Duben
ohodnotit

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

High School Musical 3: Senior Year

Další název:
High School Musical 3: Posledný rok; H.S.M. 3; Haunted High School Musical ; High School Musical 3: Gradu-Dancin'
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
4.12.2008
„Sledujeme osudy Troye, Gabrielly a dalších studentů maturitního ročníku.“

Komentáře k filmu Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
mischel251
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2009
Tak táto 3 je najlepšia. Je   oveľa zábavnejšia,   vtipnejšia a krajšia. Super   sú aj nové piesne. Koniec je   trošičku smutný ale celé   je to veľmi veľmi pekné.   Stojí za pozornosť!!!
Manuela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Jak koukám, tak Muzikály ze   střední se hodně lidem   nelíbí. Já to beru. Jenže   mě taky mrzí, že hodně   diváků nechce pochopit, že   je to prostě film pro mladý.   Jsou tam skvělý písničky,   výborný tanenční scény a   že děj je jednoduchej? To je   často i u filmů pro ty   starší. Generace mojí mamky   žrala Pomádu, my zase máme   Muzikály ze střední.   Hudební filmy jsou prostě   fajn.
kadodinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2009
suuuuuuuuuuuper
Jako tohle je faaakt   super.....o milionkrát   lepší než 1a2 jako tohle se   fakt povedlo...Nemyslela sem   si že to bude tak   suprový.....Skvělá   choreografie a nádherný   píšničky a tanec jako taky   super....Třeba Zac se nemohl   rozhodnout kam půjde(jako na   školu)a zpíval že se mu   celej svět točí...No a teď   se to tam s nim točilo a on   najednou chodil po stropu a   sklouzával se po   staŕanách.....Prostě   supeeeeeer   bombový.....Náááádhernyyy   yyy...
Michal96
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2009
HSM 3
Tento již 3.v pořadí ze   série HSM se mě nejvíc   líbil.Už se těšim až to   bude na DVD . Nejlepší tam   byla Kelsi Nielsen , a moc se   mě tam nelíbil Rekeťák a   Tiara Goldová
R-a-D-u-S-h-A
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2008
troyella
ten film je prostě   úžasný:):-*
je to   prostě lepší než 1 a 2 už   mi tam , že jsou více   rozumnější Hlavně Troy   Bolton alias Zac Efron
ALE PÍSNIČKY BYLY V   KAŽDÉM DÍLE SUPER:)
blondeteru
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Jo, trojka se mi líbila ze   všech tří asi nejvíc..
Už to nebylo hloupé   školní prostředí, mělo to   něco do sebe..
Prostě   tohle se mi líbilo opravdu   moc..
popcorn_cola
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2009
High School Musical je späť! A riadi sa heslom- Bi
Najznámejší a   najúspešnejší muzikál pre   tínedžerov konečne   priplachtil aj na plátna   kín. Dramatický muzikál s   piesňami výraznej umeleckej   hodnoty a oscarovými   ambíciami? Nie... Zábavný   romantický film so skvelými   a chytľavými piesňami a   priemernými hereckými   výkonmi? ÁNO! A ak čakáte   niečo iné, tak do kina   radšej ani nechoďte.
Film sa začína pohľadom   na veľkolepý zápas   Wildcast. Veľmi sa im   nedarí, ale cez prestávku im   dohovorí tréner Bolton a tak   sa vracajú spolu s prvým   hudobným číslom filmu   „Now or never“. Hlavný   dej sa krúti okolo Troya a   Gabrielly(Zac Efron a Vanessa   Hudgens), ktorí sa musia   vyrovnať s tým, že skôr   či neskôr si budú musieť   dať zbohom, pretože každý   z nich chce ísť na inú   univerzitu. Aby toho okrem   maturity a banketu nemali   príliš, rozhodnú sa urobiť   jarný muzikál, v ktorom   spievajú o svojich pocitoch a   obavách z posledného roka na   strednej. A aby to nemali   také ľahké ani Troy a Gabi,   do hry opäť vstupuje Sharpay   v podaní Ashley Tisdale, pre   ktorú je nesmierne   dôležité získať si Troya   a spievať s ním v   muzikáli...
Ako som   už v úvode spomínala, film   sa nevyznačuje nejakými   extra skvelými hereckými   výkonmi. Nemám pocit, že by   herci od predchádzajúceho   dielu nejako dospeli. Zac   Efron mi pripadá len ako   lákadlo pre istú skupinu   dievčat a Venessu nemám rada   už od prvého dielu, zdá sa   mi taká „o ničom“ a   strašne naivná. Za oveľa   lepších pokladám ostatných   hercov, Ashley Tisdale je fakt   skvelá a spolu s bratom   tvoria veľmi zohratú dvojku.   Myslím, že práve vďaka   Sharpay a Ryanovi(Lucas   Graabel) dostáva film vtip a   sviežosť. Veď komu by sa   donekonečna chcelo pozerať   na sladké dialógy T. a G. o   budúcnosti? Aj keď aj tieto   scény tam musia byť, na   svoje si musia prísť   všetci:)
Čo ma ale   veľmi potešilo je príchod   nových postáv. Sharpayina   podlízavá a falošná   asistentka Tiara, Jimmie   „Rakeťák“, ktorého   životný sen je byť ako Troy   a jeho najlepší kamoš Donny   príbeh dosť oživili. A to   platí hlavne o Jimmim,   keďže práve vďaka nemu sa   bolo na čom zasmiať(aj na   čo sa pozerť:D).
Príchod na plátna kín   rozhodne neuškodil tanečným   a speváckym číslam. Práve   naopak, vďaka vyššiemu   rozpočtu mohli byť naozaj   „bigger and better“.   Všetky čísla vrátane   veľkolepého basketbalového   predstavenia Wildcast,   „vysnené“ číslo Sharpay   a Ryana, nápaditej scény na   šrotovisku v podaní Troya a   Chada či absolútne vydarená   posledná časť filmu,   všetko bolo krásne farebné   a dokonale nacvičené. Kenny   Ortega ako režisér odviedol   naozaj skvelú prácu,   zanechal vo mne veľmi dobrý   dojem. Záverečnú pieseň si   spievam doteraz:)
High   School Musical sa stal   fenoménom. Aj pre mňa...   Preto som odchádzala s kina   so zvláštnymi pocitmi.   Jednak som cítila radosť ako   vždy, keď odchádzam z kina   a film bol dobrý, ale radosť   sa miešala so smútkom,   pretože toto bol posledný   diel HSM. Síce sa vraj ide   točiť aj HSM 4, ale to už   nebude ono. Už tam nebude   taká atmosféra, aká bola   pri tomto filme... A navyše v   kine:)

