Duben
ohodnotit

Cizinec

The Tourist

Další název:
Cudzinec (SK)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
27.1.2011
„Dokonalý výlet, dokonalá past.“

Komentáře k filmu Cizinec

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.1.2011
The Tourist
Film neumím přesně zařadit   do žánru, každopádně kdo   je milovník Angeliny Jolie a   Johnnyho Deppa, tak si přijde   na své. Film má celkem   jednoduchý příběh do   kterého se sem tam něco   nového zamotá, každopádně   jak tady bylo zmíněno, konec   byl pro mě zajímavý a ani   by mě nenapadl, ale o to   nejde. Film je spíše   založený na úžasné a   překrásné Angelině, která   vévodí celému filmu v   úžasných šatech a díky   jejímu dokonalému vzhledu se   na film člověk rád   podívá. Kombinace Ange a   Johnnyho mi přišla   přirozená a rozhodně by jim   to spolu seklo. Paul Bettany   ve filmu hraje druhé housle a   to považuji na škodu, ale   přesto se mi film líbil a   mé hodnocení patří z   velké části Angelině,   která je v roli agentky   božká(stejně jako v každé   roli).A na film se rozhodně   kdykoliv ráda podívám.
Jak tady bylo zmíněno,   také nechápu český názec   Cizinec i po letech   sledování filmů, kterým   jsou přiřazovány názvy až   po shlédnutí se neustále   divím.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Cizinec
Cizinec, tedy spíše Turista,   je postavený hlavně na   ústřední dvojici Johnny   Depp Angelina Jolie. Nic víc,   nic míň. Mexický režisér   Alfonso Cuarón, známě   hlavně pro "Harryho   Pottera a Vězně z   Azkabanu", je takovým   průměrným filmařem. Jeho   snímky mi nikdy ničím   nevynikaly ("Potomci   lidí"), ale na druhou   stranu mě nikdy vyloženě   nezklamaly.
Mistr Depp   je velikán filmového   plátna, tak je trošku   škoda, že nedostal víc   prostoru a že jeho postava   byla napsána tak   obyčejně.
Kdo ale   výrazně vyčnívá a úplně   zastiňuje "Piráta z   Karibiku" je star Jolie.   Nesmírně jí to zde sluší,   navíc má každou chvíli na   sobě jiné luxusní šaty,   prostě paráda. Sice se zde   nedočkáme žádné větší   akce, ale přesto srovnám li   s posledním jejím filmem   "Salt", je na tom   The Tourist o něco lépe (i   když zápletka se mi zdála   také poněkud nereálná).   Už se nemohu dočkat jejího   dalšího snímku, mohla by se   objevovat se   "Střihorukým   Edwardem" častěji, moc   jim to spolu sluší, podle   drbů z bulváru se však v   reálu moc nemusí, tady to   ale nevypadalo...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2015
Role agentek Angelině Jolie   neskutečně sedí. I zde si   jednu takovou zahrála a to ne   jen tak ledabylou. Agentka pro   svůj cíl využívá typicky   ženskou rafinovanost, šarm a   svůj neocenitelný sexappeal.   Překvapil mě Johny Depp,   jehož postava vypadá, jakoby   tu byla omylem, ale která si   následně projde docela   zajímavým vývojem. Pro něj   nezvyklou roli zvládl docela   dobře. Vyprávění je   volné, bez nějakých   monstrózních akčních scén   a ledabylém napětí. Přesto   může zaujmout hlavně tím,   jak tohle všechno vlastně   celé dopadne. Snímek se tedy   především vyznačuje   hlavně příběhem,   nespěchajícím tempem a onou   volnou atmosférou. Takže nic   pro akční fandy.
PROCESOR
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.3.2018
PROCESOR!
Film je tak neuvěřitelně   špatnej, že prostě -no   comment-. Ani slavný jména   to nezachránili. Ted musím   ještě něco napsat abych   splnil těch 100. znaků a   mohl to pověsit, jako   komentář.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2011
CIZINEC

Thriller se špionážní   zápletkou se mi líbil.   Viděla jsem nepříliš   lichotivé hodnocení, ale   náhodou mně se to celkem   líbilo. I oba hlavní   představitelé se na tom   podíleli nemalou měrou.   A.Jolie i J.Depp podali dobré   výkony. V příběhu   nechybělo ani napětí a ani   dostatek akce. Možná se mi   ten příběh líbil proto,   že je nový. Jistě, nešlo o   nic převratného, ale v   televizi dávají spoustu   ještě mnohem horších   nesmyslů. Taky když se   díváte na film opakovaně,   tak příběh už znáte a   můžete se více soustředit   na dialogy, na detaily, který   vám před tím utekly. U   prvního sledování se   zaměříte hlavně na   příběh, na interiéry i   exteriéry, prostě na to, co   je pro vás nové. Já jsem   tento příběh ještě   neviděla a tak jsem se na   případné nedostatky v   dialozích a v jednotlivých   detailech možná tolik   nesoustředila. Ale jako   oddechový film je to dobré,   lepší průměr. Taky každý   den není svátek a nemohou se   točit jen samé „perly“,   to by bylo moc jednotvárné a   my bychom se za chvíli u   filmů příliš nudili.
PORTER
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.5.2023
Jednu hvězdu za Angelinu   slušelo jí to ,jinak to byla   nuda,tváří se to trochu   jako špionážní,agentů   všude jak máku , čekal jsem   nějakou akcičku ale marně.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2011
Film obsazený známými   tvářemi s poměrně pěkným   příběhem a pěknými   lokacemi, ikdyž Paříš zde   přišla   zkrátka.Závěrečné   rozuzlení je příjemné, ale   však očekávané.
roox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.2.2015
Cizinec? Ani náhodou, opravdový Turista
Dost dobře nechápu českou   distribuci, proč zvolila   takový překlad názvu.   Překrásná a šarmantní   Angelina Jolie v roli svůdné   a tajuplná Elise, můj   oblíbený Johnny Depp v roli   amerického ňoumy, učitele   matematiky, opravdového   turisty. A nebo se to vyvine   jinak?
No každopádně   velice příjemný, napínavý   a hlavně vtipný snímek, na   který se můžu (a rád)   několikrát podívat i se   svou dívkou, coč je svým   způsobem zázrak, protože na   špici mého žebříčku   stojí Predátor a na jejím   Mamma Mia ;-)

