Duben
ohodnotit

Vyvrženci pekla

The Devil's Rejects

Další název:
Vyhnaní z pekiel / Vyvrheli pekla
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
109 minut

Obsah filmu Vyvrženci pekla

 
Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Rob ZombieRob Zombie  
hraje:
Sid HaigSid Haig.....kapitán Spaulding / James Cutter [65]   
Bill MoseleyBill Moseley.....Otis B. Driftwood [53]   
Sheri Moon ZombieSheri Moon Zombie.....Baby Firefly / Vera-Ellen [34]   
William ForsytheWilliam Forsythe.....šerif John Quincy Wydell [49]   
Ken ForeeKen Foree.....Charlie Altamont [57]   
Leslie EasterbrookLeslie Easterbrook.....matka Firefly [55]   
Geoffrey LewisGeoffrey Lewis.....Roy Sullivan [69]   
Priscilla BarnesPriscilla Barnes.....Gloria Sullivan [49]   
Dave SheridanDave Sheridan.....Ray Dobson [36]   
Kate NorbyKate Norby.....Wendy Banjo [28]   
Lew TempleLew Temple.....Adam Banjo [37]   
Danny TrejoDanny Trejo.....Rondo [60]   
Dallas PageDallas Page.....Billy Ray Snapper [49]   
Brian PosehnBrian Posehn.....Jimmy [38]   
Matthew McGroryMatthew McGrory.....Tiny [31]   
Michael 'Red Bone' AlcottMichael 'Red Bone' Alcott.....Darrell   
scénář:
Rob ZombieRob Zombie  
námět:
Rob ZombieRob Zombie  
hudba:
Joe WalshJoe Walsh.....píseň "Funk #49" [57]   
Tyler BatesTyler Bates  
Rob ZombieRob Zombie  
Terry ReidTerry Reid  
kamera:
Phil ParmetPhil Parmet  
střih:
Glenn GarlandGlenn Garland  
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
anglická, španělská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vyvrženci pekla >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.7.2018
║Rozpočet $7miliónov║Tržby USA   $17,044,981║Tržby Celosvetovo $19,390,029║   Prehnaná samoúčelná brutálna nehoráznosť,   čo som ani nedokázal dopozerať. Rob Zombie ide   zatiaľ svojim štýlom úplne okolo mňa. /0%/
MADSpilkaPdy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2017
Proste mazec road movie trochu jinak:-) tvl vzdyt   to ma i rodinne poselstvi. Rodina do horkyho   konce:-) opet co jsem psal u domu tisice mrtvol.   Bavi me svehlavost a originalita Roba. Chapu   malokdo chape kdyz si lidi delaji veci po svem a   nevim proc se na to koukaji lide kterym tento   "poklesly" a "neinteligentni"   styl nic nerika tem bych zakazal hodnotit at si   jdou hodnotit filmy od marvela...
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.5.2016
Sheri Moon Zombie má obr plus, jako v prvním   filmu. (Ne za herecký výkon, ale za tu hezkou   larvičku). Závidím Vám ji pane režisére.   Proč zase ty zbytečné a zdlouhavé dialogy??   Vůbec celé mi to přijde takové roztahované a   natahované se zbytečnými odbočkami. Nerad bych   dával úplné mínus tak hledám nějaké ty   plusy, no dobře, za sem tam gore, občas dobré   triky a samozřejmě že Sheri. Ale celkově mne   to tedy zklamalo hodně, i když jsem po prvním   filmu nic nečekal. U přestřelky z toho zase   udělali umění s praštěnou hudbou. Ach jo,   více jsem se nudil, než bavil a hodně krát mi   to škubalo rukama na knoflík rychloposunu.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.5.2016
Celekm nechutná a krvavá jatka, taktéž trošku   jiný horor než možná bývá obvyklé, ale   tuhle ujetou sebranku raději nikde nepotkat   osobně:-)) ale v mnohém spíše průměr.
rasp666
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2016
Jeden z mých nejoblíbenějších   filmů............................................   ..........................
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2013
Film vyvrženej z pekla. Mám rád špinavý filmy   s hnusnýma držkama a neučesanýma dialogama.   Zvlášť když v nich hraje můj oblíbenej   playboy Trejo. Na konci nechyběl hepyjend, takže   je všechno v pořádku. Nicméně nedoporučuju   film ukazovat dětem a Jardovi Duškovi.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2013
Renesanční člověk, ten pan Zombie - už jen   jeho nevlastní jméno dává tušit pokleslý   žánr - a s tímto vědomím jsem i přistupovala   k příběhu a nemám důvod si stěžovat. Snad   jen na pověst, jenž se vázala k odlehlé farmě   - ta mírně předcházela skutečnost a   nechávala diváka od prvních minut v předtuše   netušeného čehosi, co se neukázalo být až   tak extrémním, podstata hry s nervy tím však   splnila nároky vysokého béčkového standardu a   já se v tomto případě mohu prohlásit za   obdivovatelku Zombieho režie, Parmetovy kamery,   výběrového soundtracku i naprosto úchvatného   finále... Jo, a palec nahoru za odvahu   castingové komise, pokud se ovšem nejednalo o   velmi věrohodné masky, soudě podle Dannyho   Treja však tuto hypotézu mohu vyloučit :-)
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.6.2013
Brutalita od srdce.
A sakra! Veškeré mé noční můry jsou   zapomenuty. Mám novou. Kapitána Spauldinga.   „Máš rád klauny, chlapečku?“ Brrr...   TOHLE BYL MASAKR. Ani ne tak množstvím násilí   (viděl jsem krvavější filmy), jako těmi   psychopatickými postavami. Předesílám, že   dějově předcházející Dům tisíce mrtvol   jsem neviděl – musím to napravit.

