Cerven
ohodnotit

Without Warning

Další název:
Alien Warning; It Came Without Warning
Žánr:
Rok:
1980
Délka:
89 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Without Warning
POZOR SPOILER

Muž se zbraní přichází ke karavanu, kde budí ze spánku svého syna Randyho. Pak jdou spolu na lov a otec je něčím napaden. Pak i syn…
Dvě dívenky, Beth a Sandy jedou se svými chlapci, Tomem a Gregem na výlet. Na benzínce jsou varováni jedním místním mužem, Johnem Taylorem, aby nejezdili k jezeru.
Nedaleko vede jiný muž oddíl dětí. Sám od nich kousek odejde a najde Randyho karavan. Nikde však nikdo není a muž je napaden stejnou potvorou.
Naše čtveřice je již u jezera, a Greg se Sandy jdou na chvíli jinam. Když se vrátí, po Beth a Tomovi tu není ani stopy. Jdou je hledat a objeví vodárenskou kůlnu, kde najdou mrtvoly. Ihned prchají a chvíli mají na čelním skle tu útočící potvoru. Stěračem ji sundají a ocitnou se až u nějaké vesnické hospody.
Greg jde dovnitř a zde jej místní seznámí s mužem Freddem Dobsem, kterému říkají seržant. Ukáže se, že o mimozemských potvorách ví. Sandy z auta mizí a je přinesena zpět oním pumpařem, který je předtím varoval.
V hospodě omylem zastřelí Fred šerifa. Sandy s Gregem pak jedou Johnovi ukázat boudu s mrtvolami. On je zde napaden a Sandy i s Gregem prchají. Zastaví policejní vůz, ale v něm sedí muž zvaný seržant. A protože se stále chová jako blázen, mladí mu utečou skokem z mostu do vody. Když vylezou na břeh, pokračují v útěku a dojdou až k opuštěnému domu. Vlezou dovnitř kde chtějí počkat, jak se situace vyvrbí. Sandy pak však najde Grega s potvorou přisátou na obličeji.
Proto dům opouští a zase se potkává s Johnem. Ten jí dá instrukce a vrhá se do boje s potvorami...


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ruth Glöss

Glöss Ruth

The Opening Night

The Opening Night
The Opening Night

Maximilian Haas

Haas Maximilian

Marie Kremer

Kremer Marie

Naposled navštívené:
Ruth Glöss

Glöss Ruth

The Opening Night

The Opening Night
The Opening Night

Maximilian Haas

Haas Maximilian

Marie Kremer

Kremer Marie