Cerven
ohodnotit

Hospoda [TV seriál]

Bezdomovec (1996) - 19. díl

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
27 minut
 

Obsah filmu Bezdomovec

 
V hospodě se objevuje Joska s monoklem na tváři a s haldou kufrů. Po velkém úsilí z něj ostatní dostanou, že ho žena vyhodila z bytu. Vyvstává tedy problém, kde přenocuje. V tomto ohledu zklamávají jak Goliáš, tak Novák, Babula nebo Prášek. Dušek už zavírá a Joska tam stále je. Jako nečekaný hrdina se ukáže Kachna. To spraví Jozkovi náladu natolik, že je rozhodnut vydat se ještě na flám.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.10.2013
Bezdomovec
Jozka je jedna z postav, která narozdíl od   ostatních není tak plochá. I když, jak se to   vezme. Rozhodně ale méně, než hostinský   Jaroslav Dušek, kuchař Kachna, doktor Prášek   (jeho předvídatelnost je až trapná), dvokát   Zatloukal a další. Nejhůř je na tom   samozřejmě Jonáš, jehož postava je napsána   tak černobíle, že jeho přítomnost spíše   obtěžuje, než obohacuje děj. Stejné je to i s   Jiráskovou (ta naštěstí ale zas až tolik   prostoru nedostává).
Jozka dostane kopačky od   své přítelkyně a ta ho vyhodí na ulici. Co by   udělal normální člověk? Zavolal kamarádům   nebo se ubytoval v hotelu. Jenže jak může mít   takový ožrala vůbec nějaké kamarády,   popřípadě peníze na hotel? Aspoň tady děti   vidíte, jak skončíte, budete-li se jen   potloukat po hospodách. Nejen že Vás Vaše   slečna či paní vyhodí z domu, navíc ale   nebudete mít žádné opravdové kamarády a bude   to s Vámi hodně hodně moc špatné. Jozka je   také znám tím, že věčně nemá žádné   peníze a jedna epizoda je zaměřena na jeho   dluh, který si nasekal po okolních hospodách...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Elisa Martínez

Martínez Elisa

Pavel Lorenc

Lorenc Pavel

Michael Moore

Moore Michael

Naposled navštívené:
Elisa Martínez

Martínez Elisa

Pavel Lorenc

Lorenc Pavel

Michael Moore

Moore Michael