Cerven
ohodnotit

Atlas mraků

Cloud Atlas

Další název:
Atlas mrakov (SK)
Rok:
2012
Délka:
172 minut
Premiéra v ČR:
22.11.2012
„Drama, tajemství a akce se proplétají v několika časových rovinách.“

Komentáře k filmu Atlas mraků

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 54
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.5.2013
epické je to pravé slovo..   děj Atlasu mraků vás   doslova zahltí... když jsem   film sledovala, měla jsem u   sebe kamarády, kteří již   film viděli a tak mi chtíc   nechtíc sdělovali postřehy,   za které jsem zpětně velmi   vděčná - toto je jeden z   mála filmů o kterém můžu   prohlásit, že jedno   shlédnutí nestačí... Na   druhou stranu neříkám, že   jsem byla nějak citově   vtažena do děje, který je   prostě tak složitý, že se   vlastně s žádnou z postav   moc neztotožníte...

v žádném   případě neříkám   takových filmů víc, ale   jeden dva za rok určitě   ano... řadím do stejné   kategorie jako Počátek.
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2012
Tříhodinová kláda, která   ale nenudila a rozhodně se   musí vidět vícekrát. Knihu   neznám, ale půjčím si jí,   protože se chci dozvědět   více. Jinak jde o smyslové   orgie, mě nadchla budoucnost,   kdy mi jídlonošky asociovaly   zaměstnance jednoho   nejmenovaného fast foodu,   zvláště s jejich   katechismem číslo   jedna-zákazník je vždy na   prvním místě. Konkrétní   scénou, kterou bych vypíchla   byla autonehoda Halle Berry,   když padá z mostu.
Ačkoli jsem se snažila   poznávat herce v různých   rolích, u některých jsem   neměla šanci, každý měl   svoji jednu naprosto   excelentní - viz komentář   Langleyho o Tomu Hanksovi,   opět potvrdil, že je herec   netušených možností.
Dále bych opakovala již   dříve a níže zmíněné   chvalozpěvy, pro mě je   zásadním měřítkem, že   film je výborný, člověk,   který šel do kina se mnou v   půl desáté a v půl jedné   v noci vycházel neospalý a   chtěl si o filmu povídat.   Podotýkám člověk, který v   půl deváté usíná u   televize každý den.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2014
Atlas mraků
Hledal jsem nějaký film na   večer, abych se nějak se   slečnou zabavil. To víte,   pořád nahatí v posteli   ležet nemůžeme. A v   žádném případě jsem   nechtěl nějakou   devadesáti-minutovou   odrhovačku, nic ve smyslu   "Gravitace", i když   i tu bych rád viděl. Ale   chtěli jsme něco trochu   více komplexnějšího a toho   se nám i dostalo, to ne že   ne. Věděl jsem, že   příběh bude trochu   složitější a že čas na   přestávky prostě nebude.   Aspoň prvních čtyřicet   minut to tak opravdu bylo, kdy   záběr střídal záběr a   divák se nedokáže   orientovat, který z těch Tom   Hanksů je který. Postupně   si však na všechno zvyknete,   jednotlivé story jsou Vám   pomalu odkrývány a Vy   můžete tak nechat svojí   myslivnu trochu odpočinout.   Nejvíce oceňuji tedy masky,   kdy je vše děláno pěkně   po staru a agent Smith Hugo   Weaving jako vrchní sestra?   Prostě bomba. Některé   příběhy jsou tak trošku   navíc, ale v konečném   důsledku můžeme přivřít   obě oči a akceptovat i   komickou část s nakladatelem   knih, která ukazuje ty   slabší požírané   silnějšími jako staré   lidi...
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.2.2018
Knihu jsem nečetl a číst   nebudu, takže jak to je   podobné nevím. Co jsem   viděl? Originální,   přelomový, úžasný snímek   a nebo totální   tříhodinovou kundovinu bez   hlavy a paty? Opravdu nevím,   ale masky, vizuál, triky a   některé scény opravdu   působivé, jako celek   nestravitelná utahaná,   umělecká podívaná, která   asi nebude pro každého.   Tudíž 40% ale ani tak asi   nehodnotím úplně správně.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.2.2014
Pokaždé, když Wachowski z   něčím přijdou, je to na   ohromnou diskuzi. Každý   jejich příběh je   vizionářsky dokonalý,   podmanivý, originální.   Příběh odehrávající se   pokaždé v jiném   časoprostoru tu snad ještě   nebyl. Snímek se zajímá o   dopady rozhodnutí   jednotlivců pokaždé v jiné   době. Přítomnost, minulost   a budoucnost. Má to na   něčem vliv? Přechody jsou   plynulé a tak nenápadné,   že jsou mnohdy takřka   přehlédnutelné, což   způsobuje jistou zmatečnost   nad dějem. Zkrátka se lze   velmi jednoduše ztratit, ale   záhy to tvůrci velice rychle   napraví. Herci a herečky tu   dostali ve svém herectví   ohromný prostor. Mají tu   spoustu charakterů, se   kterými si poradili velmi   dobře. Mnohdy jsou i téměř   nepoznatelní. Klobouk dolů.   Vizuální stránka je opět   dokonalá, i když to občas   trochu kazí viditelně velmi   jednoduché masky. Asi tím   Wachowski chtěli říct, že   i v jednoduchosti je síla.   Ani nepřekvapí dlouhá   stopáž. Přemýšlel jsem,   jestli by nebylo lepší to   rozdělit na dva díly a tak z   knižní předlohy vytáhnout   daleko více motivů, ale   když se zamyslím nad   složitostí příběhu,   udělali asi dobře. Druhý   díl by mohl být propadákem.   A tak si troufnu tvrdit, že   ta správná doba pro tento   film teprve přijde. Jednou   bude určitě daleko více   pochopen a vyzdvihnout, než   teď. Nebyl by to první   případ.
Hugin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.12.2014
Z počátku jsem si říkal:   „Dva příběhy v jednom   filmu-v pohodě, tři   příběhy-není problém,   čtyři příběhy-i to se   dá, pět příběhů-snad,   šest příběhů, a to v   různých časových liniích   a na přeskáčku-to už bude   asi problém.“ Nebyl.   Postupně vše začalo dávat   smysl a nečinilo mně   problém se v jednotlivých   dějích orientovat. Sice   nebyla ve filmu vyslovena   žádná světoborná moudra,   ale občas není na škodu, si   připomenout ta známá a   všeobecně platná.   Příznivci reinkarnace jistě   vrněli blahem. Nenacházím   ve filmu nic, co by si   zasloužilo přísnou kritiku,   na druhou stranu, ale ani nic,   co by ve mně vyvolalo   bezbřehé nadšení,   zasluhující si maximální   hodnocení. Tom Hanks,   kterého moc nemusím,   překvapil. Jenom představa,   kolik hodin strávil v   maskérně, a to nejenom on,   stojí za ocenění. Bae   Doo-na mě upoutala i v   jiných filmech, především   v Nafukovací panně.   Víceméně není filmu co   vytknout. Mat.ildou zde byla   vznesena otázka, a slušnost   je na ni odpovědět: „Ano,   dobré, s důrazem na slovo   dobré, filmy, se točí pro   vyvolené s mateřským   znaménkem ve tvaru komety.“
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.12.2012
Film v úžasném tempu,   pastva pro oči, tři hodiny v   napětí, spousta akce,   odkazů na jiné filmy a   život, který žijeme,   známí herci v až   neuvěřitelných maskách a   převlecích, odlehčení   humorem... od všeho   vrchovatou měrou. Ale také   dost pseudofilozofické,   myšlenky americko-filmově   naivní, hektolitry krve, kopa   useknutých hlav, probodených   těl, vystřelených mozků a   dalších explicitně   zobrazených nechutností.   Podruhé nepotřebuji vidět.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2013
ATLAS MRAKŮ

