Duben
ohodnotit

Žena za pultem [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1977
Délka:
55 minut, 12 dílů
„Jeden rok života prodavačky Anny Holubové a jejích kolegů z prodejny potravin Pramen.“

Komentáře k filmu Žena za pultem

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 30
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Politická orientace paní Švorcové nerozhoduje...
...důležité je, že tento   seriál je příběhem ze   života nejen hlavní hrdinky   Anny, ale i jejích kolegů.   Odmysleme si soudruhy a   plnění plánů a zůstane   nám příběh rozvedené   ženy se dvěma dětmi   hledající své životní   štěstí, prožívající   střety s dospívající   dcerou, jež odmítá matčina   nového partnera. Pak je to   snaha znovu stmelit rodinu a   jen kvůli dětem otevřít   znovu dveře bývalému muži,   ovšem on znovu zklame...k   tomu příběhy lidí z práce   - např. koktavá kolegyňka,   jež je pro handicap   odsouvána na vedlejší   kolej. Či syn pana vedoucího   zamilovaný do svobodné   maminky s dítětem - co tomu   řeknou lidi? A ejhle - nejsme   u politiky, ale u střípků   ze života, jichž je kolem   nás plno v každé době. A   takto já seriál vidím.   Přítom politikou vyloženě   nechutně přecpané jsou   právě naše nové filmy,   např. takové Pelíšky, to   je jedna velká politka, až   to leze ušima. Oproti tomu je   Žena za pultem naprosto   rodinným seriálem, na který   se ráda opakovaně podívám.
Jarda.ftr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2011
NE ZRÁDKYNĚ, ALE STATEČNÁ ŽENA
Už tu asi bylo řečeno   mnoho, ale něco stejně rád   zopakuji.
Seriál   patří rozhodně k   nejlepším a jeho sledovanost   dosahovala tuším přez tři   miliony diváků.
Současné úchylárny   těžící a lákající na   perverzi a agresivitu a to   dokonce s dětmi a ve filmech   pro děti, nesahají tomuto   seriálu ani po palce u nohy.   V seriálu není prakticky   žádná rudá agitace. Je to   dvanáct krásných   příběhů o ženě   prodavačce a její   rodině.
Jiřina   Švorcová byla špičková a   prvotřídní herečka, která   si po 89.roce asi jako jediná   zachovala statečně tvář a   odešla se ctí bez   převlékání kabátu, bez   výmluv a slabomyslných   řečí což se rozhodně   nedá říci o vašich   současných miláčcích.
Jestli se tedy stala   nepřítelem nového režimu   (rozhodně né lepšího) pak   to byl nepřítel na vysoké   úrovni. Nikdy nikoho   neudala, naopak tahala kolegy   z průšvihů, viz odkaz na   článek níže.
Po   stránce herecké a filmové   není co vytknout a stránku   lidskou si každý člověk   nakonec zodpoví jednoho dne   sám sobě. A PRO   NECHÁPAJÍCÍ JEDEN ČLÁNEK,   KTERÝ ZASLOUŽÍ ÚCTU:   https://www.krajskelisty.cz/pr   aha/19353-dobra-kamaradka-vyta   hla-kdekoho-z-prusvihu-pak-ale   -jakoby-vsichni-ztratili-pamet   -tajnosti-slavnych.htm?utm_sou   rce=www.seznam.cz&utm_medi   um=sekce-z-internetu
Medousek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Já se také nezbláznila,že   tento seriál hodnotím   mírně nadprůměrně a   myslím to vážně.:-)Pro mě   pohodový seriál na nedělní   dopoledne,u kterého nemusím   přemýšlet a že je to   natočené za komunismu a   Jiřina Švorcová je   příznivkyní komunistů?No a   co?Mě politika nezajímá a   ve filmech či seriálech už   vůbec ne.Hlavní je,že mě   dokáže pobavit.;-)
Petr1984
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2008
Zaujal mě předchozí   komentář Dr. Karase.   Naprosto s ním souhlasím.   Žena za pultem je totiž   jeden z mých   nejoblíbenějších seriálů   československé televize.   Překoná ho snad jedině   Nemocnice na kraji města. Jak   už tady napsali i jiní - je   tam propaganda a budovatelské   nadšení, jenže tady mi to   nijak nevadí. Osudy jedné   rozvedené ženy by se mohly   klidně odehrávat i dnes a   mohla by stát za lahůdkovým   pultem klidně třeba v Plusu.   Jsem blíž generaci Anniny   dcery Míši (výborná   mladičká Jana Boušková) a   asi bych taky špatně nesl   rozvod rodičů a těžce bych   se smiřoval s novým   partnerským vztahem svý   mámy. Je to hodně dobrej   seriál. Paní Švorcová je   sice levicově orientovaná,   ale narozdíl od jiných   "uvědomělých"   soudruhů nepřevlékla po r.   89 kabát a stojí si za svým   i po těch letech. To   oceňuju. Anna Holubová byla   její životní role hned   vedle ženské postavy v   Králi Šumavy.
remky3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.9.2008
Mé hodnocení
Seriál, který ač točen za   socialismu, tak točen s   láskou a vkusem. Vychází ze   života a není tak   kýčovitý jako ty dnešní.   Dávám plný počet bodů.
freddy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Máte mne za blázna, že   dávám plný počet   hvězdiček? Nepokrytě   přiznávám, že tenhle   seriál jsem viděl v TV když   mi bylo 15 a zrovna jsem byl   prvním rokem na učňáku...   jako Prodavač (sice   elektrotechnického zboží,   ale pořád prodavač), a   proto mne tento seriál   nesmírně zaujal, protože se   týká mojí profese, kterou   patrně budu po maturitě   vykonávat. Chtěl jsem se   podívat, jak to chodilo za   komunistů ve kšeftě, a   musím smutně konstatovat,   že prodavač, to byl tehdy   NĚKDO, kdežto dnes je to ten   hejpočkej a zákazníci   považují za trapné jej   vůbec oslovit, a jakmile se   dozvědí, co potřebují,   okamžitě utíkají od   prodavače co nejdále... Já   to zažil při praxi, takže   vím, o čem mluvím. A tak   dávám deset hvězdiček   hlavně jako poctu všem   prodavačům, kteří byly za   komunismu oblíbení a kdo   měl za známého prodavače,   ten byl hvězda a každý si   prodavače předcházel, jen   aby dostal podpultovku. Deset   hvězdiček pro všechny   prodavače!
ladislava.blazkova.7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2019
Vzpominate??
Serial o obycejnych   lidickach,jejich obycejnych   zivotech-a pritom tak   lidske,jak umel napsat jen   Mistr Dietl...KOLIK takovych   serialu a telenovel vidime   dnes???O lidech prace??Dekuji   dobe minule,ze zachytila v   serialech obycejne lidi,a   profese,ktere jsou dnes na   indexu...v kapitalismu to   jsou tzv. pracovni   zdroje...strasne!
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2009
Dost dobry serialek ze   socialistickeho obdobi,ktery   jsme tenkrat meli radi.Me se   libi dodnes.
Ideologoie   doby je tady citit snad z   kazdeho dilu,ale vubec mi to   nevadi.Jako by byl natreny na   rudo))))
Pekne herecke   obsazeni.
Rad   zavzpominam.
miláček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2010
Dobrý seriál,na který jsem   se ráda dívala už jako   puberťačka.Těší mě,že   ho opakují i v dnešní   době-domnívala jsem se   (naštěstí mylně),že pro   politické přesvědčení   paní Švorcové nespatří   světlo světa.
jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2014
A je to venku, po 47 letech   Magdalena Dietlová,   promluvila, vždy jsme si my   diváci mysleli, že role Anny   Holubové, nebyla v první   lajně psaná pro Jiřinu   Švorcovou, která z toho   měla životní roli, vždy se   hovořilo, že tam měla   školit osazenstvo samoobsluhy   Jiřina Bohdalová a různě   se špekulovalo, jaký osud by   na seriál čekal, kdyby roli   hrála Bohdalová, když pro   ní nebyly role a hrála a   nehrála. Jaroslav Dietl   seriál psal přímo na tělo   Janě Hlaváčové, která   měla opět zazářit, po   seriálu Byl jednou jeden   dům. Samozřejmě by vypadl   ze seriálu, sladkokyselý   Petr Haničinec a jeho role   byla chystaná pro tehdy   mladíka, Josefa Abrháma.   Těžké je předvídat,   kterým směrem, by se   úspěch seriálu ubíral, ale   myslím si, že Jiřina   Švorcová to nikterak   nepokazila, když seriál   nesleze z obrazovky již   hodně řádku let a seriál   již vidělo jistě nějaký   meloun, též i v   zahraničí...
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.8.2011
Seriál o prostém životě jedné prodavačky
Začnu smutně - dne 8.8.2011   zemřela herečka Jiřina   Švorcová, která po sobě   zanechala film a seriál,   který neupadne v zapomění a   právem, neboť jsou to   filmové počiny povedené -   Žena za pultem a Král   Šumavy. Čest její památce.   Byla to výborná herečka, a   dle slov jejích divadelních   kolegů - výborná   kolegyně.

K   seriálu - je to seriál   povedený, je o prostém   životě prosté ženské,   která hledá v životě   štěstí a zažívá chvíle   veselé i smutné, při jeho   hledání v práci i v   osobním životě. A slova   kritiků, že prý jde o   propandistický seriál nelze   brát vážně. V čem   propagandistický??? V tom   propagandistický, že bylo   vidět na pultech vícero   zboží než bylo k dostání   v obchodech běžně???   Nevím, ale hlady v té době   nikdo netrpěl a potraviny   byly, možná třeba v méně   obměnách ( místo 10 druh   sýrů byly třeba jen 3 ) No   a co? Vadilo to někomu?   Ostatně v té době bylo plno   lidí otylých, ( lépe   řečeno tlustých), takže o   nějakém nedostatku nemůže   být řeč. Humornou formou o   tom pojednává film Sedm   hladových (1988).

Jak by asi vypadal seriál   z dnešních dnů jedné   prosté prodavačky v   supermarketu? Jede se 7 dní v   týdnu, otročina. Dnes jsem   byl na nákupu v jednom   nejmenovaném supermarketu a   tam jsem si chtěl vybrat   ovoce - byly tam hrušky ze   Španělska, jabka z Rakouska,   švestky z Maďarska, paprika   z Holandska, rajčata z   Belgie,česnek z Číny,   květák z Německa, pórek z   Belgie, cibule z Itálie.   Slušný výběr :-))). Oč   horší bylo naše ovoce proti   zahraničnímu??? Škoda, že   nám všude zavřeli výkupny   českého ovoce a čeští   pěstité zkomírají pod   drtivou konkurencí   zahraničních dotovaných   zemědělců.

Když to shrnu - seriál   je výborný, ne nadarmo se   při jeho premiérovém   uvedení na tv obrazovky   vylidňovaly ulice.
Krikri
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.1.2018
Jeden z nejlepších českých   seriálů pojednávající o   osudech prostých lidí   dělnického stavu, jejich   starostech a problémech jak v   pracovním kolektivu, tak i v   jejich osobním životě.   Číší z něj především   lidskost a každodenní rutina   obyčejných lidí, což v   polistopadových seriálech   prakticky nenajdeme. Jednak v   něm průběžně sledujeme   životní příběh Anny   Holubové a její rodiny a v   každém dílu navíc i   příběh některé z jejich   kolegyň nebo kolegů z   prodejny potravin. Herecké   obsazení je výborné,   Švorcová je přesvědčivě   rázná a i ostatní se svých   rolí ujali bravurně, ať už   Menšík, Maciuchová,   Řehoř, Motlová, Hlavatý,   Medřická a další ze staré   dobré herecké gardy.   Nezajímají mě argumenty   kritiků, že regály tenkrát   nebývaly ve skutečnosti tak   zaplněné jako v seriálu.   Dnes sice máme supermarkety   narvané až k prasknutí, ale   co je to platné, když   polovina z toho jsou levné   potraviny pochybné kvality z   Polska. Co mě poněkud nudilo   byly zdlouhavé milostné   dialogy Švorcové s   Haničincem, občas zabraly   poměrně dost prostoru a o to   méně se pak děj věnoval   některému z příběhu   Anniných kolegů. Nejvíc   pobavila výborná Hrzánova   hláška na svatbě Oliny   "Paní, vy fakticky   neumíte nic jinýho, než se   chlubit předmětama?"   75%
Zdenek43
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2019
Strašně se divíme, že   seriály z doby socialismu   byly popatné době a režimu.   Je to snad ted jiné.   Multikulturalismus, pozitivní   diskriminace jsou běžnou   součástí téměř každého   amerického seriálu nebo   filmu. Každé dílko je   poznamenáno dobou ve které   vzniklo. Některé výkony   herců jsou vynikající i v   malých rolích, např.paní   Medřická nebo Motlová.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.11.2009
Seriál o životě jedné   obyčejné   prodavačky,rozvedené   ženské,která ještě hledá   kousek štěstí a pohody.   Musím říct,že jí dneska   rozumím o hodně víc víc   než tenkrát,jako   puberťačka. A že si paní   Švorcová stojí za svými   názory a ideály,že nemění   kabáty jako mnoho jiných???   To komentuju jenom a jenom   kladně ! Prostě - na   seriál jsem se po letech moc   ráda podívala a docela mne   zaujal. Navíc jsem při tom   dostala děsnou chuť na 20   deka bramborovýho salátu a 2   rohlíky - to bývala kdysi, v   době socialistického   "hladomoru" moje   oblíbená svačinka. :-))
Angelika2808
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2011
Karel nebo Jiří?
Koukám se znovu po letech na   oblíbený i zatracovaný   seriál z prostředí   "totalitní   sámošky" a opět   obdivuju skvělý sarkasmus a   ironii báječné Dany   Medřické (dle mého názoru   společně s Vladimírem   Menšíkem jednoznačně   nejlepší postavy). Zato mě   o hodně víc irituje   chování držkaté Michaly a   i hlavní hrdinka Anna mi   přijde po letech daleko víc   a nějak protivně   přemoudřelá- pomáhá a   radí ostatním a sama tápe,   místo aby toho svýho   frajerskýho exsukničkáře   popostrčila ze schodů. Jinak   těmito běžnými starostmi i   radostmi prodávajících v   socialistickém obchodě   vylidňoval pan Dietl večer   ulice a příslovečný   "koláč   sledovanosti" určitě i   dnes ukrojí řádnou porci   diváků oproti různým   nekonečným zahraničním,   ale i českým slátaninám.   Jenom ať se proboha nenajde   bláhový dobrodruh, který po   vzoru jiného Dietlova velmi   úspěšného seriálu, honem   přispěchá s natáčením   Ženy za pultem po letech s   podtitulem Levná česká   síla v supermarketech.
Serpentina
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2008
Tento seriál se mi líbí a   politické zaměření hlavní   hrdinky na tom nic nemění.   Jsem z obchodního kumštu a   ráda si zavzpomínám na tu   dobu, kterou já už v   obchodě nezažila. Každý   díl pojednává o kousku   života, o problémech, které   si každý s nás zažil nebo   zažije, i když v tomto   seriálu se podaří vše   vyřešit.
Alix
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.9.2019
Musím přiznat, že pan Dietl   prostě uměl. Seriál není   vůbec špatný a herecké   výkony už vůbec ne. Jasně,   že samoobsluha musela všem   pamětníkům vytlačit oči z   důlků. protože takovou   nikdy neviděli, ale celkově   se na to dívat opravdu dá.   Jiřina Švorcová byla   skvělá herečka a její   politické přesvědčení   bylo jen a jen její věcí.
ceskytulak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.10.2008
Český seriál
Jak již někdo napsal, je to   seriál ze života. Jako   každý seriál jsou i zde   chyby,ale český seriál byl   vždy na úrovni. V seriálu   hraje řada známých   českých herců a nejenom   paní Švorcová a pan   Haničinec. Sám musím uznat,   že pan Haničinec mi jako   milenec neseděl,ale byl to   pan herec. Seriál stojí za   zhlédnutí a odmysleme si   ,že zde "vládla"   jiná společnost než nyní.   Žena za pultem hravě   překoná většinu   amerických moderních   seriálů.
Majdulka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.11.2010
Zaujalo mne, že tento seriál   reprízují. Znovu po letech   se dívám a sentimentálně   vzpomínám na dětství. Dnes   üž nezažijeme tu nádhernou   spokojenost, že jsme sehnali   nějaký podpulťák. Přes   všechny zápory té doby se   mi seriál líbí.
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.10.2013
Kde začít...?
...prodavačka,která se cpe   jiným do života ať se jim   to líbí,nebo ne. Její více   než hysterická dcera,která   si celý seriál koleduje o   pár facek. Prudící   pokladní,která nemilosrdně   cpe košík každému,kdo se   jen mihne kolem prodejny.   Regály sic plné,leč asi   deseti druhů zboží...
Z ženy za pultem dýchá   "normalizace" v   každé scéně,ale to bych   jí nevyčítal. To co mě   nejvíc zaráží je casting.   V hlavní roli vidíme dnes   již nebožku Jiřinu   Švorcovou, jejíž sex appeal   se rovnal nule.Jenže jí   každou chvíli někdo   lichotí,jaká že je kráska.   A nekončí to...
Haničinec,Langmiler,Somr   všichni tito pánové prošli   lítačkami velkoprodejny a   "děvčata"   prodavačky se jen   čepířily. Jistě se   shodneme na tom,že ani jeden   z nich se Bradu Pittovi   nepodobal...
Výborní   herci to ano. Ale svůdníci?   To ne vážení.
Ale   přes to všechno mám pro   "Ženu" nějakou   zvláštní slabost. Právě   přítomnost plejády   skvělých herců a tradičně   chytlavý Dietlův scénář   dělá z tohoto   dvanáctidílného dílka i po   téměř čtyřiceti letech   koukatelnou záležitost.
Apropo dvanáct dílů. V   minulém režimu bylo zvykem   točit spíše   třináctidílné série.   Jaroslav Dietl ale chytře   "vecpal" každý z   dílů do jednoho měsíce a   divák tak má možnost   strávit se svými hrdiny   jeden celý rok. Poslední   díl se pak váže k svátkům   vánočním, kdy jak známo   jsme všichni tak nějak   naměkko. Naše žena za   pultem dostane darem svého   milého a jedno oko   nezůstává suché.
Mimochodem poslední díl   seriálu měl kdysi obrovitou   sledovanost. Což ovšem v   době,kdy fungovaly jen dva   programy a ještě jen občas,   není zas až taková   hitparáda...
Rene1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Za komunismu jsme na ten   seriál nadávali, ale   všichni jsme se na něj   dívali, protože nic jiného   v bedně nebylo. Musím ale   říct, že proti tomu, co se   produkuje dnes pokud jde o   seriály, je to vynikající   dílo, i když je pravda, že   tak skvěle zásobená   samoobsluha, jako ta v tomto   seriálu, byla v celé   republice snad jen jedna- byla   to nějaká speciální   prodejna výlučně pro   papaláše. Taky tak   příjemné a usměvavé   prodavačky jste v té době   znaly jen z vyprávění   těch, co zažili první   republiku.
Dr.Karas
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2008
:-))
Má to švih, má to jiskru,   sice budovatelskou, ale je to   především seriál ze   života a kdo nadává, že   je to propaganda, toho mám   za hlupáka, jistěže to je   propaganda! Ale tak   očividná, že jí prokoukne   i předškolní dítě...
Paní Švorcové si   vážím, jedna z mála v   tomhle státě, co to má   ještě v hlavě v   pořádku... Ještě hodně   zdravíčka a co třeba   natočit Ženu za pultem po   32 letech? Je to už sice   doba, hodně se změnilo...   Dnes by to bylo o   zahraničních   vykořisťovatelích, jako je   Lidl, Tesko a spol., co si   sem naše nelidská pravice   nechala přitáhnout, kde je   úmorná pracovní doba a   minimální plat...
Divizna
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Já myslím, že takových   "žen za pultem"   tehdy bylo a že se tudíž   mohl seriál tehdy i dneska   líbit, obyčejné problémy   obyčejných lidí. Že bych   se chtěla stát po   zhlédnutí komunistkou,   nehrozí, s tou propagandou to   tedy nebude asi tak hrozné.
argenson
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.2.2012
