Duben

Komentáře uživatele Nannar

Nannar

Nannar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 56
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Typický Emmerichovský film,   kterého buď někdo   nesnáší nebo ho zbožňuje.   Patřím k té druhé skupině   a proto dávám za 9. Ale   určitě bych v tom nehledal   skutečnou historii:D(nebo   ano?)
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Tušil jsem,že se bude jednat   o podařený film který   neztrácí na dechu od   prvních minut až do konce. A   Rodrigo Santoro zahrál   postavu Xerxa vynikajícně
První koncert AC/DC který   sem mohl kdy spatřit a   určitě si myslím že i   nejlepší (pro mě osobně   překonal i slavný Live at   Donington). Angus Young s   kratším sestřihem i na   stará kolena předvádí   excelentní show.
Americká krása (American Beauty)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Dlouho jsem Americkou krásu   obcházel jako horkou kaši a   myslel jsem si že tento   úspěšný film by mě   nebavil. Ale spletl jsem se.   Kevin Spacey hrál na   výbornou a ani chvilku jsem   se nenudil. Určitě   doporučuji zkouknout,   nemyslím si že budete   litovat
Apocalypto
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Mel mi opět dokázal, že je   jak skvělý herec tak i   skvělý režisér. Po   Umučení Krista jsem   očekával, že tento film   bude výborný a stalo se.   Navíc mě velmi potěšilo,   že celý film je v   mayštině. Bravo pane Gibson,   jen tak dál.
Až tak moc tě nežere (He's Just Not That Into You)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Tento film je pro mě hezké   překvapení. Určitě pro mě   bude patřit mezi nejlepší   filmy tohoto roku. Kde kdo   tvrdí, že se jedná film   především pro ženy a   dívky, ale pánové by se   mohli od tohoto filmu taky   něco přiučit =). Jo a abych   nezapomel, tak herecké   obsazení je hezky nabité
Bílé slunce pouště (Beloje solnce pustyni)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.8.2009
Docela typický, ale milý   film ze sovětské doby.   Suchov představuje jasně   kladnou postavu po celý film   a život věrně myslíci na   svou milou(nenechá se zviklat   ani ženami z Abdullahova   harému)a navíc bojujíci   proti špatným. Ikdyž měl   Suchov možnost utéct,   zachránit se a vrátit se   domu, zvolil raději boj za   cizí lidi. Naproti tomu   Abdulla představuje jasného   záporňáka, islamského   zbojníka, který se snaží   dostat zpět svůj harém.   Možná je mi líto smrti   Pietrušy(Petra), mladého   vojáka pomáhajicího   Suchovovi. Co se týče   ostatních postav, tak ty taky   jsou buď jasně   kladné(třeba Said jenž   také pomáha Suchovovi) nebo   záporné(Abdullahova   skupina). Snad jediný, u   něhož se projevují kladné   i záporné vlastnosti je   celník Vereščagin, který   ale bohužel nakonec také   umírá(což těžce nese jeho   ženuška). Film se me líbil   hlavně od druhé poloviny, ta   první byla taková slabší.
Bláznivá dovolená (Vacation)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Chevyho Chase mam rád   odmalička a to především v   roli Clarka Griswolda. Film je   vtipný a pobaví i v dnešní   době a i po nekolikátem   shlédnuti.
Bláznivá dovolená v Evropě (European Vacation)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Zřejme nejslabší díl   téhle série. Ale i přesto   zábavný. Griswoldovic děťi   jsou už odrostlejší, ale   vypadají více komicky =)
Bláznivá dovolená v Las Vegas (Vegas Vacation)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Film je o trošku mladšího   data vzniku než první díly   ale i přesto neztraci nic na   svém kouzlu. A Randy Quaid   roli bratrance Eddieho zahral   opět bravurně.
Bláznivá střela (The Naked Gun: From the Files of Police Squad!)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Pořád se nemůžu ubránit   dojmu, že komici 80(a 90) let   jako Leslie Nielsen, Chevy   Chase či John Candy jsou   minimálně o třídu lepší   než komici z dnešních   komedií. Bláznivou střelou   začíná série bláznivých   komedii s postavou Franka   Drebina, u kterých si   člověk hezky odpočine a   hodně nasměje.
Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu (The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Druhá bláznivvá střela   nijak nezaostáva ani   nepřevyšuje díl první.   Zase se jedná o velmi   zdařilou komedii, u které je   smích tou hlavní činnosti,   kterou budete konat.
Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas (Naked Gun 33 1/3: The Final Insult)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2009
I do třetice všeho dobrého   se to povedlo a vydařilo.   Leslie Nielsen se role opět   ujal na výbornou a film   splnil to, co by komedie plnit   měla.
Sacha Baron Cohen je jako   Borat vtipný, neokoukaný,   zvláštní místy i   nechutný, prostě   excelentní. Po celý film   jsem se velmi dobře bavil,   Cohenuv humor je dle mě velmi   vtipný (a určitě si   nemyslím že je rasistický),   a určitě bych nedokázal   vybrat nejlepší scénu.
Božský Bruce (Bruce Almighty)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Jim Carey, Jenn Aniston (i   Morgan Freeman) film   zachraňují co se dá. Ale   kde není dobrý scénař,   nepomužou ani sebelepší   herci(a že v tomhle připadě   jde o skvělé herce). Ale   nelze upřít, že zde byly   vtipné momenty.
Božský Evan (Evan Almighty)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Film sice moc nepobavil ale   ani neurazil. Ale zase na   druhou stranu je to žánr   komedie a tak sem očekával   smích. Bohužel se moc často   nestávalo.
Červený drak (Red Dragon)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Mám rád filmy, kde se   objeví Hannibal   Lecter(zvlášť když se   jedná o Anthonyho Hopkinse).   Hannibal zde sice hraje   vedlejší,ale určitě   důležitou roli. Edward   Norton coby agent FBI hraje   sympaticky. V roli červeného   draka se objevil Ralph   Fiennes. Ale Červený drak   nedosahuje kvalit Mlčení   jehnátek(tyto dva filmy lze   srovnávat) a určitě za ním   pokulháva.