Mnoho lidí se ptá: „O   čem ten film vlastně   je?“

Atlas   mraků je o lidech. Je o   nás, o všech, kteří   každým dnem, každým   okamžikem tvoříme dějiny   tohoto světa: Sonmi: „Naše   životy nepatří jen nám.   Každým zločinem a každou   laskavostí utváříme   budoucnost“.

Namítnete, jak já,   jediný kamínek ze sedmi   miliard jiných kamínků,   můžu něco změnit. Jenže i   malý kamínek, jenž padá z   kopce dolů, dokáže strhnout   lavinu a ta potom nenávratně   změní tvář celé okolní   krajiny. Naše rozhodnutí   ovlivňují nejenom životy   našich rodin, našich dětí.   Prostředí a okolí, ve   kterém vyrůstají naše   děti je pomáhá formovat a   utvářet jejich vlastnosti a   jejich vztah k životu. Moje   chování a chování našich   blízkých zase může   ovlivnit jednání lidí,   které potkáváme v   každodenním životě. Jestli   se pohádám se sousedem, jak   mohu vědět, zda se třeba ze   vzteku neopije a následně   …a budu to já, kdo stál na   počátku všeho, budu to já,   kdo spustí lavinu. Tak se   naše životy prolínají a   ovlivňují se navzájem.   Každý skutek se šíří   dál jako kruhy na vodě a   zasahuje do života   ostatních. Stejné motivy a   vzorce chování a jednání   se vracejí v různé době   jako smyčka stále dokola v   jiných životech, v jiných   prostředích, v jiném čase.   Je to přece tak prosté, tak   jednoduché, že si to ani   neuvědomujeme,   nepřemýšlíme nad tím.

Možná je to   chyba, možná tvůrci   chtěli, abychom se zastavili   a zamysleli se i nad sebou,   nad tím, jak my sami   utváříme budoucnost svou i   lidí okolo sebe. Zvolili k   tomu Atlas mraků. Zvolili   spíše artový způsob   vyjádření holé pravdy a   mně jenom překvapuje a   těší zároveň, kolika   lidem se tento myšlenkově   silný a obsažný snímek   líbí. Atlas mraků   přináší umělecký pohled   na život takový, jaký   skutečně je. Stejně jako je   život sám výjimečný a   nevšední, stejně   neobyčejně pestrá   skládanka vznikla v tomto   počinu. Je až   neuvěřitelné, jak se   tvůrcům podařilo skloubit a   odvyprávět šest stylově a   žánrově odlišných   dějových linií tak, že   celek drží pevně   pohromadě. A Atlas mraků   tvoří jeden pevný celek,   který je zcela přehledný.   Film ubíhá plynule,   přeskakuje jako voda v řece   ladně z kamene na kámen.   Rozhodně působí více jako   akční zábava než jako   nepřehledná suchá artovka.  

V tomto   výjimečném díle uvidíme   Toma Hankse, který v tomto   díle opět předvádí celou   škálu svých hereckých   možností. Zaujme i   démonický Hugo Weaving i   Halle Berry. Jejich   několikanásobné role jim   dovolily doširoka rozevřít   paletu nejrůznějších a   zcela odlišných postav.   Nejslabším místem zůstala   umělost masek a paruk.   Myslím, že nejvíce ale   tříštilo pozornost diváka   přemýšlení nad tím, kdo   se pod kterou maskou skrývá.  

Atlas mraků   nabídl monumentální   dějovou fresku velmi   stravitelnou formou. Pozorný   divák pochopil, i když na   ujasnění některých   detailů bude potřeba   opakované shlédnutí.   Vstřícný divák se jistě v   ději neztratí a vnímavý   divák vstřebá i dostatek   námětů k přemýšlení.   Atlas mraků je výjimečným   dílem, které přineslo   nevšední filmový zážitek.   Možná zasáhl nepatrně i do   našich životů a lehce   ovlivnil naše příští   rozhodnutí….i budoucnost   našeho světa.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.11.2012
Vše je propojené
Rozhodně před projekcí   Atlasu mraků by byla jako   nejlepší volba přečíst si   nejdříve knihu nebo když   tak sehnat si nějaké   obsáhlejší info. Ve   výhodě budou ti, kdo měl   čest se setkat s knižní   Mitchellovou předlohou,   protože divákovi neznajíc   předlohu může zřejmě   zabrat delší čas, než   vstřebá veškeré dění,   odehrávající se na   plátně. Na rozdíl od knihy,   kde se „zakousneme“ do   prvního příběhu, jež   obsahuje desítek stran a   vzápětí je utnut a   dostaneme se k němu opět až   na konci druhé části   románu, film přeskakuje   během několika minut nebo i   sekund z jednoho časového   období do druhého a   vzájemně více či méně   těch šest příběhů   proplétá. Stáváme se tak   svědky mozaikovitých   střípků, které postupem   sledování získávají   jasnější rysy, souběžně   dějové linky spolu drží   krok, a tím pádem vrcholí v   závěru ve stejnou dobu.   Titul mě tak i přes téměř   tří hodinovou stopáž   neměl šanci nudit, protože   ty děje jsou tak vhodně   slazeny, že se stále na   plátně něco děje a   přiková to do sedačky.   Mnohonásobná vizuální   změna herců mi nepřišla   extra rušivá, přijal jsem   to a u nějakého aktéra a   jeho situací jsem se vážně   pobavil (např. Tom Hanks v   roli Dermota, který z pusy   vypustí slovíčko, které   jsem od něj nikdy   neočekával). Co mi ale   trošku vadilo, bylo že jsem   se s postavami nemohl   pořádně sžít, jako v   knize. Prostor emocím také   zrovna dán moc nebyl, ale to   jsou jen nepatrné vady na   kráse tohoto ambiciózního   snímku. Po ukončení   projekce nelze na tento titul   nemyslet, své zážitky si z   něj odnesete až domů a   několik dní nad ním budete   přemýšlet. Šest   příběhů různých žánrů   se podařilo sourozencům   Wachowským a Tomu Tykwerovi   skloubit do křišťálově   uspokojivého celku - všechna   čest. Hudbu musím také   pochválit, po celý film o   ní víte a dramatické   momenty ještě díky ní   více zesílí. Obrazové   efekty berou dech, zejména v   té budoucnosti 22. století,   kde nastupuje do popředí   akce se zvukovými efekty, a   to jsem si vážně vrněl.   Shledávám toto dílo   výborně natočené.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2013
Film s takovýmto nápadem a   tak dobře propracovaným   dějem a skvělými efekty a   maskami si nezaslouží nic   jiného než 10! Nechci tady   spojlerovat, takže nic z   děje říkat nebudu, jen to,   že tento film je ukázkou   dnešních efektů a triků.   To co dnes jde udělat za   filmy je neuvěřitelné.   Bratři Wachovští jsou   géniové a dokázali natočit   něco neuvěřitelného,   něco, čemu nebudete chtít   jen tak věřit. Toto je   jejich nejlepší film!
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Dlouhá, vizuálně   nepřekvapivá (což jsem od   Tykwera neočekávala) a   hlavně únavná pouť formou   přískoků z budoucnosti do   minulosti a nazpátek ve   smyčce vrcholně odpudivého   obsazení a to vše pro   mizivou výpovědní hodnotu a   zmatek v hlavě. Jen mi,   prosím, nepředkládejte   zaklínací formulku   osvícených o tom, jak Atlas   mraků není filmem pro   každého, tak pro koho se,   sakra, filmy točí? Snad ne   pro vyvolené s mateřským   znaménkem ve tvaru komety???
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Zajímavý snímek se   zajímavým obsazením a   především zajímavě se   proplétajícím dějem.   Bohužel těžko bych vyzdvihl   něco jiného než   zajímavost. Úplně mě daný   styl nezaujal a ona   propletenost mě nutila hledat   spíše nesouvislosti, než   souvislosti.
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2018
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $27,108,272║Tržby   Celosvetovo $130,482,868▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $6,057,200 //počet predaných   kusov 233,892║ Tržby za   predaj DVD v USA $7,590,887   //počet predaných kusov   413,202║ Ďalší komerčný   prešľap od Wachowskích ale   zato zas natočili spolu s   Tykwer-om niečo neskutočné   veľkolepé-obdivuhodné. Na   moje veľké nešťastie som   to nemal možnosť celé   dopozerať, takže asi v tom   najlepšom gradujúcom procese   tohto ťažkého filmu som   musel v 2/3 filmu opustiť   projekciu, keď že som musel   z kina frčať na posledný   autobus či mi išiel domov,   dúfam že sa k tomu čoskoro   dostanem. Prvá hodina filmu   je nehorázne ťažká, lebo   je to skrumáž ktorú len   sledujete a ešte nerozumiete   aké súvislosti bude neskôr   naberať, nuž postupne to   začína zapadať a tie   nápady, myšlienky   zakomponované v deji sú   úžasné, plus samotný   vizuál dych berúci.   __Dopozerané do konca, aj   keď nie v tej najlepšej   kvalite z nejakého kinor...,   veru film ktorý dá   spomenúť aj na Matrix a jeho   dokonalú akciu, dravosť,   monumentálnosť, silné   dielo, ktoré bude skutočne v   plnej sile uznané až časom.   Sa neviem dočkať keď to   vydajú na Blu-ray, pecka.   __22.12.2012 dobojované! sa   mi nakoniec podarilo v kine   vzhliadnuť celý film... á   môžem povedať že to išlo   nad moje prvopocitové   očakávania, ide o   výnimočné dielo a jeden z   najlepších filmov roka 2012,   osobne by som sa ani nehneval   ak by dostal Oscara za   najlepší film, film sa dá   označiť ako DOKONALÝ s   úžasnou myšlienkou,   kompaktným a perfektným   prepojeným scénok, či teda   samotných etáp kedy sa   udalosti odohrávajú, Tom   Hanks po dlhej dobe našiel   svoj herecký talent,   démonický Hugo Weaving,   živelná Halle Berry tiež   dala zaspomínať po dlhej   dobe na svoj herecký talent,   jednoznačne film na viac   pozretí, mne zaslúžené   ovocie priniesla druhá   projekcia, a nakoniec to   komerčne ani nemusí   dopadnúť tak zle lebo film   sa celkom dobre v kinách   uchytil /videl v kine 2x:   100%/ __Poznámka: to čo nám   v roku 2012 v plnej sile   nenaservíroval Nolan s TDKR   to nám dodali Wachowskí s   Tykwerom. Plus čakám že   tento film sa časom prebojuje   na csfd.cz do TOP20 keď v   plnom rozsahu dozrejú pocity   u filmových fanúšikoch.
roox
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.3.2015
Polévka mraků
Tento film by asi zasloužil   svou vlastní kategorii...   tenhle u mne patří do málo   používaného šluplíku s   hodnocením   "zajímavé". A to   znamená, že bylo rozhodně   přínosem film vidět, jen   nevím, jestli mám tu   potřebu jej vidět znovu. No   ale kdo ví... s věkem se   mění chutě nejen na jídlo.  

