Duben
ohodnotit

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil [2k digital]

Sin City: A Dame to Kill For

Další název:
Sin City 2; Frank Miller's Sin City: A Dame to Kill For
Rok:
2014
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
4.9.2014
„Z psanců se stanou hrdinové“

Komentáře k filmu Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 16
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2016
Asi jsem uchylák...
...ale už fakt, že Eva Green   tráví devadesát procent   času na plátně kompletně   nahá, by mě zřejmě donutil   dát druhému dílu Sin City   minimálně osm puntíků z   deseti.
Ale teď   vážně. Už první díl byl   geniální svou vizuální   stránkou. Dokonalý   bezchybným scénářem, plný   překvapení a s hromadou   spektakulárních hereckých   výkonů. Například exFrodo   Elijah Wood byl v roli   megasráče prostě   dokonalý.. A tam, kde první   díl končí, druhý díl   začíná. A ani v nejmenším   nezaostává. Opět sledujeme   superdrsné chlápky, mraky   krásných žen, potoky krve a   gejzíry vizuálních kouzel.  
Víc dodávat   nemusím. Sin City je prostě   něco extra.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2015
Druhé zastavení v temném   městečku Sin City. Další   temný příběh, kde si nikdo   není ničím jistý. Tak   jaký je? Především jiný,   než ten předchozí. Když se   Robert Rodriguez rozhodl Sin   City natočit, posbíral ty   nejlepší a nejakčnější   epizodky z různých   příběhů a pospojoval je k   sobě. A tak vzniklo   fenomenální dílo, jaké tu   ještě nebylo. Pro tento   snímek už použil pouze   jeden jediný komiksový   příběh upravený pro film s   daleko větším důrazem na   děj. Mnohé to tak zřejmě   zklame, ale rozhodně se   nejedná o slabší počin. Za   scénářem opět stojí   samotný autor původního   komiksu Frank Miller, takže   se vše jeví podle jeho   představ. Robert už to jen   natočil úplně stejným   stylem jako minule. Že je   snímek více thrillerový   než akční není vůbec na   škodu. Alespoň se neopakuje   či dokonce nevykrádá sám   sebe. Dalším rozdílem je   daleko větší sešlost   hereckých hvězd. Nevím   jestli to není na škodu, ale   podle mě by spíše prospělo   daleko více neznámých   tváří. To už však je věc   názoru. Po obrazové stránce   se stejně jako minule   přísně drží původních   komiksových okýnek, což   dává výsledku dojem, jakoby   samotný komiks najednou   obživl. Ne, je to výborný   film stejně jako ten minulý,   jen žánrově krapet   volnější.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2016
Nastolení kvality prvním   dílem se drží, v lecčems ,   místy možná překonává. A   má navíc skvělou Evu Green.
roox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.11.2016
Temné pokračování temných příběhů
Príběh(y) napínavé,   atmosféra mrazivá a vlezlá,   vizuální stránka opět   luxusní, to se nedá   popřít, ani neustále   sledování prsou Evy Green se   neomrzí, spíše naopak. Jo,   prostě ženská, pro kterou   bych vraždil ;-). 9/10
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2014
Téměř po deseti letech   zpět v Sin City, v němž se   nic nezměnilo a zůstává   vše při starém. Mickey   Rourke je pořád správnej   hromotluk, ale jeho povídka   byla slabší než v prvním   díle. Ani příběh s   Gordonem-Levittem mě také   nijak zvlášť nenadchl. Pak   ale přišla titulní povídka   a na ní jsem si opravdu   smlsnul. Eva Green zde znovu   potvrdila, že je   ztělesněním dokonalé   ženy, která svým tělem   dokáže přimět mužské   pohlaví opravdu k čemukoli a   bylo vidět, že si svou roli   manipulátorky Avy fakt   užívá. Jessica se snaží   nijak nezaostávat a na pódiu   se kroutí pořád velmi   dobře. Zábavu jsem si užil,   sice trošku méně než v   jedničce, ale pořád to má   své kouzlo. Ze židle už to   přehnané zobrazování   násilí a barevná stylizace   nikoho nezvedne jako v roce   2005, ani nepřidává nic   nového, ale já jsem byl   nadprůměrně spokojený.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2015
Sin City opět nezklamalo -   naprosto úchvatné   zpracování a hra s barvami.   Super děj, scénář, efekty   i herecké obsazení. Film co   vtáhne do děje a   nepustí...Za mě doporučuji
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2018
║Rozpočet   $65miliónov║Tržby USA   $13,757,804║Tržby   Celosvetovo $39,407,616▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $2,539,940 ║ Tržby za   predaj DVD v USA $3,586,817   ║ o nič horšie než prvý   diel, atmosféru to má opäť   vynikajúcu, obsadenie rovnako   tak, jedine o čom to je   chudobnejšie že príbehy   nemajú až takú silnú   razanciu ako prvom diely ale   aj tak veľká spokojnosť   /80%/
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2020
Eva Green to má a nebojí se   to ukázat...
A   jelikož já nejsem otrokem   jejích....předností, tak   jsem si užila skvělou   stylizaci, Mulan ohánějící   se katanou, suše   hláškujících drsňáků a   rozpohybované pánve Jessicy   Alba. I když to všechno bylo   na jedno brdo.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
Marv, jenž je tak ošklivý,   že s ním nejdou holky ani za   peníze, sedí opět v baru a   popíjí. Krásná Nancy se   kroutí v tak sexy stylu, že   si jeden musí odskočit do   studené sprchy. A správňák   polda v podání Bruce   Willise, nezkažen, i když   tentokrát už jenom jako   duch. Prostě všechno je tak,   jak být má. A přeci tu   něco chybí, přeci tu něco   nehraje. Co to tak může   být?
Popravdě jsem si   nad tím lámal hlavu dost   dlouho. Vždyť nám přeci   pokračování druhého Sin   City nenabízí o nic míň   než jednička. A první   výprava do tohodle města   hříchu mě zvedala ze židle   už jen při vzpomínce či   zmínce. Trvalo dlouho než   jsem zjistil proč se tak   nestalo i u Ženský, pro   kterou bych vraždil. Dvojka   nám nenabízí ani o píď   míň než jednička, ale na   druhou stranu ani o píď   víc. Takže celou tu dobu   sledujeme něco, co už tu   prostě bylo. Postavy, jenž   už nám jednou vzali dech.   Scény, jenž už nás jednou   překvapili. Stylizaci, jenž   už nám jednou vyvrtala díru   do hlavy. Jestli se tedy   rozhodne Robert i pro třetí   pokračování, měl by na to   jít už jinak...
