Duben
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Rapl [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2016
Délka:
55 minut
„Nekompromisní vyšetřovatel Kuneš v podání Hynka Čermáka se na televizní obrazovku vrací v novém seriálu Rapl. Třináctidílná krimi vycházející z úspěšného Cirkusu Bukowsky v režii Jana Pachla“

Komentáře k filmu Rapl

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 16
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2017
Tento seriál patří k těm   lepším počinům televize,   všechen děj je takový   přirozený a když jsem si   přečetl, že režisér   herce, kteří neměli   herecké manýry, že je dřel   15 hodin, v dešti, sněhu   před kamerou denně, že z   toho mnozí byli nemocní.   Jedna věc, nevím jestli se   mám těšit nebo bát,   přijde pokračování...
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2016

Tak tenhle, ponurou   atmosférou skrz-naskrz   nasáklý seriál, mě každé   pondělí doslova připoutal k   obrazovce. Nějaké   scénáristické blešky by se   určitě našly, ale každý   díl přináší něco   zajímavého a jako celek to   funguje na výbornou.
Druhá série mi ale   přijde o hodně   učesanější a tím pádem i   slabší. Nic naplat   minimálně jedna hvězda   musí dolů.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2016
Slušná záležitost,   neokoukaní herci, akorát   jsem moc nevstřebávala   počet mrtvol na české   poměry, ale je to seriál.   Zajímalo by mě, jestli jsem   jediná, která v titulcích   viděla inspiraci u seriálu   Hry o trůny. Ne, že by to   bylo na škodu. Pokud bude   Rapl pokračovat, ráda se   podívám, hlavně moc   nesladit.
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2016
Bacha na Rapla!!
Tak dávám jasných 90%   takovej seriál zde dlouho   chyběl. Výborný vizúál +   technická stránka,   zajímavé případy, skvělé   herecké obsazení, jsem   hodně napnutej jak to   skončí!
petrusmev
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.12.2016
Víc než jednotlivé   detektivní případy, které   působily občas uměle, mě   bavilo celkové pozadí -   příběh Kunešův i   dalších postav, drsné   vztahy, mafiánské   prostředí, ponurá   krajina...
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2017
Konečně zase jeden povedený   Český seriál,povedené   krimi případy,výborné   herecké výkony v čele s   Hynkem Čermákem,dobře   vybrané horské   prostředí,některé díly   hodně napínavé,nechybí jak   vraždy,mafie ,drogy a   T.Jeřábek se postaral o   vtipnější vložku.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.4.2019
Parádně
natočeno,přesvědčivé   herecké výkony.Na druhou   stranu nelogické, nereálné   a nepřesvědčivé scény,   děj, události.Prostě   dobří filmaři udělali z   podprůměrného scénáře a   námětu celkem koukatelnou   věc.První série   jednoznačně lepší druhé,   nebylo v ní tolik   "hovadin", druhá   mě zase zaujala jako   ústečáka:-)
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.9.2018
Trotl
Očekávání bylo malé a   realita ještě   krušnější...Žadný   krušnohorský western ani   mrazivý seriálový thriller   se nekonal a tak oficiální   popiska , která tuto sérii   avizuje je bludařina stejně   jako obsah tří dílů které   jsem shlédnul a dále v tom   nehodlám pokračovat.Jan   Pachl a jeho parta žije   evidentně v jiné realitě a   nebo, zadání producenta bylo   nad jejich síly. Je fajn, že   se díváme i jiné příběhy   než z Prahy nebo Brna ,   ovšem obsahově to je ubohé.   Snaha vytvořit samorostlého   detektiva který si dodává   na image tím, že moc   nemluví ,zato skoro do všeho   vidí není nová ,   zpracování je však fádní   až tuctové.Nastěhovat se po   příjezdu do nějaké   chatrče a nechat volně   ležet spis vraždy na stole   ,což je hlavní poslání   tohoto   "kriminalisty" je   už od začátku   nevěrohdné.První díl   popisuje tamní drogovou   scénu jak z omalovánek z   dětského časopisu   Ohníček.Pachatel je   naprostý idiot který ani   netuší jaký rozdíl mezi   vodní nádrží a bažinou.V   druhém příběhu zase   sledujeme naivní snahu o   mystery rovinu zasazenou do   kostela ..Třetí a pro mě   poslední kapka do poháru   který tím přetekl byl díl   s fotopastí, hrůza!!!   Obsahově je ten seriál   zoufalý až děs.Policajti se   mohli jmenovat: Náhoda,   Všeuměl , Ukrutný ,   Přitroublý a své případy   mohli "řešit"   někde v kůlně u   šnapsu.Další snaha ČT   utratit peníze   koncesionářů v cyklu   novodobých bakalářských   povídek bez ladu a skladu s   kriminálním   podtextem.Jednání postav   naprosto stupidní, fakt bych   chtěl vidět kreténa který   zažaluje PČR (postavu hraje   Majer) běhá po schodech   policejního prezidia a pak se   vezme berle.SIC! Méně je   mnohdy více a pokud by se   tohle srazilo do 90. minut s   kontinuálním hledáním   pachatele starší vraždy,   pak snad...tohle je však   brutální selanka a výplach   mozku místo dramatických   příběhu z pohraničí.Dvě   nesmělé hvězda za plenéry   a Oldřicha Vlacha,jinak   odpad.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.10.2020