High   School Musical, Who Says We   Have To Let It Go?
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2018
Filmaři se asi z dvojky   poučili, protože je tu   vidět lehký pokrok v   natočení a návaznosti, ale   dějově slabý. Písničky a   tancování byly opět velmi   dobré a chytlavé, ale   přijde mi to nebo hodně   disney dětských muzikálů   nekončí happy endem?   Alespoň že tak, jinak by ten   šťastný konec zničil i to   poslední dobré na   příběhu.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Musím se přiklonit ke   komentáři Manuely... Je to   tak. V dnešní době je to   Muzikál ze střední, před   několika desetiletími to   byla Pomáda. V dnešní době   je těžké zaujmout mládež   nějakou teenmusic.
Georgie2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2013
Co k tomu dodat? Snad jen že   na tyhle pěvecké duety   museli baštit tic tac po   kilech... no prostě je to   ták šladké...
Frolíček
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.3.2011
Ze všech tří dílů HSM   jednoznačně nejslabší   díl, který snad nemohou   strávit ani zaryté fanynky   sladkého Zaca. Nevím, proč   mají filmaři zažito, že   když má něco dva díly,   musí se za každou cenu   točit ještě třetí.   Jasně, peníze.
Přitom první díl měl   hezké písničky a druhý   navíc i humor a dalo se na to   koukat, ale tenhle poslední   díl mě vyloženě znechutil.   Písničky slušné dvě,   nesmyslné přeskakování   děje a těch postav už bylo   ve dvou dílech dost, teď   ještě další navíc? To   jako aby si každý vybral,   když už je obsazeno   baculkou, intelektuálkou,   černochem, tak ještě   další?
První dva   díly jsem si říkala, že za   nás byla Pomáda, dneska je   to trošku jinačí, ale dalo   by se to k sobě přirovnat,   ale pecka mezi oči v podobě   třetího dílu mě veškerá   přirovnávání rozmluvila.
Cllementine
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Neuvěřitelné čím nás   poslední dobou krmí ta   obří nechutná korporace   jménem Disney. Hezké   tvářičky, sexy slečinky v   minisukynkách se tu   natřásají před chlapci.   Krmí je jahodami se   šlehačkou, hormony se   bouří, netušíc, že láska   se dá vyjádřit i jinak,   než jen držením za   ručičku, či pusinkou na   tvář. Ani cigarety, ani   alkohol, nedej bože drogy   neexistují v tomto dokonalém   světě. Podle hesla   "Buď sám sebou!"   tu všichni nosí stejné   oblečky, stejné účesy,   mají stejné tužby. Působí   to groteskně. Ale jak už   bylo řečeno: "Je   snadné to nenávidět",   a tak jsem tomu dala šanci,   chtěla jsem také okusit to   davové šílenství,   takových mladých dívek,   jako jsem já. Není to tak   hrozné. Patnáctileté   slečny po skončení filmu   stejně zamíří do   nejbližší hospody, zapálí   si a svým chlapcům dovolí   mnohem více, než jen   držení za ručičku. Takže   nejsou až tak zkažené, jak   jsme se báli:)
aeriel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.3.2009
Treti dil serie High School je   pro me tedy docela dost velkym   zklamanim. Slaby odvar prvnich   dvou dilu. Nazvala bych to   priveskem, jen aby se nereklo.   Nemohu hodnotit vice nez 7.
luongovae
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Bylo to   pompézní,stafážově   perfekcionalistické,   vysokorozpočtové a zdálo se   to být dokonalé,takže v   čem byl problém? Problém je   v tom,že se za maskou   kýčovité estrády skrývá   ticho. Ani sladký úsměv   hlavních protagonistů mě   nepřesvěčilo,že se jedná   o dobrý film. Doufám,že je   trojka poslední dil téhle   hororové teenagerovské   série.
sismik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.4.2009
Horozná kravina. Vůbec se   nemusíte dívat na všechny   tři díly, stačí jeden,   děj se v podstatě opakuje.   Dávám dvě hvězdičky za   dobré písničky a i když je   mi to proti srsti další za   to, že Zack Efron je fakt   pěknej. Jinak jako film to   stojí za prd a pokud máte IQ   větší než houpací kůň,   nebo nejste v pubertě nebude   se Vám to líbit.
Bagi
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.12.2008
Tragédie
Zbytečně vyhozené peníze   za kino. Už důvod, že jsem   z tohoto trapného   představení odešel mluví   za vše. Jen doufám, že   předchozí díly nebyly tak   trapné. Nechápu, jak někdo   může tento film ohodnotit   kladně. Nedoporučuji...

