Duben
ohodnotit

Malý unavený Joe

...continuavano a chiamarlo Trinità

Další název:
All the Way Trinity; Trinity Is STILL My Name!
Žánr:
Země:
Rok:
1971
Délka:
113 minut
„Bud Spencer a Terence Hill v komediálním spaghetti-westernu o tom, jak obtížné je občas dodržet rodinnou tradici.“

Komentáře k filmu Malý unavený Joe

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 18
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.12.2011
Film je stejná trapárna jako   většina jejich snímků,   naprosto stejný humor, bitky,   jenom to prostředí se občas   liší...
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.7.2010
Yanti Somer Trinitá a Bambino   jsou dobromyslní braši, ale   taky někdy pěkný svině.   Pracují tvrdě svými pěstmi   za práva chudých a   utlačovaných. Krev sice   neteče, ale vidíme mnoho   rvaček, které svým   zvukovým doprovodem budí   dojem brutality, avšak   všichni víme, že to s   realitou nemá nic   společného. Celkově   průměr, jako všechny filmy   s touhle dvojicí.
jarda53
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.8.2012
Terence Hill a Bud Spencer   natočili spolu téměř ke   dvacítce filmů, slabé,   dobré ale také velmi dobré.   Ve filmech, jak přes   kopírák, se to jenom   řezalo, nechodilo se daleko   pro facku, často silní   chlapy naběhli na pěst, ale   nikdy netekla krev, a tito   pánové měli vždy navrch.   \\Velmi\\ unavený Joe patří   k tomu lepšímu, ale je na   hranici vkusu. Jsme na   Divokém západě, koně,   zločinecké bandy, western je   vždy vděčné téma a když   se to umí...
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.7.2013
Velmi příjemná, sice   primitivní, ale milá komedie   bez nároku na vyšší cíle.   Kupodivu nevadí ani dabing,   hlavně pan Záhajský je   dobrý. Film asi nebude   nominován na Oscara, ale   zábava je zaručena, a   protože já jsem jen plytký   konzument, dávám tři a   půl, bez debaty… Mimochodem   by mne velmi zajímalo, jak by   ti co určují názvy filmů   (nepřekládají - určují)   vysvětlili název filmu,   když v jiném dabingu se   hrdinové jmenují zcela   jinak. To by se podle nich asi   film jmenoval "Malý   unavený Trinity"   2013071511315tns.Nova   Cinema--------Souhlas s   předchozím komentem. Další   klasika od známé herecké   dvojky. Domnívám se, že z   westernové série asi   nejlepší. Chtělo to   opepřit větší akčností.   2015022410701/10709
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.7.2021
Volné pokračování filmu   Pravá a levá ruka ďábla   (1970) a je to stejné.   Unylé, humoru moc není,   bitek také tolik né, nebo   nemají šmrnc, vtip. Podle   mě oba fily sází na   jistotu, máme tu dva   oblíbence a už to stačí,   tak mi to přišlo. Přitom   prostředí svádělo k více   akčnějšímu pojetí a to   zde tolik prostě není. Mně   tyto dva filmy bohužel tolik   neoslovily.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2016
Známá dvojka Spencer a Hill   je pověstná tím, že si   téměř v každém jejich   společném filmu s velkým   gustem pochutnává na   jakémkoliv jídle. Ovšem v   tomto filmu se doslova   "žere" :-).
Nezapomenutelná je ta   poslední bitka na dvoře   kostela, to vypadá jako   hráli rugby :-).
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2017
Kúpte mu sud whisky, to ho vylieči
Pokračovanie príhod dvoch   podarených bratov a tú sú   vo forme. Už to nie je   vlastne ani western ako skôr   komédia. Či už hlášky   ("Kiež by bol každý   šľachetný ako vy." -   "Z dieťaťa by bol   alkoholik." alebo   "Čo to je?" -   "Vlastne ani neviem,   lietalo to okolo." -   "Asi orol." -   "Možno."). A   samozrejme nechýbajú   jatočné scény ako poker a   nasledujúce meranie koltov,   scéna v reštike (tá ruka   nad poklopom, víno,   flambovanie), alebo scény s   potulnými farmármi, kde   vlastne po prepade sú viac   menej v mínuse. A casting sa   taktiež vydaril, pretože ten   blonďatý anjelik bol riadnou   ozdobou filmu
