Duben
ohodnotit

Dnes neumírej

Die Another Day

Další název:
Nobody Lives Forever; James Bond XX; James Bond 007: Dnes neumírej; James Bond: Dnes neumieraj; James Bond 007 - Stirb an einem anderen Tag; Smierc nadejdzie jutro; James Bond 20
Rok:
2002
Délka:
133 minut
Premiéra v ČR:
2.1.2003
„Svět se mění. James Bond naštěstí zůstává stejný.“

Komentáře k filmu Dnes neumírej

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Další film z dílny Bonda je   zase plný akce a napětí a   navíc krásnější o H.Berry   a Madonnu.Krásný akční   scény na ledě a v ledovém   paláci.
teta.Essie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Nádherné   zpracování!!!Pierce Brosnan   mi přijde už lehce starší   na tuto roli,ale kdyby pár   kilo shodil(dejme tomu 10) tak   by do toho padnul ještě o   malinko více.Halle Berry mi   rovněž skvěle   přilnula...ale pochybuju že   by skočila z minimalně 50   metrovyho srazu bez jedineho   poraneni-tohle je Bond přece   a ne Guinessuv svet rekordu.
irishiena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2008
Mám ráda všechny   "bondovky" a Pierce   Brosnan s Halle Berry skvělá   dvojka. Nápad s ledovým   hotelem byl také skvělý,   neviditelné auto i nová   tvář korejského velitele.   Já osobně jsem se u tohoto   dílu   nenudila,napětí,zvraty, od   začátku až do konce.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.2.2014
Jubilejní 20. bondovka s   velkou poctou v podobě   citací vybraných scén z   některých předchozích   snímků. Celkově je snímek   pojat zcela odlišně od toho,   na co jsme byli po celou   sérii zvyklí. Začátek je   typicky na Brosnana temný a   megalomanský, ale pak se vše   uvolní a odvíjí v   pomalejším tempu. Tvůrci se   podívali trochu do   budoucnosti a Bondovi   naservírovali takové high   tech hračky, že si nejeden   fanoušek říká, že už to   asi zřejmě krapet   přepískli. I když je fakt,   že neviditelný materiál   zkutečně Japonci testují.   Tady to přesto vypadá jako   neskonalé sci-fi. Značně   ubylo i hlášek, taktéž na   Bonda netypické. Ono se   vlastně vědělo, že se   jedná o poslední Brosnanovu   bondovku a tak mě napadá,   jestli se tím nenaznačovalo,   že s novým představitelem   bude i nové filmové   vyznění. Každopádně se   určitě nejedná o špatný   film. Jen si na ty změny   musí nejeden fanoušek   zvyknout.
roox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2015
Citace. Akce. Destrukce.
Jubilejní dvacátý Bond   nabídl příjemnou akční   jízdu se všemi důležitými   trademarky, fanoušky   uspokojujícími citacemi a   pořádnou dávkou akce.   Brosnanův Bond v sobě má, i   přes poněkud drastický   začátek, něco klukovsky   hravého, takže Dnes   neumírej působí - v   návaznosti na ostatní   Bondovky s Brosnanem - jako   taková odlehčené zábava.   Krásné ženy, rychlé   dopravní prostředky,   destrukce opulentních sídel,   znetvoření záporáci... To   vše okořeněné   přímočařejšími citacemi   předchozích dobrodružství.   Není to extra sofistikované,   ale má to prostě říz.
beretap
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.4.2010
Beretap
Brosnan hrál Bonda celkem 4x,   v anketě o nejlepšího Bonda   zvítězil i před Conerym,   který byl druhý. Na každou   bondovku se vždycky těším   a tak tomu bylo i u této a   nezklamala mě: silný   příběh, skvělé efekty a   Hale Berry, exotická i   tajemná, a konečně Bond,   který má vše pod kontrolou.   To jsou typické znaky   bondovky, na kterou se rád   podívám.
SNCIS
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.3.2018
90%.
