Cerven
ohodnotit

Po čem ženy touží

What Women Want

Další název:
Po čom ženy túžia (SK)
Rok:
2000
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
8.3.2001
„Svět je plný estrogenu! Mohou muži vůbec někdy porozumět ženám?“

Komentáře k filmu Po čem ženy touží

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Tak tohle je slátanina, jak   se mohl (nejen) Gibson tak   zaprodat! Nezachrání to ani   H. Hunt, ač mi je celkem   sympatická.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
What Women Want
Mel Gibson je akční hrdina o   tom není potřeba diskutovat,   ale že dokáže zaujmout i v   romantické komedii to bych do   něj úplně neřekla. Po čem   ženy touží tohle je   kapitola sama o sobě, Každý   muž by chtěl vědět po čem   ženy touží, stejně jako   každá žena chce vědět po   čem touží muži. Mel Gibson   byl skvělá volba a stejně   tak i Helen Hunt, kterou já   můžu. Jejich spojení   nabízí poměrně zdařilou   zábavu a člověk se musí   bavit nad tím, jak si hlavní   hrdina Nick Marshall užívá,   když může svou šéfovou   překovávat a doslova se jí   dostávat do hlavy.
Já osobně mám filmy   Nancy Meyers ráda ať už to   je Pat na rodiče její první   snímek a nebo Nějak se to   komplikuje. Měla jsem   možnost vidět všechny filmy   Meyersové a všechny patří   k mým oblíbeným.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Chtěl bych mít tu schopnost   jako Mel Gibson v tomto filmu   :-) - to bych byl král   :-DDD.
Jinak se docela   i divím, že mě to tak   bavilo.Asi to bylo tím   tématem.
Také mě   tady potěšil Alan Alda.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Další z vydařených a   bravurně zvládnutých rolí   chameleona Gibsona. Jak to jen   dělá, že je schopen hrát   nejtvrdší vojáky a hned   nato ztřeštěnce tohoto   typu? Dějově film kapku   pokulhává a po čase   postrádá šťávu.
Petra.Barbie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Jak si muži dělají depilaci?
Úplně stejně jako ženy,   zvláště mají - li k   dispozici "ženské   nástroje". Mel Gibson v   jedné ze svých mála   komediálních rolí si s   tímto problémem poradil na   výbornou a "oslnil"   tak i svou dospívající   dceru a jejího poněkud   excentrického přítele.   Zbývá ovšem získat   sympatie krásné, ale   poněkdu chladné šéfové   Helen Huntové, která svého   podřízeného neobvyklým   úkolem pověřila:-)) Milá   komedie, co nemůže nikoho   urazit, pobaví a navodí   příjemné chvíle   odpočinku. Ačkoliv   nepatřím příliš k   fanclubu Mela Gibsona a jeho   role mi většinou nic   neříkají, v tomto filmu   jsem se jeho výkonem   skutečně pobavila a   milovníkům nenáročné, ale   vtipné zábavy, mohu jen   doporučit.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Z celkem zajímavého námětu   nedokázali vytěžit maximum,   Gibson i když hrál skvěle   se mi do role až tolik   nehodil ,ale příjemná   komedijka na zabití nudy
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.10.2009
Ne nadarmo se říká, že do   melounu a ženské hlavy   nevidíš. Co se dá ocenit je   příběh o možnosti slyšet   co si ženy myslí Mel byl   výborný. Raději jej vidím   v akčnějších rolích, ale   samozřejmě mě komedie   pobavila .
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.12.2011
Pozor na úrazy v kúpelni
V robote volnejšie, tak   kuknem nejaké filmy z doma.   No úprimne som sa tohoto   filmu bál, ale na moje   prekvapenie to fakt nebolo   najhoršie, ono ten film bol   celkom dobrý a dal sa   pozrieť. Taká romantická   komédia o   chlapíkovi-playboyovi, ktorý   po údere elektriny začne   počúvať, čo si ženy   myslia. Čo samozrejme   prináša zaujímavé   situácie. Nechýba happy-end   (tu sa rozhodne hodil),   nejaké morálne poučenie   (vôbec nevyznelo trápne)   plus nejaký ten osudík   (zlatučká bola postava   Erin). A fakt treba uznať,   že mel Gibson vie hrať, tu   na sa celkom ukázal
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Stačí málo úraz v   koupelně a co muž dokáže   snad
vše   po čem žena touží je to   skvělá komedie.
Karius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2012
Pro mě průměrná   komedie,ale líbilo se mi to.   Mel Gibson v roli plájboje   obstál,Alan Alda neztratil   svůj humor ani na stará   kolena a ten nápad s tim,že   slyšíte,co si ženy   myslí...jejda,co já bych za   takovou schopnost dal! Hned   bych vždycky věděl,jak na   tom jsem...ježiš já bych   ušetřil tolik času a peněz   :-) 70%
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.9.2018
║Rozpočet   $70miliónov║Tržby USA   $182,811,707║Tržby   Celosvetovo $374,111,707║   Tento film je pre mňa   najlepšia možná romantická   komédia čo som videl. Herci   v hlavných úlohách Mel   Gibson a Helen Hunt   majstrovsky zvládajú svoje   postavy a tým aj povyšujú   súhru a príbeh do úrovne   dokonalých. Zábavnosť filmu   je tiež výsostne bohatá.   /videl v kine: 100%/
roox
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2017
Ale jo, fajn sranda...
... jako i pro chlapy. Jeden z   mála filmů, na který   můř]H
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.1.2015
Po čem ženy touží
Docela dobrá komedie, která   nabídne hodně originální   zápletku. Myslím si, že   nejsem jediný chlap, který   by někdy rád věděl, co si   ženy opavdu myslí. Celý   film je pojat vtipnou a   nadlehčnenou formou. Velice   humorně je zde pohlíženo na   fakt, že ženy občas mluví   jinak než myslí. Je tu   dostatek světlých momentů,   nicméně opět se mi   potvrdilo, že romantika je   největším zabijákem   humoru.
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.3.2012
Slušná komedie, ale zase tak   závratní švanda to není.   Ani krasavec Mel Gibson není   ve formě. V určitých   chvílích se místo zábavy   jeden nudí!
lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.10.2010
Takhle dobře jsem se už   hodně dlouho nebavila. Mel si   rozhodně zaslouží respekt,   že roli vůbec přijal,   protože ne všichni herci si   ze sebe umí udělat srandu.   Navíc jeho koupelnové   výstupy neměly chybu a   přiznejme si, že už jen   vidět chlapa v   punčocháčích je zážitek   sám o sobě. Helen Hunt mu   skvěle sekunduje, co filmu   body ubírá je závěrečný   patos.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.3.2011
stal se dolary motivovanou loutkou
ve své životní sbírce   kvalitních filmů se tímhle   dokonale ponížil... a když   už - mělo to stát o   něčem, ale tohle byla   taková ho*adina, že to snad   potěšilo jen těhotné   ženy... navíc s jeho   výrazem obličeje, nedokázal   ani odehrát svou roli s   patřičným nasazením a   místo Helen Hunt, která   krásy ani herectví   absolutně nepobrala, mohli   nasadit raději starší, ale   o mnoho jak vtipnější, tak   zajimavější, tak lepší   herečku - Diane Keaton.
Nasudr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Veľmi vtipná komédia. Mel   Gibson sa dostal do veľmi   zaujímavej situácie, keď sa   vie vžiť do mysle každej   ženy na ktorú sústredí   svoju pozornosť, a vie, čo   si práve v tej chvíli ona o   ňom myslí. Myslím si, že   keby to bolo v skutočnosti   možné, využila by to   väčšina ľudí.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2009
Mel Gibson a Helen Hunt v   neotřelé a zábavné   komedii, která měla opravdu   výborný nápad - co všechno   dokáže průměrný muž,   když bude slyšet myšlenky   všech okolních žen?Nickovi   Marshallovi se to shodou   náhod povede.Nejdříve je z   toho lehce vykolejený, ale   nakonec toho začne   využívat(či spíše   zneužívat), ale to jen do   té doby, než se   zamiluje...Hezkej film
Pardal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2006
Tenhle film se bude libit   predevsim zenam, pro ktere je   urcen, je v nem spousta   romantiky a zenskych myslenek,   navic ma velmi zajimavou   pointu, rychly spad a nenudici   dej, proto jej hodnotim celkem   kladne, svou cilovou skupinu   urcite nezklame...
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2020
Nenapravitelný playboy který   dostane petelici od elektřiny   a následně se mu rozsvítí   a jeho život se obrací na   společensky přijatelnější   život.
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2008
troufám si říct:   "nejlepší komedie Mela   Gibsona". Svými rysy mi   připomíná člověka,   kterého nemůžu vidět   každý den.. Jeho grimasy   jsou až podezřele podobné.   Vždy mě dokáže tato   komedie rozesmát. A kdo by   nechtěl vědět po čem ženy   touží, co si myslí, jak je   můžete ohromit... Taky bych   rád uměl venušansky :-)-   ženské myšlení je   záhada... a je   nepochopitelné, třeba by se   tak alespoň trochu   rozluštilo...
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2015
Excelentní nápad - slyšet   myšlenky žen - a ještě   lepší je podání v osobě   M.Gibsna. Nádherná komedie.
aegis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2007
10/10
