Cerven
ohodnotit

Rukojmí

Captive

Další název:
Rukojemníčka (SK)
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
97 minut

Obsah filmu Rukojmí

 
Vzrušující americké drama založené na skutečném, zázračném příběhu, který upoutal pozornost celého národa, pojednává o duchovním střetu dvou ztracených existencí. Brian Nichols, který je na útěku před policií a pátrá po něm celé město, se zoufale snaží navázat kontakt se svým novorozeným synem. Vezme si jako rukojmí Ashley Smithovou, která bojuje s drogovou závislostí, a drží ji v jejím vlastním bytě. Ashley hledá radu v inspirativním bestselleru Proč jsme vůbec tady? od spisovatele Ricka Warrena. Zatímco Ashley předčítá z knihy nahlas, ona i její potenciální vrah se ocitnou na křižovatce, kde se zoufalství a smrt protínají s nadějí.

HBO...
 
Související odkaz
 
Jak přesvědčit vraha, aby vás nezabil

Film Rukojmí vznikl podle knižní předlohy, která popisuje skutečnou a celkem neuvěřitelnou událost. Příběh rukojmí v roce 2005 obletěl svět a nyní se dostal i na filmové plátno. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.captivethemovie.co...
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Rukojmí >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.1.2019
Svobodná mladá matka a vdova v jedné osobě,   zápasící s drogovou závislostí, je ve   vlastním domě rukojmím uprchlého vězně.   Snímek přináší drama ve zcela reálné   podobě, tedy bez hrdinství a nabuzených   policistů. Nuda, že? Snímek je natočený podle   skutečné události z roku 2005, která se   odehrála v Atlantě, na základě výpovědi   právě touto událostí postižené ženy,   jejichž skutečnou podobu tradičně máme   možnost vidět na konci snímku. Ponurý thriller   tak nějak kondenzuje drama osudu dvou outsiderů,   kteří nakonec najdou cestu k bohu a stanou se   lepšími lidmi. Takže, suma sumárum, svým   vyzněním se v podstatě jedná o křesťanský a   zcela naivní film, který mezi ateisty svoji   atmosférou těžko najde nějaké příznivce.   Snímek neobsahuje adrenalinové akce a násilí,   žánrové napětí a nějaké soucítění s   objetí. Každopádně je právě autenticita   přizpůsobena výkonům, takže to ve finále   vyznívá tak, jak to vyznívá. Žádné triky,   žádné psychologické bláboly, žádné   nadměrné akce. Snímek tak přináší   předvídavost, nezáživnost a pro mnohé   divácký nezájem. Za shlédnutí však právě   kvůli tomu stojí, neboť jak bylo výše   zmíněno, z příběhu číší životní   událost tak jak je, byť s náboženským   pohledem. Nakonec, kdo by v takové situaci oporu   v Bohu nehledal.
Knell
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.8.2016
Veľmi priemerné televízne dielo ešte o pár   hviezd u mňa spadlo skrzevá záverečno   titulkový dovetok so šou najamerickejšej z   amerických moletiek Oprah a jej reči o   milujúcom Ježišovy.
Sedela tam božká   Winfrejová, ďalej živá predloha našej hlavnej   hrdinky (o dosť krajšia než Kata Múra) a   nejaký duchovný spisovateľ a tvárili sa že   presne chápu čo hovoria ostatný dvaja, hoci sa   tam všetci žvatlali bahnom kydov hodných   lujzianského pastora prednášajúceho k   partičke generácie sa medzi sebou páriacich   primátov s IQ lujzianskej bažiny. Zostalo mi z   toho blivno a želal som si, aby tam nabehol ten   strašný vrah sudcov a skončil to s nimy... ale   hepyend sa bohužial nekonal.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Rukojmí (2015/1)Rukojmí (2015/1)Rukojmí (2015/1)Rukojmí (2015/1)
Reklama