Duben
ohodnotit

Trust

Další název:
Zneužitá (SK)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
106 minut
„Čtrnáctiletá dívka se stane obětí internetového sexuálního maniaka.“

Obsah filmu Trust

 
Annie se po dvouměsíčním dopisování, chatování a volání zamiluje do tajemného Charlieho. Netuší však, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Než si to dívka připustí, dlouho ho brání a nechápe, proč ji vyšetřuje FBI a proč se jí a její rodině převrátil život úplně naruby. S děsivým traumatem se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou. Dochází ale k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být jeden...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Trust >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2017
Trust je o zlém snu, který by si nepřál   zažít nikdo z rodičů, ale ve světě, který   žijeme se může stát snadno.Není to   podívaná, kterou si rádi zopakujete, ale Clive   Owen to trochu zachraňuje.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.5.2013
Varující příběh pro všechny dívky   procházející pubertou, které mají v oblibě   internetové chatování s neznámým člověkem   prezentující se jen pod nějakou přezdívkou.   Nebezpečí si málokterá uvědomuje a do   kterého zapadne ve svém věku velmi jednoduše.   A když se s onoho oblíbeného neznámého   vyklube uchyl, kterému jde jen o jedno, už je   pozdě. A o jednom takovém případu vypráví   tento snímek. Je zde vše, co se může   přihodit. Pochopitelná naivita oné dívky a   reakce rodičů jsou uvěřitelné a velmi   deprimující. Vyšetřování, posměšky   spolužáků, deprese vyústěná pokusem o   sebevraždu, bezmocnost, to vše se může stát.   Vyprávění je pozvolné a netlačí se   zbytečně moc na pilu. Herecké výkony jsou   průměrné a do oné dívky se divák dokáže   vcítit. Tento film by měl být ve školách   promítán povinně.
Omnibus
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.5.2013
Holky, nechatujte !
Když už chatujete, nezamilujte se!
Když už   chatujete a zamilujete se, nedávejte si schůzku.  
A pokud už chatujete, zamilujete se a dáváte   si schůzku, tak se pak nedivte...

Přesněji   řečeno: DIVTE SE! Taky je čemu: „Aha, takže   35? A jinak jsi zdravej...?“

A maníka   OKAMŽITĚ vyfakujte. Což by neměl být   problém, pokud jste aspoň trochu chytré, máte   aspoň ždibec sebeúcty a nepřipadáte si v   reálném životě nedoceněné, už od malička   citově zanedbávané a nedomazlené. Pokud mu   sednete na lep (a lehnete v negližé na gauč),   NEMŮŽE ZA TO INTERNET, ale zanedbaná výchova a   reklamujte to u rodičů. Stejně vám ten blbec   pak ani nezavolá (tohle nezvládl, to bylo   trestuhodné).

Ovšem nepochopil jsem, jestli   záměrem filmu mělo být pranýřování,   varování nebo návod. Protože to celkem   fungovalo jen u toho návodu (pro další   pětatřicátníky - to vysvětlování věku   naopak zvládl bravurně), ve zbytku mi to   přišlo jako VELMI NEPOVEDENÝ FILM.

