osobné   hodnotenie: 60%
RADIATOR-11
Hodnocení:
Přidáno: 9.5.2018
Výborně chlape.
"Uprdelně" s Tebou   souhlasím. Lepší recenzi by   snad nikdo nenapsal. To je   taková zhovadina, že jsem ji   ani nedokoukal a ve 46 minutě   vypnul. Co mne ovšem nejvíce   fascinuje, je to, že se celá   trilogie všude uvádí - jak   thriller !!!.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih22454minih22454Vetřelec 3 (1992) 
Alien 3 n
minih146795minih146795Trollové (2016) 
Trolls n
minih25121minih25121Město andělů (1998) 
City of Angels n
minih66168minih66168Deník slabocha (2010) 
Diary of a Wimpy Kid n
minih76208minih7620850/50 (2011) 
50/50 n
minih46968minih46968Twilight sága: Stmívání (2008) 
Twilight n
minih42905minih42905Apocalypto (2006) 
Apocalypto n
minih142009minih142009Bába z ledu (2016) 
Bába z ledu n
minih5880minih5880Dařbuján a Pandrhola (1959) 
Dařbuján a Pandrhola n
minih107989minih107989Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát (2013) [2k digital] 
Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Padesát odstínů temnoty (2017)

 Padesát odstínů temnoty (2017)
Padesát odstínů temnoty n
Fifty Shades Darker
Žánr: drama / romantický / adaptace / erotický / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: James Foley

(pokračování)

Padesát odstínů šedi (2015)

 Padesát odstínů šedi (2015)
Padesát odstínů šedi n
Fifty Shades of Grey
Žánr: drama / romantický / erotický
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Taylor-Johnson

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

3 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chance Národní Liga 20...

17:20 - 19:30

103 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Hospoda (1996) [TV seriál]

18:55 - 19:30

8 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

8 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Můj vlastní měsíc (Ted - För kärlekens skull)

Můj vlastní měsíc
Ted - För kärlekens skull

Dlouhé horké léto (The Long, Hot Summer)

Dlouhé horké léto
The Long, Hot Summer

Ďáblova slza (The Devil's Teardrop)

Ďáblova slza
The Devil's Teardrop

Dusty Springfield

Springfield Dusty

Zdena Kučerová

Kučerová Zdena

Hon na Šakala (The Assignment)

Hon na Šakala
The Assignment

Michael Pitt

Pitt Michael

Hráči (Shade)

Hráči
Shade

Minuta ticha (Schweigeminute)

Minuta ticha
Schweigeminute

Lež má krátké nohy (Hi-Life)

Lež má krátké nohy
Hi-Life

Naposled navštívené:
Můj vlastní měsíc (Ted - För kärlekens skull)

Můj vlastní měsíc
Ted - För kärlekens skull

Dlouhé horké léto (The Long, Hot Summer)

Dlouhé horké léto
The Long, Hot Summer

Ďáblova slza (The Devil's Teardrop)

Ďáblova slza
The Devil's Teardrop

Dusty Springfield

Springfield Dusty

Zdena Kučerová

Kučerová Zdena

Hon na Šakala (The Assignment)

Hon na Šakala
The Assignment

Michael Pitt

Pitt Michael

Hráči (Shade)

Hráči
Shade

Minuta ticha (Schweigeminute)

Minuta ticha
Schweigeminute

Lež má krátké nohy (Hi-Life)

Lež má krátké nohy
Hi-Life