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.4.2015
Oproti jedničce o něco   slabší ani né tak   efekty,triky a hereckými   výkony ty byli stejný jako v   jedničce ale slabší to bylo   v příbězích asi to bylo   trochu tím že předtím to   bylo něco nového a teď už   se vědělo jak to bude   vypadat,zase na druhou stranu   víc erotiky.Jako v jedničce   se objeví spousta známích   herců jak z předchozího   dílu tak se objeví nové   tváře určitě dominovala   E.Green a opět M.Rourke a   jeho způsoby zabíjení   např.rozmáčknutá   hlava,docela humor.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.12.2015
Další Sin City není   špatné. Jen je pořád   stejné a to už tolik   nebaví, děj se pak jeví   zdlouhavý a je třeba přidat   víc nahých hereček, jinak   by se to nedalo vydržet.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2015
Sin City: A Dame to Kill For
Jednotka bola skvelá,pretože   to bolo niečo   netradičné,nové a   zaujímavé(Samozrejme so   skvelými hercami)...takže   ako dopadla dvojka?Zo   začiatku alebo v úvode ma   okamžite potešila vizuálna   stránka filmu a skvelý   Mickey Rourke...za nedlho   prišla na scénu nádherná   Eva Green(Za,ktorú som si   pridal jednu hviezdu)...a   začne sa prvý príbeh,týmto   sa chcem dostať k tomu,že   príbehom je tu omnoho menej a   zaujímavejší je iba tento   prvý(S časti je to   spôsobené tým,že tento   príbeh dostal mnoho priestoru   a na ostatné už nezostal   čas...čo je obrovská   škoda.No ale prejdem radšej   k tomu príbehu...bol solídne   natočený a Eva Green bola   jednoducho perfektná(Hlavne   keď je zozeleneli   oči...proste nádhera).Josh   Brolin bol tiež solídny a   samozrejme hláškujúci Marv   alebo ak chcete Mickey   Rourke.Teraz by som chcel   prejsť k akcii,ktorá bola   čisto Komixová a   drsná.Filmu ale neprospela   kratšia stopáž a nudnejšie   zvyšné dva príbehy...a   nedostačujúci záver.Možno   sa dočkáme aj trojky.Dúfam.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.12.2014
Podruhé ve zkaženém městě hříchu,,,
Hm tak Sin City bylo o dost   lepší! Vizuál dobrý,ale   už tolik neohromí,herci Ok,   Evička Zelená je kočka a   má pěkné popředí,akce   dobrá,ale bylo jí podle   mého méně,než bych čekal   a celkově tak nějak to   pokračování není tak   silné jako první SC.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.11.2014
Kde se mi zalíbilo, tam jdu   podruhé téměř najisto... a   od první návštěvy se toho   mnoho nezměnilo - Sin City   zůstalo skrz naskrz   iluzorním místem s   přeiontovaným ovzduším,   kde se svítání buď   nedožijete, nebo ho zaspíte,   je netknuto zdravým   životním stylem, pomsta se   zde podává za tepla i za   studena a medicína je na   překvapivě vysoké úrovni.   Kultura odívání nadále   ční nad kulturou bydlení a   pravidla slouží výhradně k   porušování... ani   přeživší padouši nešli   do sebe, štamgast Marv   nezměnil lokál, Nancy si   nezaložila na celulitidu a   navíc - new kid in town! Krom   toho, že je to fešák a   štístko, nebojí se i přes   svou tělesnou konstituci   postavit otrapům hned poté,   co nonšalantně prohodí:   "Běž na stranu Marcie,   musím zlámat pár   kostí". Stále se tady   jezdí příšerně rychle,   nicméně obětí dopravních   nehod je neporovnatelně   méně než   "přirozených"   úmrtí a taky vás tady nikdo   neunavuje existenčním   pinožením, jen staré dobré   vraždy pro peníze a   nadvládu... jsou prostě ve   všem napřed - dokonce   pochopili i neužitečnost   senátu. Ale hlavně - když   vypadáte dobře, lidé se k   vám rádi vracejí... to   platí i pro Sin City, ačkoli   návraty často trpí velkým   očekáváním, které   nezřídka vystřídá   těžké rozčarování,   přesto místopřísežně   prohlašuji, že já na tenhle   digitální hybrid zkrátka   nezanevřu, i kdyby byl blbý   jako putna, protože tohle z   okna prostě neuvidím!
Wiikii
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.9.2018
Druhe Sin City podle mě   začínalo dobře, líbilo se   mi, ale po třiceti minutách   jsem si musel odskočit a   když jsem se vrátil jako   bych se vrátil k něčemu   jinému. Možná jsem   potřeboval vydechnout a díky   tomu jsem dokázal si všímat   vad, vad které mě nakonec   usvědčili v podobném   hodnocení jako většinu   lidí. A to, že je tohle   pokračování vrak, hrající   si na něco kúl. .. Nevím,   možná mě jen nefungoval   mozek těch prvních třicet   minut a film byl na nic už od   začátku, ale dívat se mě   na to znovu nechce a tak to   beru tak jak to vnímám, a   to, že ze začátku to byl   lehký nadprůměr a postupem   času to klesalo níž a   níž. .... HODNOCENÍ: 55%
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.3.2015
Sin City: Film, z kterýho bych vraždil
Jedna hvězda za výtvarný   zpracování a druhá za Albu   v punkových hadrech, zbytek   si nechám pro nějakej   lepší film. V příštím   díle by mohl hned na   začátku někdo v Sin city   nebo ve Starým městě u   Uherskýho Hradiště odpálit   atomovku, výsledek by byl   stejnej (všichni mrtví) ale   utrpení z imbecilního   scénáře by bylo mnohem   kratší.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih15757minih15757Petrolejový princ (1965) 
Der Ölprinz n
minih37410minih37410Purpurové řeky 2: Andělé Apokalypsy (2003) 
Les riviéres pourpres 2: Les Anges de l´apocalypse n
minih60888minih60888Moje krev (2009/1) 
Summer's Blood n
minih34017minih34017Sexy ptáci (2001) 
Sexy Boys n
minih46052minih46052Pašeráci (1997) 
Deathline n
minih54876minih54876Dohazovač (1971) [TV inscenace] 
Dohazovač n
minih70342minih70342Perníkový táta (2008) [TV seriál] 
Breaking Bad n
minih56204minih56204Za tři dny umřeš (2006) 
In 3 Tagen bist du tot n
minih40857minih40857Vlkodav z kmene Šedých psů (2006) 
Volkodav iz roda Serych Psov n
minih26783minih26783Raport (1968) [TV film] 
Raport n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Sin City - Město hříchu (2005)