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2013
Povedená westernová komedie   s velmi vtipnými scénami jak   jinak když v hlavní roli   hrají T.Hill a   B.Spencer.Vtipné scény hned   od začátku filmu kdy se oba   bratři setkají doma a pustí   se do jídla jako by měsíc   nejedly a následná scéna   opět při jídle po   příjezdu do města jsou   výborné.
Nasudr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.9.2013
Keď tak porovnávam množstvo   filmov, v ktorých hrali   Terence Hill a Bud Spencer,   myslím si, že tento film   patrí k tým najlepším.   Samozrejme veľa vecí sa v   týchto filmoch opakuje, ale   vždy sa nájdu aj drobné   veci, ktoré obohatia ten   ktorý film. V tomto filme   napr. profesionálny hráč v   kartách, ktorý keď miešal   karty, všetci len čumeli.   Avšak Terence Hill (Malý   Joe) ukázal, že aj v tomto   je naozajstný majster a to   čo predvádzal s kartami,   šokovalo všetkých naokolo i   samotného profíka. Najskôr   s miešaním a neskôr aj pri   samotnom hraní, pretože   vyhral veľké peniaze. To   profesionálny hráč,   najlepší v okolí, nezniesol   a povedal Hillovi, že   podvádza. A to bola jedna   zámienka k vybavovaniu   účtov. A začalo sa to   mastiť ...
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Bambino je zloděj koní,   který se zrovna vrací domů,   navštívit své rodiče. Jak   dáreček zrovna získal   několik koní a ještě se k   tomu dobře najedl. Na   Bambinovi oběti narazí i   jeho mladší bratr Joe,   kterého opěšalí chudáci   svými posledními fazolemi   rovněž pohostí. Rodinka se   tedy po dlouhé době opět   schází doma. Bambino nemá   ze setkání se svým bratrem   zrovna velkou radost, ale otci   na „smrtelné posteli“   slíbí, že svého mladšího   bratra vezme do učení a   udělá z něj rovněž   zloděje koní. A tak   začíná příběh týhle   zvláštní dvojky, která je   mylně považována za tajné   vládní agenty…
Malý unavený Joe je   volné pokračování   úspěšné Pravé a levé   ruky ďábla. Vztahy dvojky   Bambino – Joe v podání   výborně sehrané dvojice   Buda Spencera a Terence Hilla   mají ke vzornému   příbuzenskému vztahu docela   daleko, ovšem pojí je zájem   konat dobré skutky. Teda   Bambina příliš ne, ale   díky vychytralému Joeovi mu   vlastně nic jinýho ani   nezbývá. A tak se před nima   nakonec třesou všichni   desperáti v okolí. Ovšem na   dva bratry prostě trochu   nemají. Bud Spencer totiž   předvádí svůj klasickej   úder na vrcholek hlavy,   Terence Hill zase své   karetní umění a   akrobatické kousky, takže o   pořádný bitky nejni nouze.   Všechno je to navíc jako už   tradičně u týhle dvojky   velká zábava a spoustu   hlášek či ztrapňování   neschopných nepřátel je   prostě dokonalý. A k tomu   onen dědula co se z Bambinovy   pěsti nevzpamatuje po celý   zbytek filmu. A hrátky s   nástěnnýma hodinama. A   oběd v luxusní restauraci. A   nebo Bambinova zpověď…A   mám takovej dojem, že ač je   to vlastně pořád spaghetti   western, i když odlehčený   povedeným humorem, tak se tu   neobjeví jediný mrtvý a   přesto je to stále super. Za   sebe můžu říct, že se i   tahle druhá spaghetti komedie   opravdu povedla.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Trochu unylá a nudná   komedie. Popravdě řečeno   jsem byl rád že je už   konce. Terence Hill a Bud   Spencer natočili mnoho   lepších filmů a tenhle   jakoby odehráli z povinnosti.   Nemělo to prostě šťávu i   když v tomhle případě   nebyla vina asi jen na jejich   straně.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2016
Další dílko italských   konzumentů fazolí.   Tentokrát se dostaneme na   divoký západ a za zvuků   facek porazíme asi tak   stodvaceti člennou bandu.   Počet členů bandy s   každým úderem pěstí   stoupá :-)
