Cerven
ohodnotit

V plamenech

Incendiary

Rok:
2008
Délka:
96 minut
„Stačil okamžik a její život se zcela zhroutil.“
Popis / Obsah / Info k filmu V plamenech
Mladá matka, která je se svým synem často sama doma, se necítí právě nejšťastnější. Už dlouho má pocit, že jí manžel příliš zanedbává. Když se jí v místní hospodě šarmantní a sympatický novinář Jasper Black začne dvořit, nějak mu nedokáže odolat. Když se manžel během krásného dne se synem vydává na fotbalový zapas, probouzí se v ní výčitky. Větší šok ale je, když slyší v živém televizním zpravodajstvím o explozi, která rozmetala fotbalový stadion…

Romantické drama, jehož hereckými hvězdami jsou Ewan McGregor (Trainspotting, Moulin Rouge, Ostrov, Muž ve stínu) a Michelle Williams (Zkrocená hora, Synecdoche, New York, Mamut, Prokletý ostrov) natočila úspěšná britská režisérka Sharon Maguire, kterou proslavil filmový hit Deník Bridget Jonesové.

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu V plamenech
Je májový den a život mladé matky (Michelle Williamsová) v londýnském výškovém domě je dokonalý. Její malý synek má narozeniny, a když ho s otcem vypravuje na velký fotbalový zápas, snad ani nemůže být šťastnější. Zatímco jsou pryč, narazí na Jaspera Blacka (Ewan McGregor), novináře, žijícího v jednom z těch nádherných domů pod jejím oknem.
Když se jí v místní hospodě, kde hledala útěchu v pár panácích, začal šarmantní, sympatický Jasper dvořit, nedokázala mu odolat. Tohoto slunného jarního dne je pokušení zpět. Ale o pár minut později může jen s hrůzou sledovat, jak je jejich zakázaná láska přerušena živým televizním zpravodajstvím o explozi, která rozmetala fotbalový stadion. Její dokonalý život skončil.
Když se pak pokouší vyrovnat s pocity viny a smutku, odmítá Jasperovy pokusy ji utěšit. Táhne ji to spíše k manželovu šéfovi Terrenci Butcherovi (Matthew Macfadyen), policejnímu důstojníkovi, který má vyšetřování na starosti. Jak o ni oba muži bojují, začíná vycházet najevo skutečná pravda o událostech onoho májového dne. V plamenech je erotikou nabitý, šokující thriller, plný emocí a života.
Zajímavost: Michelle Williams dokázala už v 16 letech proměnit za rok na burze 10 000 dolarů na 110 000, čímž dosáhla historicky čtvrtého nejlepšího výkonu v soutěži makléřů Robbins World Cup Trading Championship.
textové materiály distributora


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu V plamenech
Film, jehož scénář si podle knihy Chrise Cleava napsala sama režisérka Sharon Maguire (Deník Bridget Jonesové), přináší příběh dospělé ženy, jejíž život se v jednom okamžiku rozpadne, když její muž a syn zahynou při sebevražedném bombovém útoku na fotbalovém zápase.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisařka Florence

23:10 - 00:40

55 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Dívka v mlze (2017)

22:10 - 00:20

115 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Gladiátor (2000)

21:45 - 00:50

140 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Vyšinutý (2020)

22:55 - 00:45

70 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Reklama