Cerven
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Supernova
POZOR SPOILER

Profesor Austin Sheppard hledí na monitor počítače, pak si něco spočítá a opouští své místo. V bance vymění několik věcí za hromadu peněz. Sledován dvěma muži odjíždí do kavárny, kde nabídne lidem snadný výdělek. Najednou se všichni vyhrnou ven a odjíždějí.

Reportérka Stevensová dělá reportáž o Slunci a dalších okolnostech jeho změn. To se týká i divokých kachen, které zabloudily.

Doktor Chris Richardson zahlédne Shepparda na letišti. Chris se vrací, Sheppard kráčí opačným směrem. V práci Chrise navštíví speciální agentka Lisa Degadová se dvěma muži. Ti Shepparda hledají. Je podezřelý z poskytování informací jiným stranám. Po Chrisovi chtějí, aby se zúčastnil solárního sympozia s naslouchacím zařízením. Ten s tím má se sympoziem doma potíže. Tedy on ani tak ne, ale jeho manželka, která trpí duševní poruchou kvůli Grantu Coleovi. Ten sedí v kriminále a má být popraven. Ona byla hlavní svědek proti němu. A tohoto kriminálníka nyní převážejí jinam.

Na konferenci se konečně se přichází na to, co se se Sluncem děje. Vědci mají být odvezeni na bezpečné místo. Jeden se pokusí o útěk, ale při tom se zabije. Ostatní jsou skoro „zatčeni“ a zrovna když je vrtulník převáží, dochází k celosvětovému menšímu kolapsu. Radioaktivita vyřazuje spousty přístrojů a dochází k nebezpečným situacím. I vrtulník havaruje a z něj se zachrání pouze agentka a Richardson. Přesto se dostanou na místo, kam Lisa původně měla vědce „dodat“.

Grant prchá, příroda mu v tom pomáhá. Formou plazmových koulí ze Slunce začíná dělat pravé divy.

Stevensonová neposlechne své nadřízené a vysílá reportáž o zničení planety. Také Delgadová začíná nedůvěřovat svému nadřízenému v otázce záchrany její rodiny. Zavřeného Chrise propašuje ven ze základny a oba pak mají stejný zájem - dostat se ke svým rodinám, ale předtím chtějí zkontrolovat výpočty. Ale to už jsou zde plazmové koule, které dopadají na celou zeměkouli. Chris je přesvědčen, že jeho kolega nalezl ve výpočtech chybu a doufá, že měl pravdu. Uprchlý trestanec umlátí muže a vydává se na cestu městem. Christopher s agentkou vnikli do laboratoře s počítačem, kde se Chris snaží najít chybu ve výpočtech. Ve městech je panika a rozbroje. Chris nalézá onu mýlku v rovnici. Nyní již může jet domů a agentka jede s ním. Při pouliční bitce je však postřelena a následně umírá. Chris se setkává s dcerou i manželkou, ale objeví se tu vrah Grant Cole a nakukuje do koupelny. Chris se s ním bude muset utkat…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Supernova
Astrofyzik Austin Shepherd dojde k vědeckému závěru, že za sedm dnů exploduje Slunce, což bude znamenat konec civilizace na Zemi. Zatímco tým vědců bojuje s časem a snaží zabránit tomu, aby se tato hrůzná předpověď naplnila, svět se již stal neovladatelným točícím se peklem. [TV Hallmark]


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Supernova
Atrofyzik Dr. Shepard , laureát Nobelovy ceny, beze stopy zmizí a svým kolegům zanechá pouze neuvěřitelný objev -- Slunce v krátké době exploduje. Atmosférické poruchy a podivné chování zvířat, to vše je pouhý počátek apokalypsy, která planetě Zemi hrozí. Agentka Delgadová z pověření vlády donutí vědce, aby se přemístili do podzemního bunkru zajišťujícího jim přežití. Mezi vědci je i nejbližší Shepardův spolupracovník, Dr. Chris Richardson , který se nehodlá smířit s myšlenkou, že by měl přijít o rodinu. Richardson se zoufale pouští do závodu s časem a snaží se za každou cenu odvrátit blížící se katastrofu.

Zdroj: AMC Networks International


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zlatý ostrov (1990) [TV inscen...

14:40 - 15:25

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Pozoruhodné dějiny Francie

14:15 - 15:25

39 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Hop - a je tu lidoop (1977)

14:25 - 15:50

29 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Muži v naději (2011)

14:00 - 16:20

54 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
John Guillermin

Guillermin John

Naposled navštívené:
John Guillermin

Guillermin John