Duben

Komentáře uživatele laratomb

laratomb

laratomb zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 18
Backstage
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.12.2018
No já nevím ...
to měl být pokus o co?   Přiblížit se americkým   tanečním filmům? Tak to   fakt nevyšlo. Ani herecky,   dějově a natož tanečně.   Některé scény mi přišly   až komické. No jít na to do   kina ... tak fakt budu   vytočená, za co že jsem to   utratila vlastně peníze??   Jedno malé plus .. hudba   úplně špatná nebyla.
Čtyřicítka na krku (Flirting with Forty)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2018
Tento film je skutečně   spíše pro dámské diváky a   vždy se na něj ráda kouknu.   Odmazávám klišé a   vyzdvihuji povzbuzení, že   opravdu když zůstanete samy,   život nekončí a že   můžete najít i něco tam,   kde by jste to ani nečekaly.
Grace
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.8.2019
Tak pro mě tedy zase naopak   tato inovace kamery vůbec   neseděla. Furt nahoru dolů a   za chvíli mi z toho bylo   blbě. Ale mě tento styl   dokumentární kamery vadí,   takže pro někoho to může   být super. Film ale mohl mít   větší spád a i více toho   "hororu". I když   poslední třetina filmu už   byla zajímavější, bohužel   to film z průměru nedostalo.   Bodík navíc dávám Alexii,   neboť je velmi zajímavá a   nadějná herečka.   Zaznamenala jsem ji v Jacku   Reacherovi a líbila se mi.   Tak jí držím palce v   budoucnu i na   charakternější role.
Hříšný tanec (Dirty Dancing)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.10.2019
Odpoutejte se
od originálu a   nesrovnávejte. Těžké, ale   bez toho to nejde. Příběh   je vyprávěn formou   muzikálu. Když opravdu vše   odmyslím, jedná se o   milostný příběh, který   dává příležitost   konečně dívkám "krev   a mlíko". Abigail je   pěkná holka, jen trošku   buclatější a trochu poleno   :-) ale proč by nemohla   prožít první lásku a   ještě si i tak zatancovat? A   Johnny je mi tím taky   sympatickej. Mě osobně se   velmi líbila hudební   stránka. Zabalená už   modernější dobou a   soundtrack je pěknej.
Kolonie (Colonia)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2020
Nějak jsem tento film   odkládala ... a pak jeden   večer jsem to náhodně v tv   přepla v okamžiku, kdy jsou   zatýkáni a odváženi na   stadion (samozřejmě   začátek jsem pak shlédla   zpětně : -) ... a ejhle už   jsem zůstala. Pořád se   něco děje ... nejdříve   šílenosti od zatčení, po   vstup Leny do tábora ... pak   už zase držíte palec, aby o   sobě věděli a pak už, aby   se jim povedlo utéct ...   vlastně do poslední chvíle.   Musím říct, že moji   pozornost si tento snímek   překvapivě udržel. Emma už   není malá Potterovská   holčička a Daniel mne zaujal   již v Rivalech coby   excelentní Niki Lauda.   Hodnotím kladně, neboť si   film i po několika dnech   pamatuji a zanechal ve mne   dojem.
Le Mans ‘66 (Ford v Ferrari)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2020
Páni! Tak jsem myslela, že   moje oblíbené Rivaly nic   nepřekoná! Ano jistě, jsme   zase někde jinde, ale vůně   benzínu je společná. Jízda   od začátku do konce. Pro mne   žádné hluché místo.... a   "chlapská" rvačka   s ledovým klidem Mollie mě   fakt pobavila :-) No zkrátka   kdo umí, umí a to naprosto   ve všech směrech. A myslím,   že Matt s Christianem byla   taky skvělá herecká   volba.... prostě pro mne   další lahůdka do mé   sbírky.... a o skvělých   autech ani nemluvě.
Osudová chvíle (Twist of Faith)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.4.2018
No ...
zajímala mne Toni Braxton,   protože ji znám jako   zpěvačku. Ale bohužel za   sebe musím říct, že mě   film teda fakt nenadchnul. Asi   celou tou tématikou a   takovým divným   "spádem" filmu,   protože tam skoro žádný   není. A bohužel Toni bude   pořád asi lepší zpěvačka   než herečka. A proto pár   hvězdiček za zpěv.
Panna a netvor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2019
Opravdu panna a netvor
Jedno z nejlepších   zpracování... a že jich   člověk viděl dost. Ať už   se jedná o oba   představitele, hudbu (z   varhanů mi vždy naskakuje   husí kůže), temné   prostředí i atmosféra. Je   fakt, že jako pohádku pro   děti bych to už také   nedala. Úvodní scéna lovu i   nakonec i ta s kolouchem   (chudák malá), černí   sluhové, odkrývání obrazů   i samotný netvor u mě v   dětství skutečně   vyvolával noční můru a   filmu jsem se bála a přesto   mne fascinoval. Dnes už v tom   vidím skvost, který nám   zůstane v kinematografii.   Láska, zoufalství,   výčitky v podobě   vnitřního hlasu a nakonec i   lítost a i jisté   obětování pro lásku.   Ukázka toho, že to co je   uvnitř nás je   důležitější než to, co   na první pohled vidíme.
Pod vodou (Underwater)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2020
