Duben
ohodnotit

Marťan

The Martian

Další název:
Der Marsianer - Rettet Mark Watney
Rok:
2015
Délka:
134 minut
Premiéra v ČR:
1.10.2015
„Pomoc je jen 225 000 000 kilometrů daleko“

Komentáře k filmu Marťan

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2016
Film roku 2015
Inteligentní, promyšlené,   realistické sci-fi. Jeden ze   dvou filmů, na kterém jsem   byl v kině ten rok a   rozhodně není čeho litovat.   Skvělý příběh, humor, tu   a tam husí kůže z toho, že   je člověk sám na celé   planetě.
brizaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2015
A já tomu klidně tu desítku   fouknu. Knížku jsem   přečetl během jednoho dne,   čili jsem měl z filmu   oprávněnou obavu, jelikož   mi bylo jasné, že tohle se   prostě přesně převést   nedá. Kupodivu toho moc   nevypustili, což mě   príjemně překvapilo.   Samozřejmě by bylo fajn,   kdyby některé z věcí   vysvětlili víc podrobně,   abysme tu nemuseli číst   bláboly milovnic koček a 50   odstínů hnědi o tom, jak   pěstuje brambroy v písku.   Za mě jednoznačně palec   nahoru a v porovnání s   letošním hnojem je těch 10*   jednoznačně zasloužených.
Kerim77
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.1.2016
skvělé, moc super zábava   Scott prostě umí. A kdo   hledá fyzikální zákony :-)   stejně jsou to jen spekulace   jako vznik vesmíru. Jen se   snažíme je pochopit. Takže   jen zábava a ta je skvělá.
Difadon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2016
Skvělé Sci-Fi
Knihu jsem nečetl, o filmu   jsem předem neslyšel.   Přesto jsem si ho jednoho dne   pustil a ani po druhém   shlédnutí jsem nelitoval.   Film dokázal udržet mojí   pozornost až do konce.   Příběh jsem nikdy předtím   nepotkal, takže nebyl   okoukaný a tedy u chytlavý.   Doporučuji každému.
films-forever
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2016
Filmem jsem byla plně   spokojená. Děj mě celou do   filmu ponořil, až jsem   myslela, že se nevynořím.   Ráda se na něj koukám   stále dokola. Miluju scifi a   tohle je rekordně snad   nejlepší film, který jsem   kdy viděla. Zaslouží si   zvýšiť sebevědomí :D
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2017
Marťan
Za mě rozhodně jeden z   nejlepších snímků roku   2015. Ridley Scott mě zatím   ještě nikdy nezklamal,   slyšel jsem něco o remaku   "Vetřelce" a   "Blade Runnera", tak   jsem dost zvědavý. Jestli   tomu dá napětí jeho   minulých filmů a skloubí to   chytře s napětím   současných filmů, můžou z   toho být pecky zrovna   takové, jako je Marťan.
Další zárukou kvality   je pro mě Matt Damon. Já se   přiznám, že jsem ho dřív   moc rád neměl, je takovej,   no, jak to jen říci? Divnej?   Ale postupem doby si na něj   zvykám, viděl jsem ho v tak   dobrých rolích, že už ho   nakonec mám i rád. Ale zde   mě opět přesvědčil, že   to není jen nějaký   hezounek, na kterého se   chodí do kina dívat tak   akorát nadržené   patnáctky.
K   příběhu. Ať už je něco   takového reálné nebo   úplně ve světě fantazie,   to je docela jedno, protože   velmi důležité je, jak to   vyzní. A tady vše vypadá   tak uvěřitelně, že by si   jeden řekl že se jedná o   dokument. Kosmonautice moc   nerozumím, ale jestli lidstvo   vyrazí na Mars a zapomene tam   jednoho ze svých členů,   bude to jistě podobné...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.11.2015
Vcelku zajímavý sci-fi   příběh a je docela škoda,   že není brán krapet   vážněji. Použitý humor   přeci jen povznáší jistou   nadsázku a empatii k   realitě. Nějaké napětí tu   tedy moc nehledejme. Ale z   filmařského hlediska   naprosto skvělé dílo.   Ridley Scott tohle prostě   umí nejlépe. Příběh je   vlastně něco jako Robinson   Crusoe. Aby přežil, musí se   ledasco vyrobit a dokonce i   vypěstovat. Chybí už jen   Pátek v podobě nějakého   marťana, ale to by už bylo   opravdu příliš. Poukazem   také je, že se rozhodně   nejedná o 'one man show'.   Přeci jen se tu ukazuje i   jednání NASA a posádky   letící zpět k Zemi. Dobře   odvedený scénář, děj   držící si tempo, výborné   speciální efekty. To vše   slibuje skvělou byť   zábavnou podívanou.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2016
Vy, co mě tady na FDb znáte,   tak víte že M.Damona moc   "nežeru" :-), ale   "žeru" sci - fi   :-).
Byl jsem teda moc   zvědavý, jak tento tak   mediálně propagovaný film   bude ve finále vypadat.
Všem je nám jistě   jasné, že je to utopie. Ale   to je víceméně skoro   každý sci - fi film a proto   je musíme taky tak brát.   Taky jsem ho tak bral a   hlavně jsem nepřemýšlel   nad tím, co je možné ve   skutečnosti na Marsu a co je   možné na Marsu ve filmu.   Samozřejmě, že je v tom   velký rozdíl :-). Proto při   sledování   "Marťana" nesmíte   myslet na to, jak by to bylo   ve skutečnosti. Pokud se vám   to podaří, tak je to pro   fandu sci - fi filmů ta   pravá lahůdka. Možná   nejlepší svého druhu za   posledních pár let.
A   tak jsem to udělal já a   proto dávám s lehkým srdcem   9 bodů.
Ovšem je to   jenom můj názor.

Taky je mmě jasné, že   to každý nedal, tak jako   já.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.3.2016
Velmi povedený film - sice se   jedná o one man show, ale   nechybí napětí, zábava,   překvapení i super efekty.   Celkově dobrý filmový   zážitek
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.7.2018
║Rozpočet   $108miliónov║Tržby USA   $228,433,663 ║Tržby   Celosvetovo $630,161,890▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $21,415,025║ Tržby za   predaj DVD v USA   $14,827,585║ Ridley Scott je   majsterko, opäť krásne   dokazuje svoju režisérsku   zručnosť, keď hravý   príbeh aj vizuál krásne   odzbroja a natočil priamu   konkurenciu Gravitácii ale vo   viac pohodovejšej uvoľnenej   rovine, kde je proste všetko   čo treba, kde vypäté   situácie striedajú   odľahčené s výborne   hrajúcim osadenstvom, kde má   každý svoje miesto, veľkým   plusom tu je Matt Damon ktorý   po menej výraznej úlohe v   sci-fi Interstellar tu priamo   svojej úlohe vládne a   podáva jeden zo svojich   najlepších výkonov, k tomu   tu máme navrch brilantný   vizuál a veľkolepé scény   ktoré vyniknú v efektnom 3D,   takže ďalšia pastva pre   oči a ďalšia Scott-ová   vesmírna maškrta, ktorá   podprahovo poukazuje že   kvôli jednému ľudskému   životu v ďalekom vesmíre sa   ide obetovať toľko vecí,   financií, času, či dokonca   iných ľudských životov a   popritom to tu na našej   planéte všetko zadŕha v   neustálych medzi ľudských   konfliktoch, nesúdržnosti...   /videl v kine: 95%/ __
pigal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2021
Špičková sci-fi od geniálneho režiséra...
Matt Damon a jeho boj o   prežitie na Červenej   planéte je fantastickým   snímkom, ktorý vo mne   zanechal hlboký dojem.Skvelé   herecké výkony a dokonalá   réžia, za ktorou stojí   "Otec Votrelca" Sir   Ridley Scott v kombinácii s   CGI efektami a pomerne   logickým dejom /nebudem sa v   tom príliš vŕtať/   priniesli jeden z vrcholov   roka 2015.Škoda, že móda   sci-fi filmov pomaly končí,   pretože toto dielo je   jednoducho skvelé.
Film jednoznačne   doporučujem.
GeorgeB
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.4.2016
Vesmírný pirát a kolonizátor
Film perfektní. Triky   perfektní. Hudba scénická   perfektní, ale uvědomoval   jsem si ji až od druhé   poloviny filmu, Hudba disko   velmi odváděla od samotného   děje za mě mínus.
Jinak děj mi připadal   jak Tajuplný ostrov od Verna.   Musíš vymyslet jak   přežít. Taky to mělo   trochu z MacGyvera a cítil   jsem v tom i určitou poctu   Apollu 13. A Matt Damon?   Slyšel jsem na něj jen   kritiku, ale pro mě to   zahrál velmi dobře a roli   jsem mu věřil. Film Vám   všem rozhodně doporučím.
