Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Batwoman

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
majkronyk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2022
Trochu lepší průměr dalšího Arrow-verse seriálu
Takže po shlédnutí tohoto   seriálu jsem zjistil, že   jsem asi dost konzumní   člověk. Jinak si úplně   neumím vysvětlit, že jsem s   ním ztratil tolik času.   Hlavně druhá řada byla   docela dost podviná.

Když jsem viděl   Elseworlds, kde byla Batwoman   představena, tak jsem se na   to i těšil, protože to   vypadalo docela zajímavě. S   Ruby Rose žádný problém   nemám jako spousta jiných po   jejichž přečtených   recenzích jsem měl pocit,   že seriálu dali špatné   hodnocení jen proto, že tam   hrála ona, nebo proto, že   hlavní postava měla radši   holky než kluky. Ne, ani   tohle mi nevadí. Upřímně   je mi to fakt jedno. Nemusím,   když je to tam moc na sílu,   ale v té první řadě mi to   ani tak nepřišlo, takže   pohoda.

První   řada se mi líbila, i když   naneštěstí se seriál   ubíral dost jiným směrem,   než to původně vypadalo v   Elseworlds eventu. Přesto to   bylo docela dobře a jasně   nalinkované, první řada   skončila pěkným otevřeným   koncem, kde byla v podstatě   vyhlášena válka Crows pro   Batce a mohlo to klidně být   docela fajn. Pak tedy hlavní   herečka odešla (ne, fakt mě   nezajímá proč, jestli to   byla její vina, nebo toho   štábu, to je mi upřímně   jedno a jako diváka mě to   nezajímá). Podstatné je,   že místo toho, aby našli   někoho podobného a zachovali   postavu, tak se rozhodli jít   tou horší cestou.

Ve druhé řadě tedy   dostáváme novou Batwoman a   ta první za záhadných   okolností mizí ze scény,   možná umře, možná ne, to   uvidíte sami, pokud se na to   podíváte. Druhá řada se   tedy odehrává ve stylu:   Hledáme naši Kate, která   spadla s letadlem a našel se   jen její oblek. Ten úplnou   náhodou našla jakási holka,   která čistě náhodou je   bývalá kriminálnice, co   umí 6 bojových umění. No   tak si ho vezme, proč ne.   Takže zatímco hledáme   starou Batku, máme tu novou,   o kterou nikdo nestojí, nikdo   ji nechce, ale stejně je tu.   Pomalu se zapracovává a   nakonc ani není tak špatná,   o to tak nějak ani nejde, ale   je to jako když vyměníte   kytaristu nebo zpěváka v   kapele. Možná to bude   fungovat, ale možná taky ne.   Druhou řadu bych tedy   ohodnotil nejhůř. Hlavně   proto, že bylo celkem jasně   vidě, že scénáristi tak   nějak vůbec netušili, co si   s tím vším počít.

Třetí řada už   s novou Batwoman, tedy Ryan   počítala naplno, takže to   bylo alespoň o to   jednodušší. Záporačka z   první řady už vlastně ani   tak nějak moc záporačka   nebyla a do toho všeho se   nám tam začalo plést téma   "rodina" protože   když to vychází dvacet let   Rychle a zběsile, tak to   musí vycházet i jinde ne? No   ale ne:( Nicméně alespoň   byla ta řada   konzistentnější až na ty   veletoče kolem vztahu   bývalé přítelkyně Kate,   která bůhví proč se dala   nebo chtěla dát dohromady s   Ryan, protože když nemůže   mít jednu Batwoman, tak   alespoň tu druhou:) Opět,   mě to nevadilo, ale dalo se   to rozhodně udělat i   důstojněji. Ne vždycky se   dvě postavy, o kterých je   jasné, že mají být spolu,   musí chovat, jako kdyby   ještě byly na základce a   jeden den se měly rády, ale   druhý den si na pískovišti   rozbily bábovičky a tak se   zrovna zase moc rády nemají.   Veškeré napojení na   Arrow-verse vzalo tím pádem   za své, protože když nebyla   Kate, která měla v DC   multi-verse docela důležitou   roli, tak nemělo smysl si   dál na něco hrát.

Celkově tedy ten   lepší průměr a na jedno   zkouknutí, když nebudete   mít opravdu vůbec co dělat   a na co se koukat, se to dá.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Superman a Lois (2021) [TV seriál]

 Superman a Lois (2021) [TV seriál]
Superman a Lois n
Superman & Lois
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Lee Toland Krieger

(spin-off)

Black Lightning (2018) [TV seriál]

 Black Lightning (2018) [TV seriál]
Black Lightning n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Salim Akil, Oz Scott, Benny Boom

(spin-off)

Legendy zítřka (2016) [TV seriál]

 Legendy zítřka (2016) [TV seriál]
Legendy zítřka n
Legends of Tomorrow
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Dermott Downs, Antonio Negret

(spin-off)

Supergirl (2015) [TV seriál]

 Supergirl (2015) [TV seriál]
Supergirl n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

The Flash (2014) [TV seriál]

 The Flash (2014) [TV seriál]
The Flash n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

Constantine (2014) [TV seriál]

 Constantine (2014) [TV seriál]
Constantine n
 
Žánr: fantasy / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Neil Marshall

(spin-off)

Arrow (2012) [TV seriál]

 Arrow (2012) [TV seriál]
Arrow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: David Barrett

(spin-off)

TV Program

ČT1 - 3 + 1 s Miroslavem Donutilem (...

21:55 - 23:19

82 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Ve víně je vražda

23:15 - 00:00

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:35 - 23:35

102 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

22:50 - 00:00

27 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190690
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377360
Obsahů a biografií: 178512

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10