Každopádně   svou konstrukcí je to film   svým způsobem převratný a   strhující, tak jako ve své   době Matrix. Osobně mi ale   tolik příběhů v jednom   filmu přijde na úkor   ztvárnění postav. I herci   sami se museli s různými   rolemi různě pasovat a zdá   se mi, že né vždy to vyšlo   ideálně. I samotné masky v   některých případech   odváděly pozornost od   příběhu, díky maskám jsem   hercům jejich role málo   věřil. Občas mi to   přišlo, jako masky v   starých dílech Startreku   :-/. Na druhou stranu Hugo   Weaving jako "zelený   ďábel" byl úplně   super.

Film   jsem viděl na 2 poloviny a   před puštěním 2. půlky   jsem se musel trochu nutit.   Nakonec ale investovaného   času nelituju, protože   jedné věci tento film u mne   přecejeom dosáhl... mám   dost velkou chuť si   přečíst samotnou knižní   předlohu. Kdo ví, možná   pak na film změním názor   ;-)
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.12.2012
Osudu neutečeš....
Náhody neexistují, vše se   odehrává tak, jak má být,   vše je propojeno, vše   souvisí se vším....
Musím přiznat, že knihu   jsem nečetl, ani se k tomu   nechystám. Film mě   potěšil, ale nepřekvapil,   dostal jsem to, co jsem od   toho čekal. Ale možná jsem   čekal i víc? Ona stačí už   zvučná jména režisérů,   Wachowští a Tom Tykwer, to   jest kvalita zaručena.
Dálší je skvělý   výběr herců, musím uznat,   že mi vždy chvilku trvalo je   rozeznat, jak byli skvěle   nalíčení do jednotlivých   etap příběhu.
Ač se   mi film líbil, nemám   potřebu ho vidět znova, jak   po třech hodinách složíme   celkovou mozaiku a odhalíme   pravdu osudu, příběh   ztrácí na atraktivitě,   čekal jsem, že budu   závěrem víc ohromen. Já ho   řadím do škatulky na jedno   použítí.
Na jedno   mrknutí je 80% až dost, 100%   si za mě nezaslouží.
P.S.Film je brán jako   nezávislej snímek,ale   rozpočet 100 mil. dolarů   tomu moc neodpovídá....
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.10.2017
Vopred prehrany boj...
Citali ste Cloud Atlas?Ak   nie,tak absolutne nemozete mat   sajn,o co ide.Naopak,ti ktori   knihu citali /vcetne   recenzenta/ su sklamani a   smutni.Tato zaujimava kniha je   tak komplikovana,ze sa   sfilmovat neda.Tento vopred   prehrany boj Wachowski   vybojovali,a
aj ked   prehrali nebol to debakel   /ktory som ocakaval/.Na   sucasne pomery neuveritelne   dlha minutaz 172´ nedokaze   vysvetlit narocny pribeh v   tisic a viac rocnej casovej   ose.Hanks,Grant a nadherna   nestarnuca Berry drzia   zastavu,ktora kazdou minutou   pada hlbsie a hlbsie do   bahna.Film mal stat na maskach   a kostymoch,ale aj tu   sklamal.Z ucty k   reziserom,hercom a knihe   hodnotim ako lahky   nadpriemer,ale doporucit   nemozem.Naopak kniha za hriech   stoji.
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.8.2013
Cloud Atlas je nadupaný   poselstvím a úvahami až do   posledního pixelu. Na   mikrosekundu se zamyslíte nad   něčím jiným... a nit se   vám jednoduše přetrhne.   Můžete to samozřejmě   napravit vícero zhlédnutím,   ale otázkou je, zda pro vás   Cloud Atlas bude mít takovou   sílu a přitažlivost...   navíc stopáž může leckoho   odradit, stejně jako   propletenec příběhů a   postav. Mně osobně to   vyhovovalo, jméno   Wachowských je stále   dostatečnou zárukou a   záštitou neobyčejného,   nečekaného, přelomového.   Srovnávání s Matrixem je   nasnadě (některé technické   hračky se jen přesunuly),   ale kupodivu se mi při   sekvencích z 2144 do mysli   neodbytně vtírala Gattaca.
charlie1612
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.2.2019
Abych pravdu řekl, nevěděl   jsem, co od tohoto filmu mohu   očekávat. A nyní nevím,   kam jej zařadit. Mohu říci,   že film je úchvatný svoji   vizuální stránkou. Pro   nepozorného diváka je asi   obtížné sledovat plně   soustředěný všech šest   linií. Je to ale celkem   nutné, protože jakákoliv   nepozornost v průběhu 172   minut stopáže filmu vás   odstaví na vedlejší kolej.  
Ukazuje se, že   základním rysem vývoje je   neustálý boj o bohatství a   moc – ať mezi jednotlivci,   nebo celými skupinami lidí.   A že jsou v každém tomto   uskupení jednotlivci nebo   skupiny, kteří jsou ochotni   a schopni se utlačovatelům a   všem formám utlačování   či diskriminace postavit a v   boji za svá práva nebo jen   pouhé přežití obětovat i   to nejcennější, co mají   – tedy svůj život.
P. S.: nutno ocenit práci   maskérů!
Xanthe
Hodnocení:
Přidáno: 23.8.2013
Bohužel nesdílím   všeobecné nadšení   filmových diváků. Vydržela   jsem Atlas sledovat celých 35   minut, pak jsem to prostě   vzdala. Při pohledu na délku   zbývající stopáže tohoto   epického díla jsem si musela   začít prozpěvovat Killing   me softly.
Máša13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2019
Na
rovinu přiznávám,že jsem   snímek na 100% nepochopil a   to jsem si pomohl po   shlédnutí i internetem:-) Co   je však důležité,že mě i   přes svou šílenou délku   celou dobu bavil a naprosto   vtáhl do děje.Když přičtu   vynikající herecké výkony   a skvělou režii a výpravu,   výsledkem je parádní film
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.12.2012
Bez emocí
Na první pohled výpravný   film,který se skládá ze   šesti různých světů s   velice nadosobními   myšlenkami.Proto bych čekal   nějaký emociální dopad na   mou duši,který se ale vůbec   nekonal.Ani jeden příběh   mě nedokázal strhnout do   konce.Vše jsem jakoby viděl   v jiných různých   filmech.Upřímně mně bylo   jedno,kdo přežije,nebo   umře.Takže ve výsledku   největší emoce jsem   prožíval při miniscénce   zastřelení psíka,ikdyž se   jinde podřezávala hrdla a   povídalo se o   konspiracích,souzněních   duše,špatném   systému,zradě,atd.,atd.Asi   jsem viděl příliš opravdu   dobrých filmů s   emocionálním účinkem.
Naštěstí pár   zajímavých nebo humorných   momentů se našlo (třeba   šílený hospitz).Hudebně   byl Atlas mraků velmi dobře   podkreslen.Celý snímek mně   ale připomínal hit z   rádia,který je nejlepší z   těch,který bych si sám od   sebe nikdy nepustil.
Omnibus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.11.2013
Což o to, ten film   "mluví spotřebitelsky   dobře". Jen je to   dlouhé a náročné, jak 19ti   hodinová šichta servantek v   jídelně Papá Songa. A ano,   je to výpravné a plné   divadelních převleků, ale   film pouze běhá jako veverka   v bubnu od jedné reinkarnace   padoucha (či hrdiny) k   druhé, vážné otázky   svobodné vůle člověka být   zlým nebo dobrým moc   nenakousne, neb role jsou   osudem/Bohem/scenáristou   jasně rozdány a celé to   působí dost fatalisticky.   Prostě - blbá karma   člověka přečká i   apokalypsu! :-))