 Sin City - Město hříchu (2005)
Sin City - Město hříchu n
Sin City
Žánr: akční / thriller / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Rodriguez, Frank Miller, Quentin Tarantino

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

01:35 - 03:05

2 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

ČT2 - Harry Palmer: Případ Ipcress

01:00 - 01:50

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - V mysli vraha (2015)

00:00 - 02:10

97 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Ve službě (2019)

00:45 - 02:50

52 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190631
Osobností: 698034
Fotografií: 764590
Plakátů: 377028
Obsahů a biografií: 178412

Poslední komentáře

Ulice New Yorku (2001)

Ulice New Yorku
Když člověk vezme v potaz,   že jde o nezávislý biják   natočený s naprosto   zanedbatelným rozpočtem, je   nutné považovat ho určitě   za více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Pokrevní pouto (2013)

Pokrevní pouto
Průměrná krimi o dvou   bratrech jeden padouch druhý   polda ,padouch vyleze z basy a   začne dělat problémy   nejdřív nájemná vražda   pak více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Sabata (1969)

Sabata
Povedený western jak jinak   když v hlavní roli   westernoví profík L.V.Cleef   ,s pistolí to umí jako málo   kdo a nemluví   zbytečně,přijel více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Red má práci (2000) [TV epizoda]

Red má práci
Zas dle mého spíš obyč.   díl, ale pár hlášek a   scének je slušných. Třeba   Red jak čeká na telefon z   budoucí práce, tam jsou   silný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala