Cerven

Komentáře uživatele Whiskyman

Whiskyman

Whiskyman zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 17
Byl jednou jeden dům
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.12.2017
Seriál který si nenechám   ujít ani dnes. Omladina domu   je sice tak trochu postarší,   ovšem není to na škodu.   Seriál nechává nahlédnou   do atmosféry bydlení v   pavlačovém domě. Společné   hajzlíky, pavlačové drbny a   patřičně horlivá zemitá   domovnice. Myslím, že i   mladým generacím diváků,   má seriál co nabídnout.   Atmosféru protektorátu asi   lépe vykreslí filmy jako   Atentát. Nicméně mentalitu   obyčejných lidí první   republiky, necky na pavlači   coby důvod sporu a z   dnešního pohledu   příšerné bydlení v   pavlačovém činžáku. Budou   nabízet memento i za 50 let.
Divná Bára
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2018
Divá Bára po 170 letech. Už   není dcerou obecního   pastýře, ale jakéhosi   protivného předáka   zedníků-podnikatele se   špínou za nehty. Jinak v   celku dobrý, holky hezký,   nápadník patřičně   protivný a nesympatický.   Víc se z tohoto příběhu z   pera Boženy Němcové udělat   beztak nedalo a proto dávám   za osm.
Golet v údolí
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2018
Četl jsem knihu a viděl   film. Jsem upřímně rád,   že jsem se nenarodil do této   komunity. Když jsem v knize   četl o Polanské mikve a o   bahýnku usazeném na dně   mikve, které tam vznikalo po   léta omývání předešlých   generací. Bylo to na šavli   :-). Film i kniha je pro mě   jednoznačně přínos.   Pomáhá mi vážit si   výsady, že mohu žít   západní styl života a to   není málo. Hodnotím vysoko   i přes to, že film tak   nějak dodetailu neukazuje tu   pravou špínu a chudobu onoho   bohem zapomenutého kraje, tak   jak to líčí kniha.
Chlapci a chlapi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2018
Klaban a jeho parta
Já mám tenhle seriál rád.   Sám jsem byl dva roky na   vojně 84-86 a tak vím jak to   doopravdy bylo , ale stejně   říkám, že to není zas tak   špatný. Ovšem boží je   pitomec číšník Klaban   který společně s kuchřem a   servírkou plánuje, jak se s   jedním sapíkem a dvackou   nábojů prostřílí na   západ a tam pak budou   všichni happy. Kyslík nemá   chybu. Lojdovka vybalí   pěkný kozy a Vejmělková je   po jednom pichu zbouchnutá   :-). Je to agitka, ale   odpočinková a člověk se   zasměje a o to jde.
Instalatér z Tuchlovic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2018
Já jsem se zasmál. Prostě   oddychový snímek na   nedělní večer. Do kina bych   na to nešel, ale v domácí   pohodě to nebylo vůbec   špatný. Kohákovi to sedlo,   pravej vesnickej Jeník. S   Kameňákama a podobně se to   rozhodně srovnávat nedá.   Rozhodně to patří k tomu   lepšímu, co jsem poslední   dobou viděl.
Jánošík. Pravdivá historie (Pravdivá história o Jurajovi Jánošíkovi a Tomášovi Uhorčíkovi)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2018
Tak jsem to celé shlédl a   udělal si obrázek.   Jánošík v podstatě nic   jiného nedělal, než páchal   loupežná přepadení po dobu   dvou let. Pak byl polapen a   popraven nepěknou bolestivou   smrtí. Nic víc jsem v tom   nenašel. Žádné vyšší   idealy tam nenajdete. Prostě   obyčejný loupežník té   doby, potrestán jako ostatní   polapení loupežníci té   doby. Popravdě jsem ani z   filmu nepochopil, za co je   vlastně Jánošík tak   glorifikován.
Kobra 11 (Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2018
Škoda aut
Němci vyrábí skvělé vozy,   ale jejich seriály :-(. No co   však i Troškovi kameňáky   si našly své diváky.
Matěji, proč tě holky nechtějí?
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.3.2018
Dnes jsem se zasmál víc než   když to bylo nové. Tenkrát   se mi Kornovka líbila a tak   jsem nechápal, že jí Matěj   nepřefiknul, když so o to   říkala :-).
Nahota na prodej
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.12.2017
Smutné memento filmu   devadesátek.Cikáni šukaj   vejfuky a jedou velkej byznys   s prostitucí.Děsná   přestřelka na starým   zámečku s mozkem na   zdi.Kája Třísková jako   etalon toho, kdo by ve fimu   hrát neměl. Děs-běs
Pátek není svátek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2017
Za mě dobrý. Film natočený   v sedmdesátých letech, neni   téměř vůbec zasažen   komunistickou peopagandou. Pro   mladé generace pohled do   normalizačního   československa konce   sedmdesátek. Kostka ve   vrcholové formě, Kodet   nezklamal v roli fanfarona,   Jorga ukázala prdelku a   mladičká Majda :-), má   dětská láska.
Piti Piti Pa (L´Homme Orchestre)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2018
Nádech končících   šedesátek. Hezký holky,   Funes dělá ksichty a miminka   v bubnech. Rád se na to   občas podívám.
Pohřeb v Berlíně (Funeral in Berlin)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.12.2017
Film se mi líbil,hlavně   protože jsem milovník tohoto   žánru a šedesátých let.   Berlíská   zeď,agenti,bývalí náckové   a studená válka. Trochu to   připomíná Quillerovo   memorandum.
Princové jsou na draka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2018
Pohádkový nízkorozpočtový   muzikál z roku 1980. Podle   mě dobrá práce, a   písničky se vryly do   povědomí na dlouhá léta.   Za mě palec nahoru.
S tebou mě baví svět
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.4.2018
Tři podpantofláci jedou na   pánskou jízdu a proto aby   nezlobili, tak jim manželky   dají na cestu všechny děti   včetně jednoho div né   miminka :-/. Nevím proč ale   tento socialistický skvost se   mi nikdy nelíbil. Připadá   mi to úděsně infantilní.   Nový jezdí denně za starou   do hotelu a lakuje dva   ostatní tatíky, jak si tam   užívá s dívčím   zájezdem. Ti mu žerou i s   navijákem a jako doufají,   že by taky mohli zabodovat u   toho dívčího zájezdu.   Mezitím báby chodí na   taneček a na kafíčka a   modní přehlídky, ale zase v   rámci soc. morálky   samozřejmě vše v   nejvyšší počestnosti. Do   toho houf uječených dětí a   bublegumová kapela Index Y   jede jeden šlágr Sladké   mámení nazpívané Helčou.   Nemůžu si pomoci, ale víc   tomu dát nemohu.
Sňatky z rozumu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.6.2018
Nechoď na ten žižkaperk a   Pecold šel a už byl v lochu.   Krásný seriál ze   šedesátých let. Sňatky z   rozumu společně s F.L.Věkem   jsou alespoň pro mne   nesmrtelné.
Ve službách Jejího Veličenstva (On Her Majesty's Secret Service)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.3.2017
Podle mě parádní bondovka.   Lazenby rozhodně není   plyšáček a na 007 se hodil.   Bondgirl vysoká krásná   štabajzna. Lyžovačka,   střílečka, kabriolety,   klasická bondovka ze   šedesátek. Cítím k těm   letům velké sympatie.   Jednoznačně palec nahoru.
Zámek v Čechách
 
Přidáno: 21.9.2017
Zasmál jsem se
U tohoto filmu jsem se   několikrát ze srdce zasmál.   Například "Kde je   Alois? Je mrtvej a my mu tady   hrajem". Co se týče   herců, výborně obsazeno.   Ovšem empatii k hraběnce   jsem v sobě nenašel.   Ostatně chmurné časy   aristokracie začínají hned   po roce 1918 a po roce 1945   Benešovy dekrety. Tato   třetí fáze v podobě   bolševické konfiskace je   konečnou tečkou. Tento   porevoluční film, zasazený   do pochmurné doby   padesátých let, mě vskutku   nedojal.:-) Hraběka   vzpomínající na mladá   léta, kdy hraje na piáno   milému ve fraku a záclonou   pohybuje mírný vánek a   poodkrývá výhled na park   před zámkem. Jo to muselo   pak sakra mrzet, háčkovat   záclony za pár šupů někde   v přízemní garsonce. Lze to   chápat, ale pro mne je mnohem   emotivnější film ze stejné   doby Tichá bolest.

TV Program

ČT1 - To byl Jiří Sovák

22:40 - 23:34

20 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Řeka zlého muže

21:50 - 23:20

70 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Blíženec (2019)

22:45 - 01:05

15 minut již uběhlo
125 minut zbývá do konce

Prima - Základní instinkt (1992)

22:40 - 01:15

20 minut již uběhlo
135 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jason Statham

Statham Jason

96 hodin (Taken)

96 hodin
Taken

Stephen Philipson

Philipson Stephen

Košer trest (Schächten)

Košer trest
Schächten

Ťaví zadok

Ťaví zadok
Ťaví zadok

Holly Valance

Valance Holly

Král, který rád hrál

Král, který rád hrál

Mladé letá

Mladé letá
Mladé letá

Vrať se do hrobu!

Vrať se do hrobu!

Tanečník (Bootmen)

Tanečník
Bootmen

Ivan Letko

Letko Ivan

Naposled navštívené:
Jason Statham

Statham Jason

96 hodin (Taken)

96 hodin
Taken

Stephen Philipson

Philipson Stephen

Košer trest (Schächten)

Košer trest
Schächten

Ťaví zadok

Ťaví zadok
Ťaví zadok

Holly Valance

Valance Holly

Král, který rád hrál

Král, který rád hrál

Mladé letá

Mladé letá
Mladé letá

Vrať se do hrobu!

Vrať se do hrobu!

Tanečník (Bootmen)

Tanečník
Bootmen

Ivan Letko

Letko Ivan