Pravda, v otázce   reinkarnací nám dělá   trochu bordel demografický   vývoj obyvatel planety Země.   Dnes je nás 7 miliard, v   době jedné z příběhových   linií, v roce 1849, to byla   jen 1 miliarda. Čili každý   pirát či otrok z té doby se   reinkarnoval do sedmi lidí   dneška? A nebo je to vždy   jen kus za kus? Čili je dnes   na Zemi 6 miliard lidí,   kteří nemají žádné   minulé životy? Zřejmě   pouhé tělesné schránky, v   nádrži vyrobení jídlonoši   :-) A to nemluvím třeba o   úsvitu faraonů, 4000 let   př. n. l., odhad je jen 20   milionů lidí na Zemi,   sakumprdum. Cha! 7 miliard   děleno 20 miliony dává   tristní výsledek 350. Čili   nám tu dnes běhá 350 lidí,   co byli kdysi Tutanchamónem,   při tom zakopávají o pár   stovek Máří Magdalén,   desítky Kryštofů Kolumbů a   pět, šest reinkarnovaných   Hitlerů! Jak by řekl docent   Chocholoušek: „Vy nás ale   zásobujete!“.

Ale nešť, logiku   stranou. Berme to chvíli   karmicky :-) Takže třeba   já. Škodím, kudy chodím.   Ok. Svobodně se rozhodnu   opravit si karmu (kombinačky   značky reca mám), nebýt   již svině a zbytek života   budu už jen páchat dobro.   Hodnej kluk! Takže v   příštím životě můžu   být třeba i novodobou Matkou   Terezou? A nebo budu zase   svině, jen o trošku menší?   A kolik reinkarnací je tedy   potřeba, abych se konečně   úplně odsvinil? Jenže tyhle   zásadní otázky v našem   paperbackovém Atlasu světa   ani nenakousnuli. Za dvě a   půl hodiny času! Proto   dávám jen sedm hvězd, za ty   masky a za snahu. Za   natočení základní   informativní brožurky pro   laiky (kteří dosud znali jen   tu karmu, co jim visí v   koupelně nad umyvadlem).
MildaX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.8.2014
Možná se to ještě rozjede...
Film s výborným hodnocením   skoro kam se podívám. Moje   očekávání byla tedy   nemalá. A zklamání o to   větší. Děj byl nudný hned   od začátku a čekal jsem,   že se to zlepší až se víc   seznámím a zorientuji v   postavách a jejich   charakterech. Ostatně   prostoru vzhledem k délce   filmu na to bylo dostatek. Ale   nic. Vydržel jsem do konce a   zbytečně. Nuda a zklamání.  
Od tvůrců Matrixu   bych to možná čekal, ale od   Tykwera ne. Nevím jestli se o   jednotlivé dějové linie   řežiséři nepodělili a   každý točil jinou, ale   pocit z filmu mám podobný   jako když z nudy přepínám   kanály sem a tam a hledám   něco zajímavého... jenže   tady se to přepínalo samo a   vypnout sem to včas   nedokázal. :-)
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.12.2016
Jedno shlédnutí nestačí.   Naprosto převratný,   zvláštní a neobyčejný   film. Některé scény plně   vstřebáte až po přečtení   knihy, ale i bez ní se dá   film pochopit. Jen to chce   plně se soustředit.
tomas.sulc.754
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.12.2016
Nevim, vidim, nechapu
Myslim ze hodina navíc (me by   nevadila) by vysvětlila vse.   Presto davam 8 bodu, protože   vizualne to lepsi byt nemohlo,   skvele zahrane, nadherne   zabery. Nevsiml jsem si niceho   protismyslného. Nese to sve   poselstvi a asi me to donuti   se kouknout na film víckrát   nebo si orecist knizni   předlohu.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Ze začátku jsem byl docela   zmatenej . Postupně jsem se   do toho dostal a konec mě   opravdu zaujal . Nepatřím   mezi lidi co věří v   posmrtný život ale co když   smrt jsou jen další dveře?
legenda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Plná sála kina
Keď som sa vybral na tento   film do kina, počítal som s   poloprázdnou sálou,   vzhľadom na dĺžku,   lyrickosť a náročnosť   filmu, a to už nespomínam   české titulky. Na moje   veľké prekvapenie bola sála   kina úplne plná a počas   filmu odišli len 3 ľudia.   Už na začiatku nás   scenárista upozorní   "Nemějte strach, na   konci to všechno bude dávat   smysl..." a mal pravdu.   Dej sa spletito odohráva v   rôznych časových líniach -   od minulosti po ďalekú   budúcnosť. Režisér   nelogicky skáče z jedného   príbehu v časovom pásme do   druhého, ale divákovi,   ktorého film plne vtiahne do   deja, to vôbec nevadí. Vo   filme, v ktorom nechýba   lyrickosť, dejovosť,   homosexualita, čierny humor,   krásny epický príbeh v   niekoľkých dejových a   časových líniach, sa   prezliekajú muži za ženy a   naopak. Herci odviedli kus   dobrého výkonu v   niekoľkých úlohách a   každý herecký výkon som im   veril. Som rád, že Hugh   Grant nedostal veľký   priestor, pretože pochybujem   o jeho hereckým   schopnostiach. Film v sebe   nesie veľké posolstvo,   ktoré si každý musí   vysvetliť sám. Mnohí   odchádzali z kinosály   sklamaní, ale u mňa film   zanechal dojem výborne   stráveného večera. Ak sa   Vám páčil film Fontána,   neváhajte ani chvíľku a   zaručujem, že u filmu   strávite príjemných 172   min. U mňa je tento film   kanditát na Oskara.
hlavsa5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2013
Excelentní - po dlouhé době   Film, který mě zaujal,   pobavil a nutil k myšlení.   Herci se v jednotlivých   rolích opravdu prosadili - do   jednoho. Hudba na jedničku.   Prostě se na něj stojí   kouknout vícekrát. Velmi   dobře udělaný film.
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2018
Bylo to zpočátku zajímavé,   později šokující a nakonec   únavné. Smyčka   přeskakující v prostoru a v   čase mě zprvu zaujala,   později otrávila.   Zastřelení či podřiznutí   na potkání zprvu uzemnilo,   ale později znechutilo. A   když se to všechno s malými   obměnami stále opakovalo,   už to nebylo zajímavé,   spíš jen ujeté. K tomu   také přispěla plejáda   příšer a bizarností.   Výpovědní hodnota?   Příběh? O čem to vlastně   bylo? Že snad velké pravdy   ze života a o životě?   Možná, ale v přehlídce   maškar je jen stěží   postřehnete.
Ferry76
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2012
Filmová symfonie ! :-) Pro   mě jednoznačně film   roku.tři hodiny v kině sem   byl jak v jiříkově vidění   :-)
Kmotr95
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.12.2012
Jak si tak čtu komentáře,   tak asi budu za černou ovci,   ale nevadí. Dnes jsem byl s   nadšením v kině, ale musím   říct, že jsem měl co   dělat, abych neusnul. Jediné   co mě drželo, bylo ta   naděje, že konečně aspoň   trošku pochopím děj.   Několik příběhu, které mi   do sebe nijak nesedly a ani   jsem netušil o čem jsou. Po   filmu mi zbylo jediné a to   otázka: O čem ten film byl,   nebo co to mělo znamenat?   bohužel mi nikdo   neodpověděl :(
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.11.2012
Přesně cítím totéž, co   je napsáno v předchozích   komentářích. Nadšení,   ulehala jsem s myšlenkami na   film a opět se s nimi   probouzela. Vůbec nechápu,   že někdo umí příběh tak   dokonale skloubit, aby vše do   sebe zapadalo, závěr až   mrazivý. Vize budoucnosti je   zde dosti pochmurná.... Vždy   tvrdím, že film je film a   kniha je kniha. Nesrovnávám.   Ráda shlédnu film a poté   čtu knihu - postavy si již   představím. Film je "na   motivy". Všem prátelům   dobrého filmu tento film   vřele doporučuji.
VendaCiki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.4.2013
těšila jsem se na tuto   tvorbu,film je ve všech   případech velice dobře   propracovaný a nápad je to   taky dobrý...mohlo to mít   lepší příběh... v celku   jsem se docela nudila od   začátku až do konce...na   kousky budoucnosti se dali   koukat,ale to je tak vše co   vás zaujme
Paparazzi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2013
U tohoto díla jsem se trochu   bál. Nejdříve jsem četl   knižní vydání a .... v   polovině jsem to vzdal.   Nedokázal jsem udržet nit   propojení příběhů a   postav. Ale film, to je něco   jiného! Dal jsem si dvojitou   projekci. Poprvé jsem koukal,   splétal a rozplétal děj a   spojoval souvislosti, podruhé   jsem se bavil k tomu všemi   dalšími detaily a určitě   ho dám znovu. Je to opravdu   velké dílo ve svém žánru   a pokud i potřetí po konci   filmu budu mít   "zimomravky" klidně   dám i deset.
ricky4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Bez linie z budoucnosti by   počet hvězdiček byl   vyšší. Jinak výborní   herci a zajímavý velmi   náročný scénář. Ani ted   nevím jestli jsem vše   správně pochopil- a to je   dobře. 70%
JOKER96
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Pod tímto zfilmováním   jedné z mých   nejoblíbenějších knih jsem   si představoval revoluci. Jak   na poli kinematografickém,   tak na poli pocitovém. A jak   to tedy dopadlo? Tak, jak jsem   si to vysnil. Dokonale. Atlas   mraků není pouhý film. Je   to nevyslovené poselství,   mnohými nepochopený   klenot,.... revoluce. Dále   bych komentář rozdělil do   několika bodů...... 1.   Herci vs. postavy - Všechny   charaktery v nize jsou   jedinečné a unikátní.   Každý má svou vlastní   osobnost a temperament. Při   čtení knihy jsem se trochu   bál, zda se s tím tvůrci   poperou. Vybrat jednoho herce,   který hraje více jak dvě   role a to rovnou několikrát,   musí mít hodně velkou   kuráž. Naštěstí pro nás,   je to jen další krok k   dokonalosti. Tom Hanks, Jim   Broadbent a Halle Berry   excelují ve všech rolích na   celé čáře. Kdo mě ale   totálně dostal do kolen byl   Hugo Weving. Ať hrál   Nájemného vraha,   ďábelského Georgieho nebo   vychovatelku ve vězení pro   seniory, vždy byl o krok na   před před všemi herci. Ale   abych jen nevychvaloval....ale   jo, budu jenom vychvalovat.   Tento monument si to   zaslouží...... 2. Děj a   jeho přeskoky- Druhá věc,   které jsem se obával bylo   vyřešení   "přeskakování"   paralelních dějů. Přeci   jenom to není zas tak   sožité, jak se může z prvu   zdát, ale jednoduché to taky   určitě nebylo. Ale   naštěstí páni režiséři   se toho ujali pevně a   dokázali namíchat všechny   paralely vedle sebe tak   dokonale, že by se v tom   ztrácel opravdu jen člověk   s poškozených zrakem,   Alzheimerem či malé dítě.   Klaním se...... 3. Hudba,   světy, masky, kostými,   vynesli film do nebes, nebo   zkopli do hlíny? -   Naštěstí to byla ta první   varianta. Hudba je naprosto   úžasná (ikdyž bych ocenil   trochu větší hlasitost v   emotivních scénách). Sextet   Atlasu mraků je, jak řekla   Luisa Reyová, překrásný.   