Duben
ohodnotit

Madagaskar 3

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Rok:
2012
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
14.6.2012
„Zvířecí partička se připojí k putovnímu cirkusu ve snaze dostat se domů.“

Komentáře k filmu Madagaskar 3

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2018
║Rozpočet   $145miliónov║Tržby USA   $216,391,482║Tržby   Celosvetovo $746,921,274▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $21,734,823 //počet   predaných kusov 1,025,928║   Tržby za predaj DVD v USA   $56,089,047 //počet   predaných kusov 3,236,366║   __Divoká bláznivá jazda s   vizuálnym obžerstvom a   zatiaľ najlepším 3D efektom   ohľadne počítačových   animákov!!!__ Nečakal som   ale každý ďalší diel je   viac a viac šmrnc, je to   uletené, neskutočne   farbisté, má to stále čo   ponúknuť a čím strhnúť,   DreamWorks jednoznačne   útočí na Pixar a to   nepotrebuje ani moc premakaní   príbeh. Pokiaľ ste si   užívali lety a pády v Ako   si vycvičiť draka, tak tu   dostanete podobnú   atmosférickú dvojitú   dávku. Maximálna   spokojnosť. (drobné   škrípance odpúštam) __Toto   je to pravé letné   osvieženie!__ /videl v kine   3D verziu 2x: 100%/ __ Séria   Shrek zabudnutá, Madagascar   je dominantou DreamWorks.   _Druhá projekcia nestratila   nič na pôvabe a umocnila len   zážitok, animák roka 2012!
akrej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2012
hm
super film pobavil jde nic tam   nechybělo moc pěkně   sladěne scény doporučuji se   podívat a klidně si   pŕiplatit za 3d
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2012
Animátoři a "efekťáci" se vyřádili
Opravdu skvělá podívaná.   Nemohu si vynachválit, že   jsem se na tento film   podívala. I když ve finále   našli smysl života jinde,   než původně chtěli. A to u   cirkusu!