Myšlenka:"Buď sám   sebou." A přitom   všichni mají stejné   oblečení, stejné účesy,   prostě trapas!
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.6.2010
Opravdu veliká slabota. Film   pro nejmladší generaci,   veřím, že si své publikum   mezi dvanáctiletými   děvčaty najde. Ale to je tak   všechno, tohle snad   nezajímá ani malý kluky.   Proto tolik protichůdných   názorů, mně se film   rovněž vůběc nelíbil.
kremak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Pravý americký kýč!
Absolutně nechápu, jak   takováto sra-č-ka muže mít   76 procent. Toto bodování je   naprosto nevěruhodné a mělo   by se nějak změnit.   Hodnocení filmových kritiků   by bylo vhodnější. Už jsem   se tu setkal s tím, že   kvalitní film, který je i po   mnoho let velice uznávaný a   populární zde získal o   mnoho procent méně než   tento škvár o kterém za   deset let neštěkne ani pes.   Překrásní, štíhlí,   inteligentní, vzorní   američané, toť asi sen   tohoto režiséra, bohužel   realita je naprosto jiná!!!
Magdabat
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.5.2009
vidim ze tento snimek ma mnoho   pro a proti ja se vsak musim   priklonit k te negativni   strane...nehorazna   teenagerovska slatanina tod   muj nazor! nechapu jak neco   takoveho muze ziskat 72%!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47684minih47684Lenssen & spol. (2003) [TV seriál] 
Lenßen und Partner n
minih43351minih43351Odložené případy (2003) [TV seriál] 
Cold Case n
minih56748minih56748Opravdová kuráž (2010) 
True Grit n
minih49089minih49089Hannah Montana (2009) 
Hannah Montana: The Movie n
minih38734minih38734Cabin Fever (2002) 
Cabin Fever n
minih58200minih58200Netvor (2010) 
Beastly n
minih41643minih41643Goyovy přízraky (2006) 
Goya’s Ghosts n
minih66658minih66658Kamarád taky rád (2011) 
Friends with Benefits n
minih43404minih43404Edith Piaf (2007) 
La Môme n
minih48655minih48655Sexy 40 (2009) 
The Rebound n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

High School Musical 4 (2020) [TV film]

 High School Musical 4 (2020) [TV film]
High School Musical 4 n
 
Žánr: komedie / hudební / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Jeffrey Hornaday

(pokračování)

Sharpay a její báječné dobrodružství (2011) [TV film]

 Sharpay a její báječné dobrodružství (2011) [TV film]
Sharpay a její báječné dobrodružství n
Sharpay's Fabulous Adventure
Žánr: komedie / drama / rodinný / hudební
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Lembeck

(neoficiální pokračování)

Muzikál ze střední II (2007) [TV film]

 Muzikál ze střední II (2007) [TV film]
Muzikál ze střední II n
High School Musical II
Žánr: rodinný / komedie / drama / muzikál / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenny Ortega

(pokračování)

Muzikál ze střední (2006) [TV film]

 Muzikál ze střední (2006) [TV film]
Muzikál ze střední n
High School Musical
Žánr: komedie / drama / rodinný / muzikál
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenny Ortega

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Otec Brown (2013) [TV seriál]

10:15 - 11:05

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy (2003) [TV ...

10:10 - 11:00

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Na vodě (2016) [TV seriál]

09:45 - 10:55

65 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

09:50 - 11:40

60 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764001
Plakátů: 376646
Obsahů a biografií: 178299

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10