petrusmev
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2015
Robinson po modernu nebo též   jak přežít po   hollywoodsku... Hodně   napínavý film z velmi   zajímavých prostředí   Marsu, kosmické lodi a   zákulisí vesmírných letů   NASA. Sympatické je, že se   tvůrci nesnaží vytvářet   umělé sci-fi, ale ukazují v   podstatě reálnou situaci,   která by při současné   technice mohla nastat. Navíc   je to natočeno docela   věcně, občas až   dokumentárně. Minus body za   povinný happyend a za   nepravděpodobné nasazení   životů a drahé techniky na   velmi nejistou záchranu   jedince. Film prostě   idealizuje dnešní dobu   pragmatického uvažování a   vychází vstříc divákovu   soucítění (a možná i   zakázce od NASA). Troufnu si   odhadnout, že naše   vládnoucí orgány by celou   věc tutlaly a trosečníka na   Marsu ponechaly svému osudu.   Nic to však nemění na   velkolepé filmové   podívané.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.10.2015
Přestože film trvá přes   dvě hodiny, uteklo to a byla   to pěkná podívaná. A Matt   Damon rovněž nezklamal   Otázkou je, zda jsou na Marsu   (vzhledem k velmi řídké   atmosféře) tak silné   bouře, které by mohly   ochromit celou misi –   prvotní problém, od kterého   se celý následující děj   odvíjí. Rovněž si nejsem   jistý, zda by všechna   technická řešení ve   skutečnosti fungovala podle   přání tvůrců filmu   (zvláště závěrečná   záchrana je víc než   divoká), ale napětí   vydrželo celý film a   člověk byl vtažen do děje.   Ve filmu se projevuje i   změněný poměr sil ve   světovém hospodářství –   zapojení a spolupráce s   Čínou a nikoliv s   tradičními spojenci či   odpůrci - Ruskem.
Vizuální stránka filmu   a technické zpracování   "kosmických"   objektů jsou pěkné a   poskytují věrohodný dojem.   Lokace filmování –   Maďarsko (letiště, studio)   a scenérie v Jordánsku   nejsou rovněž bez   zajímavosti.
Didinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2017
Četla jsem knihu, která je   velice zábavná a jsem ráda,   že se jí hodně drželi, i   když velké části   vynechali. Ovšem kromě toho   konce, kde naopak z naprosto   mě nepochopitelných důvodů   nechali Marťana udělat   přesně to, co mu v knize   jako totální blbost   velitelka zakázala udělat.   To bylo jako proč? Úplně   ten konec pokazili, kniha   vyznívá mnohem   pravděpodobněji a byla jsem   z ní nadšená, než film,   ten měl nakonec pro mě   přínos pouze ve vizualizaci   Marsu.
kirk5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2017
Příběh prvního Marťana
Překvapivě zábavné a   hravé a vlastně báječné.   Zjišťuji, ža Matt Damon   začíná být mým   oblíbeným hercem. Vlastně   je to jeho film a ještě se   člověk něco naučí...tedy   kdybych zůstal na cizí   planetě bez pomoci. Film   příjemně ubíhá, nechybí   humor, trochu dramatu a   dobře...dobře to skončí,   jak jinak. Tento, celkem   rychle natočený, film se   prostě povedl a David Bowie   navrch...no není to bezva, ha   ha.
Ilemas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.11.2015
Po vizuální stránce ve 3D   naprosto úchvatné, výborně   namixovaný zvuk, ale i když   se film věrně drží   knižní předlohy, na knihu   prostě nemá. Kdybych nečetl   knihu možná bych hodnotil   méně. Ve 2D nemá smysl ani   vidět, tak jako Gravitaci.
Sacagawea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.10.2015
super
Byla jsem velice překvapena a   film se mi líbil. v   určitých momentech jsem se i   ze srdce zasmála. a ty   hlášky na jiné filmy jsou   opravdu trefný.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.10.2015
Ač by se to z hodnocení   nemuselo zdát, tak se mi film   líbil... Bohužel mě   nanapadá nic, co bych extra   vyzdvihla a nebo vytkla..a v   tom možná bude ten problém.   BYla to dobrá podívaná..   jednou..ale víckrát to   vidět nemusím a za chvíli   si to nebudu ani pamatovat.  
