Duben
ohodnotit

Kvaska

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
22.2.2007
„Muzikál s hudbou Daniela Landy o uprchlém vězni, zákulisí muzikálového divadla, lásce a splněných snech.“

Komentáře k filmu Kvaska

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.9.2015
Tak scéna v kriminále mne   posadila smíchy na zadek a   pak na podlahu. Bachař   vkouří dovnitř, evidentně   dávno po budíčku, slušně   pozdraví, mukl v klidu na   posteli…Hihihi. A pak ten   dialog. Takže podle toho   dialogu jim mukl bouchal na   dveře a ten druhý to ani   neslyšel, protože se diví   kam se jeho spoluvězeň   poděl. To byl kriminál nebo   hotel?? No, nic, další   pitomosti nebudu ani psát,   nemíním tu u toho sedět   celý den. K filmu samotnému.   Napoprvé jsem jej nedal až   do konce. Napodruhé už tedy   ano a marně bádám, co   ohodnotit do plusu. A už to   mám. Pár hezkých   písniček, do nichž se   bohužel kecá. Nezbývá než   si sehnat OST. Dějově je to   děsně naivní, dialogově   tedy taky nic moc. Takže,   srovnám s „Tachem“, toto   je horší.201509299919/10200
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.12.2008
Kvaska. Další z povedených   muzikálů nové doby. Hudba   Landy tomu dodala tu správnou   šťávu! Mohu doporučit   milovníkům muzikálů.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.12.2019
Nadstandardní písničky a   hudba, herecky a pěvecky   všechny převyšuje Jiří   Korn, pak chvíli nic, a pak   konec. Příběh jednoduchý,   Filip Tomsa dobrý, ale já   prostě ty chlapečky nemusím   a Vondráčková se mi hodně   líbila. Landa se držel v   pozadí a zahrál si takovou   nesympatickou roli, ale v   pozadí si to udržel.   Možná, kdyby hlavní   mužská role byl někdo   jiný, z Kvasky bych si   pamatovala víc než jen   písničky.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2015
Muzikál, romantika, né to   nejsou mé žánry ani omylem.   Nicméně Kvaska nakonec není   zas tak špatná a   nekoukatelná. Viděno   dvakrát a tak mohu zcela   poctivě udělit 50%.
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2008
Jedním slovem úžasné!
Jestli mne doslova nadchl   nějaký film v poslední   době, je to Kvaska! Skvělá   hudba, především, dále   choreografie, pěvecké   výkony...bomba, taktéž   kostýmové pojetí nemá   chybu. Snad jen   "zpěv" Filipa   Tomsy, který musel být   přezpíván, neb jeho   pěvecké dispozice by na jeho   výkon nepostačily...to mi   přijde trošku nefér vůči   herci, který se musí učit   text písně, playback,   choreografii a ve finále za   něho zpívá někdo jiný.   Ale to není první ani   poslední případ v naší   kinematografii, z celkového   naprosto pozitivního dojmu na   filmu to neubralo.

Dodatek: 21. 9. 2008 -   před třemi dny jsem   navštívila Divadlo Kalich,   abych zde shlédla divadelní   podobu Kvasky s prostým   názvem podle ústřední   písně TOUHA. Jsem nadšená,   snad ještě víc nežli z   filmu. V prvé řadě miluji   Landovu hudbu, má v sobě   cosi magického, co se   dokáže silně doslova zarýt   pod kůži. Dále precizní   příprava celého   představení po stránce   choreografické, pěvecké i   kostýmní - hluboce smekám   před režisérkou Mirjam   Landovou. Dokonce jsem čekala   větší odchylky filmového   příběhu od toho   divadelního. Změny   samozřejmě jsou, jednak byly   avízovány od samého   začátku, že nepůjde o   doslovné přenesení filmu do   divadla, jednak by to v   některých pasážích ani   dost dobře nešlo. Ale těch   odchylek opravdu mnoho není.   Hodně herců z Kvasky   přešlo do divadelní podoby.   Bohužel jsem neměla   štěstí na alternaci své   oblíbenkyně Lucky   Vondráčkové, nýbrž   "mé" představení   hrála v roli Karin Zuzana   Krištofová - Kolářová.   Ale uznávám, že byla také   velmid dobrá ve své roli.   Martin Písařík převzal   roli uprchlého trestance,   není to ovšem Miki, nýbrž   Ben. Sympatický představitel   dr. Oskara Všetečky z   Ordinace mě opravdu bavil.   Ovšem asi největší aplaus   získal (a zcela právem) pan   režisér "muzikálu v   muzikálu" čili Palo   Brańo v podání Romana   Pomajbo! Jeho výkon je   stejně dobrý, ba ne, ještě   lepší nežli ve filmu. Je   vtipný, energický, prostě   absolutní špica a zejména   při jeho dialozích sál   divadla doslova ryčel   smíchy. Vím, že mne asi   mnoho zastánců klasických   muzikálů teď bude chtít   škrtit, ale já směle a   velmi troufale zde tvrdím,   že ty Landovy jsou snad tím   nejlepším, co existuje na   české muzikálové scéně.   Patříte-li ke stejným   zapálencům pro umění Dana   Landy, rozhodně si Touhu v   jeho divadle nenechte ujít!
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2014
Já osobně jsem se bavil jak   hudebně tak i   filmově.Soundtrack k filmu si   občas poslechnu a v   pohodě,pro mě další dobrý   počin od Landy kterého   můžu.Herecké obsazení bylo   taky dobrý objeví se i   docela vtipný J.Korn a   další zpěváci.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2009
DOSTI ŠPATNÝ POČIN   OBSAZENÍ NIC MOC JE TO   TAKOVÉ BEZDUCHÉ MNĚ   OSOBNĚ TO VŮBEC NECHYTLO   SKVĚLÁ NA FILMU JE JEN HUDBA   TA STOJI ZATO
New
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2019
A proč ne? S časem to i   zraje. Dá se na to dívat.   Hudba slušná, děj o něco   horší, málo reálnej.   Hozhodně ale mnohonásobně   lepší než zbytečně   oceňovaný nesmysly typu Fany   nebo Václav ...
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Nesdílím nadšení   některých komentářů. Film   mi připadá naprosto nudný a   o ničem, to samé herecké   výkony. Navíc píseň Dana   Landy, která mi nikdy   předtím nevadila, mi po   tomhle filmu začala   neuvěřitelně lézt na   nervy.
Připomíná mi   to jakousi spatlaninu   nejrůznějších žánrových   náznaků (jen náznaků!!) a   výsledek je naprosto bez   efektu.
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Skvělý projekt, jehož   zhlédnutí každého nabudí.   Landova hudba souzní s textem   i s dušemi výborných   tanečníků. Z relativně   prosté zápletky se vyklubalo   něco neočekávaného. V   jednoduchosti je síla a   Landovic rodinka prostě umí.
hejtman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2007
Nádhera,prostě nádhera...
Přiznám se,jsem velký   fanoušek D.Landy,ale přesto   jsem nečekal nějaký zázrak   a hle po zhlédnutí jsem z   filmu pěkně na měkko a   lituji jen ,že jsem ho   nestihl v kině.Nehodnotím   ani tak o čem film byl,ale   spíš vše ostatní   počínaje nádhernou   hudbou,pokračujíc herci a   hlavně jejich výkony   (Tomsa,Hrušínský,Vondráčk   ová) a konče,z mého   pohledu,dokonalým sladěním   příběhu. Je jen škoda   konce,který byl dle mého   zbytečně násilně,rychle a   nečekaně ukončen.Příběh   mohl jěště chvíli   pokračovat,třeba i   osvobozující zprávou od   tajemného   advokáta.Všeobecně nemám   rád zdlouhavé hapiendy,ale   tady by se šiknul...
karlosphonic
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.3.2009
S hudbou Daniela Landy!No a co???
Film z prostředí   muzikálu...takže jsem   počítal,že určitě   nějaká větší vyhrocenost   děje nepřijde.Že ale   nepřijde vůbec nic,jsem   opravdu nečekal.Ve filmu je   největší napětí ze   strachu,co by se stalo,kdyby   se stalo.Jenže když se nic   neděje,tak co mě má   přitáhnout?Pseudointelektuá   lní dialogy působí   komicky.Stejně komicky   působí hudba Daniela Landy s   jeho pseudomoudrama.Když mě   texty písní Landy nudí a   já je zaplaťpánbůh   nevnímám,přijde mi,že   slyším hudbu nějakého   "umělce" z   Ukrajiny.Kvasku mám za   sebou,ale lacinou odrhovačku   Touha budu nucen ještě   dlouho poslouchat v éteru   českých komerčních   rozhlasových stanic,které si   pouští lidé okolo.Ach jo.