Není úplně spravedlivé   zatracovat Ženu za pultem   jenom kvůli Jiřině   Švorcové, protože od   jiných prací Jaroslava   Dietla se zas tak moc   neliší. Musím přiznat, že   emočně na mě tenhle seriál   nepůsobí tolik jako   Nemocnice, zas takovej průser   to ale není. Zajímavé je   to, že třeba Vladimíru   Menšíkovi nikdo nevyčítá   roli soudruha vedoucího. Což   je o tom, že Menšík zemřel   v roce 88 a je málem trestné   jej kritizovat. Na druhou   stranu nutno dodat, že   Menšík to hodně   zachraňuje, což pro mě o   Jiřině Švorcové neplatí.   V každém díle se sere do   života někomu dalšímu, tu   s lepším, jindy s horším   výsledkem (jako sestra   Stephanie), často s naprosto   přiblblými zápletkami (typu   kdy Simona Stašová sežere   kus salámu). Do toho jako   červená nit celým seriálem   za Annou Holubovou neustále   pochodují ctitelé, bývalý   a současný (Langmiler,   Haničinec), oba s naprosto   asexuálníma prošedivělejma   pejzama. A vztahy k nim vedou   k neustále protivným   náladám Jany Bouškové,   jejíž pubescentní vzdor je   nezřídka na lískanec. Dana   Medřická překvapivě málo   výrazná. Hana Maciuchová   dokonale zastupující typ   socialisticky přidrzlé   prodavačky (tedy neplatí   často kritizovaný moment,   že v Ženě za pultem se   vyskytují jenom ty úžasně   ochotné). Podtrženo   sečteno, trochu té   socialistické reality si   inteligentní člověk   odmyslí, zbývá ovšem jenom   průměrný seriál, který   ovšem není nijak škodlivý.
jezurka42
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.8.2011
milovaná i nenáviděná Jiřina švorcová
Na tento seriál se vždy   ráda podívám. Jiřina   Švorcová zde ztvárnila   ženu ve vynikajícím   věku,ale bohužel ve smutné   situaci. Jako rozvedená žena   začne prodávat v   potravinách,což si myslím,   což si myslím že Jiřina   zvládla na jedničku.   Nechápu, proč ji všichni   odsuzujou za to, že zůstala   v komunistické straně. Snad   jako jediná nepřevlékla   kabát a nebála se. Poto   vůbec nerozumím komentáři   v televizi, když jeden maník   řekl, že seriál žena za   pultem je pěkný seriál, ale   že ta komunistka Švorcová   tam hrála špatně a že tam   byla na nic. Jak to může   vůbec vyslovit, když paní   Švorcová zahrála Annu   Holubovou bravurně?!! Dokonce   Švorcová požádala o milost   prezidenta Husáka, aby   známou zpěvačku Hanu   Hegerovou nezavřeli do   vězení! Sakra, tak už jí   dejte klid. Vždit si ho   zaslouží!
PORTER
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.8.2013
Chvílemi se na to nechá   koukat,občas docela   zábava,hlavně díky dobrým   hercům   Švorcová,Menšík,Hanzlík.C   elkově nic moc.
rankinfitch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.12.2008
Ty 3 body jsou jasný...jeden   za úžasný výkon Vladimíra   Menšíka, druhej za až   dojemně naivního Jaromíra   Hanzlíka a třetí za   dokonalý kamenný výraz   Zdeňka Řehoře. Ostatní,   VŠECHNO ostatní stojí za   hovno. Nuda, trapárna,   dialogy že by jeden blil,   situace víc než nesmyslně   nepřirozené, ještě Dana   Medřická ujde, ale ostatní   je fakt už dementní až na   půdu. Jaroslav Dietl se v   tomhle případě musel asi   trochu zbláznit.
payo1555
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.9.2014
Co napsat o tomto seriálu.   Taková červená   socialistická knihovna, kdy   jedna soudružka prodavačka   nezištně pomáhá svým   kolegyním a kolegům a s   úsměvem přijímá funkci   úsekového důvěrníka.   Stará se o to, aby neokoral   ementál. ÁÁÁ... prodejna   výkladní skřínˇ   socialistického obchodu, kde   je všechno... tůdle nudle! A   svou zamilovanost nebo lásku   bere jako socialistický   závazek, jediný co beru je   dokumentační pohled. Herce   mám rád, i když nejlepší   byl slizoun Vilímek,   permanentně naštvaný   zástupce vedoucího.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.12.2016
Kdysi, kdysi jsme na to   koukali. Byl jeden program a   na něm nebylo skoro nic   nedávali. Takže nezbylo,   než sledovat tohle. S   odstupem let je to fakt   sranda. Takže tři hvězdy za   nechtěnou komiku a erotickou   scénu v pruhovaném pyžamu   :-)
mikee
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.10.2008
Soudruzi , tohle se vám tedy   opravdu hrubě nepovedlo (jako   spousta jiných věcí) a snad   neznám jiný seriál , který   by mě více iritoval!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27684minih27684Trhák pana Bowfingera (1999) 
Bowfinger n
minih51107minih51107Občanský průkaz (2010) 
Občanský průkaz n
minih13688minih13688Navždy spolu (1995) 
Now and Then n
minih46559minih46559Zlá krev (1986/1) [TV seriál] 
Zlá krev n
minih34954minih34954Brouk v hlavě (2002) [TV inscenace] 
Brouk v hlavě n
minih47880minih47880Znásilnění (2000) [TV film] 
Znásilnění n
minih23566minih23566Záměna (1994) [TV film] 
A Change of Place n
minih13368minih13368Na pytlácké stezce (1979) 
Na pytlácké stezce n
minih9634minih9634Ještě větší blbec, než jsme doufali (1994) 
Ještě větší blbec, než jsme doufali n
minih11834minih11834Malá mořská víla (1989) 
The Little Mermaid n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Písničky z klobouku

14:00 - 14:15

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

13:45 - 14:35

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:40 - 14:35

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:35

39 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698008
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178404

Poslední komentáře

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10