Dobré komentáře: MARi0,   hledaseniki, prvosenka a Yahis
jitush.b
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Cizinec je pro mě jedno   velké zklámání, spousta   skvělých herců, kteří v   podstatě nemají co hrát   (Rufus Sewell, Timothy   Dalton,..) v čele s Angelinou   a Johnnym, kteří se celou   dobu na plátně tváří   stejně a o nějaké chemii   mezi nimi se opravdu nedá ani   mluvit. Vyjimkou je Paul   Bettany, jeho postava   ambiciozního agenta je   uvěřitelná.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.6.2012
Nuda v Benatkach...
Film s takym hviezdnym   obsadenim ani nemoze dopadnut   zle, ale opak je pravdou.Rezia   maximalne priemerna, ale tento   snimok najviac tahal ku dnu   benatskeho kanalu hlupy   scenar.Snaha o prekvapive   zvraty posobila smiesne a   hranicila s trapnostou.Jedinym   plusom bol Johnny Depp, ktory   svoju rolu zvladol elegantne,   zatial co Angelina akoby   nevedela co ma hrat, a tak   hrala akusi femme fatale   skrizenu s prostitutkou.Dej je   nudny a skratenie o pol hodinu   by mu prospelo.
Film   absolutne nedoporucujem.
lucymat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2011
Není zrovna jednoduché se   objektivně vyjádřit k   filmu, v němž se na plátně   vůbec poprvé sešly tyto   dvě herecké megastar, dvě   ikony, které vzývají   miliony fanoušků na světě.   Jejich fandové si v The   Tourist přijdou na své.   Přesto mám pocit, že na to,   že se natáčení upsali   zrovna tihle dva, film taková   pecka není. Angie tu sice   hraje agentku Elise, ale   především - proč si to   nepřiznat - se tu těží z   jejího a Deppova sex-appealu.   Zápletka se dá strávit,   pár vtipných situací se tu   najde. Nicméně filmu se   nevyhýbá stereotypní   zakončení (překvapivě?) a   hluchá místa. Divákovi   může závěrečný part   připadat jen těžce   uvěřitelný, ale červíčka   pochybností stejně nakonec   převálcují výborné   herecké výkony všech   zúčastněných. Díru do   světa Turista neudělá, ale   pro mě vychází jako velmi   příjemná podívaná, která   si nezaslouží brzké   zapomenutí.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.2.2011
tak dlouho se čekalo na tento   film... film se dvěmi tak   silnými, temperamentními   herci, kteří se v reálu tak   nenávidí, ač jsem je vždy   pasovala jako nejlépe se k   sobě hodící pár... film je   průměrná akční spíše   komedie, co nenadchne   absolutně vůbec... proč   Angelina hraje v poslední   době v tak slabých   snímcích? Proč nebyl Johnny   více herecky užit? proč   měl vůbec nadváhu v tomhle   filmu, absolutně mi to k   němu nesedělo, ztratil   veškeré charisma, působil   líně... To by se mi taky   líbilo, cestování po   světě, dvou hodinový   záběr na mou tvář, žáden   děj filmu, jedna potyčka a   miliony za své propůjčení   k tomu všemu na kontě. Celý   film byl jen záběrem na   neodolatelnou Angelinu. To je   sice moc hezké, ale vlastně   si nic navíc nevybavuju. A to   nestačí. Herci ano, ale ve   vážnějším žánru.   Veliké zklamání, čas,   natahující se jako nudle,   nechápu, co jste tak vysoce   hodnotili
bobo336
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.12.2013
The Tourist
Takmer žiadna akcia,to isté   s humorom.Dobrý je len   príbeh a nečakaný zvrat a   herecké obsadenie,viac nemám   čo povedať.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.5.2013
Šmarjajózef Deppovi někdo   udělal výplach mozku a ten   přestal hrát rozjívený   šílence a začal hrát   normální postavy? Jestli jo,   tak asi přišel o jednoho   fandu. Film Turista je   sterilně studenej se   sterilně studenýma dialogama   a sterilně studeným dějem.   Jediná světlá chvilka je   scéna u sejfu, jinak je to   jak epizoda ze seriálu   Kriminálka Benátky. Navíc   rejžovi asi umřela babička,   tak tam jsou všichni   oblečení v černým,   včetně cestujících ve   vlaku haha.
Sanchez
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.7.2011
'Cizinec' je filmem, který se   za každou cenu snaží být   napínavý, dramatický,   akční a zároveň i   romantický. Ale v celkovém   součtu se nemůže chlubit   ani jedním vyzrálým   aspektem. Naopak, snímek   pokulhává v základech a   táhne ho především   sympatické duo Depp-Jolie.   Závěr sice překvapivě   graduje, ale nic to nemění   na faktu, že je 'Cizinec'   ponurým filmem, který   nenudí, ale také nevyráží   dech.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2011
Od tohoto filmu jsem cekal   vice, ale i takto za herecke   obsazeni, konec, ktery jsem   vedel uz po deseti minutach.   Jolie okouzlujici a Depp   skvele doplnuje zbytek.   Podivana celkem dobra, i kdyz   nic moc akce.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.12.2011
Módní přehlídka Angeliny   Jolie na pozadí tuctového   příběhu. Nutno přiznat,   že dokonalý obličej   Johnnyho vedle ní zcela   vybledl a děj je naprosto   vedlejší. To je asi tak   veškerý dojem z celého   filmu.
Yahis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2011
The Tourist (2010)
Tenhle film nepřináší nic   převratného.. je to prostě   jen tak v klidu si sednout,   dát si latté a dívat se jak   půvabná Angelina Jolie   řeší jakousi zápletku ve   sluenčných Benátkách s   Johnnym Deppem.
Kdo   nemusí hned kritizovat film,   že nepřináší nějakou   "revoluci" a chce   jen přijít na jiné   myšlenky tak The Tourist je   jasná volba. Doporučuji v   původním znění, protože   Angelina má tak   charizmatický hlas, že se   tomu žádný dabing   nevyrovná.

*Až téměř po dvou   letech jsem narazil na film   Anthony Zimmer a zjistil jsem,   že The Tourist je pouze   americký remake. Nicméně   The Tourist je i tak dobrej,   ale Anthony Zimmer je lepší,   snad jen s vyjímkou závěru   filmu. Ta scená co je tady,   jak Angelina řekne že miluje   oba dva a jak to Johnny   vyřeší tím, že namačká   kód trezoru a najednou je   vše jasný, tak tahle scéna   je tady lepší než v   původním snímku.
peginka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2011
Tak nevím, jestli je to film   o krásné Angelině Jolie v   Benátkách... příběh tam   je, ale časté záběry na   herečku ho jaksi tlačí do   pozadí. Nicméně, ne že   bych film musela vidět   dvakrát, ale Angelina je   krásná, Benátky také,   občas vtipná replika,   dávám 60%.
Georgie2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2011
Připojuji se k většině   slovy: "něco tomu   chybělo". Navzdory   hvězdnému obsazení a   zápletce působí film tak   nějak jednoduše...Je to   prostě jen nedbalé   smíchání kvalitních   ingrediencí (herci,   prostředí, hudba), bez snahy   to nějak originálně   dochutit.
Angelina   Jolie novinářům tak   zdůrazňovala, že role dámy   je pro ni nová, že jsem jí   ten "lady look"   nakonec vůbec nevěřila   (nemluvě o jejím   "britském"   přízvuku :-D). Depp ale   přesvědčil, jako vždy.
BOS3
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.1.2011
Bieda
Angelina Jolie má v tomto   filme iba jednoduchú úlohu a   to byť tajomná, zabudnite na   Salt. Chodí alebo sa skôr   vznáša ako éterická   bytosť (to preto, lebo   funguje ako vešiak na   prekrásne volánové dlhé   róby) a deklamuje svojim   hlbokým hlasom tupé vety   typu „ženám sa nekladú   otázky“ a pod.. O nič   lepšie na tom nie je ani   Depp. Z dobrej zápletky sa im   nepodarilo nič využiť.   Záver filmu je   neprekvapujúci a určite na   neho prídete i vy. Film sa   odohráva celý v Benátkach   (okrem úvodnej sekvencie v   Paríži a cesty vo vlaku),   takže ako cestopis je film   nádherný. Len preto za 5.   Ako perličku...nechápem čo   to je za zvyk dávať tie   tupé   preklady...Cizinec....skoro   som to na fdb nenasiel :-)
anetaaneta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Nechápu, proč se v   Benátkách mluví   španělsky...každopádně   dva úžasní herci   předvádějí uspokojivé   výkony...Příběh je o   ničem, kamera nic moc.
Didinka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Neuvěřitelná pitomost
Výroba filmu měla jediný   účel. Dát dohromady dvě   hvězdy, aby na to šlo co   nejvíc lidí. Já jsem se na   to dívala jen kvůli Deppovi   a měla jsem dojem že vedle   Jolie trpí stejně jako já,   když na ni musím koukat. Ona   tedy skutečně nikdy žádná   dáma nebude, protože na to   fakt nestačí ji jenom   zpomalit div nespadne. Tak   tohle skutečně nefungovalo.   Stupidní dialogy umocnily   trapnost celého projektu. Ať   nejsem zlá, tak Paul Bettany   se mi fakt líbil a ta   zápletka by mi snad taky   přišla velice zajímavá -   kdyby to nebyl remake.
Honey0105
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Angelinu Jolie i Johnnyho   Deppa mám opravdu ráda a moc   jsem se proto na film   těšila. Bohužel musím   říct, že jsem byla dost   zklamaná a jsem velice ráda,   že jsem nevyrazila na film do   kina, ale pustila si ho jen v   pohodlí domova.
Začátek vypadal   zajímavě, ale v dalších   momentech už se kamera   točila jen kolem obličeje   Jolie. Samozřejmě, že má   krásnou tvář, ale když se   koukám na film, tak ráda   vidím i něco jiného. Aspoň   Johnny měl dobrou roli.   Zezačátku vypadal trochu   jako ťunťa.
Příběh   by byl zajímavý, ale ty   rádoby akce to byla hrůza.   Určitě pobaví Depp v   pyžamu, jak roztomilé. Dál   už nic. Půlhodinová   honička na lodičce, kde se   nakonec nic   nestane-katastrofa!
Tohle je jeden z těch   filmů, co má vyniknout, jako   CHYTRÝ film, ale podle mě i   tento typ filmu potřebuje   nějaké oživení. A já   osobně oživení nehledám v   těle Angeliny Jolie, protože   opravdu polovina záběrů   patřila jí.
Nevím,   jak jinak vyjádřit svojí   nespokojenost, než   hodnocením a proto   připadají tomuto snímku   pouze čtyři hvězdičky.
Nikotyna
