Cerven
ohodnotit

Hospoda [TV seriál]

Stávka (1996) - 20. díl

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
26 minut
 

Obsah filmu Stávka

 
Novák přichází a zjišťuje, že se tu ráno zastavila jeho žena a vynutila si na Jardovi slib, že Vencovi nenaleje ani kapku alkoholu. Vzápětí zjišťuje, že žena má v plánu obejít i ostatní hospody. Novák se ocitá ve slepé uličce. Ještě že mu kamarád Zatloukal dá napít od sebe. Jako řešení se nabízí stávka, ale Novák se ukazuje jako neschopný agitátor. Role předáka se proto ujímá Zatloukal, kterému přijde náramně vhod, že Dušek nechce nalít ani Práškovi, kterému Novák a Zatloukal vypili jeho pivo bez jeho svolení. Zatloukalovy zkušenosti vedou k prázdné hospodě a k štamgastům o vodě. Chvíle stávkařů však přichází.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.10.2013
Stávka
Tvůrci seriálu asi moc o práci neví. Nebo   aspoň o stávkování ne. To ce štamgasti   předvedli nebyla zas až tak stávka, jako   spíše bojkot. Oni přece neodmítli přijít do   práce, pracovat. To co si oni vynutili, to je   prostě bojkot. Podobně jako se teď snaží   jedno občanské hnutí bojkotovat výrobky   Andreje Babiše. Také se to nenazývá stávka,   nebo ano? Četl jsem v novinách že už deset   tisíc lidí je ve stávce? Co by to pro Boha bylo   za blábol. Už na deset tisíc lidí se   připojilo k bojkotu Babišových výrobků.   Nadále chodí do práce, jen si prostě nekupují   ty jeho separáty obsahující sto procent   nemasa.
Novák se ukázal zase jako největší   hlupák, ale to je jeho role. Ostatně, ruku na   srdce, Potměšil nikdy nehraje žádné chytré   role. Možná že doktor v "Ordinaci v   Růžové zahradě" na tom byl lépe, to ale   nemůžu říci, protože jsem nikdy neviděl   jediný díl. Ale jak tak tipuji, tak asi ne.   Dokonce i Kanyza se pak objevil v   "Ordinaci". Holt Nova dává práci   neúspěšným hercům, kteří se nedokáží   prosadit jinak...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dagmar Michálková

Michálková Dagmar

Ryan Gage

Gage Ryan

That Man from Tangier

That Man from Tangier
That Man from Tangier

Karabínka

Karabínka

Vladimír Krigl

Krigl Vladimír

Naposled navštívené:
Dagmar Michálková

Michálková Dagmar

Ryan Gage

Gage Ryan

That Man from Tangier

That Man from Tangier
That Man from Tangier

Karabínka

Karabínka

Vladimír Krigl

Krigl Vladimír