Cerven
ohodnotit

Sympatický dareba

Tendre voyou

Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
92 minut

Obsah filmu Sympatický dareba

 
Tony Maréchal je sympatický mladý muž, který si velmi zakládá na tom, jak – navzdory svému na první pohled nepůvabnému zevnějšku – přitažlivě působí na ženy. Když ho některá omrzí, opustí ji pro jinou, nebo se vrátí k té předcházející. Ale jednoho dne padne kosa na kámen. Tony narazí a tento „omyl“ ho stojí i místo v autoservisu. Kdo jiný by mu měl teď z problémů pomoci, když ne ženy? Copak to vše není kvůli nim?

Autor: Veronika42
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2013
Filmového žvanila Belmonda mám rád. Nikdo se   totiž neumí vykecat z jakékoli situace s jeho   grácií, neustále se nad všechny povyšovat a   přitom sám sebe shazovat svým praktickým   neuměním. Tony Maréchal je skutečně   sympatický dareba, ale když vidím podobně   machrující týpky ve skutečnosti, tak mi   samovolně startuje motorová pila v kapse. Ve   filmu je to však něco úplně jiného.
Jean-Paul
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.12.2010
Sympatický dareba, sympatický hrdina,   sympatický Belmondo… Od filmu jsem očekával   bláznivou komedii, ale ta se jaksi nedostavila,   výsledkem byl sice „sympatický“ film, ale   mě příliš nenadchnul a má očekávání byla   vysoká... vždyť on to Belmondo umí lépe!
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.8.2009
Celkem příjemná a vtipná dobrodružná   komedie, která je taková především díky   Belmondovi, protože díky němu a jeho stylu   hrají všichni ostatní opravdu jen   "křoví".


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Sympatický dareba (1966)
Reklama