Chci vlastnit originální   soundtrack na svém CD. Masky   a kostými? Netřeba   prodlužovat.... na Oskara. A   jak se tvůrci porvali s   pestrým prostředím? No,   řeknu to takhle. Letos jsem   neviděl film, který by byl   vizuálně přitažlivější   (snad kromě TDKR)...... 4.   Suma sumárum - Jak již   naznačuje název posledního   bodíku, přichází   "sečteno a   podtrženo",   "závěrečný   verdikt", "konečné   vyhodnocení". Atlas   mraků je bezesporu tou   nejlepší zfilmovanou knihou   všech dob. Někoho možná   naštvou malinkaté změny,   ale v které adaptaci nejsou,   že? Koneckonců je to jen   malinkatá vada na kráse.   Monumentální, emotivní,   dechberoucí.... 100%   ......... Atlas mraků.
zeus12xy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2013
kniha
Film Atlas mraků se mi   líbil. Nápad vystřídat   hrstku herců ve všech   příbězích je originální   a že mi chvíli trvalo se   zorientovat, mi nevadilo...   Mrkla jsem do knihy Atlas   mraků a pořád na ni musím   myslet. Je to úplně jiný   rozměr. Např.z příběhu   Sonmi byl ve filmu použit jen   začátek a konec, celý její   rozhovor s archivářem by   vydal na dvouhodinový akční   scifi plný nápadů a   "poselství".   Příběh,který vypráví   Zachary, je úplně jiné   kafe. atd. Konec konců to   víme, že film nikdy nemůže   pojmout myšlenky a děj   knížky. Je jak křupavý   rohlík, kterému chybí ten   bílý vnitřek;-) ale klobouk   dolu,že se tohle někdo   pokusil natočit.
Rastaman33
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2020
Film je hodně složitý na   vnímání jednotlivých   rovin. Ovšem jedno je jasné.   Důležité je, že dobré   jsou výhradně jiné rasy,   než běloši. Takže opět   propaganda budoucí multikulti   společnostmi. Poselství   Sonmi vlastně nemá žádný   smysl. Jen sdělit, že   všichni jsou si rovni. Což   my víme už dávno. A taky,   že někteří jsou si   rovnější.
vysta
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.3.2013
No co k tomu napsat.Vydrzel   jsem to 40 minut a pak jsem   musel tu chaotickou slataninu   vypnout. hodnoceni-zbytecny   film 0/10
Dap
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2013
vyjímečný
ano,ikdyž je koprodukční,je   vidět "styl"   západní tvoby-jako takový   opravdu vyjímečný.Žádné   samoúčelné efekty,   střílení a vraždění-to   co tam je je velmi působivé   a podtrhující děj.Ten   divák pochopí cca v 1/3,ale   to není na závadu-naopak ho   nutí přemýšlet různými   pohledy na skutečnost   bytí,následku a příčiny   jako celku.
Po herecké   stránce není co vytknout.
Skutečně nevšedně   reálný pohled nevěřícího   na posmrtný život
uodevr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Poněkud přehypované, v   žádném případě to není   revoluční, zážitek mi v   sále kazil prachatý dement a   jeho zlatokopka a jejich   společné moudra, ale kurva -   něco tak silného, chytrého   a navzdory délce konstantně   zábavného bez jediného   hluchého místa jsem neviděl   ani nepamatuju. Rozhodně film   na vícero shlédnutí a   tipuju, že každé další   bude jen a jen lepší.
RENDYspt
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2013
.....
no tak teda cekaal sem víc je   to precpany pribehama   chaoticky ze stoho malo cc   pochopis ale to je muj nazor   dost sem se nudil
saridan
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.4.2013
No teda kdo tohle vymyslel   fakt nechápu, nezáživný a   chaoticky provedeno za   herecké obsazení 4 body a   už to vidět nemusim.
kopydlnomax
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2018
17 200 minut snad by na základ stačilo
Skutečně je to asi tak, že   jsme předurčeni při vstupu   do kruhu zrození ( kde jsou   pozice hvězd )na určitý   životní děj a jen silou   vůle lásky, můžeme v   Akašické kronice pozměnit   jednu z drah svého   "krystalu". mnoho se   lze dozvědět i ze   střípků, které si člověk   poskládá z různých   vystoupení mužů, kteří   mají díky epyfýze (třetí   oko - vysoké vibrace) přesah   do minula i do budoucna. To   jen takový můj hrubý   názor, na víc tu není   prostor. Takže ti, jež nám   předložili své dílo se o   cosi podobné pokoušeli, je   pravdou, že za tolik minut se   to nedá sdělit, na to jsou   třeba dnové mnozí ....
Forrest
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.3.2013
Na tenhle film jsem se velice   těšil, to herecké   obsazení
muselo být   zárukou kvality.
Co se   týče samotného děje, tak   připouštím, že i já jsem   se ve filmu ze začátku   ztrácel a nevěděl co to   vlastně sleduji, ale čím   víc se film blíží ke   konci, tím víc si divák   začne uvědomovat souvislosti   mezi jednotlivými příběhy   a uvědomí si, že to do sebe   vlastně všechno zapadá,   všechno má nějaký smysl,   nějakou příčinu i   následek, a všechno jednou   skončí.
Film má   výhodu v tom, že se dá   shlédnout třeba stokrát a   stejně budete objevovat nové   a neobjevené detaily,   předtím nezaznamenané.