Gratulace za efekty a   animaci. Lovkyně DUboasová   měla holt smůlu, že si   hlavu lva na svou zeď   trofejí neumístila. A   skončila v kleci místo něj   :-D. Tučňáci jsou koumáci.   Vždy si vědí rady, ale z   Vojína určitě nikdy   prezident nebude. Leda by byl   Madagaskar 4.
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.1.2013
Další dobrodružství party   zvířat.Tentokrát se shodou   náhod dostanou do   zvířecího cirkusu z   kterého udělají super šou   a z kterého se jim nechce   odejít.
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.11.2012
Po dvojce druhý nejlepší   díl série. Madagaskar je   další z mých oblíbených   animovaných sérií a tak   jsem byl zvědavý na   výsledek trojky. A výsledek   je neskutečná bomba.   Hrdinové se nejdříve   ocitnou v Monte Carlu a   nakonec ve Francii. Já se   naprosto bezvadně bavil, je   tu spoustu nezapomenutelných   scén a hlášek, jeden z   nejzábavnějších filmů   poslední doby. Fakt bezva,   bavit se budou opravdu   všichni. Je tu spoustu   nových postav, z nichž   nejlepší je madame Du   Boisová, ale i ostatní jsou   povedené. Staré postavy   (opice, tučňáci, Jelimán,   Mort a Morris) nezklamaly. A u   toho konce jsem myslel, že se   vážně rozbrečím, protože   to finále mě fakt absolutně   dostalo. Jeden z nejlepších   animovaných filmů všech   dob. 100%.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2012
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Na třetí pokračování   Madagaskaru jsme si museli   několik let počkat, ale   rozhodně se to vyplatilo.   Nebyla jsem si úplně jistá   zda se na něj vůbec   podívám, druhý díl mě   trochu zklamal, ale nakonec mi   to nedalo a musela jsem film   zkouknout. Alex, Glorie,   Melman a Marty se snaží   dostat domů do Zoo a jejich   cestu jim komplikuje vytrvalá   francouzská tyranka   Duboisová, které jde o   jediné dostat Alexovu hlavu a   to doslova. Tahle tyranka je   jedním z hlavních pozitiv   filmu, protože ona je pravou   zápornou postavou, která   filmu dodává šmrnc a také   vtip ostatně stejně jako   zamilovaný král Jelimán.   Já jsem se u tohohle dílu   perfektně bavila. Bylo tam v   podstatě všechno co tam   mělo být, každý z hrdinů   dostal svůj vlastní prostor,   dostali jsme se mezi cirkus,   kde jsou svými pány   zvířata a mělo to prostě   kouzlo.
Nečekala   jsem, že to řeknu, ale   vyrovná se to prvnímu dílu   a to s přehledem.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2012
Nemohl jsem dát míň než 8   bodů :-).
Nečekal   jsem totiž, že se tvůrcům   podaří tak dobře vymyslet   příběh, aniž by ztratil   svůj jistý "punc",   který zaručily už dva   předchozí filmy.
Každopádně nápad s   cirkusem hodnotím jako velmi   kladný.Sice jsem měl pocit   jakoby Melmen a Glorie   ustoupili trošku do pozadí   na post jakéhosi už jenom   jakoby "křoví",   ale zase to vyvážili další   postavy z cirkusu např.:tygr   skokan a ten lachtan nebo co   to bylo - nová dělová   koule.
No a   samozřejmě naši oblíbení   tučňáci - to by byl nový   komentář sám o sobě.
Takže já osobně můžu   jenom doporučit.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2014
Skvělý tah dát   tučňákům, opičákům a   Julienovi více prostoru...Do   toho výborné cirkusácké   prostředí a bezva děj -   tahle parta mě vždy pobaví.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2013
Jsou zpět...
Tak jsme se po delší   přestávce dočkali dalšího   pokračování našeho   oblíbeného Madagaskaru.A   čekaní se vyplatilo pač   třetí díl nemá chybu.Je v   něm vše co má správný   animák mít,skvělý   příběh,vtipné hlášky(u   některých scén jsem se fakt   nachechtal,třeba ta z   Vatikánu:-)),a i ta akcička   se tam najde.
Velkým   osvěžením jsou nové   postavy v čele s lovkyní   Duboisovou,ta neměla   chybu,záporačka jak   trám,návíc šikovná jak   postavy z Matrixu.Skvěle jí   nadabovala Frances McDormand,a   tu já můžu.Pak tu máme   taky nové hrdiny z   cirkusu,moc se mi líbil   rusák Vitaly,ty naše staré   znamé skvěle doplnily.Já se   bavil skvěle,a jestli bude   další pokračování?Sem s   ním!Za mě 80%:-DDD
Pan_Skala
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2012
Opět mě to tak nějak   příběhově neoslovilo, ale   těch okamžiků u kterých   jsem měl záchvaty smíchu   bylo dostatečně dost, abych   se velmi kvalitně bavil.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2015
Madagaskar 3
Třetí film animáku   Madagaskar táhne zejména   parta tučňáků, kteří zde   dostali dostatek prostoru,   což je jen a jen dobře.   Zbytek osazenstva si totiž   vede spíše průměrně a   tolik nebaví. Příběh   motacíjí se kolem cirkusu je   jakž takž zajímavý a   místy poměrně dost svižný   a dobrodružný. Jediné, co   mi vyloženě lezlo na nervy,   byla ta protivná francouzská   stopařka a lovkyně zvířat.
ok338
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2012
Pro mě je a bude nejlepší   první Madagaskar, druhý už   prostě tak dobrý nebyl.   První třetina tohohle   třetího Madagaskaru mi   přišla úžasná (např. v   kasínu.) a myslela jsem, že   to tak bude až do konce.   Bohužel se tak nestalo. Od   doby kdy se hrdinvé přidali   k cirkusu bylo čím dál   méně vtipných momentů a   cirkusová program mi přišel   až překombinovaný. Proto   hodnotím sedmičkou.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.12.2015
Zapnul jsem telinu a tam   běžel tenhle animák,   předešlé díly neznám, ale   vydržel jsem aš do konce a   docela to ušlo, ačkoliv já   fanoušek animovaných filmů   moc nejsem. Nechyběly   vtípky, dobré scénky a   technická a triková stránka   velmi solidní - 60%.
prvosenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2013
MADAGASKAR 3

Jako konkurence k Době   ledové vznikl ve stejném   období i další díl   animovaného Madagaskaru. Na   rozdíl od Doby ledové,   která mne příjemně   překvapila, Madagaskar mne   hodně zklamal. Tady už   nápady evidentně docházejí   a jsou nahrazovány pouhými   účelovými blbinkami pro   zasmání.

