Duben
ohodnotit

Tajemná řeka

Mystic River

Další název:
Tajomná rieka (SK)
Rok:
2003
Délka:
137 minut
Premiéra v ČR:
27.11.2003
„Pohřbíváme naše hříchy, protože se chceme očistit…“

Komentáře k filmu Tajemná řeka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 49
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2009
Vyborne natocene kriminalni   drama.
Clint Eastwood   jako reziser opet   nezklamal.
Dobre   napsany scenar,ten dej je fakt   napinavy od zacatku az do   konce.
Herecke obsazeni   skvele.
Hlavne Sean   Pean a Tim Robbins tady hraji   vyborne role.
Tim   Robbins zahral dost dobre   Daeva........no proste fakt   bylo na tom chlapkovi videt,ze   se z toho unosu a   zneuzivani,co prozil v detstvi   od tech dvou hajzlu   uchylaku,nikdy uplne   nedostal.Fakt vyborne   zahrane.
Jenom skoda   toho blbeho konce no.

Doporucuju vsem.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2012
TAJEMNÁ ŘEKA

Film mého oblíbeného   Clinta Eastwooda o trojici   kamarádů, které spojuje   tragický zážitek z   dětství, jenž poznamená   celý jejich další život. V   dospělosti se opět   potkávají, bohužel znovu   při hrozné události. Poté,   co jednomu z nich zavraždí   dceru, se vyšetřování   nechtěně ujímá jako   vyšetřovatel jeden z   původní trojice. Do   událostí je zatažen i   poslední kamarád, který je   důležitým svědkem, a na   kterého nakonec padne stín   podezření. Osudy trojice se   opět propojí a pojednou se   začínají vynořovat   strašáci minulosti. Situace   prožitého utrpení ovládne   mysl tatínka natolik, že   touží jen po pomstě. Jeho   zoufalá bezmoc se obrací na   nenávist proti komukoliv,   včetně přítele. Nedůvěra   a podezření, které nelze   potvrdit ani vyvrátit,   umocňuje akt pomsty. Tak,   jako jsme u Eastwooda zvyklí,   ve filmu jsou mistrovsky   vykresleny charaktery a   psychologie postav, jejich   pohnutky a dojde i na   ospravedlnění jejich   jednání. Film se zabývá   velmi tragickými událostmi.   Sám o sobě je velmi smutný.   I když atmosféra filmu je   hodně temná a ponurá,   přesto poskytuje   nezapomenutelný filmový   zážitek. Já mám   Eastwoodovy filmy ráda, tak   nemůžu než chválit a   doporučit i dalším   divákům.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2013
Musím říct, že tenhleten   film je dokonalej. Tim   Robbins, Sean Penn, Kevin   Bacon (překvapilo mě, že   hrál klaďase). Takovýto   herci a ještě ke všemu   vynikající scénář a děj.   Výborný krimi snámek,   který doporučuji i   odpůrcům kriminálek.   Výborně zahraný a   natočený zároveň, opravdu   brilantní zážitek večera,   Clinte, ty se tý kamery drž!
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Tohle se opravdu povedlo.   Úžasný film. "Pro   rodinu uděláte   všechno." Strhující   výkon Seana Penna, Tima   Robinse i Kevina Bacona. Film   doprovází krásná hudba   Clinta Eastwooda, který to i   bravurně zrežíroval. Jeho   filmy opravdu stojí za to!!!
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Mystic River je pro mne   filmem, který mám v   DESÍTCE. Ponurost filmu mne   přivedla úplně do tranzu.   Nejraději bych z kina utekla   hned jak naložili malého   chlapce a mně došlo, oč   jde. Další osudy drama   završily. Pokaždé, když si   film pustím, i nyní, když   byl předčasem v TV, vždy   jsem uchvácena jak mistrnými   hereckými výkony, tak   hudbou, která je v tomto   filmu tak ponurá, tajemná.
zeus12xy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2015
Eastwood režie-nemilosrdný   nářez zaručen. Od začátku   tísnivá atmosfera, která   houstla předzvěstí   průseru. Když mladičká   Kate, dcerka jednoho ze tří   kámošů z dětství,   natáhla brk, tíseň malinko   polevila a proměnila se v   napětí. Neb druhý kámoš z   dětství se svým kolegou   smrt vyšetřovali. To je ale   boží detektivka, takový   skvost jsem již dlouho   neviděla, lebedila jsem si.   Leč napětí zesílilo a   tíseň opět zhoustla tak,   že by se dala krájet a   možná ještě dál...   Závěr vygradovaný a   pulzující jako žíly na   krku Seana Penna.
Seducinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2009
Od tohoto filmu jsem   očekávala dost hlavně   kvůli hereckému obsazení,   musím říct, že film mě   vůbec nezklamal a spíš byl   ještě mnohem lepší než se   dalo čekat. Podle mého   názoru si za roli Jimmyho   odnesl Sean Penn zaslouženě   Oscara.
Skvělý   příběh, herecké obsazení,   napětí...Přesně tohle od   filmů očekávám. Můžu jen   doporučit pokud jste ještě   neviděli.
lemurek80
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2007
Už mi to přijde blbý dávat   zase 10 ale tenhle film si to   rozhodně zaslouží.Prvních   třicet minut je trošku   utahaných,ale pro pochopení   postav naprosto   nutných,neodsuzujte ten film   po prvních pár   scénách.Film o partě 3   kamarádů,kterým jejich   kamarádství nabourá jedna   hodně ošklivá událost z   dětství.Jak píšu,Eastwood   má film skvěle   propracovanej,postavy   parádně charakterově   vykreslený..prostě vás to   vtáhne do děje.Určitě by   jste tenhle film měli vidět!
fadomo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2010
Zlá příhoda v dětství   totálně změní osudy tří   kamarádů...Pro mě dosud   nejlepší Eastwoodův film,   na jehož kvalitách se velkou   měrou podepsaly vynikající   výkony Seana Penna a Tima   Robbinse.
michalz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2010
Tajemná řeka
Tento film mě přímo vtáhl   do děje. Po skončení filmu   jsme ještě chvíli seděli a   nemohli říct ani slovo.   Superfilm. Ať si kdochce   cochce mluví, je víc než   dobrý!!!
kokoskas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2006
neříkám úplně   dokonalé,ALE   prostě-dokonalé herecké   výkony (sean penn,tim   robbins),dokonalý   scenář.Další Eastwoodův   výborný film.
SiD.Vicious
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Výborně obsazený film,   zápletka a napětí až do   konce filmu. Akorát konec   trochu Americký. Jináč   velice povedený film
Erkul
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Něco jako dárek, který je k   neunesení. Lidská kronika   postupně odhalující   celoživotní rozpory a   tajemnou pavučinu, do které   se mohou chytít hlavně   rozervané duše. Skvělý   Penn.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2010
Jako temnota v řece,   ovlivňuje neustále 3   kamarády příhoda z   dětství. Až v dospělosti,   je svádí dohromady   neštěstí jednoho z nich a   rozehrává se drama, při   němž se odhalují dávné   křivdy i současné   problémy. Ústřední trojice   byla vybrána naprosto   skvěle, typově si sedí a   hlavně! mají co hrát.   Příběh vraždy je zde sice   hlavní zápletkou, ale   ústřední linií jsou pocity   a motivace hrdinů.
Clint Eastwood mne již   protentokrát jako režisér   nepřekvapil - jeho filmy jsou   syrové, mají co říct a po   vizuální stránce jsou tak   "civilní", že   ještě umocňují to, co   sdělují.
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2013
MYSTIC RIVER
Tenhle snímek mě opravdu   dostal a to hned napoprvé,   dlouho jsem ho nemohl dostat z   hlavy a druhé shlédnutí   mně jen utvrdilo v tom, že   takový film se nepodaří   každý den. Skvělé herecké   výkony, atmosféra, zvolené   téma atd.
thejduk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2014
Smrt dívky Katie otevře   desítky let staré   přátelství Davea, Seana a   otce dívky Jimmyho a   události, které jejich   přátelství před lety   ovlivnilo. Dave byl před lety   znásilněn a je rovněž   nejvíce podezřelý. Jimmy ho   taky zabije, ale skutečný   vrah je někdo úplně jiný.   Jak se s tím vyrovná Jimmy a   jak se k tomu postaví   ostatní. Film je velmi dobře   natočen - dobrý výkon   hlavních představitelů   Penna, Robbinse a Bacona -   zcela rozdílný přístup k   pátrání po vrahovi - velmi   dobrý Eastwood jako režisér   - docela mne film překvapil.
decepticon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2012
9/10 vadila mi snad akurat ta   hudba - respektive, ze tam   skoro nebola

