Duben
ohodnotit

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Další název:
Twilight sága: Úsvit - 1. časť (SK)
Rok:
2011
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
17.11.2011
„Věčností to teprve začíná.“

Komentáře k filmu Twilight sága: Rozbřesk - 1. část

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 31
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.12.2011
tlesk tesk tlesk..po dvou   vyloženě nepovedených   dílech se režisér Condon   vrací na zdravé pomezí mezi   romatikou a akcí...   romantické záběry   jsouromatické - ne   přeslazené, naivní a   trapné, akčí záběry jsou   plné akce, ovšem ne umělé   a vyumělkovné... děj   sleduje přesně knihu, což   mě vůbec nevdí, ba   naopak...
také celé   výtvarné ztvárnění filmu   není tak naivně krásné,   jak jsme byli zvyklí... Bella   opravdu vypadá že trpí (jak   z koncentráku) a i přes pár   nepřesností( v jednom   záběru na konci filmu je   silně vyretušovaná a pak   se v detailu vrací opět ke   své mrtvolné vyzáži; v   jednom záběru má zásnubní   prsten na pravé ruce..) je   děj prostě   vyvážený...láska i válka,   řekla bych... super
meduska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Jako velká fanynka celé   ságy, musím konstatovat, že   se první část posledního   dílu povadla.
První   půlka filmu je spíše   romantického rázu, ta druhá   oproti je chvílema až   mrazivá. Bella   "sužovaná" svým   nenarozeným miminkem je až   strašidelná.
Pozn:   nedivte se že při   závěrečných titulkách v   kině ještě nerosvítili, je   to proto, že ještě   kousilínek filmu bude,   taková příprava zápletky   do 2.části ;-)
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2012
Nikdy jsem tento film neměla   nijak v lásce a vždycky jsem   jen kroutila hlavou nad tím,   jak jsou fanynky naprosto   šílené tím, aby je kousl   nějaký upír a oni se mohli   stát upírkami a žít tak   štastně jak Edward a Bella.   Doopravdy: nestane se to,   děti. Proto vás potom ani   nemůže překvapit, že   teprve po půl roce jsem se   rozhodla zkouknout tento film,   protože do kina se na něj   dostat fakt nedalo.. :D no ale   nebudu upírat fanynkám   radost, docela je to slušný,   ale rozdělovat do dvou dílů   se to nemuselo... není tady u   toho co vyprávět na hodinu a   třičtvrtě...
vendy13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2011
Nejlépe povedené z celé ságy
Na Rozbřesku jsem byla v   kině s trochou obavy, že   film se nebude podobat uplně   knize a některé scény,   které jsem si ve   filmupřála, tam prostě   nebudou. Byla jsem však mile   překvapena! Herecké výkony   mladých herců (Kristen   Steward,Robert   Pattinson,Taylor Lautner)   tentokrát bez chybičky!!!   Užasná hudba v doprovodu   svatby a Belliné přeměny na   mě zapůsobila pěkným a   příjemným dojmem. Co se   týče scén tak jsou   bravurně natočeny,skvěle   sestříhány a dialogy   tentokrát nejsou nikterak   ,,trapné´´ jako v   předchozích dílech (tím   mám namysli první díl   Stmívání a jeho   pokračování Nový měsíc).   Akce je především vidět na   jedné z posledních scén a   to tehdy když Bella   přivádí na svět malou   Renesmee a poté umírá.   Nejdramatičtější okamžik   pro mě byl, když Edward   drží v náručí Renesmee a   ukazuje ji Belle, Bella se   usměje a vzápětí jí   úsměv rychle mizí z tváře   a ona umírá. Jsem moc   spokojena a doufám, že   druhá část nepokazí   reputaci té první.
mischel251
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2012
Tak konečne som to   videla...ja nemám   slov...miestami to bolo ako s   hororu ba priam odporné ako   pila tú krv slamkou a bolo   tam viac brutálnych záberov,   ale zase miestami som mala   slzy na krajíčku akože   tento film ma dostal, a   Taylor(Jacob) je stále   krajší a   krajší...najlepší film zo   všetkých častí   teda...uvidíme aké bude   pokračovanie teda
Katules
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2011
SUPER!!!
Právě jsem dorazila z kina,   a musím říct že tento díl   se jim povedl. Nebo alespoň z   mého pohledu je   nejpovedenější, měli   propracované i detajly   (hlavně na konci) ...   Vážně jsem z tohoto dílu   nadšená ... Milovníkům   Twilight ságy vřele   doporučuji ;-)
Skořič
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Naprosto dokonalý :) byla   jsem nadšená a je pravda,že   Belu ke konci těhotenství   udělali fakt dokonale!Až mě   mrazilo!Už se těším na   druhý a závěrečný   díl.Moc chválím celý tým   co tuto část natočily!Moc   dik,fakt jsem si to užila   :):):)
MarsiL
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2011
Nad očekávání skvělý film
Nejsem šílená fanynka,   prostě se mi knižní   předloha líbí. Filmy beru   jako třešničku na dortu.   Bez znalosti knih bych byla   asi na rozpacích, ale o to   víc by mně to lákalo si   knihy přečíst.
Rozbřesk měl velká   očekávání a myslím, že   je naplnil.
Jediná   výhrada - hloupé   bazírování na   přístupnosti a naivita   odpovědných, že 13ti letá   děvčata je třeba před   sexuálními scénami   chránit. Porodní scéna v   nich myslím zanechá mnohem   hlubší stopy, než   rozšířené milostné   scény, o které byl film   bohužel ochuzen. (A to i   podle samotných herců ty   lepší scény zůstaly   vystřižené kdovíkde pod   stolem - nebo snad skončily v   soukromých archivech šéfů   filmové společnosti?)
Papalala
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2011
Nejlepší díl série. K   uzoufání romantická první   půle (víc bych už asi   nesnesla), přiměřeně   napínavá a akční druhá.   Rozporuplné masky, ovšem   přeměna Belly: krásná -   anorekticky odporná -   krásná, byla vynikající.   Výborná hudba a ty   exteriéry - prostě paráda.   Uvažuju, že si to dám o   víkendu ještě   jednou........
Kristy15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2012
:)
Myslím, že z celé Ságy   Stmívání mám nejradši   Stmívání a Rozbřesk :)   Jako knížky i jako filmy :)   Úžasný a napínavý děj :)
TeaTime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2013
Opravdu dokonalý film!!! Je   napínavý, sem tam   strašidelný a dokonce i   romantický! Prostě je to   bezva film bez chyb :)
misavrnata
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2012
Krásný film,skvělé efekty   a podle mého zatím   nejlepší díl,ale to jestli   je nejlepší se rozhodne až   uvidím 2.část no,abych   nezapomněl nejúžasnější   byl ten konec jak Bela   otevřela ty její červené   oči,podle mého úžasné   zakončení toho to filmu.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2012
Jejich lásce jsem od prvního   dílu fandila. Věřila jsem,   že to dají dohromady, ale   to, co mě těsně před   koncem čekalo, jsem ani ve   snu nečekala. Nedivím se,   že je film až od 15 let   přístupný. Morbidní porod   Belly a zakrvavená dcerka mě   zděsily. Ještě víc mě   zděsila smrt Belly a   Edwardovo počínání, kdy   jí bezhlavě bodá velikou   injekci se svým jedem přímo   mezi prsa a kouše jí jako   smyslů zbavený, ve snaze   zachránit jí život.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2011
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Nutno podotknout nejsem   žádný bláznivý fanoušek   Twilight, ale protože jsem   viděla všechny díly bylo   jasné, že tenhle mi nesměl   uniknout :D a protože   knižní předlohu mám ráda,   tedy hlavně právě   Rozbřesk, byla jsem zvědavá   jak si s tím pohrajou a   musím říct, že jsem nebyla   zklamaná. Jak koukám   některé lidi pohoršuje   romantická část, tak to mě   ne, protže přesně takhle to   je v knize, takže jsem ráda,   že se drželi originálu.   Jasně akce tam mnoho nebylo,   ale já věřím, že v druhé   půlce nebude o akci nouze.   Musím říct, že maskéři   se pěkně vyřádili a Bella   vypadala jako skutečná   troska. No co dodat pro mne to   byl zdařilý díl a těším   se na další a pak bude konec   mánie zvané Twilight.
Stalhein
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2011
Červená knihovna se pořád   líbí... Plný biograf,   slečny rozdělené do   táborů fanynek Edwarda nebo   Jacoba a mazaný způsob   tvůrců, jak přimět   diváky, aby neodcházeli   během závěrečných   titulků; mimochodem velice   vizuálně nezajímavých.   Neutíkejte, radím vám,   uvidíte aspoň na chvíli   staré kamarády Volturiovy.   Hezky se na to koukalo.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2021
Čtvrté volné pokračování   je rozděleno do dvou dílů a   asi je to dobře, neboť se   nemuselo až tak moc krátit z   předlohy. Pro použití do   filmu však k určitým   úpravám přeci jen došlo,   ale to je zcela běžné.   Atmosféra je tedy tentokrát   o něco dramatičtější a   vůbec celkově   zajímavější. Kvůli   ratingu PG 13 se však   divokostí hodných žánru i   tak nelze dočkat.   Problematika kolem Edwarda a   Belly je zpracována   impozantně, takže divácky   chytne a drží až do   poslední minuty. Ale jo,   když se všechny ty pojaté   události vezmou dohromady,   svým způsobem toho zase   tolik není, takže se mnohé   scény mohou zdát zbytečně   natahované, ale v rámci   právě onoho napětí co bude   a co z toho nakonec vznikne se   takový koncept jeví jako   správný tah. K tomu sem tam   nějaká ta malátnost, snaha   o mírnější emoce a   podmanivost daného spektra a   máme film, který je, dle   filmových zákonitostí   filmových pokračování,   lepší, než předchozí   díly. Kdo z diváků chce   drsnější jízdu, nelze   jinak než odkázat na akční   filmovou sérii 'Underworld'   (2003 - 2016). Tady to stále   jede po romantických   kolejích.
pink.mouse
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2012
Film pěkný. Zpracování   Bellina těhotenství - jak   chřadne, hubne a tak... dost   brutální :-)
Nejdřív jsem viděla   film v originále s titulky a   přišel mi bezva a pak jsem   udělala tu chybu, že jsem si   ho pustila s dabingem....   Vždycky obdivuju jak   dokážou čeští   "tvůrci" jinak   docela pěknej film naprosto   zdevastovat pokusem o dabing.   Sakra vždyť češi dělali   vždycky tak kvalitní   dabing?! co se to děje, že   víc jak polovina nově   dabovaných filmů je díky   dabingu téměř   nekoukatelná??
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.3.2013
Konečně první díl ságy,   kde jsem neměla ihned po   titulcích chuť, praštit   Stewartku mezi oči, aby se   trochu probrala. Vzhledem k   jejímu stavu spící pannu   ani hrát nemusela a vypadalo   to líp než všechny její   dosavadní herecké výkony.   Trochu dramatu navíc s   porodem, hezká svatba, jakés   takés emoce a zvraty, nic na   čem by stála existence   kinematografie. Od filmu   hledám něco víc.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.11.2011
No prvni polovina filmu byla   až přehnaně romantická a   myslel jsem že už toho víc   neunesu:).Zachránila to   druhá polovina která   odsejpala v klasickem stylu   stmívaní.Když jsem stím   začal dotáhnu to až do   konce.Nebýt tam upíři a   vlkodlaci tak o to ani   nezavadím ,červená knihovna   hadr.
Vig
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.11.2011
Film trochu zklamání, nevím   co jsem čekala, ale filmaři   to trochu přehnali a z   dojemných scén udělali   tragikomedii. Svatba divná,   porod divnej, otisk dobrý a   závěr zděs - asi 10min jsem   se chechtala :D:D:D   Vrátím-li se ke knize a k   tomu co zbývá - fakt   nechápu, proč je to   roztržené a díl jaksi   natažený, nastavovaný :(   Hodnocení zachránila hudba a   nový sestřih Edwarda :)
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2014
Twilight Breaking Dawn Part 1
Dosť nudný diel. Mal som   veľké očakávania a dostal   som svadbu, svadobnú cestu,   jeden súboj,premenu na upíra   a dlhú nekonečnú nudu.Toto   bolo moje prvotné hodnotenie   a po druhom zhliadnutí   pridávam 2 hviezdy.
anetaaneta
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.11.2011
Tak mám za sebou očekávanou   1. část Rozbřesku... A   dojmy? Přehnaná anorektická   Bella vypadala jak z hororu   nebo koncentráku...Pár   vtipných poznámek dodalo   filmu alespoň šťávu..   Bitka s vlkodlaky byla opravdu   jen nepatrnou částí filmu,   většinu zabrala romantika...   Ještě musím dodat, že ač   jsem zapálenou fanynkou této   ságy i předloh k jejímu   zpracování, tenhle díl se   mi prostě nelíbil... Když   to tak vezmu - byl film o   ničem
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2013
Dvě části
1.část závěrečného dílu   Twilight ságy se dá   rozdělit na dvě části.   První je k uzoufání   nudná.Pak ale Bella   zjistí,že je v jináči.   Film zůstává nudný,ale   všichni se tváří   zmateně.
Pokud nejste   člověk,který se dojatě   rozpláče při pohledu na   jakoukoliv svatbu,najděte si   jinou činnost na zabití   času,než se dívat na tuto   pohádku.
I   pozorování zvolna se   odpařující kaluže je více   vzrušující činnost,než   sledování "Rozbřesku   č.1".
Bojím se   co se bude dít v díle   posledním. Asi u něj budu   žehlit,abych se neukousal   nudou...
Honey0105
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.12.2011
Když tu vidím to hodnocení   a ty pochvalné komentáře,   tak si říkám, že bych film   možná měla zkouknout   ještě jednou, abych našla   ty skvělé momenty, které mi   pravděpodobně utekly.
Dobře, nechci na snímek   hned nadávat, ale musím   říct, že lituji trochu   toho, že jsem na to šla do   kina.
Přechozí díly   mě úplně nenadchly, ale   přeci jen se na ně třeba   někdy podívám a na tenhle   díl jsem se víceméně i   těšila. Moc jsem   neočekávala a to je vlastně   dobře, protože jinak bych   byla ještě víc   zklamaná.
Mj názor je   takový, že se rozhodně   čtvrtá kniha neměla půlit   na dvě filmové části, ale   mělo jít o jeden souvislý   film, který by měl aspoň   nějaký pořádný příběh.   Tahle první část, by se   dala v kostce shrnout do   deseti minut. Vím, že se   něco dělo, ale na druhou   stranu mi přijde, že skoro   vůbec nic. A jestli přeci   jenom, tak možná v   posledních minutách.
Už jsem ani neměla ten   příjemný požitek z   nadpřirozena, protože, co si   budem nalhávat.. Rozbřesk   přemohl snad všechny   romantické splácaniny, co   jsem viděla. Dlouho jsem   nenarazila na tak přeslazený   film a to je asi věc, co mi   lezla nejvíc na nervy.
Nemohu hodnotit úplně   přísně. Nevím. Přijde mi   to jako naprosto průměrnej   film na kterej když narazím   v televizi, tak ho nechám   běžet a využiji ho jako   zvukovou kulisu. Bohužel jsem   ale měla jiné očekávání,   protože minulý díl mi   přišel docela zdařilý.   Uvidíme, jak dopadne   zpracování druhé části.   Zcela upřímně-už tuhle   ságu chci mít z krku a v   tomhle přesvědčení mě   utrvrdila tahle (podle mě)   nepovedená část.
Wiikii
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2018
Noo, páni, tohle jsem   rozhodně nečekal, dokonce   jsem si na konci položil   otázku "Zda-li šlo   doopravdy o Twilight!?".   .. Sice už předchozí díl   začínal mít hlavu a patu,   ale tady se ta hlava i pata   dá konečně rozpoznat ! U   předešlých dílů jsem si   šel minimálně 3krát   odskočit od obrazovky, ale   tady to bylo už jen jednou za   celý film. Ano, možná to   zní jako bych se teď tomuto   snímku vysmíval, ale ten   začátek vážně nebyl nijak   skvostný, až postupem času   se z toho stávalo opravdové   napínavé drama, kde sem tam   naskočila blbá scénka u   které jsem si povýšeně   odfrknul a zakroutil hlavou.   .. Ale jinak velké   zlepšení. .... HODNOCENÍ:   55%
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Keď ženská rozháda i rodinu
Po ako tako obstojnej trojke   idú opäť dole. Svatba,   medové týždne, nejaké   žiarlivecké výstupy oboch   kohútov (teda skôr upíra a   vlka), čiže klasika, nuda.   Nakoniec to malo dramatický   nábeh až ku konci, čo sa   asi stane, plus to už bola   chvíľami menšia rezanica,   ale stále to akosi nebolo   ono. Jediné plusy, ktoré som   si vychutnal opäť upíri   tatík, ktorý dostal solídny   priestor, i sa pobil, a hlavne   krásni vlci, či už ako sa   mastili, alebo len tak   preháňali hustými lesmi s   tými ich krásnymi huňatými   kožúškami
uodevr
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Twilight mi zničil můj   potenciální milostný   život. Od shlédnutí   prvního dílu jsem neúnavně   zkoušel balit všemožné   líbezné děvy ve škole, na   ulici, v tramvaji, v autobuse,   v obchodě, na zastávce...a   to tak, že jsem na ně   pokrouceně, značíc vážné   střevní problémy a nějaký   nemalý předmět zaseknutý   ve střevě poblíž   konečníku, neustále zíral.   A zíral, a zíral, a zíral.   Zkouším to dodnes a ačkoliv   jsem krom pár posměšků a   facek zatím nebyl odměněn   jakoukoliv reakcí, pevně   věřím v brzký úspěch!  

..................... Co   se týče samotné první   části Breaking Down - ano,   je to doposud nejlepší díl,   což má na svědomí   evidentně doposud nejlepší   režisér (a taky mu nemůžu   odepřít kuráž, vzít si na   starost zrovna tohle), ale v   podstatě je to pořád ta   samá sračka. Je to tak.   NICMÉNĚ!, má to dvě scény   natolik slibné, že pakliže   bude v druhé části víc   násilí a celkového prostoru   pro krev, tak bych se snad i   docela těšil.

EDIT: V druhé části   vskutku trochu víc násilí a   akce bylo, ale bohužel to byl   všechno jenom sen. :C
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.12.2011
Twilight sága: Rozbřesk: Část první
Ani pořádně nevím, proč   jsem se na to vypravil do   kina. Viděl jsem pouze první   díl "Stmívání"   který jsem ani tehdy moc   kladně neohodnotil a ty dvě   pokračování mezi tím mi   úplně unikly. Člověk se   holt někdy nechá od holky   ukecat na vše.
Ale k   příběhu. Bella se rozhodla   že si vezme za muže upíra,   holkami tak zbožňovaného   Roberta Pattinsona (nevím   jestli ze mně mluví jen   závist, ale moc tohodle herce   nemusím). Hned na to   následují líbánky (z drbů   od slečny, s kterou jsem v   kině byl jsem se dozvěděl,   že Kristen a Robert jsou   párem i v reálu, tak jim asi   ta 'erotická' scéna zas   takové problémy nedělala)   no a v té chvíli už jsem   přestal téměř vnímat, je   to zhruba tak půlka filmu a   stále se nic nestalo.
Navíc zde filmaři   vymysleli mluvící vlky, a ty   když se dali do řeči,   nerozumněl jsem jedinému   slovu, bylo to něco jako   wavvvvgeggvwwwvvhawwwwggr.   Takže celá jedna scéna mi   utekla úplně. A to   nejhorší nakonec, když nic,   tak aspoň závěrečnou hudbu   jsem si chtěl užít, ale v   kině vypli promítačku ani   ne půl minuty po objevení   prvních titulků...
Roux
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.3.2012
Opravdu jsem netušila, že   první část Rozbřesku bude   ještě větší propadák   než první díl. Ani jsem   netušila, že se z toho   tvůrci snažili udělat   komedii. No každopádně   alespoň mi tento film   prodloužil život. A jaké si   z toho vezmu ponaučení:   Nemít dítě s upírem nebo   ze mě bude anorektička. Teď   by mě jistě zaryté fanynky   nejrači ukamenovaly a velmi   rychle mi to vysvětlily =D   Já to pochopila, ale tohle je   zkrátka příliš i na mě.   Jen mi uniká jedna věc a to   jestli v Riu je nějaké jiné   sluníčko, protože tam se   davy Edwarda nesnažily   oškubat o všechen diamant co   má na sobě.
Díky   tomu, že se tvůrci snažily   na filmech vydělat, když už   jim došly knížky a   rodělily to na dvě části,   tak přichystaly naprostou   nudu. Fakt jsem nepotřebovala   vidět dlouhou svatbu, dlouhé   líbánky a dlouhé   těhotenství. Tohle by se   opravdu vešlo do půlhodiny.   Ze studijních důvodů jsem   to zkoukla a myslím, že   víckrát už to rači nebudu   zkoušet.
nobynoblhoch
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.11.2011
.....
děs a hrůza,nominace na   odpad roku,shlednul jsem asi   25 minut a musel jsem byt   odejit :-) chapu ,ze naivnim   divačkam u toho filmu srdce   plesa,ale skutecne videt to   nemusim,to uz radsi zkousnu   trapne vtipneho Maisnera
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.8.2018
║Rozpočet   $110miliónov║Tržby USA   $281,287,133║Tržby   Celosvetovo $712,171,856▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $33,458,286 //počet   predaných kusov 1,461,276║   Tržby za predaj DVD v USA   $110,633,601 //počet   predaných kusov 5,494,179║   Márnosť šedivá, "a   zas som naletel" som   myslel že horšie než 2 a 3   diel to už nemôže byť a   mýlil som sa, fakt strach a   hrôza, pri tomto skvoste aj   telenovely majú svoju kúzlo.   Nenormálne nezmyselná   absurdita, kde sa skutočne   nič závažné neudeje a je   to len o bezduchom kočkovaní   medzi upírmi a vlkmi. A čo   na tomto takpovediac výzorovo   TV výtvore mohlo stáť   $110miliónov. /0%/

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih30765minih30765Deník Bridget Jonesové (2001) 
Bridget Jone's Diary n
minih40658minih40658Serenity (2005) 
Serenity n
minih112117minih112117My jsme nejlepší! (2013) 
Vi är bäst! n
minih38913minih38913Dračí bouře (2004) [TV film] 
Dragon Storm n
minih58326minih58326Chlupatá odplata (2010) 
Furry Vengeance n
minih15440minih15440Pár správných chlapů (1992) 
A Few Good Men n
minih28424minih28424Muž bez stínu (2000) 
Hollow Man n
minih47188minih47188Žáby k zulíbání (2006) 
Die Wilden Hühner n
minih25690minih25690Dr. Dolittle (1998) 
Dr. Dolittle n
minih27623minih27623Mise na Mars (2000) 
Mission To Mars n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012)

 Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012)
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část n
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Žánr: dobrodružný / drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Bill Condon

(pokračování)

Twilight sága: Zatmění (2010)

 Twilight sága: Zatmění (2010)
Twilight sága: Zatmění n
The Twilight Saga: Eclipse
Žánr: dobrodružný / drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: David Slade

(pokračování)

Twilight sága: Nový měsíc (2009)

 Twilight sága: Nový měsíc (2009)
Twilight sága: Nový měsíc n
The Twilight Saga: New Moon
Žánr: dobrodružný / drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris Weitz

(pokračování)

Twilight sága: Stmívání (2008)

 Twilight sága: Stmívání (2008)
Twilight sága: Stmívání n
Twilight
Žánr: drama / fantasy / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Catherine Hardwicke

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Máme rádi zvířata

07:15 - 07:45

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy divočiny

06:50 - 07:45

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:05 - 07:55

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:15 - 07:50

25 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190629
Osobností: 698013
Fotografií: 764548
Plakátů: 376954
Obsahů a biografií: 178407

Poslední komentáře

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10