Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu The Thinning

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.2.2017
Další postapokalyptický   příběh s další teorií   jak by náš svět mohl   vypadat po globálním   oteplování. A je to prosté.   Hladiny moří vlivem tání   ledovců se zvednou, zaplaví   značné území a lidstvo tak   bude mít pro život daleko   méně pevniny. Jak ale   vyřešit značnou populaci?   Jednoduše. Řešení je už   ve škole, kdy nastupující   děti do první třídy a   starší žáci ze školy   naopak vystupující musí   podstoupit test, na jejich   základě se rozhodne, zda   budou poslány do tzv. selekce   a nebo budou pokračovat v   životě dál. Kdo testem   neprojde, učiní tak oběť   ve jménu zajištění   zítřka a zachování   americké světlé   budoucnosti. Tak na tohle ani   Čína nepřišla a to s   nadměrnou populací bojují   již mnoho let. Jenomže do   průběhu zasáhne láska a   má to až politický dopad.   Aby ne, když syn kandidáta   na prezidenta neunese fakt,   že jeho milovaná dívka test   neudělala. Rozhodne se tak   při druhém kole test   záměrně také neudělat. A   začnou se dít věci.   Bohužel, do průběhu děje   opět vstoupila velice známá   šablona, takže se v   podstatě originální námět   stal velmi předvídatelným.   Co se týče vizualizace, zde   to tvůrci už krapet   přehnali. Škola vypadá jako   věznice pro ty nejdrsnější   vězně, kde i učitelé mají   strach z kdejaké maličkosti,   a samozřejmě všude   přítomní ozbrojenci se   podle toho ke všem tak   chovající. No, tak tady by   asi těžko někdo do takové   školy šel s úsměvem na   tváři. Velmi jednoduchý   děj se známým průběhem   tedy nijak moc nevynikne,   neboť je v mnoha ohledech   nedotažený a tak nenavnadí   ani otevřený konec.
whack
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.3.2017
Je to nonsens od samého   začiatku. V blízkej   budúcnosti sa vďaka   preľudneniu planéty   vyčerpali svetové zdroje,   preto OSN vydala nariadenie,   aby každá krajina znížila   každoročne populáciu o 5 %.   Zatiaľ OK. Ale realizácia?   Študenti s najnižším   hodnotením budú popravení!!   Musím scenáristom   zatlieskať, to nevymyslí   David Icke, Alex Jones a   dokonca ani AC24. Hoci deti   vplyvných a bohatých   rodičov si mohli výsledky   testov kúpiť – v čom   tkvie pointa – nejaká   hlbšia myšlienka sa tu   nenachádza. Ako béčkový   survival na oddych je to v   pohode.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Televizní legendy

12:55 - 14:10

48 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Historie.cs (2007) [TV cyklus]

13:25 - 14:20

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

13:35 - 14:35

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:35 - 14:35

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Reklama