Cerven
ohodnotit

Vrahové a zloději

Assassins et voleurs

Další název:
Lovers and Thieves
Žánr:
Země:
Rok:
1957
Délka:
85 minut

Obsah filmu Vrahové a zloději

 
Phillip d´Artois se chystá spáchat sebevraždu, ale nemá dost odvahy. Při vloupání do kanceláře překvapí zlodějíčka Alberta Lecagneuxe a snaží se ho přemluvit, aby se stal rukou osudu. Slíbí mu, že na něho připíše v závěti svůj majetek, ale Albert není rozhodnutý. Phillip mu začne vyprávět příběh svého života.

V minulosti zabil žárlivého manžela své milenky a vše nalíčil na náhodného zloděje, který se v nevhodnou dobu vloupal do domu. Phillip strčil do kapsy zloději vražednou zbraň a utekl oknem, aniž by ho muž zahlédl. Tím "nevinným" zlodějem byl právě Albert, který je odsouzen na dvacet let vězení. Mezitím má Phillip automobilovou...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.1.2018
Průměrná francouzská komedie z padesátek   šitá na tělo Jeanu Poiretovi a Michelu   Serraultovi. Ten měl možnost poprvé ve filmu   možnost improvizovat, alespoň podle výpovědí   kolegů, protože Sacha Guitry točil svůj   poslední film již těžce nemocný, na vozíčku   a pod vlivem morfinových injekcí. Proto   chvílemi film působí těžkopádně, ale obě   budoucí hvězdy francouzského filmu to   vynahradily.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Vrahové a zloději (1957)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Blanche Kommerell

Kommerell Blanche

Naposled navštívené:
Blanche Kommerell

Kommerell Blanche