/14.6.12/ [pip] cz dabing   pro Warner Home Video AW   Studio Praha, 2004
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Celý film směřuje k   nezadržitelnému konci.   Absolutně mě vtáhl do děje   a ani jsem si nevšiml, že   uběhlo bez mála dvě a půl   hodiny. Celý film je o   rodině, přátelství,   lásce, nenávisti, zlobě a   všem co nás obklopuje   každý den, celý život.   Dotaženo do maxima.
BlackElvis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Po Nesmiřitelných nejlepší   film Clinta Eastwooda.   Nadprůměrné kriminální   drama s nezapomenutelnými   hereckými výkony: Penn,   Robbins, Bacon, Fishburne, Gay   Harden - bravurní!
Salám
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2011
Naopak
To co přišlo na konec, tomu   všemu dalo smysl a vrhlo na   svět úplně jiný pohled.
Pěkně natočené, dobrý   scénář, zajímavý   příběh
xCindy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Clint Eastwood překvapil
Film jsem viděla minimálně   3x a pokaždé mě dostane.   Skvělé obsazení - Tim   Robbins, Sean Penn, Kevin   Bacon a mnoho dalších dodalo   tomuhle filmu jiskru. Skvělý   a smutný až depresivní   příběh, kdy nevíte komu   fandit a přistihnete se, že   najednou držíte palce   úplně všem a rozumíte   proč jednají jak jednají.   Bohužel rozuzlení není   určitě žádným happyendem,   takže ten kdo má rád dobré   konce se určitě nedočká.   Filmů s dobrým koncem je   však myslím většina,   takže jeden z mála, který   vybočuje je spíše   osvěžením. Film proto   doporučuji, ale udělejte si   na něj náladu, chce to   vnímat úplně vše. Není to   žádná americká sr****, kde   vám vše podrobně   vysvětlí, tady musíte   myslet sami a to ne každému   sedí ;-) Přeji příjemnou   zábavu.
Nalimex
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.9.2007
Výborný výkon Penna,skvele   stvárnil bolesť otca zo   straty dcéry a nakoniec aj   vybúrenie zlosti aj keď   veľmi nespravodlivo
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Špatně se mi šlo po   skončení filmu spát:-(   Atmosféra filmu je velmi   silná, mužská herecká   trojice velmi dobrá, Sean   Penn už dlouho není jenom   ten bývalý od Madonny. Mě   spíš překvapila z   ženského hlediska postava   Celeste, jak dokázala hodit   přes palubu manžela a   vyhodnotit, že by mohl   vraždit, copak s ním x-let   nežila a nezná ho? A konec,   jak již zde bylo řečeno,   chtělo se mi brečet a   řvát. Velmi silný   zážitek.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Clint Eastwood má dosť z   týmto filmom prekvapil.   Vôbec som nečakal, že sa mi   obsah tohto filmu až tak   zapáči. Dej miestami bol   dosť strhujúci, ale aj   napínavý. Svoje tu odviedli   aj Sean Penn, Tim Robbins,   Kevin Bacon bez ktorých by to   možno nebolo ono. Bola tu   veľmi pekná scenéria   prírody a divokej rieky, kde   sa hlavne celý film   odohrával.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Tajemná řeka mě mile   překvapila sice jsem tušil   že nechat si ujit film od   Clinta Eastwooda v kinech byla   chyba, ale na DVD jsem si jej   nenechal ujít. Příběh o   třech kamarádech kterým   znění život jedno   odpoledne. Zajímavé je i   obsazení Sean Penn, Kevin   Bacon a Tim Robbins se   setkávají po letech při   nepříjemné události kdy   Jimmymu někdo zastřelí   dceru zápletka celého filmu   je hodně zajímavá a až do   samého konce netušíte kdo   vlastně je vrahem určitě   doporučuji vidět.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Opravdu tajemný a napínavý   thriller o trojici přátel.   Výborně zahraný a příběh   ani na minutu nenudí.   Nejlepší v hlavní roli byl   Sean Bean a Kevin Bacon.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2021
Myslím že se to Clintovi   povedlo, nechybí napětí od   začátku do konce.I když   chybí akčnější scéna   tím že se ve filmu pořád   něco děje se to dalo   odpustit ,samozřejmě konec   kdo za co může skvělý.
huron
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2006