A   mimochodem, slečna byla tou vnitřní   osamoceností stejně zralá zalehnout s prvním   zkušeným spolužákem, bouračem dívčích   srdcí, který jí pochválí účes a osobnost a   řekne, že by ji jako fakt dost chtěl. Ten   frajírek by si pak sex s ní natočil na mobil a   chlubil se s ním spolužákům (dnes bohužel   běžné). A ani on by už nezavolal. Akorát by   se to kvůli nějakýmu 16 ti letýmu spratkovi   zazobaných rodičů nijak nerozmazávalo, pokud   by ovšem to video nepověsil rovnou na net.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.12.2011
Celkem slušné psychologické drama.Ani by mě   nenapadlo že Shwimmer může byt tak zručný   režiser.Owen a Keenner podali slušné   výkony.Davám 6 a řadim mezi filmy které   stačí vidět jednou.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.8.2011
zajímavé, že co film, tam se mihne zpráva, že   někdo odjel ze spojených států do ČR :) Pak,   že nás svět nezná :) ... ani jsem netušila,   na co koukám, v úvodu jsem se zděsila, že   půjde o romantickou komedii, nakonec jsem byla   příjemně překvapena ožehavým tématem, ale   jen do doby celého podání filmu. Nuda. Suché,   opatrné, galantní, sociální, ohraně   zesocializované podání filmu. Klasický   americký film - něco se stane v rodině, otec   nebo matka se pomátne, doma je to jak na minovém   poli, FBI, honitba za zločincem, kterého ani   nechytnou, takže je film jen o stavu po   znásilnění a víc jak polovina filmu je   natáčená doma... ironické taky je obsazení   znásilněné, která v době natáčení ještě   ani nedosáhla hraného věku a Amerika je velmi   choulostivá v takových scénách, tak proč ona   ve 14 hrála znásilněnou šestnáctku a v   "Předčítači" se čekalo až David   Kross dozraje do věku 18 let, aby si mohl   užívat s Kate Winslet? Ve 14 snad ještě   neměla být na těle políbená o 20 let   starším mužem, natož hrát znásilněnou...   Naopak největší sranda je, že vyšetřovatel   mi připadal jako větší úchyl, než ten, co   jím byl, tak jako "tátův" kolega v   práci, už v úvodu flirtující s   devatenáctkou :) Clive Owen tak pěkný chlap,   ale co k němu dosadili za strhanou ženskou - to   nelze pochopit... body za pokus o sebevraždu a   konečné objetí otce s dcerou.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.6.2011
Trust
Geniální thriller, který by se měl dle mého   názoru stát povinností snad každého rodiče a   především dětí v podobném věku jako je   právě hlavní hrdinka. Musím říct, že jsem   si po skončení filmu říkala proč David   Schwimmer natočil svůj první dramatický   thriller až v roce 2010, škoda. A já doufám,   že v dalších letech nám předvede podobnou   krásu jako v tomhle filmu. Tenhle film nestojí   pouze na hereckých výkonech i když jsou jeho   nedílnou součástí, vynikající Clive Owen v   roli otce mi vyrážel svým výkonem dech stejně   jako Catherine Keener. Jinak filmu nemám co   vytknout jen to, že se na něj znovu už   nepodívám což je v určitém směru škoda.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih185450minih185450Špaček (2021) 
The Starling n
minih109360minih10936024 hodin do půlnoci (1985) 
24 Hours to Midnight n
minih60571minih60571Není kam se schovat (2009) 
Nowhere to Hide n
minih36377minih36377Ted Bundy (2002) 
Ted Bundy n
minih163966minih163966IO (2019) 
IO n
minih13696minih13696Nebe a dudy (1941) 
Nebe a dudy n
minih36071minih36071Tichá zuřivost (1982) 
Silent Rage n
minih154541minih154541Kapitán (2017) 
Der Hauptmann n
minih71337minih71337Vrah s chromovou maskou (2011) 
ChromeSkull: Laid to Rest 2 n
minih40528minih40528Boogeyman (2005) 
Boogeyman n


Hodnocení:n12345678910
Trust (2010)Trust (2010)Trust (2010)Trust (2010)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190672
Osobností: 698188
Fotografií: 765168
Plakátů: 377329
Obsahů a biografií: 178495

Poslední komentáře

Planeta nezadaných (2016)

Planeta nezadaných
Celkem povedená komedie,   která má bohužel své ale.   Za mě to byl určitě   závěrečný školní koncert   a to, že člověk od   prvopočátku věděl, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Hlava rodiny (1991)

Hlava rodiny
Za mě teda celkem zklamání.   Takzvaně film o ničem,   který ještě víc ničí   vnitřní hlas hlavního   hrdiny, který nám duchem   slabým více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Mikýřova hysteorie českých dějin...

Mikýřova hysteorie českých dějin
by mě zajímalo co tě lidem   je, taková nuda, to už i ty   Bábovky a plechovky pobavili   víc

Autor: tobogaan | Hodnocení: 1 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
tpč hodně zaseklý v čase,   tohle by prošlo možná tak v   devadesátkách, dneska už   vůbec

Autor: bazen | Hodnocení: 2 / 10

Sedm schodů k moci (2023) [TV se...

Sedm schodů k moci
Hah. Nemám rád dilinky co   tohle dělaj, úplně je mi z   toho fyzicky zle, ale   naštěstí byl po ruce joint   tak jsem toho využil. Ale   jednou to stačilo. Úplný   závěr nijak nepřekvapí...

Autor: chipsy

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Norman Jewison

Jewison Norman

Michael Imperioli

Imperioli Michael

Neal H. Moritz

Moritz Neal H.

Mark Vicente

Vicente Mark

Peter Spellos

Spellos Peter

Liga výjimečných (The League of Extraordinary Gentlemen)

Liga výjimečných
The League of Extraordinary Gentlemen

Gary Jones

Jones Gary

Siri Svegler

Svegler Siri

Petr Putna

Putna Petr

Jameson Brewer

Brewer Jameson

Naposled navštívené:
Norman Jewison

Jewison Norman

Michael Imperioli

Imperioli Michael

Neal H. Moritz

Moritz Neal H.

Mark Vicente

Vicente Mark

Peter Spellos

Spellos Peter

Liga výjimečných (The League of Extraordinary Gentlemen)

Liga výjimečných
The League of Extraordinary Gentlemen

Gary Jones

Jones Gary

Siri Svegler

Svegler Siri

Petr Putna

Putna Petr

Jameson Brewer

Brewer Jameson