"Prsten, tuším váš   dvacátý." - "Jak   ten čas letí..." -   "Snad bude prvním, co i   vrátíte." V pořadí 20   bondovka, a čtvrtá   (závěrečná) s   bezkonkurenčně nejlepším   Bondem. Ano, myslím Brosnana,   protože jeho si vybavím jako   prvního, když je řeč o   007. "Orgány jsou v   pořádku, ale játra úplně   ne. Takže je to Bond."   Co mi utkvělo v hlavě:   Úvodní píseň Die Another   Day od Madonny, neviditelné   auto, Halle Berry v bikinách,   bondgirl proti sobě v   letadele, nebo Bondův   šermířský souboj. "A   hele, jsou tu padáky pro   oba... jejda, už ne."   Některé efekty se vyloženě   nepovedly, ale já dám   stejně plný počet. - 90%.
kyushi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Asi nejzajímavější bond
jak je v titulku tak mi   připadá, že v tomto 007 se   autoři překonali a ukazali   užasne autičko ktere je   neviditelne. palac z ledu je   uzasny jizda na zacatku na   vznášedlech je paradní...   Proste film je nabit zbranemi   humorem a novou technologií.   V tomto 007 je dokonce bond i   zajat a jen tak se hned z toho   nedostane, takže se nejeví   jako nepřekonatelný, což je   dobře. takže velmi přeji a   jestli se rozhodujete mezi   timto a nasledujicim bondem   tak volte tento.
martina24
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Poslední bondovka s Piercem   Brosnanem.
Nevím,jestli to někdo   jiný postřehl,ale v této   bondovce se objevují názvy   jiných bondovek (např: jeden   svět nestačí,diamanty jseou   věčné,...). Pierce Brosnan   jako james bond vypadá stále   dobře.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2022
V pořadí dvacátá bondovka,   čtvrtá – a jak se ukázalo   poslední – s Piercem   Brosnanem. Jak je zvykem, film   je plný akce, zavádí nás   do mnoha různorodých   exotických krajů a Bonda   doprovází (nebo ohrožují)   nádherné ženy – v tomto   případě Halle Berry a   Rosamunde Pike. Bondovi   protivníci tentokrát   pochází z KLDR.
Zajímavostí je, že   kniha o ptactvu, kterou se   Bond maskuje coby ornitolog je   skutečný průvodce ptačím   světem „Polní průvodce   ptáky ze Západní Indie“   od autora Jamese Bonda, podle   kterého Ian Fleming svého   hrdinu pojmenoval (Fleming byl   údajně vášnivým   pozorovatelem ptactva).
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Pierce Brosnan a Halle Berry   musí zastavit dalšího   nepřítele,který chce   ovládat slunce.Bond v podáni   Brosnana byl zas a znovu   skvelý a nedá se mu popřít   že mel dobrou asistentku   Halle Berry.Akčnými scénami   se totu hemží,záporák   vypadá opet neporazitelne a   Bond je se svými hračičkama   od prstenu až po auto.
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2003
Zase další v řadě
Ptáte se co je nového.   Vlastně nic. Jen James zase   trochu řádí a má na to i   novou kamarádku a pár   nových hraček jinak jsou to   vesměs kosmetické úpravy   ale nic to nemění na tom,   že se mi tenhle fil hodně   líbil. Asi kvůli tomu že   jsem děsnej fanda do aut a ty   jsou v každý Bondovce   skvělý
AlCapone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2007
Průměrná Bondovka,nezklame   ale žádný zázrak to taky   není. Jsou natočený i   lepší díly.Jediné plus je   Bond v podání Pierce   Brosnana :)
LordPagi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Pierce Brosnan, společně s   Halle Berry, se jako James   Bond žene do akce v   napínavé jízdě, která   vám v mžiku zvýší hladinu   adrenalinu! Zavede vás ze   slunečné Kuby až do   ledového pálace na Islandu.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.5.2010
Die Another Day
Brosnan hlásí návrat v již   dobře známé akční   podívané s podtitulem 007.   Divák se opět nudit nebude i   když místy je to až   zbytečně překombinované,   ale tohle asi k akčnímu   žánru prostě patří.
Brosnan má jistě šarm   o tom není pochyb, ale   přesto snímek Dnes neumírej   je asi nejslabší z celé   jeho kariéry Jamese Bonda.   Příběh je zajímavý, ono   vlastně kdy není? Nudit se u   něj budeme těžko, je to   samý výbuch, střelba,   rychlá auta, krásné ženy,   alkohol a všechno to co už   dobře známe.