Jeden z nejlepších filmů,   co jsem viděl v poslední   době. Svěží humor,   výborně obsazené i zahrané   a Mel Gibson opět exceluje.   Dlouho jsem se tak nezasmál   (např. při testování   dámských výrobků   přistižen dcerou) a výkon   Helen Hunt v roli jeho   šéfové (a milenky) kvalitu   filmu jen podtrhuje...
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Klasická americká   romantická komedie, Mel   Gibson pasován do role jako   kariérista a později jako   velký cíťa. Když vezmu   délku filmu 127 minut na   románek docela dlouhé, ale   opravdu jsem se nenudil,   scéna kdy Nick zkouší   ženské praktiky mě opravdu   rozesmála. Mělo to i svoji   zápletku, ze začátku Darcy   Maguire (Helen Hunt) jako   rivalka a Nick ji okrade o   nápad. Poté Nick Marshall   opravdu pochopí po čem ženy   touží :). Hodnotím   pozitivně, především za   uctihodnou délku filmu a že   za těch 127 minut jsem se   opravdu nenudil. Skvělý   námět.
Ivett
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.9.2007
Tahle komedie je vážně   zábava. Ale jen do doby, než   Nick spadne do vany. Už   samotné vysvětlení je   pitomé, ale to by ještě tak   nevadilo. Ale to, co   následuje potom už prostě   tak zábavné není.
sylwikk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2009
Hezkej film, Mel Gibson mě   přesvědčil, že neni tak   hroznej, jak sem si myslela :D   Pohodová, zábavná komedie,   zasmějete se u ní.
soptik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2005
Mel Gibson moc v komediích   nehraje, ale tady v této byl   naprosto jedinečný. Skvělý   scénář a vůbec nápad na   tento film. Velmi dobrá   komedie.
ancaz
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2011
Mám ráda romantické filmy,   ale tohle mě nějak   nechytilo. Dobří herci,   dobrý nápad, dobrá režie,   ale přesto mě to moc   nezaujalo. Hlavně ten závěr   byl pěkně hloupý. Uznávám   ale, že koupelnová scéna s   punčochami a voskem byla   dokonalá.
jarapara
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.2.2012
Jééé, tohle kdyby se nám   chlapům podařilo, pochopit   ženskou duši. To by byl   život hned snadnější :-D .
christinak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.2.2005
Filmy s Melem Gibsonem   bývají zpravidla dobré   filmy.Po čem ženy touží je   komedie, která to jenom   potvrzuje. Asi na vždy mi v   paměti utkví scéna s Melem   Gibsonem, jak v koupelně   testuje depilační vosk.   Myslela jsem, že umřu   smíchy :)
Bartson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Kéž bych si to mohl alespoň   na jeden den vyzkoušet,   oběhnout všechny kamarádky   a zase se vrátit zpátky,   ježiš já bych se tak   skvěle bavil! A to jsem si   říkal celý film, takže za   to 9 hvězdiček...plus mé   srdce plesá nad krásou   Marisy Tomei:).
Bouvard
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.6.2006
Zajimave tema, dokazat slyset   zenske myslenky. To by byla   velka vyhoda. A film si s   touto vyhodou poradil docela   dobre. Je to vtipna, nenarocna   podivana, s mnoha vybornymi   momenty.
bojovnicka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2007
Příjemná komedie s perfektní hudbou
Tento film se mi velmi líbil,   nejen díky skvělým   hereckým výkonům ale i   díky úžasné hudbě. U   filmu jsem se skvěle pobavila   nad reakcemi mužů a nad   "čtením"   myšlenek.. :) Po shlédnutí   filmu jsem zaváhala, zda-li   bych vůbec chtěla vědět,   co si právě v tuto chvíli   myslí muži :))
golman69
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.10.2009
Tvar ktorú poznáme z   akčných filmov, si zahrala   komediu, ktorú priradzujem k   vydareným. Mel Gibson sa chce   zbaviť prichadzájucej novej   osoby, ktoru stvarňuje Helen   Hunt a ktora by mohla prísť   na miesto ktoré chce on.   Nešťastnou náhodou príde k   úrazu - zasiahne ho el. prúd   a pri ceste do práce zisťuje   neuveriteľnu skutočnosť.   Počuje všetky myšlienky   žien. Spočiatku sa toho   všetkými silami chce   zbaviť, ale po návšteve   psychiatričky mení názor.   Tá mu nahovára, že je to   dar, ktorý musí využiť. A   tak sa aj stáva. Mel dosiahne   čo chcel, ale cíti že sa   zamiloval . . . a tak ide   veci dať na pravú mieru.
PogoJoe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2007