Omnibus
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.1.2013
brrrrrrrrrrr.........
Moje duše je   všeobjímající, milosrdná   a láskyplná a mám rád   všeliké podivné lidičky i   s jejich sebepodivnějšími   výtvory, ale tohle prostě   NE! Dodnes se mi otvírá   kudla v kapse, kdykoli mi   nějakej něšťastník z   rádia chce udělat radost a   šoupne do vysílání   Touhu... To mám vždycky   chuť zapřáhnout do kočáru   svoje kohouty a dobrovolně se   jet přihlásit do ústavu k   docentu Chocholouškovi. A   nebo si pořídit slepičí   farmu a tam pěkně v klídku   relaxovat... a kroutit   slepicím krkem. "Orlík   je zázrak, kámo,   zázrak..." Velebnosti,   jdu blejt.
Cash89
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Je mi líto ale ať se snažim   sebevíc nemůžu na tomhle   filmu najít nic extra. Sem   tam pár hlášek Korna a ta   hudba taky není špatná ale   to je tak vše, role sem   nikomu nevěřil a hlavní   hrdina byl úplně mimo mísu   nevěděl která bije, doufám   že takový filmy se už   nebudou opakovat.
Charlie35
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.11.2009
Velmi slabý filmový pokus o   muzikál. Není tady ani humor   a bohužel i hudební stránka   tohoto rádoby muzikálu je   podprůměrná. Pokus egomana   Landy se filmově zviditelnit   nevyšel ani náhodou.
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2008
Slušný český filmeček s   dobrým příběhem,   vynikající hudbou a   kvalitním hereckým   obsazením. Herecké výkony   sice nejsou nic moc, ale   celkově má film na mě   pozitivním dojmem.
Cardigan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Myslím, ze se tenhle film   prehnane kritizuje. Hudba je   tu urcite to nejlepsí, s tím   souhlasím, ale me se vcelku   líbil i príbeh, i kdyz za   hudbou klopýtá trochu v   povzdálí. Po vsí tý   kritice od ostatních já byla   po zhlídnutí hodne mile   prekvapená, muzu ríct, ze   podobný projekty jsou muj   sálek caje...
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Nechápu proč je tento film   tolik kritizován odborníky.   Hudba je skvělá, příběh   celkem jednoduchý ale   zajimavý. líbilo se mi i   herecké obsazení a hlášky   jsou taky super. Tento film se   mi prostě líbil a kdykoliv   se na něj kouknu zase.
terka69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2008
České filmy moc nesleduji,   ale tenhle se mi líbil,   hlavně hudba, děj a herecké   obsazení taky. Ráda se zas   na to podívam
ZuzikD
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.6.2009
Stupidní, podle mě úplně   zbytečný film. O hercích se   snad raději nebavit. No bylo   tam pár pěkných tanečních   scén za to ty dva body, jinak   by to dopadlo mnohem hůř.   Hlavní song "Touha"   je tak známý až je ohraný.   Znám mnoho lepších   tanečních filmů.
leunka592
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2010
Super
Další super muzikál od   Landy, krásna hudba i   děj.
Nejvíc se mě   líbí scéna, kdy se zapne   elektřina a začne hrád   melodie Touhy a herci se   pomalu budí a začínají ji   spívat, ale nejvíc mě na   tom fascinuje to, že za nimi   visí plakát na muzikál   Tajemství v kterém také   stejně jak ve Kvasce hraje D.   Landa, L. Vondráčková, L.   Spilka aj.
:-)
saraSun
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.2.2008
Hudba je v Kvasce asi to   nejlepší. Jinak průměrný   film, na kterém se nic extra   nenajde. Strašně mi kazil   dojem Roman Pomajbo, který   tak vehementně hrál, až tu   svoji přehrál-na můj vkus-   a tím filmu dal ubohou   prostoduchost. Dovedu si ho   představit možná ve filmu   Jak ukrást Dagmaru nebo Byl   jednou polda...Tvůrci   šlápli trochu vedle, pokud   to ovšem nebylo jejich   záměrem.