Naprostá tragedie. Jak už   bývá zvykem v dnešní době   je seriál velmi ubohoučký a   hlavně laciný a to po všech   stránkách. Je až k   nevíře, že za něco tak   ubohého někdo dostal   honorář.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2016
Tak mě teda major Kuneš   neskutečně bavil. Seriál   protkaný korupcí a mafií   podtržený stísněnou   atmosférou chemicko uhelného   kraje až se mě nechce   věřit že zatím stojí   naše ČT.
p.a.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2017
Doopravdy dobrý seriál. Co   však tomuto seriálu   vytýkám je postava parťáka   hlavního hrdiny. Škoda že   to nebyl Pavel Řezníček,   ten by byl patrně   rovnocennější partnerem.   Takhle to vypadá jako box   Klička s Konečným. Další   čeho lituji je to, že   hlavního mafiána nehrál   Predrag Bjelac (nic   výrazného proti Ivo Trajkovi   nemám, ale Bjelac je démon).   Jinak případy zajímavé,   řešení uvěřitelné.   Celkově tenhle serál vřele   doporučuju a těším se na   druhou řadu.
aribary
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.11.2017
Začínám se těšit na druhou řadu
Čirou náhodou jsem zavadil o   jeden z dílů tohoto seriálu   a byl velice mile překvapen   jeho kvalitou.Potom jsem si   sehnal celou řadu 13 dílů a   ani u jednoho jsem se   rozhodně nenudil.Není to   žádná barevná Kriminálka   Miami ani chytráci z Las   VEGAS a hodně   ,,dronových" záběrů   se časem přejí ale má to   šmrnc a spád a jednotlivé   případy jsou   zajímavé.Příští rok se   prý bude natáčet další   řada,tak už se těším.
kirk5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2017
Hle, český seriál a povedený
Česká detektivka slaví   úspěch, tedy u diváků.   Česká televize vsadila na   oblíbenou postavu a nej   matcho krimi seriálů s   přezdívkou Rapl se   přesouvá na Sever a řeší   zapeklité případy,   samozřejmě po svém. Hynek   Čermák je výborně vybraný   a vy chcete víc a víc...jeho   detektivní práce, ha ha.
Osobně oceňuji, že   každý díl je spojovací   linka nepůsobí příliš   rušivě. Syrovost a jakýsi   temnota působí   opravdově...
Podobné   prostředí a styl má i jiný   český seriál - Pustina,   avšak ten působí moc uměle   a neskutečně.
Rapl je   pro mě králem české krimi   a už aby byly další   díly...
biba66
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.4.2019
Druhá série veliký   propadák! Něco tak trapného   jsem dlouho neviděl. Nevím   jestli role Čermáka měla   být něco jako komisař   Schimanski. Každopádně to   byl průšvih a divím se, že   takový herec vůbec tuto roli   přijal!
Tonda_Blanik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.1.2019
Rapl 2
Na "dvojku" jsem se   těšil jako malý kluk,   protože jednička byla   opravdu povedená a Hynek   Čermák ve své roli   excelentní. Po druhém dílu   druhé série se mi chce   říct jen TO JAKO VÁŽNĚ?!   Mám pocit, že scénář a   zápletky vymýšlelo   pětileté dítě. Jeden   policista najde na místě   vraždy jízdní kolo, které   možná s případem souvisí   a začne se na něm vozit?   Druhý najde v bytě možného   vraha zakrvácenou košili   namočenou v lavoru, holou   rukou ji vyndá a nese ji   přes dvě místnosti ukázat   svému šéfovi? Chápu, že   jste asi neměli na odborného   poradce, ale mohli jste se na   úplné základy policejní   práce zeptat alespoň   nějakého pochůzkáře z   Kotěhůlek, i ten by vám   dokázal poradit lépe... Dám   tomu ještě jednu šanci,   jako bývalý skalní   "Raplista", ale ve   zlepšení opravdu nedoufám.
Docent009
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.2.2019
Souhlas s Tondou Blaníkem
1. série za mne 9 z 10,   druhá by zasloužila snad   minusové hodnocení. První 3   díly naprostý otřes, 4. o   fous lepší, ale stejně...   Poručík řve na plukovníka,   že přinese jeho mámě kytku   a ten ji opravdu přinese,   náčelník kriminálky   chlastá v práci v kanclu z   flašky jak bezďák v   Sherwoodu... Doufám, že je   to jen feťácký sen autorů   a ne skutečný obraz naší   policie.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih148105minih148105Temná věž (2017) 
The Dark Tower n
minih85625minih85625Plán útěku (2013) 
Escape Plan n
minih17091minih17091Propast (1989) 
The Abyss n
minih156297minih156297Kouzlo Vánoc (2006) [TV film] 
Das Weihnachts-Ekel n
minih10655minih10655Kozoroh jedna (1978) 
Capricorn One n
minih145472minih145472Manžel na hodinu (2016) 
n
minih21199minih21199Total Recall (1990) 
Total Recall n
minih80966minih80966Šest výstřelů (2012) 
Six Bullets n
minih24554minih24554Případ mrtvých spolužáků (1976) 
Případ mrtvých spolužáků n
minih121691minih121691Agent Carter (2015) [TV seriál] 
Agent Carter n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Manéž Bolka Polívky (1987) [TV...

01:55 - 03:10

7 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

ČT2 - Na hranici tradic (2010) [TV p...

02:00 - 02:25

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Superlov

01:55 - 03:05

7 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Světlo mého života (2019)

00:20 - 02:55

102 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190672
Osobností: 698188
Fotografií: 765168
Plakátů: 377329
Obsahů a biografií: 178495

Poslední komentáře

Mikýřova hysteorie českých dějin...

Mikýřova hysteorie českých dějin
by mě zajímalo co tě lidem   je, taková nuda, to už i ty   Bábovky a plechovky pobavili   víc

Autor: tobogaan | Hodnocení: 1 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
tpč hodně zaseklý v čase,   tohle by prošlo možná tak v   devadesátkách, dneska už   vůbec

Autor: bazen | Hodnocení: 2 / 10

Sedm schodů k moci (2023) [TV se...

Sedm schodů k moci
Hah. Nemám rád dilinky co   tohle dělaj, úplně je mi z   toho fyzicky zle, ale   naštěstí byl po ruce joint   tak jsem toho využil. Ale   jednou to stačilo. Úplný   závěr nijak nepřekvapí...

Autor: chipsy

Příliš vzdálený most (1977)

Příliš vzdálený most
Bitva o Arhnem (Operace Market   Garden) byla největší   výsadkovou bitvou v druhé   sv. válce a je považovaná   za poslední vítězství   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Kokosové ořechy (1929)

Kokosové ořechy
Prvních dvacet minut je na   odpad. Pak ovšem přijdou ti   dva a hned to začne. Ti   vlastně oživí celý film.   Až na zbytečné hudební   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Michał Czarnecki

Czarnecki Michał

Scatman Crothers

Crothers Scatman

Hermione Gingold

Gingold Hermione

Niekedy by som ťa zabila

Niekedy by som ťa zabila
Niekedy by som ťa zabila

Manny Montana

Montana Manny

Noemova zem (Noah Land)

Noemova zem
Noah Land

Krista Allen

Allen Krista

Orheimové (Kompani Orheim)

Orheimové
Kompani Orheim

Jan Fusek

Fusek Jan

La forêt de mon père

La forêt de mon père
La forêt de mon père

Naposled navštívené:
Michał Czarnecki

Czarnecki Michał

Scatman Crothers

Crothers Scatman

Hermione Gingold

Gingold Hermione

Niekedy by som ťa zabila

Niekedy by som ťa zabila
Niekedy by som ťa zabila

Manny Montana

Montana Manny

Noemova zem (Noah Land)

Noemova zem
Noah Land

Krista Allen

Allen Krista

Orheimové (Kompani Orheim)

Orheimové
Kompani Orheim

Jan Fusek

Fusek Jan

La forêt de mon père

La forêt de mon père
La forêt de mon père