Duben

Komentáře uživatele jentak

jentak

jentak zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 31
13 hodin: Tajní vojáci z Benghází (13 Hours: Secret Soldiers of Benghazi)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2016
dobrý film
Bez patosu by to asi nešlo,   ale každopádně jeden z   lepších filmů s válečnou   tématikou. vynechává   zdůvodnění, což je jen   dobře.
96 hodin: Zúčtování (Taken 3)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Kdepak tohle není 96 hodin
Nevím, ale já považuji   tento film za rozhodně   nejhorší. Ztratil kompletně   vše, co měly filmy   předtím. Dvojka byla horší   jedničky, trojka stojí   úplně mimo a hlavně je   dějově neskutečně   stupidní, Super agent, na   kterého nemá vůbec nikdo,   si nechá ze svého mobilu   posílat sms. Dějově hloupé   a naprosto nesmyslné.   Střílečka dobrá, ale mne   film zklamal naprosto   totálně.
Anna
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.1.2021
Obcas by mel dej davat smysl
mám rád akční filmy, ale   občas mi přijde, že se   všichni zbláznili. Ten film   má tak blbý scénář, že   to nemůže žádná   střílečka vylepšit. A ta   baba taky není můj typ.
Anthropoid
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.5.2022
jak amik vypráví
Film je americkou pseudo   historií. Nemá s realitou co   do činění. Pan Sequens   strčí pana Ellise hlouběji   než do kapsy. A úžasný   Murphy s očima proradného   mafiána by si o Gabčíkovi   měl něco přečíst.   Možná, že na podruhé to   bude lepší. Dost o tom ale   pochybuju.
Atentát
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2020
ubehlo more casu
Po dlouhé době. jsem dnes   znovu zkouknul tento   opravdový film. Po všech   těch amerických zvratcích   jsem musel smeknout před   tímto více než 50 let   starým filmem. Některé   recenzenty prostě nechápu   či spíš ani chápat nechci.   Kde je v tom filmu politika,   vážně nevím.
Čas dobyvatelů (Vremja pěrvych)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2020
Tomu říkám filmeček
Tento film stojí za   zhlédnutí, a nejen jednou.   Reálie, příběh, herecký   koncert. Nejsem rusofil, ale   tento film fakt dlouhodobě   nemá konkurenci. Jen nevím,   proč název překládáme   anglicky.
Decibely lásky
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.2.2016
Ty jo :)
Skvělé, provedené, Troška   nemá šanci. Šel jsem do   kina s tím, že to až tak   strašné ani být nemůže. A   vida, ono to bylo ještě   horší. To snad ani není   možné:)
Den nezávislosti: Nový útok (Independence Day: Resurgence)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.7.2016
úžasné dělo
Vot eto bylo delo. Nepamatuji   si, že jsem někdy viděl   horší kravinu. Naprosto   nejhorší film posledního   desetiletí. Kdo tomuhle filmu   dal 50%, fakt nechápu. Ten   film snad neměl nic, co by se   mi líbilo. Pan režisér má   silnou představivost,   patetičnost a dost peněz.   Třetí útok už neuvidím,   toho se nedožiji.   Zaplazpanbuh.
Dítě číslo 44 (Child 44)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.5.2015
Není horšího filmu
Musím říci, že jsem čekal   po recenzích hodně málo,   knihu jsem četl. Tento film   ovšem předčil má   očekávání. Filmy firmy   Asylum si na nic nehrají,   tohle si hraje na vše   možné. Paní Spacilova byla   hodně milosrdná. Opravdu   jsem nenašel jediný kladný   bod. Vyhledejte si Občan X.   Ten má hlavu a patu a ukazuje   realitu. Přeměna manželky   nevěrnice v v oddaného   Watsona a bodyguarda je už   jen poslední kapkou. A   angličtina s ruským   přízvukem ve filmu, který   je celý v angličtině je   taky skvělý režisérský   tah. Inu, povedlo se.
Fair Play
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.1.2016
pravda sice bolí, ale....
nemám pochybnost, že doping   byl, je a bude, ale   šablonovitost figurek   odpovídá naprosté parodii.   Pani Sedláčková teď už   určitě točí v Hollywoodu,   nebo spíš v Bollywoodu. I   pravda potřebuje svou formu.
Ghoul
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.3.2015
Hlad má hodně podob, lež taky
Film fakt nemá s Cikatilem   pranic společného. Pan   režisér jen využil slavné   jméno, na které producenti,   zvláště američtí slyší.   Totální propadák.
Gunman: Muž na odstřel (The Gunman)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.3.2015
vůbec to není špatná detektivka, jak se píše v diskuzi
Scénář je sice trochu   klišé o zamilovaném a   napraveném zlosynovi, ale   děj není tak přehnaný jako   v 96 hodin. Pro mne to   rozhodně nebyl zcela slabý   film. Docela doporučuji.
Hitman: Agent 47 (Agent 47)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.8.2015
Hitman by měl být pán režisér se scenáristou dohromady.
Hloupé, když nevolím   silnější slova. Triky   ujdou, ale žádný nápad ten   film nepřináší. Kritici   mají zas jednou pravdu.   Víckrát nemusím.
Chappie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.3.2015
Hloupé, povrchní, přeslazené, ale občas vtipné
Víc asi k tomu nemá cenu   psát. Snad je geniální   Chappie na konci, nemohl být   po vložení šemu takový   trouba po narození. Není   Golem jako Golem.
Jurský svět (Jurassic World)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2015
super vzpomínka na mladší věk.
Opět se musím přidat k   enejcelovi. Rozhodně   nejlepší film poslední doby   ve všech těch amerických   krajinách.
Jurský svět: Zánik říše (Jurassic World: Fallen Kingdom)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.6.2018
Mentální vyplach
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse   fakt rad:) Úroveň dialogů   odpovídala ústavu pro   choromyslne a pranic to   nezachrání účelové eko   kecy.
K zemi hleď! (Don't Look Up)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.12.2021
popravde ja nevim
Chvilku vtipné, chvilku   trapné, chvilku klisoidni,   chvilku výpravné, chvilku   hlubokomyslné, chvilku   trapné. Chvilku výpravné,   chvilku doslova ubohé. Silně   americké, málo lidské.   Takže rozhodně nemůžu   říct, že se mi to líbilo.
Kingsman: Tajná služba (Kingsman: The Secret Service)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2015
To byl jiný film.
Po hodně dlouhé době   konečně bondovka bez Bonda v   přesně jeho duchu. Vtipné,   nadsazené, ohňostroj jedna   radost. Hlášky v retro stylu   v novem hávu...Opravdu jiný   Bond, než ty rádoby nové a   vážné craigovky.
Krycí jméno U.N.C.L.E. (The Man From U.N.C.L.E.)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Vzácně dobré kritiky
Opět po dlouhé době jsem se   v kině pobavil. Skvělé   scenérie, trabant jako   spionske auto, nádherné   ženy, Bondovy hlášky,   slabší, ale přiměřený   děj, některé skvělé   postavičky, to vše dohromady   dělá hned po Kingsmanovi   druhy dobrý film. Tak   doufám, že Istanbul, město,   co miluju, si zas zahraje,   když už byl v titulcích.
Mission: Impossible - Národ grázlů (Mission: Impossible - Rogue Nation)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2015
Nejen Terminátor je zpatky
Klasické pokračování   tradičního střihu rozhodně   nezklame. Film si užijete se   vším všudy. Rebecca je   novou hvězdou a tento film   jí pomůže. Nelituji, i   když Kingsman mne nadchl   více.
Most špiónů (Bridge of Spies)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.12.2015
Ach ti naši kritici.
Za sebe mohu jen říci, že   vyváženější film jsem   dlouho neviděl. Nejlepší   film poslední doby bez   jediné chybičky.
Mrakodrap (Skyscraper)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.1.2021
towering inferno
Sklenak je klasika, tohle zas   akcnak. Premyslet o obsahu   nelze, čučet ano. Mne se   film docela líbil, ačkoli   nevysplham bez schodů ani   metr, a se schody dva. Přesto   se na borce rád koukám. A   tady není tolik amerického   patosu.
Mrazivá pomsta (Cold Pursuit)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.3.2019
Docela prima komedie
Musim rici, ze mne film mile   prekvapil. Nejlepsi scena ve   filmu je zcela urcite hotelova   rezervace. Vrele doporucuji.   Prave nadhled dela z tohoto   filmu koukatelnou zalezitost
Není čas zemřít (No Time to Die)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2021
Bonde, bonde, i na tebe s korektnosti dojde (došlo)
Film je to pěkný, dějově   bohatý, filmově dokonalý.   Líbil se mi, hodnotím jej   velmi vysoko. Nicméně Bonda   mám ve své mysli v poněkud   jiném nastavení. Huntů,   Bournu, kapitánů Klosu je ve   filmografii víc než dost.   Bond měl v sobě charisma   právě v nadhledu a   vtipkování nad sebou samým.   Vážně míněný děj   prostě není pro mého Jamese   to pravé hřiště.
November Man (The November Man)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.4.2020
bond to neni ale presto se mi to libilo
Proradný ruský i americký   zlodruh na konec ostrouhal a   lásku na první pohled   přikryl srbský expres k   světlé budoucnosti plné   lásky a dceři z minulosti.   Jen koronavirus tam ještě   chyběl.
Padesátka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.2.2016
silenost
ten film se nedá ani   hodnotit. prujem je málo.   Naprosto nechápu   obdivovatele. Troška dostal   konkurenta.
Poslední skotský král (The Last King of Scotland)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2015
film filmů
Obdivují některé autory.   Podle mého názoru jde o   jeden z nejlepších filmů,   které jsem kdy viděl.   Opravdu si nepamatují, kdy   jsem sledoval film s takovým   napětím. Rozhodně nejde o   slabý scénář, právě   naopak
San Andreas
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.5.2015
Umím předvídat, proto dvě hvězdičky.
První komentář přesně   vystihuje můj dojem s jednou   výjimkou. Těsně před   koncem jsem zcela neslušně   vyprskl: ted přijde vlajka.   Nikdo mi nenadával, kino se   chechtalo a chechtalo. Byla to   vážně skvělá komedie a ty   kozaté holky, co přežily   matku přírodu, tak i v tom   šíleném betonovém pra
chu, vypadaly jak na   módní přehlídku. Kdo by to   byl řekl, že předvídat v   zemětřesení je tak snadné.   Doporučuji si po filmu   zopakovat některé dialogy   nahlas, komedie pak může   pokračovat. Na stojaka by   vyhrály hlavní cenu na sto   procent
Složka 64 (Journal 64)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2019
Dost dobre
Moc nechapu stesky meho   předchůdce. Výborná   detektivka s pomerne výraznou   zapletkou. Oba detektivove   maji sve lidske stranky a jsou   uvěřitelni. A rasismus je   proste v teto genetické   apokalypse proste svinstvo.
Spectre
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2015
asi jsem staromódní.
jak už napsal jeden divák   přede mnou, je to poprvé, co   mi Craig jako Bond nevadil.   Sice některým se to nebude   líbit, ale podle mne   nejlepší craigovka.

TV Program

ČT1 - Přes nový práh

04:15 - 04:35

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Žijeme s vírou (2010) [TV pořa...

03:55 - 04:20

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:45 - 04:45

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Hurvínek a kouzelné muzeum (20...

03:35 - 05:55

40 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10