Duben

Komentáře uživatele jajsempravabobika

jajsempravabobika

jajsempravabobika zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 51
127 hodin (127 Hours)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2011
Na to, že se film odehrává   na jednom místě a hraje tam   víceméně jeden člověk,   jsem se vůbec nenudila. Co se   bude dít se dá vždy   předpokládat, ale to ničemu   nevadí. Ze začátku mi Aron   připadal jako machýrek, ale   pak s ním člověk začne   sympatizovat a nezbývá než   ho obdivovat za bojovnost a   nadhled nad situací.
A Teacher
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.12.2013
To bylo absolutně o ničem. V   tom filmu se prostě vůbec   nic neodehrálo. Ani tam   nebyly začátky toho vztahu   učitelky a studenta, je to   tak nějak od prostředka.
Ad Astra
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2019
Některé scény byly wow.   Bylo velmi uvěřitelné, že   se děj odehrává ve   vesmíru. Jiné věci byly, na   druhou stranu, až úsměvné.   Rozjímavé a táhle tempo   filmu, které bylo záměrem a   které mnozí ocení, mě   však unavovalo a snížilo   moje hodnocení.
Albert Nobbs
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.1.2012
Na film jsem se těšila, má   moc zajímavé téma. Bohužel   postava Alberta mi nesedla,   nemyslím, že to bylo   špatně zahrané, spíš   špatně napsané. Albert mi   přišel nesympatický a moc   jsem nepochopila, proč se   chce ženit. Navzdory tomu,   jak měl těžký život mi ho   nepřišlo zas tolik líto.
Alfa (Alpha)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.11.2018
Film byl naprosto odtržený   od reality. Že se děj   odehrává v době ledové by   snad člověk ani nepoznal   nevědět to dopředu. Jistě   měli lidé před 20 000 lety   krásné bílé rovné zuby,   byli čistí, ženy vypadali   jak dnešní modelky a našlo   by se několik dalších   historických nesmyslů. Za tu   bundu s kapucí by se ani dnes   pomalu člověk nestyděl.   Děj naprosto předvídatelný   a jednoduchý a plný klišé.   Čekala jsem drsnou přírodu   a drsný život tehdejších   lidí, pohled na zvířata,   která tehdy žila atd.,   místo toho jsem dostala   pohádku plnou nesmyslů.
Annihilation
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2018
Nerozvinuté myšlenky,   odbočky a konec taktéž. Až   příliš se toho nechává na   divákově fantazii a film   samotný toho moc nenabídne,   navzdory tomu, že zajímavá   zápletka má potenciál. Ale   i přes to tento film   nepatří mezi ty, na které   zapomenu po závěrečných   titulcích. Btw. scéna s   "lidským hlasem" je   opravdu wow a minimálně   kvůli ní film doporučuji.
Biutiful
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2012
Strašně smutné a zoufalé.   Člověku je až zle, jak to   ve světě chodí. Krásný a   krásně zahraný film, ale   dvakrát ho vidět nemusím a   místy trochu zdlouhavý,   proto dva body dolů.
Blikající světla (Blinkende lygter)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.6.2013
Tak to byl zase masakr:D   Skvělá komedie, ale chápu,   že tento druh humoru   nepřijde vtipný každému,   pro mě ale 10 hvězdiček.   Bez chyby stejně jako Adamova   jablka a Řezníci!
Bratři (Brothers)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2012
Celkem pěkný film, ale nic   závratného. Škoda, že   konec zůstal otevřený.   Celé se mi to zdá takové   nedotažené.
Castle Rock
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.10.2018
Říkala jsem si, že Kingovka   je záruka kvality, bohužel   po prvním celkem zajímavém   dílu je to roztahané,   nudné, zmatené a vůbec ne   hororové. Takový těžký   průměr, akorát jeden bod   navrch za Skarsgarda.
Černá labuť (Black Swan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2011
Není to taková slaďárna   jak jsem čekala. Na filmu mi   vadilo jen to, že jsem se   neorientovala mezi jejími   halucinacemi a realitou.
Domestik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.11.2019
Film je to zajímavý,   přivřela bych oko nad   příšerně táhlými   scénami a byla bych ho i   dobře ohodnotila, kdyby se   tvůrce nevyžíval ve   zdůrazňování všemožných   nechutných zvuků žraní,   polykání, chroupání a   nevím čeho. Když i jezení   zmrzliny nebo ukousnutí   banánu zní jako křupání,   tak to je na mě moc.
Gambit
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.6.2013
Vetšinou dám filmu šanci a   dokoukám ho celý, abych ho   pak mohla ohodnotit jako   celek, protože někdy se   druhá půlka rozjede. Na   tohle ale fakt nemám, vetší   hovadinu jsem dlouho   neviděla.
Gerald's Game
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.1.2018
Kdysi dávno jsem četla   knihu, která se mi strašně   líbila. Když jsem tedy   zjistila, že se zfilmovala,   tak jsem byla nadšená.   Říká se, že kniha je vždy   lepší než film, ale v tomto   případě jsme byla těžce   zklamaná :( Ani v nejmenším   z filmu nedýchala hrůza nebo   zoufalství, které musí   člověk v takové situaci   prožívat. Volba herců byla   za mě taky špatná. Sedm   bodů ale dám, protože to,   jak je to natočené,   neubírá na zajímavosti   zápletky a příběhu.
Hon (Jagten)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.4.2013
Další perla ze severu.   Výborný zážitek.   Neotřepané téma,   nepředvídatelný děj. Film   se tváří jakože nic, ale   pak vás najednou překvapí,   párkrát jsem doslova   nadskočila ze židle
Chlapectví (Boyhood)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.2.2015
Zápletka, vyvrcholení,   rozuzlení. O tom autor   zřejmě neslyšel. Po první   hodině pochopíte, že se   fakt nic převratného nestane   a pak se dvě hodiny   přemlouváte to dokoukat,   když už jste tu hodinu   obětovali. Dávám aspoň   pět bodů za ten prvek, že   se to natáčelo 12 let.
Jednou ranou (A Single Shot)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.10.2013
Pošmourná atmosféra,   zajímavá zápletka, krásná   příroda. Ale bylo to   strašně zdlouhavé až jsem   docela nudila. A ten divný   konec? Nějak mi to tam   nepasuje.
Julie a Julia (Julie & Julia)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.6.2012
Normálně tyto filmy   oceňuji, ale tohle jsem ani   nedokoukala. A. Adams mi tam   vyloženě vadila, hrozné   dialogy, ten její dementní   blog a samozřejmě do filmu o   vaření nezapomněli zamotat   11. září atd. Nicméně za   zajímavé téma a za to, že   existují i větší blbosti   dávám 5 bodů.
Kamikaze
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.6.2016
I když je v popisu filmu   "akční" jedná se   o výbornou a milou komedii.   Terorista, který bojuje proti   útlaku svého lidu, zůstane   kvůli sněhové bouři v   hotelu s ostatními   cestujícími. Postupně se   dozvídáme příběhy všech   lidí, kteří se během   pobytu v hotelu spřátelí a   terorista začne pochybovat,   jestli uskuteční svoje   plány.
Král videoher (Grandma's Boy)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.7.2011
Obrovská trapnost. Komedie by   možná zaujala tak před 20   lety. Starý otřepaný   vtípky o hulení a sexu,   zasmála jsem se asi dvakrát   za celý film.
Králova řeč (The King's Speech)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2011
Historické filmy mě moc   nebaví, ale tento film má   spád a najde se zde i hodně   vtipných scén. Např. když   budoucí král válí v   ordinaci sudy a podobně :).   Moc se mi líbil G. Rush a   celkově je to moc povedené.   Doporučuji!
La cara oculta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2013
Od půlky překvapivý zvrat v   ději, pak se to rozjelo. Dala   bych 8 bodů, ale musím jeden   strhnout za Gutiérreze, hrál   to příšerně, celý film   měl ten samý výraz.
Latter Days
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2013
Nenechte se odradit první   čtvrdhodinkou, vyvrbí se to   v něco jiného než to ze   začátku vypadá. Chvilkami   to sice je taková přiblblá   USA slaďárna, ale musím   říct, že jsem se nemohla   odtrhnout a čekala jsem, jak   to dopadne.
Machete
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2011
Rodriguez nezklamal a natočil   zase pěknej krvák. Jeho   filmy se musí brát s   nadsázkou a přes to, že je   to masakr, nejedná se o   žádné béčko. Akce od   začátku do konce, zajímavý   příběh a skvělé herecké   obsazení. Najde se i několik   vtipných hlášek.
Machři 2 (Grown Ups 2)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.12.2013
Těšila jsem se na tuto   komedii, protože jednička   byla super, tohle bylo ale   strašně trapné a nudné!!   Vtipy úplně o ničem,   ztráta času!
Malé ženy (Little Women)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2020
Radost, veselost, energie,   láska, to všechno na vás   dýchá od první minuty.   Velmi milý, usměvavý, ale   zároveň i smutný film o   ambiciózních,   soběstačných a   jedinečných ženách, které   se dokázaly poprat s osudem a   prorazit v době, kdy to   ženy neměly lehké.
Marie Antoinetta (Marie Antoinette)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2017
Film se mi moc líbil, hlavně   obdivuji kostými a vůbec ten   nechutný přepych a   rozmařilost z toho jen   dýchá, čemuž asi   posloužilo právě věčné   opakování denních rituálů   atd. Ale spíš než táhlý   začátek a v podstatě   téměř celý film by to   chtělo více rozvinout konec.   Ke konci to náhle nabralo   spád, začaly se dít věci a   najednou... konec.
Melodie mého srdce (August Rush)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.2.2012
Celkem pěkný nenáročný   sladký film. Ale musím dát   pár bodů dolů za ten divnej   konec. Čekala jsem nějaké   dramatické shledání, ale   přišlo mi to, jak kdyby se   naposled viděli ráno u   snídaně. Škoda taky, že se   ten závěr víc nerozvedl.   Navíc celé je to dost   kýčovité a nadsazené. Nad   některými dialogy a scénami   jsem se musela pousmát, jak   byly až trapné.
Milk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2013
Film takový milý, v duchu   jsem jim fandila, bohužel se   to začalo po hodině   neskutečně táhnout. Sean   Penn skvělý a celkově se mi   líbilo, jak přesvědčivě   všichni svoje role zvládli.   Ale znovu bych se na to koukat   nechtěla. Když to shrnu, tak   docela nuda.
Musíme si promluvit o Kevinovi (We Need to Talk About Kevin)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.1.2012
Moc jsem se na film těšila,   má skvělý námět.   Bohužel, byla to strašná   hovadina. Z toho spratka by   možná nevyrostl magor, kdyby   v dětství dostal pár facek.   Reakce lidí z města na jeho   matku jsem taky nepochopila.   Vždyť ona v podstatě nic   neudělala a navíc přišla o   rodinu. Kevin jako malý mi   přišel spíš posedlej   satanem než psychicky   narušené dítě, které   nemá rádo svoji matku. Celý   to nemělo žádný grády a   bylo to divně zpracovaný.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178353
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10