Cerven
ohodnotit

Super drbna [TV seriál]

Báječná lež (2008) - 12. díl (2. série)

It's a Wonderful Lie

Rok:
2008
Délka:
40 minut

Komentáře k filmu Báječná lež

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.3.2014
Báječná lež
Další epizoda, další ples.   Ti pracháči si tedy žijí.   Jak jen stíhají veškerou   práci, když večer co večer   obrážejí nejrůznější   večírky? Jak jejich firmy   mohou takhle vůbec   prosperovat? Fakt k   nepochopení. A jak naši   teenageři stíhají k tomu ke   všemu školu? Tohle prostě   nejde do sebe.
Originální název   epizody It's a Wonderful Lie -   je to báječná lež,   odkazuje na dnes již   klasický film Franka Capry   "Život je   krásný", původním   názvem právě "It's a   Wonderful Life".
Jenny se ukáže na   úrovni Blair, když chystá   pomstu, ale to, jak se do toho   pouští ona, nedosahuje ani   okrajově stylu naší bohaté   Blair. Jenny, podobně jako   Dan, se zkrátka snaží být   stále někým, kým nikdy   nebudou. Mno, možná když se   někam vetřou a přižení,   tak asi ano, ale všem bude   jasné, že do tohodle světa   za žádnou cenu prostě   nepatří. To Rufus, jejich   otec, si aspoň na nic nehraje   a nevadí mu být   zaškatulkován jako rocker.   Jediné o co mu v kruhu   pracháču jde je vyspat se s   Lily, znovu a znovu, užít si   trochu té erotiky, ale toť   vše...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama