Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Podsvětí [Video]

Hard Luck

Další název:
Podsvetie (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
11.12.2006
„I smolař může mít svůj šťastný den.“
Popis / Obsah / Info k filmu Podsvětí
Lucky (Wesley Snipes) je bývalý velký gangster. Po příchodu z vězení přežil hurikán, jenž mu vzal jeho novou přítelkyni. Od té doby žije nový život, celkem poctivý. Prodává na ulici, kde co pro svého přítele Sola (Noah Fleiss). Sol jej pozve na svou narozeninovou párty do strip - clubu. Tam se Luckymu líbí striptérka Carmen (Jocquelyn Quinones) a Sol mu koupí její taneček.

Chvíli na to přizve Sol Luckyho ke svému nelegálnímu obchodu se zbraněmi s Luckovým přítelem ze staré doby Ginem (Tom Kemp). Lucky nejprve odmítá, ale přece jen jde nakonec se Solem. Zkušený Lucky okamžitě pozná, že jde o léčku, v níž je zapojena policie. Překazí proto obchod a po následné přestřelce se dostane ke dvěma kufříkům, v nichž je dohromady půl milionu dolarů. Chvíli váhá, ale nakonec je ukradne a prchne z budovy. Policisté v čele s detektivem Franklinem (Kevin Chapman) jdou po něm.

Lucky se dostane na parkoviště. Tam spatří v autě Carmen, přisedne k ní, unese ji a spolu ujedou svým pronásledovatelům. Posléze se i s Carmen (vlastním jméneme Angela) ubytuje v jednom motelu. Carmen - mrška, chce také svůj podíl. Na tom parkovišti nebyla totiž náhodou. Angela v motelu otevře jeden kufřík.....bum, malý výbuch a je i s Luckym fialová. Peníze byly jištěné policií.

Zbývá jim jenom jeden kufr. Když se očistí od barvy, což není moc jednoduché, odjedou za Luckyho přítelem Mendezem (Luis Guzman). Mendez je gay a zabývá se natáčením porno filmů. Když Angela odmítne roli, kterou jí nabídne, půjčí jim tedy klíče od auta a svého domu na venkově.

Zrovna v těch místech však řádí povedený páreček masových vrahů. Mladý Chang (James Liao) se svou postarší družkou Cass (Cibill Shepard), která pečuje o svého mentálně zaostalého obrovitého syna Eugena (Mike Messier). Tito dva úchylní sadističtí vrahové nejprve své oběti brutálně a sexuálně mučí a pak je zabijou. Vše si pečlivě natáčejí na kamery. Teď právě mají ve svých spárech milence Rolanda (Kevin Thoms) a Rainn (Aubrey Dollar). Lucky s Angelou se zatím pěšky, poté, co jim odešlo Mendezovo auto, dostanou do jeho chaty. Tam se spolu trošku sblíží. Mendez mezitím řekne Franklinovi, kde Lucky je.

Chang s Cass, na které další policista kapitán Davis (Mario Van Peebles) vypsal odměnu 200 tisíc dolarů, podřežou Rolanda a chystají se mučit Rainn. Franklinovi lidé přepadnou Mendezovu chatu, Lucky je však všechny zabije. Angela je ale poraněna. Lucky se vydá pro pomoc k blízké farmě, netuší, že ji obývají masoví vrahové, kteří jej zajmou. Kapitán Davis se také dozvěděl, kde se Lucky ukrývá a jede tam. Najde zde poraněnou Angelu, která si myslí, že Lucky i s penězi utekl. Davis odváží Angelu do nemocnice.

Chang a Cass se už těší na Luckyho mučení. Dají jej vedle Rainn pěkně pod kamery. Chang ho začíná mlátit. Lucky použije léčku a řekne Cass, kde má hledat ukrytý kufr s penězi. Ta jej posléze přinese,otevře a ...malý výbuch. Lucky se osvobodí a zmlátí Changa. Rainn udělá totéž s Cass.

Potom Lucky zatelefonuje Davisovi a nabídne mu obchod. Masové vrahy za svobodu. Davis přijímá a přijíždí i s Angelou na farmu. Tam na ně ještě zaútočí obr Eugene. Toho však Lucky také nakonec zlikviduje.

Na farmě jsou posily i sanitky, ty odvážejí Luckyho s Angelou do nemocnice. Nakonec to všechno nebylo zbytečné, jak se zdá. Lucky s Angelou totiž obdrží tu odměnu, vypsanou za dopadení vrahů.




Pozn. aut: Popisek vznikl za spolupráce Hortensie.


Autor: M.A.G.

Popis / Obsah / Info k filmu Podsvětí
"Lucky" už pobyt ve vězení zažil a teď by se chtěl konečně polepšit. Nebude to mít ale vůbec snadné. Nedal totiž na svůj zdravý rozum a nechal se pozvat na gangsterskou oslavu narozenin. Vše byla ale jen past, která měla Luckyho znovu zatáhnout do nekonečné a šílené hry kočky s myší mezi ním a policajty. A tak se Lucky během chvíle zaplétá do krádeže milionů dolarů, únosu horkokrevné barové tanečnice a ve spoustě vypjatých a bláznivých soubojů se utkává s policií, zabijáky a dvojicí sadistických sériových vrahů!
Režie filmu se ujal Mario Van Peebles a v ženské roli se představila trojnásobná držitelka Zlatého glóbu Cybill Shepherd. V energickém a zrčně natočeném akčním thrilleru, jehož tři zdánlivě nesouvisející příběhy se propojí v napínavém výbušném závěru, bude muset každý pokoušet své štěstí až na krajní mez.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Skateland

Skateland
Skateland

Michael Beran

Beran Michael

Veselé vánoční (pří)hody 2010

Veselé vánoční (pří)hody 2010
Veselé vánoční (pří)hody 2010

Ničeho nelituji

Ničeho nelituji
Ničeho nelituji

Viera Čákanyová

Čákanyová Viera

Orla O'Rourke

O'Rourke Orla

Wendy Overly

Overly Wendy

Alžběta Anglická

Alžběta Anglická

Naposled navštívené:
Skateland

Skateland
Skateland

Michael Beran

Beran Michael

Veselé vánoční (pří)hody 2010

Veselé vánoční (pří)hody 2010
Veselé vánoční (pří)hody 2010

Ničeho nelituji

Ničeho nelituji
Ničeho nelituji

Viera Čákanyová

Čákanyová Viera

Orla O'Rourke

O'Rourke Orla

Wendy Overly

Overly Wendy

Alžběta Anglická

Alžběta Anglická