Cerven
ohodnotit

Rofuto

Další název:
Loft; ロフト
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
115 minut

Komentáře k filmu Rofuto

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.10.2011
Z děje, této nepříliš   zdařilé duchařiny, jsem byl   poněkud zmaten. Zpočátku   veškerá pozornost směřuje   k záhadné mumii, ale mumie   zůstává pořád mumií,   prozatím. Na scéně se   objevuje duch bývalé   nájemnice o které se, v   následujícím ději, formou   vzpomínek, dovíme toto:   nejprve je zabita literárním   agentem, ožije, poté je   zabita Yoshiokem, agent její   tělo zakope v lese, Yoshioka   ji vyhrabe a živou ji někam   odnáší, nakonec její   mrtvolu vyloví z jezera. Až   to někdo uvidíte, mohli by   jste mně sdělit, kdy je   ještě ta bývalá nájemnice   živá, a kdy už je duch.   Anebo, mně raději nic   neříkejte, měl jsem ji už   plný zuby. Do toho všeho   mumie oživne a upadne ji   hlava. No potěš. Taktéž   jsem nepobral chování   hlavní postavy, v jednom   okamžiku jde, úplně v   pohodě, s duchem   zavražděné dívky, lesem   až k bažině, aby ve scéně   následující, po pouhém   jejím spatření, začala   nepříčetně hysterčit. A   navíc neuměl Yoshioka plavat   a fungovala tam veřejná   spalovna odpadu. Všechno   souvisí se vším. Přitom   začátek vypadal tak slibně,   tedy v rámci tohoto žánru.   Tajemná atmosféra,   minimalistické dialogy,   žádné lekačky, ani   typické potoky krve a   zohavená těla.

Když vezmu v úvahu   množství duchařských   japonských filmů, tak mám   dojem, že je v Japonsku více   duchů než-li živých   Japonců.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama