Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Bilitis

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MambaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2021
Krásné pokoukání a pěkná hudba k tomu
Snímek Bilitis režiséra a   uměleckého fotografa Davida   Hamiltona dokáže potěšit   nejedno divácké oko - po   vizuální stránce nemá   žádné slabé místo a lze   se kochat od první minuty až   po poslední.
Dosti   dobře je na tom i hudební   doprovod skladatele Francise   Lai - příjemná hudba,   jemně dokreslující děj,   nijak nevyčnívající ani   nerušící. Prostě   nádherná symbióza   vizuální a hudební složky.  
K tomu lze   připočíst citlivě vybrané   tváře i těla protagonistů,   krásné, mladé, občas   odhalené dívky nevyjímaje.   Erotické scény jsou vkusně   nasnímané, neprovokují a   skousne je i puritánský   divák. Herecké výkony   dobré až skvělé.
Tak trochu slabinou je   dějová linka - jednou   větou: Bilitis, žákyně   dívčí školy, odjíždí na   prázdniny ke své pěstounce   Melisse; zatím nepoznala   slasti lásky a tak i přes   určitý snad vrozený odpor k   mužům se seznamuje s mladým   fotografem Lucasem, avšak   krásná Melissa ji přitahuje   víc - až tak, že je ochotna   pro ni hledat vhodného   milence.
Bilitis je   příjemnou filmovou harmonií   pro oči i uši, hloubku v   tomto snímku asi málokdo   pohledá. Přesto lze říci -   dobře, že se točí i   takovéto filmy a poklona   Davidu Hamiltonovi.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 09:50

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Gérard Philipe: Poslední Cidov...

08:35 - 09:45

65 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Dáma a Král (2017) [TV seriál]

09:40 - 10:55

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Malý pitaval z velkého města (...

09:30 - 10:45

10 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Henri Colpi

Colpi Henri

Naposled navštívené:
Henri Colpi

Colpi Henri