Cerven
ohodnotit

Hříšní lidé města pražského [TV seriál]

Malý a velký vrah (1968) - 2. díl

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
45 minut
„Slavná detektivní parta pana rady Vacátka z pražské "čtyřky" bojuje s podsvětím. Tentokrát bude řešit případ vraždy známého klenotníka. Seriál kriminálních příběhů podle povídek Jiřího Marka.“
 

Obsah filmu Malý a velký vrah

 
Ze zlatnictví pana Rynholce vyjde postarší paní, která vzápětí na náměstí omdlí. Kolemjdoucí zavolají četníka a paní Brabcovou zanesou do krámu, kde ztratí vědomí znovu a teprve zvědavý auskultant Halámek, který vše pozorně sledoval z vedlejšího úřadu, objeví vzadu zavražděného majitele. Přivolaní detektivové z "mordparty" v čele s radou Vacátkem zajišťují stopy a dovídají se, že nikdo nic neviděl, nikdo nic neslyšel. Teprve mladý redaktor, který je pochopitelně na místě činu mezi prvními se od nepříliš pracovně vytíženého Halámka dozví, že z krámu vyběhli dva chlápkové - jeden velký, příliš velký a druhý malý, velmi malý.

Popis...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2019
Druhý díl o píď vtipnější, je radost vidět   vedle sebe tolik herců, kteří bohužel už zde   mezi mámi nejsou a sledovat jejich hlášky,   vtípky atd. Případ zajímavej, zločinci   správně vybraní "týpkové" a opět   skvělá hudba a dostala mně hlavně Jedová   Chýše:-)
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.4.2015
Druhá epizoda začíná opět coby detektivka   okořeněná humorem a dedukcemi pana rady   Vacátka, ale tentokrát je tu i akce v podobě   honičky a přestřelky. Po technické stránce   velmi dobře natočené. Dokonce nechybí ani   napětí. Tentokrát bylo dokázáno, že seriál   bude stát opravdu zato.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Malý a velký vrah (1968) [TV epizoda]Malý a velký vrah (1968) [TV epizoda]Malý a velký vrah (1968) [TV epizoda]Malý a velký vrah (1968) [TV epizoda]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Muka (Tortured)

Muka
Tortured

Lukáš Chudoba

Chudoba Lukáš

Richard Bruno

Bruno Richard

Ivan Bacchi

Bacchi Ivan

Robert Post

Post Robert

Naposled navštívené:
Muka (Tortured)

Muka
Tortured

Lukáš Chudoba

Chudoba Lukáš

Richard Bruno

Bruno Richard

Ivan Bacchi

Bacchi Ivan

Robert Post

Post Robert