Temné krimi drama, které jde   hodně do hloubky postav.   Skvělí Penn a Robbins   (Oskaři zaslouženě, pokud   možno, doporučuji originál   zvuk), i když ani ostaní   nezaostávají. Filmu   vyčítám jen mírně   kolísavé tempo.
MaKy92z
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2010
Skvelý film o rodinke, ktorá   sa vyberie splavovať divokú   rieku, netušiac že aké   nebezpečenstvo ich tam ešte   len čaká. Je tu veľmi   kvalitné herecké obsadenie.   Najviac má na tomto filme   zaimponovalo, že film bol   obohatený o kriminálnu   zápletku. Vidieť, že Clint   Eastwood pri nakrúcaní   filmov myslí na všetko.
leva2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Thriller, který je slušně   natočený, bohužel s místy   předvídatelným dějem   (těžko říct, jestli je   chyba na straně scénáristy,   režiséra nebo zčásti   obou), který drží v   nadprůměru skvělé herecké   obsazení, slušná atmosféra   a pár opravdu napínavých   míst (kdy ale šlo spíš   než o to, CO se stane, KDY se   to přihodí).
Didinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2007
Clint Eastwood tedy nezklamal.   Hlavně tím svým   nehappyendovským závěrem.   Mám z filmu velmi špatný   pocit a myslím, že to byl   jeho záměr. Takže film   hodnotím vysoko.
scajo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2005
Působivá temná detektivka   se slušnou atmosférou,   vynikajícími herci   (zasloužené Oscary pro Penna   a Robbinse) a mrazivým   závěrem.. Eastwood stále   umí!
Kristi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2004
Jeden ze zaporu tohoto filmu   je fakt, ze nam hodinu a pul   pred koncem filmu dojde, kdo   je Katienym skutecnym vrahem.   Dej je ovsem upoutavy a dobre   prevypraven a trojice hercu v   hlavni roli predvedli   uspokojive herecke vykony.
Ajanka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Výborně sladěno tajemno a s   kriminální zápletkou. Parta   tří kamarádů z dětství a   pak každý zvlášť a   jejích osudy po několika   letech ve stejném městečku.   Na tento film jsem koukala s   napětím až do konce.   Skvělé herecké obsazení.
Aty
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2005
Po přečtení názvu filmu mi   začala pracovat fantazie.   Určitým způsobem jsem si   představila postavy i   prostředí. Po zhlédnutí   jsem byla naprosto vyvedena z   omylu. Ale ne ve špatném   slova smyslu. Film mě   naprosto "dostal".   Rozhodně bych jej nezařadila   do klasické detektivkovské   kategorie. Postavy byly   rozehrány skvěle a   přestože děj mírně   pokulhával, nic to nezmění   na strhujícím zážitku z   tohoto filmu. (Smekám před   Seanem Pennem)
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2007
Se zájmem jsem shlédl tento   psychologický krimi příběh   o osudu tří mužů, kteří   spolu v dětství tvořili   kamarádskou partu. Vypadalo   to jako příběh od   Shakespearea. Drama tří   kamarádů, kteří v   dospělosti byli pouze   "známí". Smrt   dcery jednoho z nich jejich   osudy opět propojí a vede ke   křivdám, drobnému ač   očekávanému překvapení, a   další tragédii. U filmu   jsem ocenil, na rozdíl od   obdobných snímků, větší   preciznost. Byla lépe vidět   práce kriminalistů a hlavně   jejich postup a vývoj v   dedukci k rozřešení   tragického případu.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2010
povedený krimi film se   skvělým hereckým   obsazením. Režie Clint   Eastwood,pro mě ne příliš   oblíbený herec, ale jako   režisér je naprosto   úžasný.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Dost zamotaný příběh musí   se to sledovat aby jste   věděli o co jde. ale   zajímavý příběh a trochu   smutný konec dává filmu   šmrnc
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2019
Clint Eastwood filmy umí, to   je jasná věc. Opět natočil   poutavý a zajímavý film se   silným příběhem.   Psychologické drama s   kriminální zápletkou a   nečekaným rozuzlením. Film   určitě stojí za vidění.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2013
Tajemná řeka
