Cerven
ohodnotit

Super drbna [TV seriál]

Báječná lež (2008) - 12. díl (2. série)

It's a Wonderful Lie

Rok:
2008
Délka:
40 minut
 

Obsah filmu Báječná lež

 
Blair si hledá partnera na charitativní ples, ale žádný není dost dobrý. Buď jí ho rozmluví Serena, nebo si sama uvědomí, že s nikým takovým večer strávit rozhodně nechce. Domluví se tedy s Chuckem, že si vzájemně najdou někoho.
Serena se chystá vyrazit s Aaronem Rosem (John Patrick Amedori, který si například zahrál roli Evana Treborna v "Osudovém doteku"), svým přítelem. Ten se však potkává se svojí bývalou.
Jenny je zmatená z toho, že jí Nate neodpověděl na dopis, netuší totiž, že ho Vanessa ztratila.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.3.2014
Báječná lež
Další epizoda, další ples. Ti pracháči si   tedy žijí. Jak jen stíhají veškerou práci,   když večer co večer obrážejí nejrůznější   večírky? Jak jejich firmy mohou takhle vůbec   prosperovat? Fakt k nepochopení. A jak naši   teenageři stíhají k tomu ke všemu školu?   Tohle prostě nejde do sebe.
Originální název   epizody It's a Wonderful Lie - je to báječná   lež, odkazuje na dnes již klasický film Franka   Capry "Život je krásný", původním   názvem právě "It's a Wonderful   Life".
Jenny se ukáže na úrovni Blair,   když chystá pomstu, ale to, jak se do toho   pouští ona, nedosahuje ani okrajově stylu   naší bohaté Blair. Jenny, podobně jako Dan, se   zkrátka snaží být stále někým, kým nikdy   nebudou. Mno, možná když se někam vetřou a   přižení, tak asi ano, ale všem bude jasné,   že do tohodle světa za žádnou cenu prostě   nepatří. To Rufus, jejich otec, si aspoň na nic   nehraje a nevadí mu být zaškatulkován jako   rocker. Jediné o co mu v kruhu pracháču jde je   vyspat se s Lily, znovu a znovu, užít si trochu   té erotiky, ale toť vše...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama