Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Bilitis

 
Anglický fotograf David Hamilton, mistr měkké kresby se slabostí pro mladé nymfy, natočil film podle předlohy francouzského symbolisty Pierra Louise. Ve filmu nám předkládá první milostná dobrodružství žákyně internátu na Coté d´Azur. Bohužel se snímek utápí v romantických pózách v exkluzivních prostředích a překračuje ve vyumělkované a nepřirozené erotice hranici kýče.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Bilitis >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MambaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2021
Krásné pokoukání a pěkná hudba k tomu
Snímek Bilitis režiséra a uměleckého   fotografa Davida Hamiltona dokáže potěšit   nejedno divácké oko - po vizuální stránce   nemá žádné slabé místo a lze se kochat od   první minuty až po poslední.
Dosti dobře je   na tom i hudební doprovod skladatele Francise Lai   - příjemná hudba, jemně dokreslující děj,   nijak nevyčnívající ani nerušící. Prostě   nádherná symbióza vizuální a hudební   složky.
K tomu lze připočíst citlivě   vybrané tváře i těla protagonistů, krásné,   mladé, občas odhalené dívky nevyjímaje.   Erotické scény jsou vkusně nasnímané,   neprovokují a skousne je i puritánský divák.   Herecké výkony dobré až skvělé.
Tak trochu   slabinou je dějová linka - jednou větou:   Bilitis, žákyně dívčí školy, odjíždí na   prázdniny ke své pěstounce Melisse; zatím   nepoznala slasti lásky a tak i přes určitý   snad vrozený odpor k mužům se seznamuje s   mladým fotografem Lucasem, avšak krásná   Melissa ji přitahuje víc - až tak, že je   ochotna pro ni hledat vhodného milence.
Bilitis   je příjemnou filmovou harmonií pro oči i uši,   hloubku v tomto snímku asi málokdo pohledá.   Přesto lze říci - dobře, že se točí i   takovéto filmy a poklona Davidu Hamiltonovi.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sharktopus

Sharktopus
Sharktopus

Naposled navštívené:
Sharktopus

Sharktopus
Sharktopus