Česká soda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Čtvrtníček, Vávra a   Šteindler zaručují skvělou   zábavu. Jde vidět, že ČT   dokázala v 90 letech   vytvářet dobrý humor,   škoda že v novém   tisícileti na to pánove(a   dámy) z ČT nedokázali   navázat
Čtvery Vánoce (Four Christmases)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Od Four Christmases jsem   očekával více, bohužel   marně. Určitě pro mě   zklamání. Na to že se   jedná o komedii jsem se   zasmál pramálo.
Dědictví aneb Kurvahošigutntág
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Dle mě nejlepší česká   komedie(určite jsem se u ní   smál více než u Pelíšek),   ikdyž trošku přisprostlá.   Avšak to dodáva tomuto filmu   ten náboj. První pulka je   určite lepší a vtipnějsí.   Hlášky z tohoto filmu   zlidověly a lze je slyšet na   každém rohu. Rád se k   tomuto filmu vracím(ikdyž   už to není jako poprve).
Den poté (The Day After Tomorrow)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Můj nejoblíbenější   režisér Roland Emmerich se   tentokráte rozohdl, že   lidstvo nevyhladí   mimozemšťané ale sama   matička země. Nápad je to   zajímavý a aktuálni. Film   se mi
líbil, akorát   konec byl hodně   "narychlo". Docela   dost hodně se teším na   Rolandův nový počin 2012   kde matička země bude opět   řádit.
Den, kdy se zastavila Země (The Day the Earth Stood Still)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Upoutávku na tento film jsem   viděl v kině a hned jsem si   říkal, že to bude pecka. Na   první dojem jsem tento film   přecenil a po zkouknuti jsem   zjistil, že zas až tak   horké to není, ale určitě   jsem nezažil zklamání. Film   patří určitě k těm   lepším, ale stále se   nedokážu zbavit toho pocitu,   kdy jsem seděl v kině,   bežely upoutávky a ja si   říkal: to bude velký trumf   končíciho roku 08...
Do nitra Planety opic (Beneath the Planet of the Apes)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Film určitě nedosahuje   kvality předcházející   Planety Opic. Ale je třeba   uznat, že na to, co se   dělo(natáčelo) na toto   téma v pozdějších letech a   pokračováních, tak Do nitra   planety opic je ještě docela   ucházející film, který ani   nenadchne ani nezklame.   Prostě průměr.
Dům tisíce mrtvol (House of 1000 Corpses)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Velmi zajímavý snímek.   Režijní debut Roba Zombieho   se docela povedl. Avšak jeho   pokračování, filmu   Vyvrženci pekla, nesahá ani   po kotníky. Bohužel závěr   filmu docela przní toto dílo   a sráži hodnocení. Tam Rob   docela hodně zafantazíroval   a ujel. Ještě oholený Bill   Moseley coby Otis   nepředvádí tak dobrý   výkon jako ve Vyvrženci   pekla. Sid Haig hraje   kapitána Spauldinga velmi   dobře a Sheri Moon Zombie(ano   manželce režiséra Roba   Zombieho) neleze nic   vytknout(zvlášť když se   jedná o jeji první větší   roli)
Důvěrnosti (Towelhead)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Pro mě velmi rozporupný   film. Ne že by byl nudný či   špatný. Během celého filmu   sem byl napjatý jak to bude   dál. Film měl svižný   průběh a docela   neokoukane(aspon pro mě)   herce. Avšak musim hodnotit   tak jak hodnotim. Až mě   mrazilo v zádech jak jsem   viděl, jak si 13letá arabka   a její černošký   "přítel" hrajou na   dospělejší než jsou,   kopulujou jak se dá a kde se   dá. Její otec Rifat je   zapřísahlý rasista co   nesnáši černochy. a Ten   voják, co ho hrál   Eckhart(tim mi dal další   důkaz, že je mi jako herec   slizky a nemám ho v   lásce:D), byl naprosto   ujetý. Nejoblibenější   postavou pro mě byla Toni   Collette v roli te   nastavajíci maminky(a ten   jeji manžel byl tež fajn) od   naproti. Ta mi byla hodně   sympaticka.
Elvis
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Tenhle film jsem už videl   docela dávno a bohužel sem   nemel tu možnost ho videt   znovu(snad se ješte někdy   naskytne). Kurt Russell   vypadal docela věrohodně,   ale z toho co si pamatuji, tak   byly tam životopisné chyby,   tuším. Vím, že jsem z toho   filmu neměl dobrý pocit. Ale   nechci kritizovat, mužu se   plést, proto hurá do   zkouknuti toho filmu
Elvis - That´s The Way It Is (special edition)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Excelentní, vynikající,   dokonalé. Elvis je na   přelomu 60. a 70. let na   vrcholu, skvěle mu to zpívá   i skvěle vypadá. Každý   jeho fanoušek by toto měl   shlédnout.
Slavný, satelitně vysílaný   koncert z Honolulu na Hawaii.   Radost při koukání od   začátku až do konce=) Elvis   je prostě Král.
Elvis Presley:  '68 Comeback Special (Elvis)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Po sedmi letech první   Elvisovo živé vystoupení.   Na Elvisovi jde vidět, že je   celý natěšný na živé   vystoupení. A není se co   divit, když byl několik let   svým manažerem Tomem   Parkerem nucen pouze natáčet   filmy. Koncert se skláda z   několika části:ze sit-down   show, kde hraje na kytaru   spolu se svými hudebníky, a   ze stand-up show, kdy je na   podiu Elvis sám. Dále pak   jsou zde záběry natočené   ve studiu, ktreré jsou   určené pro televizní   vysílaní. Tenhle legendárni   koncert určitě stojí za   skouknutí
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Tom Hanks je dokonalý,   Forrest Gump je dokonalý. Je   to můj nejoblíbenější   film s vynikajícim dějem. Je   zde mnoho vtipných scén,   které ukazují   "historii" druhé   poloviny 20. století, ale   zároveň i neveselé,smutné   scény. Forrest Gumpa si   každý musí zamilovat. Navic   film obsahuje hezký   soundtrack.

