Cerven
ohodnotit

V plamenech

Incendiary

Rok:
2008
Délka:
96 minut
„Stačil okamžik a její život se zcela zhroutil.“

Komentáře k filmu V plamenech

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.9.2011
Sharon Maguire šla jistě do   tohoto filmu, ke kterému   zpracovala i scénář, jako   režisérka, která je   vybavena odborně a ví, co   chce tím příběhem   divákům povědět. Tam, kde   šlo o emoční   scény,průniky do doby před   explozí,práce kamery na   detailech použitých k   náznakům duševních stavů,   pak ano, to byla ta část,   která byla uvěřitelná,ale   propojenost s akčními   částmi, které film   tempovaly, to se nezdařilo a   i jistými nelogickými   částmi příběhu. Přesto   jde o cenný film, který   chtěl mnohé světu   vypovědět.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2012
Další snímek ve kterém   Ewan ukazuje nahý zadek a   jeho postava mi k srdci   rozhodně nepřirostla.   Alespoň ze začátku. Fandila   jsem Matthewovi, že bude   konečně ten chlap, o   kterého se bude moct Michelle   opřít do budoucna. Nakonec   tomu tak nebylo a přes vsuvku   s navráceným synkem   doklopýtal film k   rozpačitému konci. Silné   momenty se střídaly se   slabšími, milostná scéna s   tragickým koncem byla hodně   dobrá, ale pak nastoupilo   trochu rozpačité tápání,   což je škoda. Ale jako   příběh o tom jak skutky   jiných ovlivňují druhé   docela dobré.
RM
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.3.2009
Docela zajímavý počin o   terorismu. Trochu se tam   mentoruje nad Usámou, ale   jinak hlubší psycho. Že by   to bylo zrovna "eroticky   nabité" jak je v popisku   to zrovna ne, snad trochu na   začátku - Michelle je hezká   a táhne to většinu filmu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
John DiResta

DiResta John

Naposled navštívené:
John DiResta

DiResta John