Třetí díl tuctové   animované série představuje   neřízenou střelu. Karambol   šílených a ještě   šílenějších nápadů.   Madagaskar 3 je asi   barevnější než předchozí   díly. Stará známá parta se   tentokrát motá v cirkuse,   kde je jejich vývoj   zvířecích eskapád   dovršen. Jenomže příběh   ustupuje do pozadí a je   nahrazen naprosto šílenou   komedií s přešlapy, která   je dovedena až do   veleabsurdního cíle. Film se   mění v nepřerušovanou   jízdu se skvělými scénkami   a hláškami, které jsou   bohužel více úchylnější   a infantilnější. Logika jde   často stranou, spousta scén   už je mimo mísu i na   animovaný film, ale je to   prostě čistokrevná zábava   oproštěná od jakéhokoliv   poučovaní a to se u animáku   dneska už moc nevidí. Děj   je doslova poslepovaný z   mnoha malých příběhů.   Nezájem o většinu hlavních   postav je dán vědomím   tvůrců, že jejich   charaktery byly již jednou   dané a přidávat nové   motivy a traumata k těm   stávajícím bývá zhoubou   většiny pokračování   úspěšných animáků.   Takže Madagaskar je raději   oživen přílivem nový   bizardních postaviček.   Pohled na šílenou   zpívající Francouzku nebo   udatného tygra skákajícího   skrz klíčovou dírku dává   ve výsledku všemu korunu   stejně přeplácanou jako má   král Jelimán. Původní   zvířecí kvarteto nakonec   jednolitě vystupuje snad jen   v závěrečném poznání   před branami jejich   „domova“.

Animace zůstala na   standardní úrovni a   použitý humor je vhodný   akorát pro děti.

Fanoušci prvního dílu   budou určitě zklamáni tím,   jakým směrem se celá   „sága“ počala ubírat.   Mně tento film docela hodně   zklamal, u nás doma byly   spokojené jenom děti.
Slamacek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.6.2012
znudena zviratka uzivajici si   svobody po ktere tak touzila,   se rozhodnou, ze se vydaji   domu do zoo, kde maji pocit,ze   jsou dulezita. cesta je   komplikovana.
technicky uzasny, nektere   vtipy dobre, naprosto ujete   nektere sceny a vlastne cely   dej. skvela hudba. za jedno   shlednuti to stoji, ale jinak   uz toto videt nemusim.
Duri86
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2012
Ůžasný první díl, celkem   obstojné pokračování a   kolem a kolem zbytečný díl   třetí ve kterém se prvních   45 minut nic neděje. možná   že těm nejmenším se to   bude líbit ,ale ty školou   povinní už hrubé nedostatky   a nudu uvidí. Madagascar 1 je   pro mě nejlepší animák   vůbec, možná proto je mi ze   třetího dílu tak smutno :-(   navíc sakra málo prostoru   pro Maurice který je i jiným   hlasem dabovaný, v prvních   dílech byl dabing skvělý
dada007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.12.2014
Úprimne,keď som sa   dozvedela, že bude nový   madagaskar, čakala som, čím   má tvorcovia tohto filmu   prekvapia, no po zhliadnutí   toho filmu som bola sklamaná.   Očakávala som od toho viac

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih115101minih115101V oku tornáda (2014) [2k digital] 
Into the Storm n
minih51324minih51324Všude dobře, proč být doma (2009) 
Away We Go n
minih5718minih5718Čtyři z tanku a pes (1966) [TV seriál] 
Czterej pancerni i pies n
minih45380minih45380Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 
Boy in the Striped Pyjamas n
minih32930minih32930Agent z Panamy (2001) 
The Tailor of Panama n
minih103363minih103363Hitman: Agent 47 (2015) 
Agent 47 n
minih4267minih4267Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas (1994) 
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult n
minih43208minih43208Holky v balíku (2006) 
Material Girls n
minih53866minih53866Thor (2011) 
Thor n
minih102050minih102050Pár nenormálních aktivit (2013) [2k digital] 
A Haunted House n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Valentýnský Madagaskar (2013) [Video]

 Valentýnský Madagaskar (2013) [Video]
Valentýnský Madagaskar n
Madly Madagascar
Žánr: animovaný / komedie / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: David Soren

(spin-off)

Šťastný a veselý Madagaskar (2009) [TV film]

 Šťastný a veselý Madagaskar (2009) [TV film]
Šťastný a veselý Madagaskar n
Merry Madagascar
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: David Soren

(pokračování)

Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008)

 Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008)
Madagaskar 2: Útěk do Afriky n
Madagascar: Escape 2 Africa
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Eric Darnell, Tom McGrath

(pokračování)

Madagaskar (2005)

 Madagaskar (2005)
Madagaskar n
Madagascar
Žánr: animovaný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Eric Darnell, Tom McGrath

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

73 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Bojovníci v odboji a ilegalitě...

12:45 - 13:45

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:40 - 14:35

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:35

13 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698008
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178404

Poslední komentáře

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10