je perfektní   psychokriminálka s dobrým   scénářem, velmi dobře   natočená a hlavně s   vynikajícím hlavním triem   herců...Doporučuji ke   skouknutí
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Tento film na mě zapůsobil   svoji velikostí...aby taky   ne, když se na tom podílí   takový velikáni, jakými   bezesporu jsou Clint Eastwood   jako režisér, Sean Penn a   Tim Robbins jako hlavní   představitelé. Oba dva se   role zhostili po svém a   opravdu hráli přesvědčivě   Oscara si opravdu zaslouží   to bez řečí. Ale ani tohle   nestačí a Tajemnou řeku   tím pohužel   nezachránili...Příběh je   skvělej ale na mě to   působilo až moc depresivně   a celkem znuděně...Konec mi   přišel moc dlouho na   tahován, k vyvrcholení   který vám došlo už   předem...Já jsem prostě   zvyklej od Clint Eastwood   prostě vidět lepší kousky.
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.2.2005
Film může fungovat jako   nevšední detektivka, jenže   spíše průměrná vzhledem k   tomu, že kdo je vrahem   pochopíme celkem brzy. O   mnoho lépe film funguje jako   psychologické drama díky   skvěle propracovaným   hlavním postavám. Nad   průměr tenhle film vytahuje   především hvězdné   obsazení v čele s oscarovým   Seanem Pennem.
Bouvard
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.10.2004
Další pohled na detektivní   téma, takový moderní   western. Film napínavý je,   navíc má zvláštní   atmosféru, kterou filmu   dávaji vynikající herci a   kamera. Absence akce (až na   závěr) filmu prospívá a   dělá z něj více   psychologickou studii než   tuctový akční thiller.
Mlapiska
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.8.2007
Tohle je další z těch   filmů, ze kterých jsem po   prvním shlédnutí naprosto   unešená, ale po druhé už   to nadšení musím hledat.   Nevím, jestli se to stává   jenom mně (určitě ne), ale   ten interval mezi prvním a   druhým shlédnutím nebyl   nijak dlouhý (rok). Není to   vůbec špatný film, já to   vím, možná mi připadá   jenom trochu jalový a   uslzený, toť ale jediná   výtka. No, asi se na   některé filmy musím dívat   jenom jednou.
Pardal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2009
Na mě trochu moc přitažený   za vlasy, vesele se zde   porušuje zákon a s nikým to   ani nehne, navíc byly trochu   moc utlumeny také emoce, na   to co spolu hlavní hrdinové   prožily si byly až moc   vzdálení (sice může bejt   věc názoru ale mě to   prostě vadilo). Jinak dobrá   detektivka i když ten   typickej zvrat sem tak nějak   čekal...
Strength
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Po pravdě řečeno jsem od   tohoto filmu čekala mnohem   více. Těšila jsem se na   doubrou zápletku a napínavý   příběh, ale po shlédnutí   jsem nevěděla co si o tom   mám myslet. Příběh mě moc   nezaujal a konec se dal celkem   očekávat, podle recenzí a   trailerů se zdálo, že to   bude o něčem jiném, ale   bohužel. :-( Průměrný film
jirmo
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Pěkný film
Podíval jsem se na to již   několikrát a dá se to   ,zkouknout vždy znovu!Jde o   celkem pěný film ,který   nenudí.
Archer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.8.2010
Dost napínavý snímek,   který občas naruší   nějaký nesmyslný dialog a   chování, ale to co přišlo   na konec to celé pohřbilo,   proto nejdu s hodnocením   výše.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.8.2015
Zvláštní film, alespoň   zpočátku. Tedy střih a   kamera. Pak se to zvrhne v   klasické krimi, tedy   detektivové chodí a   pátrají a to je vlastně   vše. Mezitím spousta jiných   odboček, ale většina je pro   děj podstatná. Bohužel   tempo vyprávění je na můj   vkus dost pomalé. Chybí tomu   občas náznak akčnosti.   Stopáž je zbytečně   dlouhá, závěr zbytečně   protahovaný. Herci naprosto   skvělí a za to dávám   plusy. Jinak jsem se   víceméně nudil a občas   koukal, kdy už to skončí.   Můj názor zní, že pan   Clint měl zůstat u   herectví.
2015080813330/13756

