Duben
ohodnotit

Obsah filmu Tři mušketýři

 
Romantický příběh o přátelství, lásce, intrikách a nenávisti se odehrává ve Francii v 17. století za vlády Ludvíka XIII.
Ten se však více než o stát zajímal o organizování plesů, honů a jiných světských radovánek.
Vládu nad státem držel tedy pevně v rukou kardinál Richelieu - člověk vzdělaný, inteligentní, zrozený pro politické machinace.

Vše je umocněno překrásnými melodiemi, dynamickými šermířskými souboji a především vynikajícími výkony předních hvězd naší muzikálové scény.
DVD Express

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

lubos969
Hodnocení:
Přidáno: 18.9.2014
co natom je?
Trapas jak ostatně všechny české podobné   pokusy.Ani slovně nelze hodnoti. Osobní   hodnocení ato jsem moc hodný : -10
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2011
Jak už tady bylo zmíněno několikrát, uvádět   na dvd různé alternace bylo značně matoucí,   takže i když jsem se na muzikál těšila,   vůbec jsem si to neužila. Sotva jsem si zvykla   na nějakou kombinaci, hned se mi vymkla z rukou,   důrazně varuji tvůrce, pokud ještě někoho   tahle pitomost napadne, ať to opravdu nedělá.   Dvd verze mě odradila od zhlédnutí naživo a to   tento muzikál považuji za jeden z těch   lepších.
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.10.2009
Určitě fajn muzikál, ale ne z DVD. Netušim,   proč tvůrci na DVD střídali alternace,   protože jsem se během chvilky přestal   orientovat kdo je kdo. Snad jenom kardinál šel   poznat hnedka, byl jedinej červenej. :-)) Hudba   fajn, písničky taky, ale kdyby to na dom DVD   hrála jedna parta, dal bych určitě bodů víc.   Takhle vim, že si radši pustim CD. DVD už ne.
Hortensie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Vidět muzikál naživo zcela jistě dá divákovi   jiný a mocnější vjem. V případě Tří   mušketýrů jsem viděla tento počin naší   hudební scény pouze na DVD. Uznávám, že jsou   lepší muzikály (např. Angelika, Galileo,   Hamlet, Noc na Karlštejně...), ale nemyslím si,   že by to bylo až tak špatné. Pravda -   střídání alternací mě zezačátku také   trochu mátlo. MOžná, kdybych znala již   muzikál z divadla, lépe bych se orientovala.   Takhle jsem občas vracela scény, abych se   ujistila, kdo je opravdu kdo. Na druhou stranu mi   to nijak nevadilo. Výprava byla krásná,   kostýmy se povedly, písně také. Možná tam   mohlo být trochu více taneční choreografie,   která by dodala "šťávu". Jinak ale   považuji muzikály za zřejmě svůj   nejoblíbenější divadelní žánr.
Tantum
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2009
Tantum - 9/10
Pěkný, povedený český muzikál.Výborné   obsazení, hudba milionová, zajímavé efekty.Dal   bych muzikálu 10 bodů ale jediné co svazuje mi   ruce jsou scény se zvířaty.Hned na začátku,   scéna jak D´Artagnan jede na koni je krajně   groteskní.Také poznámky některých   komparsistů během skladeb by možná oživily   děj a přidaly mu na reálnosti ovšem na mne   tyto poznámky zase takový dojem   neudělaly.
Tedy shrnutí - povedené,   monumentální dílo, které sice tu a tam někdy   zazlobí.
klik02
Hodnocení:
Přidáno: 28.12.2008
Byla jsem na obnovený premiéře a je stokrát   lepší než původní, viděla jsem i DVD první   inscenace, taky jsem měla co dělat, abych   rozlišila kdo hraje koho. Co se týče kulis jsou   lepší v druhé inscenaci.
LubosKoh
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Děj tohoto díla alespoň myslím znám, či znal   jsem. Při sledování DVD jsem zmateně zíral a   říkal si kdo je sakra zase tohle? Až asi v   půlce filmu mně došlo že jsou střídány   alternace bez ladu a skladu. Proč? Tvůrci filmu   (v divadle tak snad nelítají) měli zřejmě v   úmyslu zkazit celý dojem představení. Chceš   jednu alternaci? Maž do divadla! Celý film   tímto tak zmrvili (hrubší slovo nelze kvůli   cenzuře) že jsem měl na konci filmu kyselý   pocit, holt české divadelní muzikály kupovat   až proběhnou televizí abych viděl zda to má   cenu. Nemám už ani náladu navštívit tento kus   v divadle. Tvůrcům DVD vzkazuji FUJ!!!!!!!!!!!   Je mi líto, investovaných peněz do tohoto DVD   tak to inzerujte na obalu, že lítáte z   alternace do alternace abyste zkazili dojem.   Téhle zhovadilosti se kultůra říkat nedá.   Který hajzl za tohle bral peníze? Dostal se mi   do rukou novější muzikál Golem, to samé.   Nedoporučuji kupovat ani jeden. Milovníkům   muzikálu za kterého se považuji to zkazí chuť   kupovat české divadelní na DVD alespoň já už   jiný nekoupím takový hnůj doma nepotřebuji.   Styďte se. FUJ FUJ FUJ!!!
Faye
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2008
V alternacích ( zřejmě každý chtěl urvat   svou chvilku slávy na DVD) jsme se naprosto   ztratili. A asi v půlce muzikálu jsme (pravda   po pár ginech s tonikem ) byli už naprosto   zmatení a naplno se hádali : Kdo hraje koho,   jak to bylo podle Dumase a jak to bylo podle filmu   s Yorkem a nakonec …. Jak to vlastně vůbec   bylo !!! Mužská část osazenstva pod obhajobou   ... „ nemám rád filmy s intrikama „ si   pletla krále s vévodou. My jsme zase vůbec   nepoznaly , který mušketýr je který . U   kardinálů jsme vždy jen upozorňovaly ... to je   zase sakra někdo jiný. Vyznaly jsme se snad   jen v babách. Královnu hrála chvíli Petra   Janů chvíli Radka Fišárková., Constance Z.   Norisová nebo S. Laurinová a ještě asi   někdo . Lady de Winter M. Absolonová a L.   Finková a další. Informace jsou to ovšem bez   záruky. Totální chaos.
Nerada se chlubím   :-))), ale já jediná jsem byla ke konci   muzikálu ( kdy jsme si na pomoc málem brali i   knihu a připravili si film The Three Musketeers   z roku 1973) schopná vysvětlit jak to vlastně   bylo a ostatní to nakonec i uznali. Naštěstí   !!! Jinak bychom si to (po tom americkém   zpracování) museli pustit znovu.
P.S. Muzikál   to možná není špatný ( na jevišti jsem ho   neviděla), ale v chaosu lidí na DVD se musel   ztratit i milovník Alexandera Dumase. A já   hodnotím to co mi předhodilo DVD.
Rocky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2008
Nejsem žádný muzikálový a divadelní typ.   Abych pravdu řekl, tohle byl můj první muzikál   na kterém jsem byl. A musím říct že tohle se   mi líbilo. Výborný příběh, taky co jiného   čekat od mušketýrů, skvělí herci a moc   hezké písničky, divadelní představení se   povedlo. Určitě doporučuji navštívit, teď   když hrajou obnovenou premiéru, stojí to za   shlédnutí.
killy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2008
Skvělé písničky s dobrými a zajímavými   texty. Ve filmu účinkují čeští, kvalitní   zpěváci a herci. Pohodově a zajímavě   zpracováno.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih173590minih173590Špatné vychování (2019) 
Bad Education n
minih56086minih56086Apollo 11 (1996) [TV film] 
Apollo 11 n
minih6602minih6602Dobrý voják Švejk (1956) 
Dobrý voják Švejk n
minih23469minih23469Záhadné zmizení (1993) 
The Vanishing n
minih18593minih18593Sedmá kavalerie (1941) 
They Died with Their Boots On n
minih34000minih34000Černí baroni (2004) [TV seriál] 
Černí baroni n
minih13866minih13866Nejlepší člověk (1954) 
n
minih2719minih2719Akta X 3: Únos (1996) [Video] 
The X Files : File 3 - Abduction n
minih37155minih37155Alexander Veliký (2004) 
Alexander n
minih7487minih7487Exterminator 2 (1984) 
Exterminator 2 n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Tři mušketýři (2015) [TV divadelní představení]

 Tři mušketýři (2015) [TV divadelní představení]
Tři mušketýři n
 
Žánr: muzikál
Země: Česká republika
Režie: Libor Vaculík

(jiná verze filmu)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178399

Poslední komentáře

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10