Matka   rodu pekelná bestie, otec vychechtané monstrum   (klaun z IT se může jít bodnout) a dcera   vražedkyně, ale docela hravá (to ta dychtivost   a elán mládí :-). Bratr zase rád provokuje   Boha, než někoho umlátí k smrti: „tady jsem   Bože, můžeš mě přece zastavit!“

Velmi   naturalistické a drsné výukové video pro   všechny magory a zplozence pekla, jak někoho   efektivně týrat a psychicky terorizovat (chlapci   v bílých rukavičkách z Funny Games USA by se   od nich mohli učit). A přitom tahle rodinka z   vidlákova páchá zlo s takovým gustem a s   takovou živočišnou radostí, že jejich   schopnost „žít naplno“ by jim jeden i   záviděl. Ostatně - tím stáhli s sebou do   pekla i pomstychtivého šerifa. A ta těžká   romantika v závěru à la Mickey a Mallory z   Takových normálních zabijáků? To byl   důstojný hřebíček do rakve tohoto příběhu.   Filmu cynického, bez špetky morálky,   morbidního a hnusného, až téměř   nekoukatelného. Královsky jsem se bavil po celou   dobu... Carpe diem! (tohle jsem opravdu asi neměl   vidět).
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.8.2012
The Devil's Rejects
Tenhle snímek jsem neměla ani v plánu vidět,   když vyšel na DVD, jenže jsem na něj včera   náhodou narazila a překvapilo mne jeho vysoké   hodnocení a tak jsem se nechala zlákat a musím   říct, že bylo naivní myslet si, že se   dočkám nějakého zážitku. Nejsem fanouškem   Roba Zombieho, ve většině případech   (Halloween, Halloween 2)odvedl katastrofální   práci obzvláště jsem byla silně znechucena   právě u druhého pokračování Halloweenu, ale   o tom to není, tak jsem si myslela, že bych mu   mohla dát šanci, s určitostí mohu říct, že   jeho filmům se budu vyhýbat obloukem a už nikdy   na žádný koukat nebudu. Co se týče hereckých   výkonů v tomto filmu a nebo všeobecně v tomto   žánru o žádných extra výkonech se nedá   mluvit, měla jsem možnost vidět několik pro   mne neznámých tváří, ale o tom to není tak a   k tomu co se ve filmu děje, no řekla bych, že   nic moc. Film je sice brutální, ale zase né   tolik jak jsem očekávala, že bude po těch   všech možných komentářích, já nevím asi   nejsem tak docela příznivcem obyčejného   vyvražďování (jen tak zabít kolemjdoucí)   Banda vrahů ve mě nevyvolala strach a místy mi   některé scény přišly hodně mimo mísu.   Třesoucí se kamera se sice tak často   neobjevila, ale za to, když se objevila stálo to   za to, protože jsme měli množnost vidět   několik minut rozmazaných tváří, nevím asi   mi nějak unikl smysl. Finální scéna završila   mé znechucení, které jsem pociťovala během   většiny filmu, sice se tam objevilo několik   brutálních hlášek, ale to je tak všechno.  
Návrat k tomuhle filmu rozhodně neplánuji a   RZ je pro mne uzavřenou kapitolou.
Robinson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2012
Nezklamalo. Ještě lepší, než Dům tisíce   mrtvol. Naprosto luxusní záležitost v   oldschoolovém looku, s neskutečnými postavami,   perfektními herci, syrovou brutalitou, efektně   zasazenou hudbou ... nemám si na co stěžovat.   Sid Haig je zábavný, Bill Moseley šíleně   odporný a potěšily mě i menší role Berrymana   a Treja. Není to horor, u kterého by se měl   člověk bát, zato spíš řádně napínavý   thriller, co opravdu umí vtáhnout do děje. Kecy   o přílišné úchylárně a hnusu mě vůbec   nezajímají, pro mě jako fanouška žánru   dokonalost.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42363minih42363Texaský masakr motorovou pilou: Počátek (2006) 
The Texas Chainsaw Massacre : The Beginning n
minih67259minih67259Rock života (2011) 
Rock života n
minih35412minih35412Pán prstenů: Návrat krále (2003) 
The Lord of the Rings: The Return of the King n
minih32789minih32789Svatba v terénu (1972) [TV film] 
Svatba v terénu n
minih75119minih75119Bruna Surfistinha (2011) 
Bruna Surfistinha n
minih154505minih154505Trestanec (2017) 
Shot Caller n
minih27524minih27524První liga 3 (1998) 
Major League: Back To Minors n
minih125662minih125662Vybíjená (2015) 
Vybíjená n
minih122127minih122127Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu (1973) 
Adolf Hitler: My Part in His Downfall n
minih62111minih62111Otis (2008) 
Otis n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Dům tisíce mrtvol (2003)

 Dům tisíce mrtvol (2003)
Dům tisíce mrtvol n
House of 1000 Corpses
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Zombie

(pokračování)

Images copyright © Lions Gate FilmsImages copyright © Lions Gate FilmsImages copyright © Lions Gate FilmsImages copyright © Lions Gate Films
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10