Záporná postava si   dovolím tvrdit za moc   nestojí a tak se tentokrát   tvůrci rozhodli pro   záporáka č.2, kterým je   diamantový muž Zao, musím   že ten si mě získal mnohem   víc než Gustav Graves. Dnes   neumírej se nese v duchu   dvojek, takže se dočkáme i   dvou žen - za zmínku stojí   Halle Berry jako Jinx,   protože i když se tak nějak   vymyká z klasických bondgirl   dokázala, že tam sedne.   Rosamunde Pike já mám ráda,   ona je krásná,   okouzlující, ale tady se mi   nejen nelíbila, ale nesedla   mi tam.
Co se týče   triků tak tam se máme na co   koukat, tedy až snad na   nejhorší scénu kdy se Bond   ve vlnách vyhýbá krám, na   téhle scéně je to znát.  
Q v podání Cleese   byl skvělý, já mám Q   ráda, ale je opravdu škoda,   že nedostal víc prostoru, i   když v tomto případě   využil každého prostoru   který měl, byl vtipný,   kousavý, já ho můžu.
Dnes neumírej je   nadprůměrnou bondovkou, ale   i tak nedosahuje takových   kvalit, jakých by se od ní   dalo čekat
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.10.2008
Dnes neumírej
Další, tentokrát již   dvacátá Bondovka. Jasně,   není nejlepší, ale k odpadu   se rozhodně neřadí!!! James   Bond se tentokrát pokusí   zabít Kim Čong Illova syna,   jeho rodná Británie ho   zradí, Bond girl se   představí comebackem z Dr.   No, prostě super. A co teprve   ty nové vynálezy   přichystané od Q.   Neviditelný Aston Martin -   chvíli jsem si říkal že   tentokrát to už tvůrci   opravdu přehnali,   neviditelné auto je blbost   ne, ale pak si vzpomenu na   vynálezy z minulých dílů,   v té době také působící   jako sci-fi a dnes již   běžných...
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.1.2011
Pierce Brosnan
Toto je první bondovka co   jsem zhlédl. Film má spoustu   zvratů a překvapení,   obsazení Pierce Brosnana jako   Bonda byl vynikající tah,   ale dívat se na tento snímek   jednou za pět dnů bych asi   nemohl, stačí mi jednou,   film je také podle mě moc   dlouhý, ale jinak dobrá   bondovka.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2014
Ne každý rok, ale s určitou   pravidelností vidíme stále   nového Bonda 007 (P.Brosnan).   Tenhle patří mezi mé   oblíbené, zaujala mne   H.Berry, sice lumpové z KLDR   (i herecky)a Kuby mi vadí.   Rád sleduji technické   vychytávky Q (neviditelné   auto) nebo bitva pomocí   kordů a honičky (surfing ve   vlnách, jízda po ledovci)   jsou vždy něčím nové a   snad nezůstanou stejné ani   ve třicátém pokračování   (už je jich myslím 23).
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Dnes neumírej
Docelá dobrá bondovka,   která nabídne svižnou akci   plnou nejrůzněších   vizuálních efektů,   nicméně největším   problémem je, že tomu   schází reálnost. Na druhou   stranu honičky a přestřelky   jsou celkem dobře   zpracované. Děj a zápletka   jsou spíše průměrné a   nikterak neohromí. Někdy má   film dokonce malou tendenci   nudit. Vše zlé je však   smazáno s povedeným   závěrem.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.4.2017
Bond č. 20, režie Lee   Tamahori č. 1, Pierce   Brosnan č.4 (poslední).   Filmy s Brosnanem se povedly a   povedl se i tenhle. Opět   dobré akce, honičky, film   má spád. Podařilo se   prostě v téhle sekci   "Brosman" postoupit   o stupínek výš a celkově   si všechny čtyři filmy   udržely stejný charakter a   stejnou úroveň.
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.11.2012
Brosnanovky mám zatím z   celé bondovské série   nejradši (jak by taky ne,   když byly těmi prvními, se   kterými jsem se setkal), ale   Dnes neumírej je z nich asi   nejslabší. Příběh se dere   dopředu ztěžka a za pomoci   přepálených dějových   kotrmelců a zamrzí i   nepěkné technické   přešlapy: otřesná   digitalizace surfingu pod   bortícím se ledovcem i   jiných scén nebo   samoúčelné zpomalovačky.   Brosnan je ale ve své   derniéře pořád dokonale   stylový a tak je o správnou   bondovskou zábavu postaráno.
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.12.2013
Můj nick tak nějak naznačuje,
že mám tak trochu rád   "bondovky".
Film "Dnes   neumírej" pro mě byl   největším zklamáním ze   všech dosud natočených   dobrodružství 007.
Jako jubilejní dvacátý   díl byl připravován s   velkou pompou. Měl být něco   extra...
A tak dlouho o   tom mluvili před bláznem,   který tuhle čalamádu   režíroval, že ten se z toho   ještě víc zcvoknul a místo   příběhu, jenž tradičně   těží z výtečných   kaskadérských kousků   natočil pimprlátkové   divadýlko.
Neviditelné auto a   především hnusná,   počítačově vytvořená   scéna Jamese Bonda   surfujícího na vlnách je to   nejhorší, co jsme kdy v   bondovkách mohli   spatřit...
A to i s   přihlédnutím k prapodivné   honičce lodí v   Thunderballovi, či línému   Rogeru Moorovi, který   potřeboval kakadéra i když   lezl do postele.
A   přes to všechno dávám Dnes   neumírej sedm hvězd,   protože i přes slabá místa   má snímek své kvality.
A taky je to bondovka...
JVSoolen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.9.2007
Nejpreplacanejsi Bond ze   vsech. I kdyz scenu s Johnem   Cleesem jako Q povazuji za   naprosto genialni. Ze   "dvojite nuly"?
matej69
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2011
Jedna z mejch nej Bondovek.   Zajímavé akční scény a   krásná Halle Berry.
...Brosnan odchází s   hlavou vztyčenou...
DejnaDee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Bond - Brosnan
Bondovky mám vcelku ráda,   nejraději se Seanem Connerym   bondovky s Piercem Brosnanem,   ale stojí především na   jeho charizma, protože se už   pomalu stávají spíše   Science fiction. Je zde hodně   zajímavých efektů, plno   šílených zbraní,   bláznivé honičky, ale i   hodně nereálnosti a   nesmyslů. Tato bondovka tím   přímo přetéká. Musím,   ale pozvednout skvělé   herecké obsazení - Pierce   Brosnan je úžásný jako   vždy, Halle Berry je sexy a   Toby Stephen je přímo   ukázkový zloduch.
pataamat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.4.2009
Mám fakt rád bondovky, ale   Brosnan sa my do nich   nehodí................
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
No, poslední brosnenovka nám   trochu zeslábla. Akce už je   méně (a většinou je   bohužel digitální) a   jelikož se takřka celý děj   odehrává na jednom místě   trochu to i nudí.
bouncer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.9.2003
Bond? Už dost...
Není to špatný film..ale   myslím, že 20 už je pro   Bonda dost a nepřišel s   ničím oslnivým, s ničím   novým. Už teď se bojím   dalších dílů...
100000052556420
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.7.2018
Dnes neumírej
Pěkný,svižný a akcí   nabitý film.Dávám 60   procent.Halle Berry a Pierce   Brosnan jsou hvězdy této   svižné Bondovky!Je to dobrý   a pěkný film a já mám   Bondovky celkem rád...
diamant
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.2.2011
Parodie na Sci-Fi
Zajímavé efekty ale   chvílema jsem se trochu   nudil. Ta absolutní   nereálnost člověku brání   se do příběhu vžít. Tedy   chybí to základní   potěšení co dělá film   filmem. Filmem na který jsme   chodívali do kina.....
Coneryho 007 je od toho   pohádkově vzdálen za   devatero planetami a devatero   galaxiemi.
Ivett
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.11.2007
Bondovka to není špatná.   ale ani výborná. spíš   takový průměr. Bond se   ohání technologickými   vynálezy, které jsou opravdu   vychytané. a v tom je možná   trochu problém. moc   neuvěřitelných zbraní a to   neviditelné auto.....to je   vážně blbina
Mlapiska
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.7.2007
Akce, akce, akce... efekty!   Velmi nudné a chtělo by se   říct: Měl jsi umřít už   včera, ale jelikož se tak   nestane ani teď, ani   příště, tak doufám, že   se ti aspoň vyhnu velkým   obloukem, Jamesi!
Rocky4
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.1.2008
Viděl jsem jednou a stačilo,   nijak mě to nebavilo, moc   překombinovaný a moc   dlouhý. Poslední bondovka s   Brosnanem a nejhorší. Radši   si dám znovu několikrát   Zlaté oko, nebo Zítřek   nikdy... než tohle.   Největším plusem filmu je   Halle Berryová, to je opravdu   kus ženský.
Koimisto
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.9.2006
Škoda, čekal jsem od   dvacýtky víc.Je to už   takové nijaké, scény se   vrací z předešlích dílů,   PIERCEmu by už většina žen   odolala a prostě chce to už   asi změnu (nemyslím si, že   nově zvolený herec pro roli   007 je ideální).

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66937minih66937Spy Kids 4D: Stroj času (2011) 
Spy Kids 4: All the Time in the World in 4D n
minih28422minih28422Trosečník (2000) 
Cast Away n
minih109823minih109823Kolonie (2013) 
The Colony n
minih96729minih96729Ant-Man (2015) [DCP] 
Ant-Man n
minih81633minih81633Líbáš jako ďábel (2012) 
Líbáš jako ďábel n
minih7563minih7563Fantomas kontra Scotland Yard (1967) 
Fantomas Contre Scotland Yard n
minih156076minih15607612 hrdinů (2018) 
12 Strong n
minih78313minih78313Halloween (2018) 
Halloween n
minih20168minih20168Šest medvědů s Cibulkou (1972) 
Šest medvědů s Cibulkou n
minih5363minih5363Cvoci (1990) 
Crazy People n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Není čas zemřít (2021)

 Není čas zemřít (2021)
Není čas zemřít n
No Time to Die
Žánr: thriller / špionážní / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Cary Joji Fukunaga

(pokračování)

Spectre (2015)

 Spectre (2015)
Spectre n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Sam Mendes

(pokračování)

Skyfall (2012)

 Skyfall (2012)
Skyfall n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Sam Mendes

(pokračování)

Quantum of Solace (2008)

 Quantum of Solace (2008)
Quantum of Solace n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / thriller
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Marc Forster

(pokračování)

Casino Royale (2006)

 Casino Royale (2006)
Casino Royale n
 
Žánr: akční / dobrodružný / thriller / komedie
Země: Velká Británie / Česká republika / Spolková republika Německo / Spojené státy americké
Režie: Martin Campbell

(pokračování)

Jeden svět nestačí (1999)

 Jeden svět nestačí (1999)
Jeden svět nestačí n
The World Is Not Enough
Žánr: komedie / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Apted

(pokračování)

Zítřek nikdy neumírá (1997)

 Zítřek nikdy neumírá (1997)
Zítřek nikdy neumírá n
Tomorrow Never Dies
Žánr: komedie
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Roger Spottiswoode

(pokračování)

Zlaté oko (1995)

 Zlaté oko (1995)
Zlaté oko n
GoldenEye
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Martin Campbell

(pokračování)

Povolení zabíjet (1989)

 Povolení zabíjet (1989)
Povolení zabíjet n
Licence To Kill
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: John Glen

(pokračování)

Dech života (1987)

 Dech života (1987)
Dech života n
The Living Daylights
Žánr: špionážní
Země: Velká Británie
Režie: John Glen

(pokračování)

Vyhlídka na vraždu (1985)

 Vyhlídka na vraždu (1985)
Vyhlídka na vraždu n
A View to a Kill
Žánr: špionážní / akční / dobrodružný
Země: Velká Británie


(pokračování)

Chobotnička (1983)

 Chobotnička (1983)
Chobotnička n
Octopussy
Žánr: akční
Země: Velká Británie
Režie: John Glen

(pokračování)

Nikdy neříkej nikdy... (1983)