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Tuleni kuželozubí na nové živo...

05:00 - 06:00

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - nevysílá se

Prima - nevysílá se

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190709
Osobností: 698239
Fotografií: 765264
Plakátů: 377386
Obsahů a biografií: 178530
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Covenant (2023)

The Covenant
Mně tohle prostě sedlo,   slušnej příběh, napětí,   dobře natočená akce,   solidní herci, slušné triky   i výprava a Jake Gyllenhaal v   hlavní více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Poslední minuty na Zemi (2011) [...

Poslední minuty na Zemi
Ať už vezmu scénář,   provedení nebo hereckou   složku, bylo tohle kanadské   scifíčko na můj vkus jenom   hluboce podprůměrná   podívaná a to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Snowbeast (1977) [TV film]

Snowbeast
Zimní rekreační středisko,   spousta rekreantů   užívajících si sjezdovek,   připravovaný zimní karneval   a nějaká příšera z hloubi   lesa více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Starožitníkův krám (1995) [TV fi...

Starožitníkův krám
Podle mého mínění velmi   zdařilé televizní   zpracování známého románu   Charlese Dickense. Sir Ustinov   byl výborný a stejně tak   James více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Al di là dell'odio (1972)

Al di là dell'odio
„Za hranicí nenávisti“,   jak zní český název tohoto   spaghetti westernu, by se dal   bez sebemenších servítků   označit jako filmová   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10