Wish
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2008
uznávám, že děj je   pohádkový a hodně   nepravděpodobný:) ale i tak   se mi to líbilo - hudba   Daniela Landy vás vtáhne do   dění na divadelních   prknech. pro příznivce happy   endů a filmů, které   postrádají vyložené   záporáky a podrazy, je tohle   jako stvořený. to mi na tom   vlastně přišlo fajn -   hajzlů, který člověka   podkopnout ani neví jak, si   užíváme ve filmech až až.
ipjp
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Velmi dobrý film. Napětí,   výborná hudba, výborné   herecké výkony. Patří k   tomu lepšímu, co bylo u nás   natočeno.
dreamerCZ
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.3.2019
Asi takhle. Mínus tři   hvězdy za strašnýho Tomsu.   Mínus tři hvězdy za   strašnou Vondráčkovou. A   mínus tři hvězdy za toho   hereckýho omyla   Hrušinskýho. Co nám zbyde?   Jedna hvězda za Landu :)
Mary.Elwood
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Klasicá romantická pohádka   o lásce kapku v jiném   podání.I přesto se mi   snímek líbil,protože hudba   byla dokonalá a humorné   vsuvky Daniela Landy   taktéž.Ráda se na film   podívám jelikož působí   pozitivně a optimisticky.
Ondra44
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.5.2008
Dějově laciná a jednoduchá   pohádka s ničím   překvapujícím ani   ohromujícím. Důležitá je   komerce a tak se staví   hlavně na popularitě autora.   Stačí neztratit nadhled.   Trocha svižnějšího   hudebního rytmu ještě   neznamená ohromující   kvalitu.
Sparta33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Paráda...výbornej film ze   zákulisí našeho muzikálu.   Výboré herecké výkony   ...skvělá hudba...co víc   dodat...
Carlos
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Landa
Jednoduchý děj založený na   Landově hudbě, ten kdo nemá   rád Landovu hudbu a jeho   muzikály by si měl najít   jiný film.
aurora45
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.5.2013
Subjektivně: hudba Daniela   Landy na 10 hvězd, Jiří   Korn 9,5, Pomajdo 9,   Hrušínský 8,5, zajímavé   téma 8, zpracování 7, což   by mělo být vysoké   hodnocení. Ale hlasově   neidentifikovatelná a   nevýrazná hodná holčička   a několikanásobná týtýnka   Lucie Vondráčková v roli   femme fatale -10! Jinak celkem   dobrej biják.
prediger
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.11.2010
Jsem Landův příznivec a   díky tomu nedokážu být   nestranný. Film dobrý,   muzika skvělá. Jediný co   musím vytknout je závěr   filmu. Sen o hotýlku v   horách byl nevhodný. I   kdybych uvěřil realitě   celého filmu, tak tenhle   nesmysl by mi nasadil červa   do hlavy. Tak či tak film   hodnotím velice kladně
standa.kasna
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2008
No musim uznat ze kdyz jsme   precet ze je to muzikal tak   jsem jsi rek to bude blbost   ale nejak me tento ilm zaujal
Angelitos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Filmek hodnotím 10-tkou!   Skvělé obsazení, výborný   příběh, nádherná hudba. A   co je nejdůležitější,   vynikající humor.
Petr1984
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2008
Kdo nemá rád Landovu hudbu,   tomu se tento film asi líbit   nebude. Je určen skutečně   milovníkům muzikálů,   výborných pěveckých i   tanečních výkonů a vůbec   těm, co mají rádi hudební   filmy. Předpokládám, že   asi více zaujme mladé   diváky. Řeknu to asi takhle:   Jestliže se někdo neumí   bavit tak, že naprosto vypne,   oddá se rytmu hudby a nechá   se vést jejím proudem, tak   mu tento film opravdu nic   neřekne. Já ho ale považuju   za naprosto geniální   záležitost poslední doby.   Píseň Touha je nádhera sama   o sobě, skladba plná emocí   s báječnou hudbou i textem.
Manuela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Tenhle film je jeden z   nejlepších v poslední   době. Skvělej muzikál a   konečně něco pro nás   mladý. Trapná Helena   Vondráčková by se měla   jít zahrabat, protože její   neteř Lucka je tisíckrát   lepší zpěvačka i herečka   než Helena. Dan Landa je   fenomén. Jeho hudba je jedna   z nejlepších. Líbí se mi,   když je v muzikálu taneční   choreografie. Jo, děj je   jednoduchej, ale je to hlavně   o hudbě a tanci, ne? Po   týhle stránce je to   dokonalost sama.
Dee07
Hodnocení:
Přidáno: 5.10.2007
Tenhle film jsem viděla   zrovna včera..Moc se mi na   něj nechtělo,protože z   medií mě tenhle film moc   nezaujal,ale jsem rada, že   jsem na něj šla.Líbilo se   mi dějové napětí co se z   toho všeho vlastně vyklube a   nakonec se dostavil i muj   oblibeny happy end..urcite   stoji tento film za   zhlédnutí:-)
Nikitka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2007
Opravdu vynikající film na   který stojí zajít do kina.   Taktéž soundtrack se mi   velmi líbí. Ač nemám moc   rád Lucii Vondráčkovou   jakožto zpěvačku tak jako   herečka mě mile překvapila   :) Pokud nemáte co dělat   vezměte   přítele/přítelkyni a tento   film spolu shlédněte...
gienger
Hodnocení:
Přidáno: 24.10.2007
Tento film se mi velice líbil   na první pohled. Je to   taková pohodička a   klídeček, velice příjemný   a s příjemnou hudbou.
zuzcaj
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Skvělá hudba
Kvaska je jeden z velmi   dobrých současných   českých filmů. Na   doporučení všech svých   známých jsem na něj zašla   a musím říci, že jsem se   opravdu bavila.Dobré herecké   výkony i děj stál za to,   ale hlavně hudba dala filmu   šťávu! Nevahejte a na   kvasku zajďete taky :-)
selecta22
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2008
jedine co stalo za to bol   reziser Pomajbo, zahral to   dobre a aj vtipne..inac   nuda.Pribeh o nicom, herecke   vykony viac ako slabe
Katuska570
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2010
Palec nahoru!
Už od malička mám ráda   Lucku Vondráčkovou, ona je   skvělá zpěvačka i herečka   a v Kvasce mě opravdu   překvapila, tahle role jí   slušela a písničky také   byly super. Samozřejmě že   tomu filmu dodal korunu Dan   Landa, to je prostě živel   kterej nejen svým zpěvem,   ale i svou osobou dokáže   dát jiskru v každé   situaci...9 bodů dávám jen   proto, že děj je   nepravděpodobný, ale film   sám o sobě se mi moc líbil!
stachule
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.4.2008
Jediné co na tomto snímku   oceňuji je hudba Dana   Landy.Děj filmu byl tak   naivní až se mi chtělo   smát a herecké výkony taky   za moc nestály.
Škoda,čekala jsem od   toho víc.
Chaaroon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.3.2010
Výborný film s výbornou   hudbou, další důkaz že Dan   Landa umí dělat kvalitní   věci pro český lidi a   nevadí mu udělat si srandu   sám ze sebe
Mosaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.10.2007
Dneska jsem po dlouhém   vávání zhlédnul film a   musím říct, že mě i moji   ženu velmi příjemně   překvapil, nic jsem od něj   nečekal, ale myslím ,že   stojí za to se na něj   podívat ještě jednou.   Vřele všem doporučuji!
magdal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2015
Hezký hudební film. Dívám   se na něj dost často. Mělo   by se točit takových filmů   víc. Bez hororů a násilí.   :-)
Liberius
Hodnocení:
Přidáno: 3.3.2008
jakože Dan Landa je opravdu   dobrý zpěvák/hudebník ale   tenhle film byl važně silné   fiasko nepočítám li dobré   obsazení perfektní písně a   hudbu tak tam rozhodně nebylo   nic co by mě donutilo k   nějakým úchvatným   poznámkám zkrátka vzkaz pro   Landu : Dane zustaň na   hudebním podiu ale na   režijní židli si už   prosimtě nesedej.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48041minih48041Den, kdy se zastavila Země (2008) 
The Day the Earth Stood Still n
minih15492minih15492Pasáž (1996) 
Passage n
minih28956minih28956Příšerky, s.r.o. (2001) 
Monsters Inc. n
minih140818minih140818Případ pro malíře (2015) [TV film] 
Případ pro malíře n
minih25044minih25044Trojská válka (1997) 
Trojan War n
minih10930minih10930Křik (1963) 
Křík n
minih53563minih53563O bojácném Floriánkovi (1999) [TV inscenace] 
O bojácném Floriánkovi n
minih120140minih120140Co děláme v temnotách (2014) 
What We Do in the Shadows n
minih20945minih20945Peacemaker (1997) 
The Peacemaker n
minih42234minih42234Dceruška Růže (1998) [TV inscenace] 
Dceruška Růže n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

12:10 - 13:05

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10