Cerven
ohodnotit

Toscana

Rok:
2021
Délka:
90 minut

Obsah filmu Toscana

 
Theo provozuje luxusní dánskou restauraci a potýká se s finančními problémy. Zrovna v den, kdy se má dostavit mladý investor, dozví se Theo o smrti svého otce, se kterým se léta nestýkal. Otec mu odkázal zámeček v Toskánsku, kde sám provozoval místní gastronomii. Theo se vydá do Itálie, aby dědictví prodal.

Autor: beneva
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Mehdi AvazMehdi Avaz  
hraje:
Anders MatthesenAnders Matthesen.....Theo [46]   
Cristiana Dell'AnnaCristiana Dell'Anna.....Sophia   
Lærke Winther AndersenLærke Winther Andersen.....Merle [45]   
Andrea BoscaAndrea Bosca.....Pino [41]   
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
dánská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Toscana >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

beneva
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.8.2022
Taková, celkem dobrá oddechovka, která   názorně ukáže, co znamená "opít se jako   Dán" a předloží ke srovnání nejen dvě   zcela odlišná pojetí gastronomie, ale také   rádoby moralistické pojetí opravdového smyslu   života... Hlavně je třeba odpouštět, čím   dřív, tím líp, jinak si to děcko táhne do   života a pak skončí v bazénu...
Nikdy jsem   nepřilnula k tomu modernímu uměleckému pojetí   jídla na talíři a tak zpočátku byl můj   postoj ke kuchaři Theovi dost kritický. Ani na   konci moc mých sympatií neměl a Sofie už   vůbec ne, protože to se přece nedělá. Buď   vím, koho chci nebo vím, koho nechci. A když   nevím, tak se nevdávám.
Co mi však vadilo   nejvíc, tak to byl ten všudypřítomný smutek.   Na druhou stranu, pokud to byl záměr, tak je   třeba to ocenit, protože se to povedlo.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama