Cerven

Komentáře uživatele Emigrant

Emigrant

Emigrant zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 18
Bastardi III
 
Přidáno: 18.4.2022
Paskvil 1, 2,3.
Ke všem třem dílům se dá   napsat jen jediné. Hodně,   ale hodně podprůměrný   výtvor. To už není ani na   zlatou malinu, ale na   diamantové hovno. (omlouvám   se za výraz   "hovno", ale   nenašel jsem vhodnější   výraz.
Bathory
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.8.2008
Emigrant
Dle meho nazoru se film povedl   po strance vytvarne a   kostymove . Herecke vykony   byli odpovidajici hereckym   zkusenostem hlavnich   protagonistu. Az potud by bylo   vse v poradku, kdyby si pan   scenarista precetl nejakou   uherskou kroniku nebo alespon   "Bathory-Ermittlungsberic   ht", ktery by mu zcela   urcite k prostudovani   zapujcila Videnska spolecnost   s priznacnym nazvem   "Wahrhaftigkeit",   pan scenarista si nektera   fakta vylozil po svem a   nektera si uplne vymislel. V   celkovem pohledu hodnotim film   jako zdarili.
Čapkovy povídky
 
Přidáno: 6.12.2007
Osobne mam rad vsechny filmy s   panem Marvanem, ale specialne   tyto povidky jsem osobne   nadaboval za ucasti jeste   nekolika pratel do   spañelstiny a pustil jsem je   znamim a mohu podotknout, ze s   velkym uspechem. Muj osobni   nazor je, ze pani herci typu   pana Marvana, Smolika a   dalsich uz se bohuzel nerodi.
Hrůza a děs !!!!!!!!!!
Naprostá a neuvěřitelná   kravina !!!!!!!!! Oskara by   měl dostat každý kdo se na   tento paskvil dokázal   dodívat až do konce. Já   jsem to vydržel jen 18 minut.
Forrest Gump
 
Přidáno: 22.10.2016
Forrest Gump je americký film   o amerických   "super" lidech pro  
americké   "super" lidí. Film   je hovadina.
Havel
 
Přidáno: 21.1.2022
"Pravda se da koupit jako cokoliv jineho" Vaclav H
Havla jsem znal osobně a mohu   konstatovat jen to, že to byl   obyčejný udavač   spoluvězňů a vlastizrádce.   Doufám, že se smaží v   pekle ve stejném kotli jako   jeho s nacisty kolaborující   otec.
Emigrant
Tento treti dil lze hodnotit   jako celkove spatny a to uplne   ve vsech smerech. Stejna   zapletka, zadny dej, spatne   herecke obsazeni, stejne   kostimy, souhrnem jak jsem   rikal ztrata case a penez   filmove produkce. Propadak.
Karel a já
 
Přidáno: 6.12.2007
Dalsi z rady paradnich filmu,   kterymi se muze pochlubit   ceskoslovenska kinematografie.   Film ukazuje krasny vstah   cloveka k jeho praci a k   zivotu vubec, uprimny a cisty   vstah k neme tvari. Mel jsem   moznost videt tento film v   nekolika jazycich a musim   konstatovat, ze diky perfektne   a detailne propracovanemu   scenari a hereckemu umeni pod   vedenim pana rezisera je tento   film jeden z nejlepsich Pana   Plachty.
Kněžna Libuše
 
Přidáno: 20.3.2011
Hruza a des ! ! !
Bohuzel se musim pridad k   vetsine prispivatelu ve   smyslu, ze se jedna o   degradaci ceskych dejin. Film   jsem videl az do konce a jsem   smutny.
Léto s gentlemanem
 
Přidáno: 28.2.2019
Paskvil
Nemám ve zvyku kritizovat   filmy, ale toto je neprostý   paskvil. Naprosto nic
neříkající dialogy,   příšerně herecké   obsazení, hudba hrozná. Co   se výkonu pana
Hanzlíka týče,   nenacházím slov. Zvažují   požádat pana Hanzlíka o   vrácení
vstupného a   náhradu za stračeny čas (   hahahaha ). Závěrem: Tento   film absolutně
nedoporučují.
Nahota na prodej
 
Přidáno: 28.12.2007
Tento film lze okomentovat   nekolika vetami. Spatny a   jednochy scenar plny   nesmyslnych dialogu. Spatna   volba hercu a jejich obsazeni.   Lukas Vaculik je podprumerny   herec, ktery nema mimicke   vyjadrovani ani v obliceji ani   jine. Jiri Krampol je naopak   zkuseny a dobry komik, ale v   tomto pripade nemel stesti na   roli. Kaja Triskova je v tomto   filmu nadherny priklad toho,   jak lze za penize a pomoci   vlivu sveho otce dostat pred   kameru ci na filmove platno   prakticky kohokoliv. Zaverem   snad jen napsat, ze film je   spatny.
Noční zvířata (Nocturnal Animals)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2017
Po dlouhe dobe velice kvalitvi   film. Kvalitni scenar y   obsazeni. Nelze napsat jediny   negativni postreh.
Saw 4 (Saw IV)
 
Přidáno: 28.12.2007
Tento dil byl odsouzen k   neuspechu uz pri svem   nataceni. Na celem snimku je   videt mentalni chudoba   rezisera a maly finnacni   rozpocet. Herecke obsazeni   bylo zrejme zavisle teke na   financich, protoze herci jsou   tzv. druhe kategorie. Podle   meho nazoru je tento film vice   nez spatny.
Souboj Titánů (Clash of the Titans)
 
Přidáno: 3.5.2010
Katastrofa !!!
Ihned po prvnich minutach   filmu jsem si uvedomil jaky   paskvil se to zase podarilo   vyrobit filmarum, kteri už   nevi jak by divaka dostali do   kina. Nema vubec smysl se dale   vyjadrovat k tomuto filmu.   Vyhozene penize. Paskvil !!!
Stůj, ten mobil není tvůj (Dead Fish)
 
Přidáno: 26.4.2008
Film je celkove spatna   slatanina akcni komedie a   krimi. Herecky vykon hercu   velmi dobre, ale diky scenari   chudemu na hodnotne dialogy   hodne utlumene. Celkove   hodnotim film jako spatny a   nikomu nic nerikajici.
Voodoo: Umění ďábla 2 (Long khong)
 
Přidáno: 8.1.2008
Tento film jsem mel moznost   videt pouze v anglictine a mel   jsem z nej velice dobry dojem.   Cely film je trikove velice   dobre propracovany jsou na nem   dobre znat ekonomicke dotace   produkcni spolecnosti. Celkove   je to dobry film v porovnani s   jinymi japonskymi horrory. V   kazdem pripade stoji za   "skouknuti"
Zohan: Krycí jméno Kadeřník (You Don't Mess With The Zohan)
 
Přidáno: 28.8.2008
Emigrant
Neuveritelne spatne natocena   radoby komedie. O tomto snimku   by se dalo rict s uplnym   klidem, ze se jedna o jednu z   nejhorsich komedii, ktera kdy   byla natocena. Snimek je plny   vulgarniho "humoru",   film nema celkove zadny dej.   Na pomyslnem zebricku komedii   zarazuji tento snimek na uplny   konec.
Žádné boží zprávy (Sin noticias de Dios)
 
Přidáno: 3.1.2008
Penelope Cruz, je presna   ukazka toho, jak je mozno stat   se svetovou hvezdou bez   talentu. Tento film je   neuveritelny paskvil, chudy   jak hereckym obsazenim tak i   financne. Herecky vykon teto   spanelske herecky, ktera nema   ani spetku hereckeho talentu   je dukazem toho, ze kdyz mate   hezke oci a krasne telo se   kterym umite dobre zachazet je   mozne se dostat i pred   holywoodske reflectory.

TV Program

ČT1 - Klenoty naší krajiny (2015) [T...

11:05 - 11:30

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Dokonalí mořští predátoři

10:35 - 11:30

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:45

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:40 - 11:35

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Babovřesky 2

Babovřesky 2
Babovřesky 2

Igor Zaripov

Zaripov Igor

Peter Carlberg

Carlberg Peter

Do nitra Planety opic (Beneath the Planet of the Apes)

Do nitra Planety opic
Beneath the Planet of the Apes

Naposled navštívené:
Babovřesky 2

Babovřesky 2
Babovřesky 2

Igor Zaripov

Zaripov Igor

Peter Carlberg

Carlberg Peter

Do nitra Planety opic (Beneath the Planet of the Apes)

Do nitra Planety opic
Beneath the Planet of the Apes