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.3.2011
obsazení Johny Depp a   Angelina jsem čekala opravdu   hodně podařenej film, ovšem   hodně očekávání škodí.   Film není úplně nejhorší,   ale k představám co jsem   měla se vůbec nepodobal.   Chvilkama se musí nechat, že   vtipné scény by byli. :)   ovšem pak je dlouhou dobu   nuda, ani ta správná   akčnost tomu chybí. :/   takže takovej průměr.
viana
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Cizinec
tak jo,šla jsem,viděla   jsem,zasmála   jsem....se!Příběh nic   moc,koukáme na dva krásné   lidi,bezva Benátky(než se   potopí),trošičku   lásečky...čili doporučuji   film shlédnout na Valentýna   a třeba si i vzpomenout na   krásnou Angeliku a   Jofréééého :)
xxlch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.5.2012
Pro mně těžko zařaditelný   filmík.Jako komedie za moc   nestojí(jediným   komediálním zážitkem je   útěk na člunech-kdy má   mít J.Deep spoutané ruce a v   jedné plavací chvíli má   ruce volné no a vzápětí   A.Jolie pouta odemyká),na   akčňák je tady málo   akce,na romantiku je tadydlenc   málo romantik atd.Nebýt   hlavních protagonistů a   Benátek,nestál by tendle   filmík ani za to jedno   skouknutí.
korbelludek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.1.2012
Navštivte Benátky
Angelina připomíná tu   mimozemšťanku z filmu Mars   útočí, Depka ve svém   milovaném pyžamu   pobíhající jako Jack   Sparrow :-D Loni jsem byl v   Benátkách a opět mě   dostaly, dokonce jsem měl   pocit, že vidím Vanessu,   prst jsem měl na spoušti   fotoaparátu, ale vyzvedl si   ji nějaký Talián :-D Johny   "chlape" co mi to   děláš??? Příště se   polepši!!!
kara.lol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Velmi zajímavý námět,   slibně obsazené hlavní   role. Během filmu jsem se   nenudila, měl spád,   nechyběla akce. Konec mě   trošku překvapil, ale bylo   to milé překvapení.
mischel251
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2011
Napriek všetkým záporným   komentárom na k tomuto filmu   mne sa páčil. Ved Angelina a   Johny to už samo o sebe   niečo hovorí. Dej je veľmi   zamotaný...osobne som až   dokonca neverila tomu čo bolo   asi zrejmé.Veľmi   dobrééééé
x-gill
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.3.2011
americka verze filmu Anthony Zimmer...
Na tento film jsem se opravdu   moc tesila. Bohuzel jsem z nej   nakonec mela spise negativni   dojmy.... Hned v uvodu pribehu   jsem totiz rozpoznala   francouzsky film Hledejte   Antonyho (Anthony Zimmer),   ktery jsem jiz videla pred   nekolika lety a moc se mi   libil. O to vic jsem se tak   nudila u The tourist, nebot   hlavni dejova linie byla   naprosto predvidatelna a temer   "kopirovala"   francouzske movie vcetne   zaveru?!?! Ja osobne davam   prednost francouzske verzi se   Sophii Marceau. Pokud se tyka   Angeliny (za kazdych okolnosti   s perfektnim make-upem i   outfitem) a Johnnyho,   nezaregistrovala jsem mezi   nimi zadnou chemii ani   jiskreni (byt predstirane:-)
RoCo
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2011
TURISTA
Jednoduchý a pohodový   příběh. Angelina přestože   agentka je v průběhu celého   filmu dámou. Johnny ji dobře   doplňuje, takže hezký a   klidný film. Spíše bych   řekl, že romantický než   akční žánr, který bychom   čekali od filmu hemžícího   se agenty.
Přiznám   se, že nevím která chytrá   hlava vymýšlela český   překlad. Vím, že české   překlady mají často   přenesený význam, ale po   shlédnutí filmu bych se   osobně přiklonil k   doslovnému překladu -   TURISTA. Tentokrát by to   totiž sedělo.
gilbert
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2011
cizinec
Mě se film Cizinec velice   líbil a vůbec mě   nezklamal.Johnny Depp byl   naprosto úžasný jako vždy   a o to jde. Film je taková   milá oddechovka od všech   denních starostí a ještě k   tomu se je na co   dívat.Benátky byly taky   krásné.Celkově super film.
bequadro
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.3.2011
idealni film do multikina s   kukurici a kelimkem koly....i   kdyz dejova linie neni vubec   spatna a zasluhovala by lepsi   kabatek nez superrychle vysoke   podpadky angeliny jolie