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48411minih48411Wrestler (2008) 
The Wrestler n
minih12172minih12172Maverick (1994) 
Maverick n
minih27796minih27796Zelená míle (1999) 
The Green Mile n
minih7045minih7045Hroši v Africe (1979) 
Io sto con gli ippopotami n
minih37154minih37154Kill Bill 2 (2004) 
Kill Bill: Volume 2 n
minih18311minih18311Řidič slečny Daisy (1989) 
Driving Miss Daisy n
minih39215minih39215Svět podle Lelanda (2003) 
The Unided States of Leland n
minih83487minih83487Barbaři (1987) 
The Barbarians n
minih18637minih18637Sen o krásné panně (1994) [TV film] 
Sen o krásné panně n
minih41235minih41235Wolf Creek (2005) 
Wolf Creek n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190709
Osobností: 698239
Fotografií: 765264
Plakátů: 377386
Obsahů a biografií: 178527

Poslední komentáře

Snowbeast (1977) [TV film]

Snowbeast
Zimní rekreační středisko,   spousta rekreantů   užívajících si sjezdovek,   připravovaný zimní karneval   a nějaká příšera z hloubi   lesa více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Starožitníkův krám (1995) [TV fi...

Starožitníkův krám
Podle mého mínění velmi   zdařilé televizní   zpracování známého románu   Charlese Dickense. Sir Ustinov   byl výborný a stejně tak   James více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Al di là dell'odio (1972)

Al di là dell'odio
„Za hranicí nenávisti“,   jak zní český název tohoto   spaghetti westernu, by se dal   bez sebemenších servítků   označit jako filmová   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Hrst plná prachu (1988)

Hrst plná prachu
Kvalitní literární   předloha od uznávaného   spisovatele a sestava   vynikajících herců jako   jsou Alec Guinness, Judi   Dench, Kristin Scott více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10