 Nikdy neříkej nikdy... (1983)
Nikdy neříkej nikdy... n
Never Say Never Again
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie
Režie: Irvin Kershner

(pokračování)

Jen pro tvé oči (1981)

 Jen pro tvé oči (1981)
Jen pro tvé oči n
For Your Eyes Only
Žánr: špionážní / dobrodružný
Země: Velká Británie
Režie: John Glen

(pokračování)

Moonraker (1979)

 Moonraker (1979)
Moonraker n
 
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie / Francie
Režie: Lewis Gilbert

(pokračování)

Agent, který mne miloval (1977)

 Agent, který mne miloval (1977)
Agent, který mne miloval n
The Spy Who Loved Me
Žánr: akční / dobrodružný / špionážní
Země: Velká Británie
Režie: Lewis Gilbert

(pokračování)

Muž se zlatou zbraní (1974)

 Muž se zlatou zbraní (1974)
Muž se zlatou zbraní n
The Man With The Golden Gun
Žánr: špionážní / akční
Země: Velká Británie
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Žít a nechat zemřít (1973)

 Žít a nechat zemřít (1973)
Žít a nechat zemřít n
Live and Let Die
Žánr: špionážní / dobrodružný
Země: Velká Británie
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Diamanty jsou věčné (1971)

 Diamanty jsou věčné (1971)
Diamanty jsou věčné n
Diamonds Are Forever
Žánr: špionážní
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Ve službách Jejího Veličenstva (1969)

 Ve službách Jejího Veličenstva (1969)
Ve službách Jejího Veličenstva n
On Her Majesty's Secret Service
Žánr: dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peter R. Hunt

(pokračování)

Žiješ jenom dvakrát (1967)

 Žiješ jenom dvakrát (1967)
Žiješ jenom dvakrát n
You Only Live Twice
Žánr: drama
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Lewis Gilbert

(pokračování)

Thunderball (1965)

 Thunderball (1965)
Thunderball n
 
Žánr: dobrodružný / akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Terence Young

(pokračování)

Goldfinger (1964)

 Goldfinger (1964)
Goldfinger n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Velká Británie
Režie: Guy Hamilton

(pokračování)

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

 Srdečné pozdravy z Ruska (1963)
Srdečné pozdravy z Ruska n
From Russia With Love
Žánr: dobrodružný / akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Terence Young

(pokračování)

Dr. No (1962)

 Dr. No (1962)
Dr. No n
 
Žánr: akční
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: Terence Young

(---)

TV Program

ČT1 - Jestli jednou odejdu (1985) [T...

14:30 - 16:10

9 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

14:30 - 15:25

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Případ mrtvého nebožtíka (2020...

14:15 - 16:20

24 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

Prima - Vychytávky Ládi Hrušky (2015) ...

14:15 - 14:55

24 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190633
Osobností: 698048
Fotografií: 764609
Plakátů: 377052
Obsahů a biografií: 178420

Poslední komentáře

Abigail (2024)

Další

Abigail
z produktů, které slučují   horor s kriminálkou.   Přestože sleduje ne tak   úplně originální linku, je   profesionálně spolehlivě   rozveden více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 9 / 10

Válka policajtů (2024)

Válka policajtů
Vypadalo to jako kopie   italského filmu o mafii ale   tady to znechutili tím že   tam chalastali jak o   život,což mě nijak nebavilo   jestli více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Kouzelná chůva Nanny McPhee (200...

Kouzelná chůva Nanny McPhee
Ačkoliv nejsem cílová   skupina, musím uznat, že mě   to celkem bavilo. Jasně, byly   tam slabší a nesmyslné   momenty, ale jako celek   dobrý. Dobře zahrané,   natočené a i občas vtipné

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Ulice New Yorku (2001)

Ulice New Yorku
Když člověk vezme v potaz,   že jde o nezávislý biják   natočený s naprosto   zanedbatelným rozpočtem, je   nutné považovat ho určitě   za více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Pokrevní pouto (2013)

Pokrevní pouto
Průměrná krimi o dvou   bratrech jeden padouch druhý   polda ,padouch vyleze z basy a   začne dělat problémy   nejdřív nájemná vražda   pak více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10