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48984minih48984True blood - Pravá krev (2007) [TV seriál] 
True Blood n
minih18585minih18585Jízda sedmi statečných (1972) 
The Magnificent Seven Ride! n
minih48392minih48392Cesta vzhůru (2000) [TV seriál] 
Higher Ground n
minih161025minih161025Kursk (2018) 
Kursk n
minih34289minih34289Poslední samuraj (2003) 
The Last Samurai n
minih42346minih42346Zastav a nepřežiješ (2006) 
Crank n
minih81364minih81364Luther (2010) [TV seriál] 
Luther n
minih178117minih178117Země a krev (2020) 
La terre et le sang n
minih25505minih25505Ztraceni ve vesmíru (1998) 
Lost in Space n
minih18170minih18170Rudý úsvit (1984) 
Red Dawn n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190719
Osobností: 698258
Fotografií: 765264
Plakátů: 377386
Obsahů a biografií: 178534

Poslední komentáře

Fatal (2009)

Fatal
Průměrná francouzská   komedie, která mě opětovně   přesvědčila, že doby   šedesátých a sedmdesátých   let, kdy se natáčely   výborné komedie více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Donniny kalhotky (2001) [TV epiz...

Donniny kalhotky
Eric při basketu na dvorku s   kámošema stáhne Donně   kalhotky, ta se urazí, ale   dělá že né. Kelso jde za   Laurie, ale ta tam má jinýho   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Kdo to chce víc? (2001) [TV epiz...

Kdo to chce víc?
Donna má s Ericem hodně   sexu, ale pak se pohádají a   každý dělá uraženého,   kdo vydrží bez sexu déle?   Red si uvědomí, že je   protivný a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Dnes o půl jedenácté (1949)

Dnes o půl jedenácté
Jsem si vědom, že v roce   1949 filmová detektivka asi   jinak natočit nešla, ale to   bohužel nic nemění na tom,   že je to jako film sotva   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dě...

Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
O milimetr vtipnější než   jednička, ale jinak opět   film o ničem+naváděcí   vnitřní hlas, který mě   fakt vadil+rozmazlená dcera   (a více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10