Cerven
ohodnotit

Žádné boží zprávy

Sin noticias de Dios

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
19.9.2002
„Penélope Cruz svádí do pekla“

Obsah filmu Žádné boží zprávy

 
Film režiséra Agustina Díaze Yanese převádí odvěký příběh o souboji Nebe a Pekla do současného světa, a to s velkou nadsázkou. Na Zemi se mluví španělsky, v Nebi, které má podobu Paříže 30. let, francouzsky a v Pekle anglicky… Obojí jsou instituce s vlastním manažerským systémem a pochopitelnou rivalitou.

Poslední dobou ale Nebe výrazně prohrává, zatímco Peklo začíná mít potíže s prostorem. Když už jsou manažeři Nebe na pokraji rezignace, matka Manyho Chavese, boxera s bouřlivou minulostí, je žádá, aby zkusili zachránit duši jejího syna – manažeři Nebe to vezmou jako poslední příležitost a vysílají na Zem jednoho ze svých...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
SPI
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Žádné boží zprávy >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

ras84
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.6.2013
Žiadne správy od Boha (2001)
film so slušným hereckým obsadením, ktorý   neskutočne zarezal nepodarený scenár...   počkať, oprava. tento paškvil snáď ani nemal   scenár. veľká škoda, lebo herci sa celkom   snažia a miestami to vyzerá, že si film aj   užívajú, ale divák neskutočne trpí a sleduje   odpočet smerujúci k záverečným titulkom,   ktoré ho vykúpia.

+ nápad boja neba s   peklom
+ herecké obsadenie Abril - Bernal -   Cruz
+++ skvelý začiatok v podobe krátkeho   dialógu „Bůh buďto chce vymítit všechno   zlo, ale nedokáže to udělat. Což znamená, že   je slabý. Nebo může, ale nechce. Což vlastně   znamená, že je zlý". – "Anebo   nemůže a nechce. Což znamená, že je obojí a   potom tedy není Bůh“.
- absencia scenára
-   absencia humoru (viem, toto mala byť čierna   komédia, ale ani tento druh humoru tu nie   je)

vo výsledku je to úmorná nescelená   nuda, na ktorú nebude ťažké zabudnúť, lebo v   nej nie je ani len jedna scéna hodná   zapamätania
Emigrant
Hodnocení:
Přidáno: 3.1.2008
Penelope Cruz, je presna ukazka toho, jak je mozno   stat se svetovou hvezdou bez talentu. Tento film   je neuveritelny paskvil, chudy jak hereckym   obsazenim tak i financne. Herecky vykon teto   spanelske herecky, ktera nema ani spetku hereckeho   talentu je dukazem toho, ze kdyz mate hezke oci a   krasne telo se kterym umite dobre zachazet je   mozne se dostat i pred holywoodske reflectory.
Faye
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.6.2007
... „Bůh buďto chce vymítit všechno zlo, ale   nedokáže to udělat. Což znamená, že je   slabý. Nebo může, ale nechce. Což vlastně   znamená, že je zlý. – A nebo nemůže a   nechce. Což znamená, že je obojí a potom tedy   není Bůh“. V pekle není přes hříšníky   kam šlápnout, ale už z principu musí   vyfouknout nebi dalšího smrtelníka. A v nebi?   Tam mají opačné potíže: nejsou lidi teda   duše, berou cokoliv. Na zemi proto začíná   přetahovaná o nijak sympatického boxera.   Rozhodně fajnový nápad včetně jazykového   dělení oblastí (nebe francouzský, peklo   anglický, země španělský) a výborní herci.   A pro nás smrtelníky špatná zpráva na   závěr. V nebi je stejné peklo jako na zemi!!!   Protekce, byrokracie a navíc nejsou peníze.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Žádné boží zprávy (2001)Žádné boží zprávy (2001)
Reklama