Duben
ohodnotit

Obsah filmu Arrow

 
Milionářský playboy Oliver Queen (Stephen Amell) se po pěti letech dostal z ostrova, kde se po ztroskotání snažil přežít. Vrací se však jiný, než odešel. Ve dne zůstává věrný pověsti milionářského rozmazlence, ale po nocích se snaží jako maskovaný ochránce napravit nespravedlnosti, které má část zbohatlíků z města, včetně jeho otce, na svědomí. Sám za sebe se pak musí postavit své minulosti a především bývalé přítelkyni Laurel (Katie Cassidy), kterou podvedl s její sestrou a nepřímo zavinil její smrt.

Autor: Frolíček
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
James BamfordJames Bamford (17 dílů) 
John BehringJohn Behring (13 dílů) 
Glen WinterGlen Winter (9 dílů) 
Michael SchultzMichael Schultz (8 dílů) 
Wendey StanzlerWendey Stanzler (8 dílů) 
Gregory SmithGregory Smith (7 dílů) 
hraje:
Stephen AmellStephen Amell.....Oliver Queen / Green Arrow   (169 dílů)  
David RamseyDavid Ramsey.....John Diggle   (166 dílů)  
Emily Bett RickardsEmily Bett Rickards.....Felicity Smoak   (155 dílů)  
Katie CassidyKatie Cassidy.....Laurel Lance   (127 dílů)  
Willa HollandWilla Holland.....Thea Queen   (115 dílů)  
Paul BlackthornePaul Blackthorne.....Quentin Lance   (114 dílů)  
Echo KellumEcho Kellum.....Curtis Holt   (72 dílů)  
Rick GonzalezRick Gonzalez.....Rene Ramirez / Wild Dog   (63 dílů)  
Colton HaynesColton Haynes.....Roy Harper   (62 dílů)  
Juliana HarkavyJuliana Harkavy.....Dinah Drake   (61 dílů)  
John BarrowmanJohn Barrowman.....Malcolm Merlyn   (55 dílů)  
Susanna ThompsonSusanna Thompson.....Moira Queen   (41 dílů)  
Audrey Marie AndersonAudrey Marie Anderson.....Lyla Michaels   (39 dílů)  
Caity LotzCaity Lotz.....Sara Lance / Canary   (36 dílů)  
David NyklDavid Nykl.....Anatoly Knyazev   (36 dílů)  
Manu BennettManu Bennett.....Slade Wilson   (35 dílů)  
scénář:
Marc GuggenheimMarc Guggenheim (40 dílů) 
Beth SchwartzBeth Schwartz (33 dílů) 
Wendy MericleWendy Mericle (30 dílů) 
Ben SokolowskiBen Sokolowski (27 dílů) 
Oscar BalderramaOscar Balderrama (21 dílů) 
Emilio Ortega AldrichEmilio Ortega Aldrich (18 dílů) 
námět:
Greg BerlantiGreg Berlanti (170 dílů) 
Marc GuggenheimMarc Guggenheim (170 dílů) 
Andrew KreisbergAndrew Kreisberg (170 dílů) 
hudba:
Blake NeelyBlake Neely (170 dílů) 
Nathaniel BlumeNathaniel Blume (33 dílů) 
Daniel James ChanDaniel James Chan (3 díly) 
Sherri ChungSherri Chung (2 díly) 
kamera:
Gordon VerheulGordon Verheul (75 dílů) 
Corey RobsonCorey Robson (34 dílů) 
Glen WinterGlen Winter (18 dílů) 
Neil CervinNeil Cervin (17 dílů) 
Bruce WorrallBruce Worrall (11 dílů) 
Chris BantingChris Banting (7 dílů) 
střih:
Kristin WindellKristin Windell (22 dílů) 
Andi ArmaganianAndi Armaganian (19 dílů) 
Paul KarasickPaul Karasick (11 dílů) 
Carol StutzCarol Stutz (5 dílů) 
Dexter N. AdrianoDexter N. Adriano (1 díl) 
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Arrow >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.9.2018
To je určitě Batman, nebo možná ... ne   určitě je to Batman. Vše je jak u něj,   rozhodně je to Batman... Aha, tak ne, prý je to   Arrow, Green Arrow. .. Ale když to sledujete, tak   to vypadá jak prodloužená verze trilogie o   Bruce Waynovi (Batmanovi). .. P.S.: Oproti   netopýrovi, tam vázne logika jednání postav,   někdy až celého příběhu, taková   bezmyšlenková podívaná, nad kterou když   začnete přemýšlet tak jde vše do kytek, nebo   spíše do úrovně Stmívání..... HODNOCENÍ:   55%
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.7.2018
Na TV produkciu veľmi vydarené, príbeh upúta,   má to dobrú dravosť, akciu až nadmieru   vydarenú, hlavného hrdinu /80%/
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2017
Konečně něco pořádného ze světa DC
Z DC komiksů, které zatím byly zfilmovány mám   většinou dost rozpačitý pocit. Samozřejmě   Batmani od Nolana jsou naprosto famózní. Tento   seriál se tomu ale vymyká a pak ho následují   ještě další, o kterých tu teď psát nebudu.   Každopádně jde o jeden z nejpůsobivější   takových těch klasických komerčních   seriálů, kde je použíta skvělá bojová   choreografie, příběh je dobrý, postavy super   (už dlouho nebo spíš nikdy jsem neviděl   seriál, kde by bylo tolik komiksových postav na   jedné scéně), a vůbec celé je to velmi   povedené. Zatím mám za sebou 3 řady a kousek a   i když třeba čtvrtá řada už asi není tak   poutavá, uvidíme tedy až s ní skončím,   stejně bude zajímavé jak dlouho a kam dál se   to bude ještě ubírat. Každopádně jsem rád,   že tento seriál mapuje spíš vedlejší postavy   z DC komiksů a ne jen Supermana a   Batmana.