Ano. Jde se hned na věc. Což   mne naopak vůbec nevadí. Ale   od okamžiku kdy je vyřčeno   "Co to bylo?" mne   opravdu napadlo .. hele,   Vetřelec pod vodou. A ono se   to tím i ubírá. Ale na   druhou stranu, co v této   tématice chcete nového   vymyslet? Takže spíše   hodnotím, že to mělo spád   a efekty taky nebyly špatné,   ikdyž určitě se dalo   vyždímat i víc. Ale pro mne   total psycho ... voda, tma a   neustálý strach že se   udusíte. A bonus .. že vás   něco sežere. Takže nakonec   to zas tak špatné nebylo.
Smrtonosná zbraň (Lethal Weapon)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2018
Inspirace filmem je jasná,   ale neporovnávám. A ať si   každý říká co chce, mě   prostě tenhle seriál baví.   Akce, nějaká linie a hlavně   dost vtipů a nemluvím jen o   těch slovních, ale i   výrazových a ty jsou   chutným kořením. Občas i   dost zajímavé akční scény   ... viz.   "přišpendlení"   slečny autem ke stromu mi   vzalo dech. Ok. Někdy je to   dost nereálné, ale co?   Každopádně má to spád a   každý díl uteče jak voda a   pobaví. Tak snad to   vydrží.... A vydrželo,   když už je i třetí série.   A za sebe i musím pochválit   dabing, který tomu taky   přidává jiskru.
Souboj na špičkách (Center Stage: On Pointe)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.6.2017
Není to
až tak hrozné. Je to volné   pokračování filmů Center   Stage (Tanec s vášní) a   Dokaž to (Tanec s vášní:   Rozbal to!). Tudíž vám to   moc neřekne pokud tyto filmy   neznáte. Vzhledem k   hodnocení jsem nic   výjímečného nečekala. A   nakonec mě to potěšilo.   Slušná hudba, pěkné   taneční záběry a kombinace   baletu a moderny. Takže pokud   máte rádi tanec ... je to   docela příjemná oddechovka.
Tanec s láskou (1 Chance 2 Dance)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.8.2019
Co?
No tak tohle bylo ubohý. Jak   z 80. let. Trochu nechápu   proč takové filmy vznikají?   Snaha něco napodobit. Herci   asi nejsou herci a o tanci ani   nemluvím. Naivní až hrůza.   Pro mě ztráta času.
Vetřelec: Covenant (Alien: Covenant)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.4.2018
No ...
Byla jsem dost zvědavá, ale   za sebe bohužel musím   říct, že mne to docela   zklamalo. Nečekala jsem   zázraky, jak už to u   pokračování bývá. Ale   bohužel byly i pasáže,   které mě nudily. A hlavní   představitelka mi fakt byla   nesympatická a vůbec mi do   role nesedla. Naopak zase   vyzdvihuji pár dobrých scén   a triků a i tu temnější   stránku. Ale takové to   napětí, kdy sedíte u filmu   a nemůžete odtrhnout oči   napětím, se fakt nekonalo a   i konec mi byl celkem dost   jasný, k čemu že tam   vlastně došlo. Škoda. Mohlo   to mít lepší šmrnc.
Vlak do pekel (Train)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.8.2019
Nechápu.
Tak tohle bylo fakt ubohý.   Herecké výkony o ničem a   chování postav úplně   nelogické. Chcete si   zachránit život? Tak honem   utíkejte zpátky ať vás   zabijí. A konec ještě   větší tragédie. Když   přejdu siláka co roztlačí   vlak, tak určitě se po tomto   zážitku vrátíte v pohodě   do úplně běžného života.   No, ztráta času.
Vzkaz v láhvi (Flaskepost fra P)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.12.2018
Třetí ze série
Třetí případ ... nebylo to   špatné, ale pro mě zatím   Zabijáci nejlepší. Tempo   zase pozvolna zatahuje do   děje a pak to nabere opět   spád. Bohužel toto téma moc   nemusím, tak asi i proto   méně nadšení. Bylo tam i   pár věcí trochu mimo a   nestabilní kamery jsem si   taky všimla, ale budiž.... i   přesto jsem napnutá byla,   tak odpouštím. Za sebe   dávám plus, že ukázali,   že i morous jako Carl má v   sobě i kus velké lidskosti.   No těším se na další...   Složka 64 ... Ikdyž opět od   jiného režiséra. Tak   uvidíme či to bude k dobru   nebo ne.
Zabijáci (Fasandræberne)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2018
Druhý ze série
Druhý případ ... tak tenhle   mě dostal víc než první!   Ponurost i více akce.   Atmosféra napnutá od   začátku. A detektivové   nejsou supermani, kterým se   vždy vše zlé vyhne. Fandila   jsem Carlovu mozku víc a   víc, aby ty hajz... dostal.   Závěr v jaký jsem doufala,   ikdyž ne všem přála. No   už jsem zvědavá na třetí   případ.
Zubaté ostří (Jagged Edge)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2019
Už je to nějaký pátek co   byl film natočen a přesto je   to pořád dobrá detektivka.   Ano, člověk tuší jak to   je, ale do poslední chvíle   stejně úplně jistotu nemá.   No a po milostné zápletce   prostě prahnete. :-) Herecké   výkony o závěr výborný a   Bridges jako fešák v   nejlepších letech :-)
Žena v kleci (Kvinden i buret)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2018
První ze série
První případ ... první   seznámení s detektivy a   zajímavým případem.   Pozvolna se dostanete do děje   a pak už jsem nemohla   přestat. Byla jsem zvědavá   jak to dopadne. Carl je fakt   zvláštní "druh"   ale zvyknete si na něj. :-)   Jak vidět i dobrá krimi jde   bez přehnaných akčních   scén. Za mě dobrý ... a   možná se pustím i do   knížky.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190622
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376933
Obsahů a biografií: 178392
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10