Luky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2005
Tak takhle jsem si to   představoval. Pokračování   filmu Pravá a levá ruka   ďábla se opravdu povedlo.   Dost rvaček (ta poslední je   superextra) tomu jen   prospívá. Kdyby tam nehrál   Bud Spencer, strhnul bych   jeden bod v hodnocení.
jaja77
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2007
Terence Hill a Bud Spencer   patří mezi mé   nejoblíbenější herce a na   jejich filmy se vždy rád   podívám.Malý unavený Joe   patří mezi nejlepší z   dlouhé řady jejich filmů.
SNCIS
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.12.2017
"Poslouchej,   Bambino...” - "Buď   zticha a neříkej mi   Bambino.” - "A jak ti   mám říkat?" -   "Nijak." Malý   unavený Joe aneb Pravá a   levá ruka ďábla 2.   "Děkuji, synu. Kdyby byl   každý tak šlechetný jako   vy...” - "Tak byste   byli milionáři." Trochu   jako Jdi na to akorát   slabší a mezi kovboji. Jinak   bych řekl že, dějové   totožné jako jednička.   Vtipnější to nebylo a song   u závěrečné bitky - mi   kazil celkový zážitek. -   60%.
janek85
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.4.2007
Tak tohle je jeden z mých   oblíbenějších westernů, i   když jsem jich viděl málo,   protože mě vůbec nebaví,   ale dobrým westernem byl Mé   jméno je Nikdo a taky ušlo   Podivné dědictví. Mně   tohle jako pravý western   nepřišlo, spíše jako   špagety western. Malý   unavený Joe se velice podobá   svým dějěm a scénami filmu   Mé jméno je Nikdo, ale Mé   jméno je lepší, má   lepší, legračnější   scény a celkově je lepší.   U Joa se mi líbily role, Bud   Spence a Terence Hill, to jsou   špičkoví herci, opět   nezklamali. Ve filmu se taky   objevují bitky, jež jsou   skoro v každém filmu se   Spencerem a Hillem.. Taky byla   nádherá hudba. Ve většině   westernů je vždy   vynikající hudba,   obzvlášť ve Vinetouovi. Jak   to celé schrnu, tak Joe mě   nezklamal. 72%
alfonzcepicka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2008
mne sa to pacilo, i ked   samotny pribeh (dejova linia s   tymi mnichmi) ma moc   nezaujimal. ocenil som humor i   ked niekedy mi prisiel naivny   a lacny. ale celkovy dojem   velmi dobry, mnohe sceny su   nezabudnutelne (fackovanie pri   kartach)
maxsteel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2009
Tak tomuto westernu nechybí   vtip ani kouzlo a můžu ho   vřele doporučit každému   kdo má rád Buda Spencera a   Terence Hilla.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih49101minih49101Rok Jedna (2009) 
Year One n
minih65707minih65707Pepek námořník (1980) 
Popeye n
minih102085minih10208521 způsobů jak zničit manželství (2013) 
21 tapaa pilata avioliitto n
minih86108minih86108Machete zabíjí (2013) 
Machete Kills n
minih46403minih4640312 podmínek k dědictví (2006) 
The Ultimate Gift n
minih17530minih17530La noia (1963) 
La noia n
minih76556minih76556Oscura Seduccion (2010) [TV film] 
Oscura Seduccion n
minih2790minih2790Alfréde, Alfréde (1974) 
Alfredo, Alfredo n
minih147628minih147628Fucking Berlin (2016) 
Fucking Berlin n
minih122143minih122143Porotci (2013) [TV film] 
Summoned n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Stíny v mlze (2021) [TV seriál...

20:10 - 21:20

3 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká vlaková loupež

20:00 - 21:40

13 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190644
Osobností: 698076
Fotografií: 764736
Plakátů: 377110
Obsahů a biografií: 178430

Poslední komentáře

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Řekni to psem (2022)

Řekni to psem
Akceptuju, že tohle bylo   určitě namířeno pro   cílovou skupinu do níž   zcela určitě nepatřím a   nepochybuji, že si to   dozajista své více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10