Cerven
ohodnotit

Obsah filmu The Thinning

 
Americký filmový sci-fi thriller patřící mezi snímky s postapokalyptickou tématikou.

Děj se odehrává v době, kdy je planeta sužovaná velkým přelidněním a jednotlivé státy musí uplatňovat drastická opatření pro kontrolu nad stavem populace. Tehdy však středoškoláci z Texasu Blake (Logan Paul) a Laina (Peyton List) zjistí, že testy, na jejichž základě dochází na základních a středních školách k osudovým eliminacím, jsou zmanipulované. Tím odhalí gigantické spiknutí a ocitnou se ve smrtelném nebezpečí.

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

whack
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.3.2017
Je to nonsens od samého začiatku. V blízkej   budúcnosti sa vďaka preľudneniu planéty   vyčerpali svetové zdroje, preto OSN vydala   nariadenie, aby každá krajina znížila   každoročne populáciu o 5 %. Zatiaľ OK. Ale   realizácia? Študenti s najnižším hodnotením   budú popravení!! Musím scenáristom   zatlieskať, to nevymyslí David Icke, Alex Jones   a dokonca ani AC24. Hoci deti vplyvných a   bohatých rodičov si mohli výsledky testov   kúpiť – v čom tkvie pointa – nejaká   hlbšia myšlienka sa tu nenachádza. Ako   béčkový survival na oddych je to v pohode.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.2.2017
Další postapokalyptický příběh s další   teorií jak by náš svět mohl vypadat po   globálním oteplování. A je to prosté. Hladiny   moří vlivem tání ledovců se zvednou, zaplaví   značné území a lidstvo tak bude mít pro   život daleko méně pevniny. Jak ale vyřešit   značnou populaci? Jednoduše. Řešení je už ve   škole, kdy nastupující děti do první třídy   a starší žáci ze školy naopak vystupující   musí podstoupit test, na jejich základě se   rozhodne, zda budou poslány do tzv. selekce a   nebo budou pokračovat v životě dál. Kdo testem   neprojde, učiní tak oběť ve jménu   zajištění zítřka a zachování americké   světlé budoucnosti. Tak na tohle ani Čína   nepřišla a to s nadměrnou populací bojují   již mnoho let. Jenomže do průběhu zasáhne   láska a má to až politický dopad. Aby ne,   když syn kandidáta na prezidenta neunese fakt,   že jeho milovaná dívka test neudělala.   Rozhodne se tak při druhém kole test záměrně   také neudělat. A začnou se dít věci.   Bohužel, do průběhu děje opět vstoupila   velice známá šablona, takže se v podstatě   originální námět stal velmi předvídatelným.   Co se týče vizualizace, zde to tvůrci už   krapet přehnali. Škola vypadá jako věznice pro   ty nejdrsnější vězně, kde i učitelé mají   strach z kdejaké maličkosti, a samozřejmě   všude přítomní ozbrojenci se podle toho ke   všem tak chovající. No, tak tady by asi těžko   někdo do takové školy šel s úsměvem na   tváři. Velmi jednoduchý děj se známým   průběhem tedy nijak moc nevynikne, neboť je v   mnoha ohledech nedotažený a tak nenavnadí ani   otevřený konec.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama