Duben

Komentáře uživatele Tomeczek

Tomeczek

Tomeczek zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 14
Babovřesky
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Neskutečně nestvůrný   snímek o jak již název   napovídá, o vřískajících   stařenách z bývalého   koncentračního tábora   přetvořeného v osadu plnou   hlučných vidláků   pokřikujících na okolní   chodce. Obludný český   paskvil, který ani zdaleka   nedosahuje na kvality videa   natočeného autistou, jenž   nemůže používat ruce ani   nohy. Humor je naprosto   příšerný a snaha o   napresování trapného,   vulgárního a sexistického   humoru do každé věty je   obdivuhodná, jelikož   podobně hloupé a nepovedené   vtipy jsem neslyšel dobrých   30 let a to mi tolik ještě   ani není. Nesmyslná   ohyzdnost a znesvěcení   české filmografie. Zdeněk   Troška je v poslední době   troška bez š, která točí   zrůdné abnormality   nejvyššího kalibru. V   rychlé kadenci tento   ostřílený režisér točí   stále zhoršující se   snímky, ale Babovřesky jsou   vrchol nevkusu a nikdo by je   již nikdy neměl spatřit,   pouze za předpokladu, že   chce vidět jeden z   nejhorších filmů   celosvětové filmografie.
Babovřesky 2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.7.2019
Nepsaným pravidlem ve světě   kinematografie je to, že   druhé díly úspěšných   počinů bývají občas   horší než-li předchůdce.   V tomto případě je to   podobné, až na pár   výjímek. První díl této   pochybné diskutabilní série   povlaků rozhodně nebyl   špatný film...v tomto   případě to ale bohužel   neznamená že byl dobrý, ale   že byl značně horší než   špatný. Nepříjemný až   traumatizující zážitek byl   pouze trailer na první díl,   který byl jako waterboarding   spojený s těmi nejhoršími   středověkými mučícími   technikami. I tyto hrůzné   zločiny jsou oproti druhému   dílu příjemnou podívanou.   Zatímco při sledování jsem   cítil nepředstavitelnou   bolest, při druhém snímku   jsem nedokázal myslet na   jiné věci než je   sebevražda. Říká se, že   sebevražda je hřích, ale   téměř nic není tak velký   hřích jako stvoření tak   zlovolného nástroje jako je   film Babovřesky 2. Název   filmu vlastně ani není   existující slovo. Bohužel   zde neexistuje více věcí   včetně kvality, příběhu   či humoru. Upřímně si ani   nejsem jistý, zda pochybné   fráze, jenž pronášely   postavy, byly temná   zaříkadla, dávno ztracený   jazyk, či pokus o humor. V   každém případě, pokus o   humor je z těchto tří   možností ta nejhorší.   Nevím, zda existuje někdo,   kdo by se těmto bláznivým   větám zasmál. Vtipy z filmu   jsou přesně něčím, co by   řekl psychicky chorý dvorní   blázen svému králi, kdyby   se marně snažil zachránit   si život před ohavnou   smrtí. Kamera a zvuk je   něco, existuje, ale možná   by bylo lepší, kdyby tomu   tak nebylo. Bestiální   otřesy namol opilých   kameramanů neschopných   pohybu vytváří   kaleidoskopické obrazce   vřískajících stařen a   zaostalých trhanů a zvuk   zachycen bipolárním   mikrofonem kolísá z   hlubokého řvaní   zapovězených obrů z hlubin,   kam je mocný Zeus uvrhl na   skřípání kostí   skřížené s vřískotem   agresivního paviána   nahraným na 100 let starý   mikrofon. Příběh je jako   soudnost herců. Neexistuje.   Tento extrémistický čin   filmařů je instantní   deprese pro kohokoliv kdo jej   sleduje. 0 hvězdic.
Den nezávislosti: Nový útok (Independence Day: Resurgence)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Patriotická zkomolenina.   Snímek působí, jako kdyby   ho režíroval Kapitán   Amerika zkřížený s   osmiletým autistou a Uwe   Bollem. Děj je jako z   posledního dílu dětského   seriálu, který každý den   dávají v devět hodin ráno   na Barandově, děti ho   nesledují jelikož jsou ve   škole a jediný kdo ho   sleduje jsou nezaměstnaní   notoričtí muži středního   věku, kteří se snaží   zbavit kocoviny. Konec   působí jako trailer na nový   díl Ben 10 a celé to   působí dosti zrůdně.   Herecké výkony jsou   otřesné a na úrovni   pětileté ratolesti, jenž   natáčí mobilní hry na   mobilním telefonu jeho   adolescentní sestry, která   ve vedlejší místnosti   laškuje s drzými hochy z   gymnázia. Na snímek se   nedívejte, ani kdyby jste   byli pod vlivem celé   marihuanové zahrádky   skřížené s dvaceti promile   a heroinem. Snímek je   ohyzdná hrůza, kterou by   nikdo neměl vidět a   nakopává do varlat původní   film.
Kovbojové a vetřelci (Cowboys & Aliens)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Již podle názvu lze   odhadnout splácaninu hodnou   dítěte navštěvující   první třídu školy pro   děti trpící poruchou   autistického spektra. Komolit   něco tak primitivního jako   opilé kovboje s doutníkem v   ústech sedícího v salónu,   kde vystupuje kabaret a něco   tak geniálního jako   obyvatele jiných galaxií   putující ve vesmírných   korábech. Kovboji jsou   pravděpodobně dysgrafici,   jenž si neumí počít v   životu nebezpečných   situacích a vetřelci jsou   tupé, mimozemské kreatury   které se chovají jako   štěňata s obrnou. Nechápu   jak tyto bezduché bestie   mohly stvořit něco tak   vyspělého jako   intergalaktickou loď. Snímek   je velmi hloupý a nestojí za   shlédnutí, ale pokud jste na   mol opilí mládenci, které   nenapadá žádný bláznivý   nápad jak strávit páteční   večer s též opilými   kamarády, shlédněte tuto   ohavnost a možná se i   pousmějete.
Ledová sezóna (Norm of the North)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Hrozivý animovaný výplod,   jako kdyby byl z dílny   důchodce trpícího demencí.   Animace není z grafického   hlediska tak děsná, ale   strašlivé pohyby netvorů   pohybujících se v   alternativní realitě tohoto   snímku jsou nadmíru   hrůzné. Hlavní postava,   nesympatický a mrzutý lední   medvěd Norm je charakter, se   kterým se nelze ztotožnit,   jelikož ztělesňuje potupu,   jenž se valí stereotypním   místem dění každého   druhého filmu. Příběh je   nepovedený hanopis všech   dobrých animovaných   pohádek. Z této hovadiny   budou mít děti akorát   nesnesitelnou legraci a   přívaly energie, jenž   pokřiví spánkový   harmonogram jejich rodičů.   Tento film je pokrouceným   výplodem nesmyslného   stereotypu a stojí za starý   loutkový film od řezbáře   ve výuce.
Malí géniové (Baby Geniuses)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.7.2018
Stačil mi pouze zlomek z   tohoto nevzhledného holobytu   a sevřel mě truchlivý pocit   jako předzvěst chornické   úzkosti, která se dostaní   hned po skončení tohoto   povlaku. Při upřeném   zírání na televizní   obrazovku jsem si připadal   jako na onom světě - tedy   spíše jako bych byl zaujatý   křesťanský fanatik a   griloval se v infernu za   porušení desatera   přikázání, které když   Mojžíš pronesl, mnoho   příslušníků lidské rasy   se chvělo hrůzou a kalo se   za své bezbožné hříchy.   Jako podobné neznabozi se   jevili i tvůrci tohoto   absurdního tripu, který   opravdu nebyl geniální jako   podivně prezentující se,   mrzké hlavní postavy. Tyto   nedostatky zkříženy s   nízkorozpočtovými,   protivnými CGI efekty,   nezvykle strašlivou kamerou a   hnusně nahraným, nízkým   zvukem tvoří zhoubnou   kombinaci, které se nikdy   neměla dostat na veřejnost.   I jedna hvězda bude pro tuto   zlovolnou kuriozitu moc   něžné hodnocení.
Ohnivé tornádo (Fire Twister)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.7.2018
Čistý děs
Stejně jako si tento nulový   film nezaslouží explozi   uvnitř supernovy, tak si   tento film nezaslouží ani   implozi v hlubinách   Mariánského příkopu,   jelikož i tyto hrůzné,   strach nahánějící reality,   na které se dá reagovat   úzkostným klepáním a husí   kůží jsou moc milosrdné   rozsudky pro tuto úděsnou   podívanou. Příběh není   ani z dalekých galaxií   mohutný jako ničivá síla   nerealistického, až   komického zjevu či těžce   nepravděpodobné chemické   reakce v podobě ohnivého   tornáda, byť je slabý jako   dvanáctiletá majitelka   bulimie a také není ani   napínavý jako plastová   hračka původem z Vietnamu,   která se rozpíná pod vlivem   extrémní teploty uvnitř   planoucího větrného zjevu,   leč spíše připomíná   Boseho-Einsteinův   kondenzátor, jelikož   napínavost filmu se blíží   k absolutní nule. Efekty   znesvětil črt či čert,   kterému upsali duši všichni   rouhači, co stojí za tímto   holobytem stojí a on si tak   užívá klidu a euforie ve   svém pekelném příbytku.   Kamera je značně poskvrněna   leností a zlovolnými úmysly   kameramanů a zvuk ani   nestojí za řeč, protože se   podobá zvuku, který vnímali   starověcí otroci, kteří se   na černo dostali k   amfiteátru a přesto z   tragikomedie nepochytily   jediné slůvko, přesto se   neostýchali a dále   nelegálně pozorovali   komedianty a tragédy na   jevišti. Prostý filmový   divák by si řekl, že i   taková kinematografická   katastrofa jako je Ohnivé   tornádo musí mít alespoň   jednu světlou stránku, ba   ne, tento běs žádnou nemá.
Planetární masakr (Earthtastrophe)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2018
Otřesná parodie na Vynález   zkázy, jenž působí jako   strašlivě, nerealisticky až   komicky úděsná grimasa.   Snímek, jež przní   fyzikální zákony a   představuje ani v   paralelních vesmírech   neexistující, vrtkavou a   mrzkou realitu, která pro   průměrný mozek   nepředstavuje nic reálně   dostupného. Bezduché výroky   či dialogy bezduchých a   sklerotických postav jsou   kávou, která neobsahuje ani   1% kávy a skládá se pouze z   mléka. Efekty nedosahují ani   na kvality profesionálně   zpracovaného 3D modelu, o   který se pokusilo   dvoutýdenní novorozeně. Tak   podobně rozmýšleli tvůrci,   kteří pravděpodobně měli   chybu ontogenezi a proto také   tak uvažovali. Je zde také   možnost že takovou poruchou   netrpěli, což by byla velmi   tragikomická realita skoro   jako z řeckého amfiteátru   či hra Williama   Shakespearovi. Právě   Williamu Shakespearovi,   slavnému dramatikovi odplivli   do obličeje nezkušení   kameramané a ještě více   mrzutí zvukaři. Film je   celkově dosti ohavný a   nestojí za sledování.
Poslední vládce větru (The Last Airbender)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Kdo by si nepřál filmový   snímek na motivy   nadprůměrného animovaného   seriálu o mladém vládci   větru? Po shlédnutí tohoto   monstrózního éčkového   snímku si troufnu říct že   nikdo. Tento ohyzdný film je   plivnutí do obličeje celé   televizní sérii, fanouškům   i samotnému vládci. Snímek   je velmi nepovedený,   příběhově chudý   přibližně jako obyvatel   Demokratické republiky Kongo   a vizuálně ohavný jako   zdeformovaný obličej   Abrahama Lincolna 90 let po   smrti je opravdu špatný   nápad na večerní program s   přáteli a nikomu bych do   nedokázal s čistým   svědomím doporučit.
Raptor Island: Ještěři útočí (Raptor Island)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Chcete-li vidět snímek s   úžasnými počítačovými   efekty, nadprůměrnou kamerou   a vskutku geniálním   příběhem, tak se rozhodně   nedívejte na tento film.   Jedná se o vcelku ohyzdný   snímek s obludnými efekty,   zrůdnou kamerou,   podprůměrnými výkony a   klišovitým příběhem,   jenž odhalíte po prvních   dvou sekundách snímku,   který téměř nedosahuje na   kvality ohavného studenského   videa vytvořeného   nezletilými adolescenty ze   šesté třídy základní   školy. Proto nedoporučuji   sledovat tento snímek a již   vůbec ne v přítomnosti   malých dětí, jelikož by je   tento odporný film mohl   nadosmrti poznamenat. Avšak   za vtipnost vytvořenou   amatérským zpracováním   tohoto déčkového snímku   uděluji jednu hvězdici.
Strašidla
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.7.2018
Šeredný snímek, který si   zakládá na hanobení   strašidel z dětských snů a   nočních můr. Hloupá,   nesmyslná zápletka, kterou   není radno zkoumat do   hloubky, už pouze proto že   žádnou hloubku nemá.   Hanebné vtipy na velmi   nízké úrovni, vulgární   paskvily, které by si neměly   zasloužit vyjít z něčích   úst a měly by být pouze v   hlavě mentálně chorých   jedinců. Nízké herecké   výkony, hanobící alespoň   průměrné herce a jejich   rekonstruování na nečestné   obludy, jenž lační po   nečistých penězích a   hrají v nepoctivých filmech   od ponižujících režisérů   ještě více potupné země,   ve které se nachází   nejčastěji zatvrdlí   patrioti či netolerantní   ignoranti. Šeredné efekty   vytvořené nectnými hňupy   za počítači a monitory, na   kterých se jim na jednom   okně renderuje neslavný   efekt a na druhém se   přehrává amatérské soft   porno. Kamera je téměř   velmi nevkusná a podobně je   na tom také obludný zvuk.   Netvoři, jenž stojí za   tímto pekelným veledílem by   se měli hanbit. Nikdo by tuto   pošetilost již neměl   spatřit.
Twilight sága: Stmívání (Twilight)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.7.2018
Odpudivá historka.   Vyprávění o upírech, jenž   sají krev a vlkodlacích,   jenž se každý úplněk   mění na vlku podobná   stvoření zkomoleno v   romantickou povídku pro   adolescenty. Celý příběh   působí seriózně   přibližně jako diagnóza   frenologa a celý příběh je   tuze špatný. Nepříjemně   pokulhávající kamera se   zastrašujícím rozlišením.   Ohavné efekty běží jako   Stephen Hawking, ale narozdíl   od něj geniální opravdu   nejsou. Zvuk je stvůrný a   působí, jako byste právě   sledovali starou, gramofonovou   nahrávku z 18. století   přehranou poškozeným   lankovým telefonem. Herecké   výkony jsou velmi mrzké a   nestojí za velké sousto   odpudivého, plísní   porostlého pokrmu, jenž   nebyl snězen a je prošlý   již několik let, jelikož se   jednalo o masovou konzervu   vyskytující se ve veganské   rodině. Celý snímek je   příšerný a nikomu   nedoporučuji se na tento   láskou přeteklý hanopis   dívat.
Ulice
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Stvůrná břečka   nedosahující na kvality   uklízečky v   jednohvědičkovém hotelu na   vidlácké osadě, která   dostává měsíční výplatu   asi dvě stě korun českých.   Přibližně takové   množství činí rozpočet na   sto dílů tohoto   opovrženíhodného seriálu   pro důchodkyně, které již   nemají co na práci a jsou   nuceny sledovat tuto mrzkou   telenovelu, jelikož v   televizoru není lepší   zábavy. Bídné herecké   výkony příšerných herců,   kteří neznají pojmy jako   soudnost či reputace a v   reálnem životě tak musí   uvažovat jako nesvéprávný   idiot z psychiatrického   ústavu v Bohnicích. Kamera   též není žádný zázrak,   a pokud ano, tak je to výplod   černé magie ze sobotních   sabatů okultistů a   čarodějnic, kteří do   svého čarovného kotle   hází lidské orgány a   míchají ohyzdný lektvar,   který po vypití vyvolá   stázi na dalších pět   hodin. Zvuk je taktéž velice   bídný a ochuzený o   jakoukoli čistotu. Šum a   ozvěna je v ateliérech pro   natáčení tohoto zločinu   proti lidskosti denním   chlebem pro zločinné   filmaře. Scénář je jako   nepovedený pokus o výmluvu   na test z literatury, o které   zřejmě filmaři pozor   nedávali, jelikož neznají   základní pojmy a   používají protivná   klišé, a pokud se pokusí o   originalitu, vykolejí je   jejich vlastní idiocie a   skončí to jako test z   literatury onoho filmaře,   který se nenaučil základní   pojmy a propadl. Celkové   zpracování je velmi hnusné   a na pořad se nedá dívat.   Počet dílů je nepříčený   a pokud by se nějaký   masochista rozhodl pro   maraton, pravděpodobně by   zemřel vyčerpáním u jedné   čtvrtiny celkového   množství dílů, kterých je   dohromady asi jako obyvatel v   Indii. Žánr má být   rodinný, ale nikoho z rodiny   toto zplození pekla nezaujme   a navíc je dokonce nevhodné   pro děti, ale vlastně by   tuto nestvůrnost neměl   sledovat nikdo. To myslím   stačí pro popsání této   stvůrnosti a už nikdy nechci   ani zaslechnout o tomto   tajném vládním projektu za   účelem okrádání o čas   všech lidí vlastnících   televizi.
Varan vs. Kobra (Komodo vs. Cobra)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.7.2018
Úděsný povlak, jehož   genialita spočívá v nuzném   rozpočtu a ostudných   efektech, jenž nesplývají s   přirozeným okolím, tudíž   působí jako výstřel z   odstřelovací pušky   Remington CSR přímo do   oční bulvy a zohaví tak   celý, již dostatečně   zdecimovaný děs, jehož   účel je vyvolávat   nepříjemně svíravý až   euforický pocit v   odvážných divácích,   kteří se odváží tuto   hrůzu spatřit a zpečetit si   tak osud na 92 minut.   Příběh je sám o sobě   prázdný, kinematografický   holobyt a lidé, jež ho   zplodili by se měli nadosmrti   kát. Zpytovat svědomí by   však neměli pouze   scénáristé za zemdlelý   příběh, avšak také   kameramané za nepřípustnou   a nepřirozeně odbytou práci   s kamerami. Zvukaři také   nemají ani trochu právo být   pyšní, spíše by se měli   za toto rouhání zpovídat   biskupu a modlit se k Bohu,   aby za spolupracování na   tomto zločinu proti   morálnímu chování   neskončili v Satanově   řeřavém kotli. Velmi   nepovedený a nevkusný   snímek, jenž rozhodně   nestojí za vidění.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376670
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Alenka v říši divů (1999) [TV fi...

Alenka v říši divů
Chtěl jsem si na stará   kolena rozšířit vědomosti   a poprvé v životě vidět   "nějakou Alenku". No vybral   jsem si toto dílko a čert   ví, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10