Na mě tato romantická   komedie tolik nezapůsobila.   Připadá mi zbytečně   roztahaná, s méně opravdu   vtipnými okamžiky a   zapamatováníhodnými   scénami. Nemůžu se zbavit   pocitu, že z vlajkového   nápadu - čtení ženských   myšlenek - šlo vytřískat   mnohem, mnohem víc. Navíc   Mel Gibson zkrátka NENÍ   sympaťák (ať mnohé dámy   prominou) a spíše by mu   seděla role slizkého   padoucha nebo namyšleného   frajírka, kterým zpočátku   opravdu je. Podle mě lepší   režie, vypointování   většiny dialogů, lepší   herecké osazenstvo a   svižnější střih by z   této komedie udělaly mnohem   lepší podívanou. Takto mi z   toho vychází průměrná   (ovšem ne špatná) komedie,   kterou již podruh vidět   nemusím, protože mám na   výběr spoustu lepších. |   Režie: **, Scénář: ****,   Herci ***, Hudba: ***,   Výprava/Efekty: ***
Tarik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Poměrně dobrá komedie s M.   Gibsone v roli chlapa, který   kouká jen na vlastní   profit... Potom se ale stane   nehoda a on najednou ví co si   ženy myslí... Když se   ještě v práci objeví   žena, jež vzdbudí jeho   zájem a on neví zda chce   víc ženu nebo práci, je o   problémy postaráno...
likantrop
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.10.2011
Zamilovaný skoro 45 ročný   chlap spoznáva na staré   kolená a to zázrakom na čo   myslia ženy.Proste mu spadne   do vane fén a on po   prebudený zistí že je   obdarený nadprirodzenou   schopnosťou počúvať tie   najtajnejšie ženské   túžby.Vazerá to dobre a   lákavo a pre niekoho aj bolo   lenže pre mňa je to len   slabá malinovka.Proste nemám   rád ak sa hrá nejaký 45   ročný chlap na pubertiaka.A   potom postava hlavného hrdinu   stvárnená Melom Gibsonom,je   strašná.Milovníka žien by   mal hrať niekto mladší a   romantickejší a nie starý,   svalnatý chlap.Proste nemám   toto rád rovnako ako nemám   rád film nevesta na úteku.
ceno1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2007
Tajomstvo ktoré by chceli   vedieť všetci muži na svete   a pritom si stačí pozrieť   túto fakt super komédiu.
A.d.i.s.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Jak nemusím komedie, tak u   té jsem se fakt upřímně   zasmála. Super nápad, který   byl dobře využit. Gibson   umí i jiné, než   ůvážné" role.
mudr.pavlik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Dobrá komedie.
Zajímavý příběh,   slušné zpracování.
Velmi dobré herecké   výkony.
Mel Gibson   nezklamal.
Michelle76
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2007
Bolo by fajn, keby muži   dokázali čítať naše   myšlienky... Aspoň niekedy   :-) Myslím, že by bolo viac   lepších vzťahov menej   rozvodov, atd. Dobrý   nápaditý scenár...
kadodinka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2008
Poslední opravdový muž v   Americe Nick Marshall(Mel   Gibson)svým šarmem dokáže   okouzlit každou ženu a   dostat ji právě tam,kde ji   chce mít.Jednoho dne se mu   ale stane nehoda v   koupelně,po které začne   slyšet,co si ženy opravdiu   myslí.S úspěchem začne   tuto novou schopnost   používat v jakékoli situaci   a to především k vlastnímu   prospěchu.Prvním terčem se   stane Darcy McGuire(Helen   Hunt),nová ambiciózní   kolegyně,která dostala jeho   vysněné pracovní   místo.Nick hodlá číst   její nápady a pak je   vydávat za vlastní,ale když   začne uskutečňovat svůj   plán,vstoupí mu do cesty   láska....Jooo taky moc hezkej   film...je vtipné a zaroveň   romantické....
Oskar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.2.2004
Překvapivé zjištění - Mel Gibson je komik!
Vynikající romantická   komedie s překvapivě velmi   legračním Melem Gibsonem a   hezkými písničkami Franka   Sinatry. Velice mě pobavilo i   cameo Bette Midlerové. Já   nejsem takový milovník   klišé o   "napravování" (to   slovo zavání téměř   totalitním imperativem), jen   mám rád komedie. Hodnotím   to tedy jako výbornou   komedii, nikoli jako nějaký   podělaný příběh s   "ponaučením". To   jen na vysvětlenou, nechci   vypadat jako nějaký Mirek   Dušín.
AndyKaufman
Hodnocení:
Přidáno: 19.7.2007
Ale nebylo to špatný. K   mému překvapení, který na   to šel jenom kvůli   ústřednímu hereckému duu a   hlavně Alanu Aldovi, kterému   to dlužím za krásné   chvíle, strávené před   obrazovkou, když byl ještě   Hawkeym Piercem. Jenom bych   vytkl, že elektrický šok ve   vaně je vážně jenom   laciné zalepení huby těm,   co by pátrali po vysvětlení   Nickova   "obdaření".   Připadá mi to, jako kdyby   impotetní scénáristé   prostě nevěděli, jak to   odůvodnit, a natočili první   možnost, která je napadla.
Karlos_S
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2003
stojí za vzhlédnutí
Tak u tohoto filmu jsem se   báječně pobavil. Dokonce i   když jsem na něho koukal po   třetí jsem se stále smál   :)))). Mohu všem doporučit,   kteří se chtějí zasmát   nad mužskou hloupostí

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih22792minih22792Vrať se do hrobu! (1989) 
n
minih36357minih36357Tajemná řeka (2003) 
Mystic River n
minih41585minih41585Satan přichází (2006) 
The Omen n
minih48041minih48041Den, kdy se zastavila Země (2008) 
The Day the Earth Stood Still n
minih54173minih54173Legie (2010) 
Legion n
minih19969minih19969Svatý (1997) 
The Saint n
minih58465minih58465Elvíra – strašidelný zámek (2001) 
Elvira's Haunted Hills n
minih26523minih26523Hvězdná brána (1997) [TV seriál] 
Stargate SG-1 n
minih15102minih15102Ostrov hrdlořezů (1995) 
Cutthroat Island n
minih41859minih41859Detonator (2006) [Video] 
The Detonator n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Luke Pegler

Pegler Luke

Per Frisch

Frisch Per

Jiří Wohanka

Wohanka Jiří

Sophia Myles

Myles Sophia

Julia Kijowska

Kijowska Julia

Amorův úlet (Wedding Daze)

Amorův úlet
Wedding Daze

Doma je tady (Home Is Here)

Doma je tady
Home Is Here

12 opic (12 Monkeys)

12 opic
12 Monkeys

Nik Xhelilaj

Xhelilaj Nik

Josephine Langford

Langford Josephine

Naposled navštívené:
Luke Pegler

Pegler Luke

Per Frisch

Frisch Per

Jiří Wohanka

Wohanka Jiří

Sophia Myles

Myles Sophia

Julia Kijowska

Kijowska Julia

Amorův úlet (Wedding Daze)

Amorův úlet
Wedding Daze

Doma je tady (Home Is Here)

Doma je tady
Home Is Here

12 opic (12 Monkeys)

12 opic
12 Monkeys

Nik Xhelilaj

Xhelilaj Nik

Josephine Langford

Langford Josephine