Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Turbo Kid

 
Po válkách nastala nukleární zima a je nouze o pitnou vodu. Mladý Kid se naučil postarat sám o sebe, ale po seznámení s dívkou Apple chce bezpečnější život a je rozhodnutý začít bojovat s krutým samozvaným vládcem jménem Zeus.

FTV Prima

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Turbo Kid >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

RwlBem
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.4.2020
Co se stane,
smícháme-li komiks, madMaxové postapo, scifi,   pubertální citečky, komediální parodii a   zběsilé gore? Bizár. Ovšem v tomto případě   bizár prvotřídní, který absurditou   překonává sám sebe. Na první pohled   bláznivá, mezi třaskavou sebeironií až k   vnitřnímu dramatu bezhlavě oscilující, ale ve   skutečnosti naprosto vymazlená pocta všem   "pokleslým" komiksářům a jejich   fanouškům. Béčko na druhou, avšak právě v   té bezchybně dotažené béčkovosti naprosto   excelentní. Film, u kterého člověk občas řve   smíchy a přitom má ještě div ne slzy v   očích, a vzápětí už kouká, kam by v   případě nutnosti mohl hodit tyčku.
Recycler
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.12.2015
Skvělé béčko
Postkatastrofický low budget snímek, ve kterém   si zahrál i M. Ironside. Příběh je   samozřejmě tuctový o tom, jak hodný kluk   padoucha dostal. Co je na snímku skvělé jsou   vtipné momenty, převážně spojené s zjevením   robodívky Apple. Použití kol jako jedniného   dopravního prostředku nebo stroje na výrobu   pitné vody z lidské krve. A především   skvělá sebeironie, kterou filmaři celý film   protkali (bizarně stříkající 'krev').   Běžně nemívám sílu podobné filmy dokoukat,   ale u tohohle jsem vydržel.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Turbo Kid (2015)Turbo Kid (2015)Turbo Kid (2015)Turbo Kid (2015)
Reklama