Dávám 9 z 10, je   třeba vidět víckrát,   abyste pochopily všechny   souvislosti a poselství.   Každopádně doporučuji.
dwaynejohson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2014
Moc jsem se na tenhle film   těšil. Opravdu. Už podle   prvních ukázek jsem cítil,   že by to mohl být opravdu   zážitek a zase po čase   nějaký snímek, který by   mohl zamávat mojí topkou. A   teď sedím, dívám se do   monitoru a nevím, jak   pořádně začít a jak těch   skoro 180 minut pořádně   popsat. V hlavě se mi honí   tolik myšlenek, otázek,   zážitků, které snad nejdou   ani najednou vstřebat…….   Šest různých příběhů,   šest různých, hlavních   hrdinů, v různých   časových obdobích.   Začínající hudební   skladatel, novinářka,   nakladatel, cestovatel,   ostrovan a geneticky upravená   jídlonoška, tohle všechno   jsou hrdinové našeho   příběhu a i když to tak na   první pohled nevypadá, vše   co udělají, či nikoliv,   ovlivní, nebo změní jejich   osudy do budoucna. Výborná   hudba , herecké výkony (   skvělý Tom Hanks) a   neustále přelínání v   jednotlivých časových   obdobích, nutí neustále   diváka být celou dobu ve   střehu, ale jak už jsem   napsal dříve, tenhle film   chce vidět ještě   minimálně jednou a vychutnat   jsi všechny ty drobné   detaily a maličkosti, které   Vám určitě na první pohled   uniknou. Nechybí zde opravdu   nic, láska, nenávist,   pomsta, boj za pravdu,   komické situace a hlavně   zamyšlení se nad působením   lidstva a jeho odvěkou touhou   po moci, která se filmem   line, od začátku, až do   konce. Bratři Warchovští   spolu s Tomem Tykwerem   natočili film, který mě   opravdu dostal po všech   stránkách a na který   klidně obětuji ještě   nějakou tu korunu, abych ho   viděl v kině znovu, nebo až   vyjde na DVD.
novalobanohal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2016
Nechápu proč, ale nikdy jsem   na tento film nenarazil, až   nyní a pro mě to byl opravdu   silný zážitek. Film má   mnoho tváří a přitom velmi   silně hraje na jednu jedinou   strunu. Děj je věnován   především tomu jaký vliv   může mít jednotlivec, ba   či pouhá náhoda na chod   dějin celého světa,   všechny dějové linky jsou   na sobě přímo existenčně   závislé i přes řádově   staletí časového rozdílu.   Herci si vyzkoušeli vskutku   rozmanitou řádku postav a   některé kostýmy byly také   skvělé. Za mě výborný   film s možná prostou, ale   velmi důležitou myšlenkou.
Cochis
Hodnocení:
Přidáno: 28.11.2012
Doporučuji
První hodinu jsem hledal   souvislosti, které tam   nejsou, stále jsem nechápal   o co jde. Během druhé hodiny   jsem byl postupně zatahován   do děje a už nic nehledal.   Třetí hodinu jsem si už   užíval a když naskočily   titulky, tak mi to seplo a   teprve teď doma mi dochází,   co jsem vlastně viděl.   Úžasné.
dolik.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.11.2013
FK
Film jsem viděl 3 krát a   nevylučuju 4 pokus. Kdo má   rád filmy o kterých se dá   přemýšlet i druhý den ten   se tady najde. Nenudil jsem se   v podstatě ani chvilku a to   miluju.
roman.no
Hodnocení:
Přidáno: 6.11.2019
Film nepotřebuje reklamu.   Pochopí, kdo nestojí.   Cvičná ega nás rozdělují,   životy spojují. Tom Hanks   má čuch na filmy s dlouhými   stíny.
Doktordee
Hodnocení:
Přidáno: 15.3.2014
?
Nějak mi uniklo o čem to   je... Skvělý marketing a   obsazení asi není všechno.   Díky za DVD a domácí kino   které se dá kdykoliv   vypnout.
Monisekk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2013
Film byl pěkně   zpracován,tři hodiny   kupodivu velmi rychle   utekly...na základě filmu   jsem si koupila knihu a   doporučuji ji přečíst.Je   perfektně čtivá a lépe se   poté vnímá film.
BigL
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Úžasný film
Včera jsem tento fantastický   film viděl a musím říct,   že jsem úplně nadšený.   Už strašně dlouho se mi   nestalo, aby kinosál zůstal   tiše sedět až do samého   konce titulků...:) opravdu   jedinečný zážitek.
Tojotomi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.11.2012
!
Bratia Wachowski to znovu raz   dokázali. Posunuli   kinematografiu vyššie. Pred   rokmi Matrix teraz toto.
Sme svedkami nového   spôsobu rozprávania príbehu   vo filme.
Treba vidieť   aspoň dva krát a určite len   v kine.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih86168minih86168Sedmý syn (2015) 
The Seventh Son n
minih115624minih115624Most (2011) [TV seriál] 
Bron / Broen n
minih27688minih27688Obchod za rohem (1940) 
The Shop Around the Corner n
minih51280minih51280Dexterova laboratoř (1996) [TV seriál] 
Dexter's Laboratory n
minih41215minih41215Parfém: Příběh vraha (2006) 
Das Parfum - Die Geschichte eines Mörders n
minih74316minih74316Podivnější věci (2010) 
Stranger Things n
minih5315minih5315Což takhle dát si špenát (1977) 
Což takhle dát si špenát n
minih40262minih40262Čarodějky (1998) [TV seriál] 
Charmed n
minih21946minih21946V zajetí minulosti (1942) 
Random Harvest n
minih81887minih81887Nejdelší cesta (2010) 
The Longest Way n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisařka Florence (2015) [TV ...

00:05 - 01:45

56 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Francouzská spojka (1971)

23:20 - 01:15

101 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Blíženec (2019)

22:45 - 01:05

136 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Základní instinkt (1992)

22:40 - 01:15

141 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Reklama