DODATEK:
Seriál jsem konečně po   letech dokoukal, včetně cross-overů. Přesto   že třetí a čtvrtá řada byly výrazně   slabší. Seriálu se povedlo zázračně odlepit   ze dna a po lepší páté řadě nasledovaly   skvělé šestá a sedmá řada. O té osmé bych   řekl, že to byl dobrý fan servis, ale opravdu   dobrý fan servis, ne jako deváté Star Wars:)   Posedení díly se mi ale moc nelíbily. Jeden se   odehrál v budoucnosti a má otevřený konec a   ten poslední, ten vlastně ani tak špatný   nebyl, prostě to bylo definitivní rozloučení   se seriálem a postavou, takže se od toho nedalo   vlastně ani nic víc čekat.

Narozdíl třeba   od Flashe si seriál udržel kvalitu až do konce,   což je poměrně vzácné na tolik řad o tolika   dílech. Zmiňovanému Flashovi se to nepovedlo   ani náhodou.
Baz78
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2015
Koukatelné s výhradou
Seriál to není špatný, i když místy si   říkám, že scény z ostrova jsou lepší, než   celý děj ze "současnosti" a vlastně   se na ně těším víc jak na poměrně trapné   řešení vztahových problému při kterých se z   Arrowa stává podprůměrný seriál typu 90210   který tu už kdosi zmínil a je to velice trefně   řečeno. Nicméně, koukat se na to dá.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2015
Když jsem poprvé před mnoha lety slyšel o   Oliveru Queenovi, visel jsem denně u seriálu   Smallville, kde se po několika sériích objevil.   Nečekal jsem, že se dočká svého vlastního   seriálu. Výsledek je takový všelijaký.   Prvních pár dílů mne upoutalo hodně a na   televizní záležitost se to jevilo velmi   slušně. Nicméně to postupem času tak nějak   uvadá, jak nádobíčko po vyvrcholení. Herci   defakto všechno amatéři, stupidní dialogy,   trapné lovestory alá Mladí a neklidní a v   pozadí občas nějaká ta akce se šípama.   Televizní produkce je prostě televizní   produkce. Škoda, mohlo to bejt daleko lepší,   ale koukatelný to je ---->60%
Buckmister
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.2.2014
Nelíbí se mi
Toto je jeden druh akčních seriálů , které   mám rád , ale zde nechápu mnoho věcí a   výrazné sci-fi ne ani tak v tom jak kdo skáče   uhýbá střelám a nebo bojuje jako v jednání   lidí a jak napsal/a efCZa , že to bere jako   komiks tak je to logické toto je v jádru Batman   se drobně odlišným příběhem ... Bohatý   chlapec chce zachránit své město po 5 letech na   ostrově kde se naučil bojovat ... jsou tam   drobné odchylky , ale tento příběh tu již byl   a toto je jeho horší bratr .
Co mne potěšilo   je jak je do různých dílů vkládán čas   prožitý na ostrově . Dávám tomuto seriálu   5/10 ... možná později uvidím jak to bude s   tímto městem a děj se třeba změním názor   ... nyní je to 5 bodů ;)
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2014
Do televizní série zfilmovaný další   komiksový hrdina. A je to překvapení. Má to   drive, velkou výpravu, výborné adrenalinové   akční scény i v celku dobrý scénář. Až je   to na škodu. Ano, bohužel. Vizuálně to   působí jako efektový celovečerní snímek,   který kvůli seriálové stopáži musel být   brutálně sestříhán. Je to tak. V mnohých   dílech se hodně v ději tlačí na pilu a   zlehčuje se náhodami, což výsledku hodně   kazí. Ale jinak tu má hodně věcí logiku s   ohledem na komiksovou předlohu. Teď to vypadá,   že si v mnohém protiřečím, ale tak mi to   skutečně vyznívá. Každopádně se jedná o   povedený seriál, který by mohl udat směr   dalším výtvorům.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2013
Beru to jako komiks... a tím pádem je to   dobré.. Jako původní seriál by to úplně   neobstálo, ale jako adaptace mě to baví.   Oceňuju poměrně propracovaný příběh -   jednoduchý, ale precizně vymyšlený,   prolínámí života na ostrově a Oliverovy   současnosti.. neříkám, že mě bavil každý   díl, některé postavy mám radši, některé mě   nudí... ale celkově patří seriál k mírně   akčnímu nadprůměru.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.12.2012
Ve Starling city je největší koncetrace   mladistvých miliardářů, modelkoidních   advokátek a zlotřilých mafiánů, která se   jinde nevidí. Jinak by Oliver Queen (Green Arrow)   už ve druhém díle neměl co dělat. Po celkem   slibném pilotu se seriál zvrhnul do Beverly   Hills 90210 s tak šílenými dialogy, že jsem se   kolikrát ani neobtěžovala titulky číst.   Úplně otřesný díl byl s "kolegyní"   Helenou a devátý, kdy jsem si říkala, že   každý miliardář musí mít luk a šípy, aby   za něco stál. Několikrát zmíněnou podobnost   s Robinem Hoodem jsem překousla, proč ne,   potenciál by tu byl. Lepšími momenty v sérii   jsou situace kdy hlavní hrdina vzpomíná na   ostrov, pak když cvičí, to je alespoň na co se   dívat a scény s Digglem, který má ze všech   zúčastněných ještě trochu zdravého rozumu.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2012
Mstitel přichází...
Tak zatím mám za sebou pouze pilot, ale jsem   velice potěšen tímto novým serialovým   počinem (včera startoval v USA). A že už   hodnotim po prvním díle? Vždycky na mě musí   udělat dojem pilot, a tady udělal, těším se   na další díly.
Něco k ději - Oliver Queen   rozmazlený spratek z miliardářské rodiny,   přežil ztroskotání jachty svého otce,   všichni mysleli že je mrtvý, ale on přežil, a   žil pět let na opuštěném ostrově, kde se z   něho stal spravedlivý a velmi silný mladý   muž...teď v rodném městě s kapí na hlavě a   šípy ostrými jako břitva nastolí opět   pořádek. Tak trochu Batman nebo Robin Hood, ale   budíž....Dávám 8 a doufám, že i další   díly budou stát za to:)
1 sezóna 80%

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih98886minih98886Ženy, které nenávidí muže (2012) [TV film] 
Ženy, které nenávidí muže n
minih189056minih189056Ostrov (2023) 
n
minih195217minih195217The Blue Bird (1918) 
The Blue Bird n
minih75803minih75803Zabiják Joe (2011) 
Killer Joe n
minih19868minih19868Sudá a lichá (1978) 
Pari e dispari n
minih128081minih128081Pach krve 6: Krvavý hotel (2014) 
Wrong Turn 6: Last Resort n
minih40496minih40496Pusinky (2007) 
n
minih150455minih150455Otče, zemři (2016) 
My Father Die n
minih138793minih138793Eden (2014/1) 
Eden n
minih32470minih32470Nářez na Ridgemontské střední (1982) 
Fast Times At Ridgemont High n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Superman a Lois (2021) [TV seriál]

 Superman a Lois (2021) [TV seriál]
Superman a Lois n
Superman & Lois
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Lee Toland Krieger

(spin-off)

Batwoman (2019) [TV seriál]

 Batwoman (2019) [TV seriál]
Batwoman n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Marcos Siega

(spin-off)

Black Lightning (2018) [TV seriál]

 Black Lightning (2018) [TV seriál]
Black Lightning n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Salim Akil, Oz Scott, Benny Boom

(spin-off)

Legendy zítřka (2016) [TV seriál]

 Legendy zítřka (2016) [TV seriál]
Legendy zítřka n
Legends of Tomorrow
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Dermott Downs, Antonio Negret

(spin-off)

Supergirl (2015) [TV seriál]

 Supergirl (2015) [TV seriál]
Supergirl n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

The Flash (2014) [TV seriál]

 The Flash (2014) [TV seriál]
The Flash n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

Constantine (2014) [TV seriál]

 Constantine (2014) [TV seriál]
Constantine n
 
Žánr: fantasy / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Neil Marshall

(spin-off)

Arrow (2012) [TV seriál]Arrow (2012) [TV seriál]Arrow (2012) [TV seriál]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10