Matt Damon (mimochodem   mi velmi připomínal Marka   Wahlberga) hráldobře, i pár   scének bylo vyloženě   vtipných... jen.. prostě   blockbuster, který si (snad)   neklade větší cíle než   jednorázově pobavit.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2015
Pěstovat brambory na Marsu je   evidentně poměrně   jednoduchá záležitost a   při pobytu na něm trochu   člověk zhubne, což bylo asi   to nejděsivější, co   člověka mohlo potkat. Vidět   kontrast původní Damonovy   figury a pozdější bylo   opravdu děsivé. Zbytek je   popření všech možných   fyzikálních zákonů, ale   hezky se na tu one man show   kouká, Matt to utáhne. I   když jeho let do vzduchu v   modulu bez oken je už tak   čirá hollywoodština, že si   nevzpomínám, co by už ji   přebilo.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.3.2016
Docela dobrá sci-fi   podívaná,příběhově   podobná trosečníkovi   akorát místo ztroskotání   na ostrově je na   Marsu.Herecké výkony docela   dobré zrovna tak   efekty,M.Damon to zahrál   dobře a místy i vtipně.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2020
Příběh o záchraně   astroparťáka z červené   planety hodně daleko od   všeho nám blízkého.   Samotný film chvilkami   běží rychle ale v   některých pasážích se   neuvěřitelně táhne.   Celkový dojem díky   šťastnému konci diváka   spíše uspokojí.
Hakamiah
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.10.2015
Ujde
Film nebyl špatný,   technické zpracování   dokonalé, vizuálně   přitažlivé, ale... ve   výsledku je to pořád jen 2   a půl hodiny dlouhý film o   "kempování" na   Marsu. Ne že by byl film   špatný, nebo nudný, ale je   prostě... zapomenutelný.
janveres
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.6.2018
Takže... rozmýšľam, čo mi   film ponúkol... akosi neviem,   čo si myslieť. OK, zistil   som, že je možné pestovať   zemiaky na Marse. Odhliadnuc   od toho ma celkom dosť   vyrušovali logické chyby vo   filme. Nejdem o nich písať,   bolo ich celkom dosť, ale   letieť v rakete bez okien a   bez nosu... to si už mohli   odpustiť. By ma zaujímalo, s   ktorým umelcom v NASA   komunikovali pri tvorbe filmu.   No 7 hviezdičiek bolo asi   grátis.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Jak už je u těchhle   velkofilmů zvykem, je to   pořád bohužel stejný.   Slibnej rozjezd, sázení vše   na jednu kartu má vyvolat   napětí i když nikdo ani na   chviličku nepochybuje, že by   to nedopadlo, technické   problémy jsou řešeny ve   stylu Mac Gyver a vše se   spláchne kobercovkou. Kdyby   ho tam nechali jen s   pověstným nožíkem, tak by   dokázal nepochybně Mars i   zalidnit. A to jsou věci,   který mi prostě vadí. Proč   když už si s tím dají   takovou práci, nám potom v   závěru filmu naprosto   suverénně předkládají   jednu kravinu větší než   druhou...
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.10.2015
Zřejmě definitivně jsou   pryč doby,kdy   "značka" Ridley   Scott vyráběla   nervydrásající   dramata.Stejně jako v   Prometheovi,kdy vědci na   cizí formu života   pokřikovali bez obezřetnosti   "pojď sem   holka",tak hned v úvodu   v Marťanovi při zvedání   obrovské viditelné bouře se   chovají skoro obdobně   "počkáme,třeba je to   jen odchylka ve   výpočtech",což   připomíná sci-fi pitominky   od Baye nebo Emmericha.
Pokuď si odmyslíme   jméno režiséra,nebudeme se   babrat v nesedících   maličkostech vědy či   konverzacích a přijmeme   fakt,že Marťan je jen sci-fi   oddechovka na jeden večer,tak   tento film svůj účel   plní.Matt Damon stejně jako   ve filmu Koupili jsme zoo,   působí jako sympatický   pohodář,který svou   životní zkoušku plní s   obrovským optimismem a   nadchne diváky svým   pozitivním jednáním v   každé situaci.Z toho   pramení i mnoho vtipných   momentů,které jsem předem   neočekával a jsou   příjemným zpestřením.
Tak si říkám,že by   Ridley Scott mohl zkusit   čistě komediální   žánr.Marťan z letošních   blockbusterů vychází pro   mě velmi dobře,ale musel   být zrovna Marťan   blockbuster?
MildaX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.3.2016
Od scifi snímku Ridleyho   Scotta jsem čekal mnohem víc   a je to veskrze zbytečná   záležitost. V porovnání se   zbývajícími dvěma   kosmickými snímky poslední   doby, tj. Interstellar a   Gravitace je právě Marťan   naprosto nejhorší a   nejnudnější. Škoda,   vypadá to, že Ridley Scott   má to nejlepší už za sebou   a ani vysoké rozpočty do   nezachrání. Nelze nic   vyčítat provedení filmu ani   hercům, ale příběh je   prostě ohraný a nepovedlo se   jej ničím oživit. Marťan   je pro mě nejvíc   přeceňovaný film roku 2015   a proto také největší   zklamání.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.12.2015
Jak vy se jmenujete? Řikejte   mi Tedde, jsem ředitel NASA.   Tak v tomhle duchu se to celé   odehrává. Zpočátku mě   zajímalo, jak by asi bylo   možné přežít na Marsu,   ale jakmile jsem zjistila, že   vlastně celkem snadno,   pochopila jsem. Tahle vize je   naivní pitomost ve své   nejpodbízivější a   nejlacinější podobě. Pokud   někoho baví dívat se Matta,   jak si povídá sám se sebou,   pěstuje brambory v červeném   písku, vyrábí vodu a   energii na planetě, kde je v   noci -130, jakoby se   nechumelilo a celá NASA se   točí jen kolem toho, jak   jednoho astronauta dostat za   pár miliard dolarů zpátky   na Zemi, budiž. Začátek   ještě ujde, pak se ale z   filmu stane směsice Apolla   13, Gravitace a Mise na Mars,   ale s mnohem lacinějšími   triky, včetně vyhublého   dabéra. No a konec dílo   zkázy dokoná.
adam75
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.2.2016
..takové nemastné   neslané..je tam hlavní   zápletka, na které je celej   film postavenej, ale kolem   toho strašně moc vaty,   která to nesmyslně   rozmělňuje...takový to   jakokdyby rozhodování   posádky, esli ho poletí   zachránit nebo týpek, co má   geniální nápad ve stylu   apolla 13...a proč do toho   nezamíchat číňany?...a co   tam ještě dáme? záběry z   londýna, kde milion lidí   čučí na velkoplošnou   obrazovku, aby se pak mohli   při happy endu obejmout...
...mohlo to mít hodinu a   půl a mohlo to být víc   našlapaný, trochu mi to   připomnělo Moon se Samem   Rockwellem, kterej je sice o   něčem jiným, ale je   zpracovanej daleko líp...
Rastaman33
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.9.2020
Film jako takový je dobře   zkouknutelný, ale fakt se   nesmí moc přemýšlet. Kde   pořád bere tolik vzduchu?   Jak může vydržet tak dlouho   bez umytí (plísně,   vyrážky by ho asi   rozložily), bez pořádného   spánku. Závěrečný let bez   oken je jen třešnička na   dortu. Z Měsíce bez   atmosféry by to šlo, ale   Mars atmosféru má, i když   řídkou. Ve filmu jde spíš   o multikulturní spojení   všech lidí na planetě. V   posádce je Němec, vedoucí   na zemi je černoch, génius   přes počítače opět   černoch (jak jinak), vedoucí   přes stavbu sondy je Asiat.   Velitelka na lodi žena, NASA   pomůžou Číňani, občasný   záběr na davy v různých   městech odhalí při   pozorném sledování další   černochy v davu. Jo, kdysi   bylo všechno na svém   místě. Teď nás   připravují na kolonizaci   celého světa. Matt Damon si   už zabral Mars.
rasp666
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.1.2016
Marťan aneb Damon astrofyzikální anomálie...
Samá chvála na nedomyšlený   film s Mattem v hlavní roli,   kterého každopádně měli   nechat chcípnout v   Interstellaru a už ho znovu   nevzkřišovat... Film o   Marsu, který od začátku   ignoruje fakt, že na Marsu je   pouze třetina Zemské   gravitace a Mattík si tam   vesele pobíhá a kutí svoji   botanickou mrdárnu jako by   byl na poli u Brna. Díky   velice nízké atmosvéře   Marsu na povrch dopadá velké   množství vesmírné radiace   a podobných sráčů, tak mi   k*rva někdo vysvětlete, jak   v takové půde dokáže   vypěstovat brambory z hoven?   Největší chyba celého   filmu je v tom, že kdyby se   něco takového stalo, tak ho   tam nechají chcípnout, tak   jak nechali chcípnout ty   zm*dy co si vybrali špatnou   planetu v Interstellaru. Sám   Buzz ALdrin v několika   rozhovorech říkal, že kdyby   se jim nepovedl start z   měsíce, tak je tam NASA   nechá... No a ten konec   filmu, to ani nebudu   komentovat. Totální   p*čovina..
Fuck off   marťan
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.10.2015
No, přistupoval jsem k tomuto   snímku skepticky, protože   většinou dobré hodnocení   pro mne znamená utrpení se   na film dívat, ale… Dobrá,   připouštím, že jsem se   začal nudit o něco později,   než jsem očekával, ale   přišlo to. Tušil jsem, že   natočit film o zapomenutém   kosmonautovi na planetě, to   bude něco podobného jako   příběh Alexandra Selkirka.   Ani knihou jsem se nedokázal   prokousat a ani jeden film,   který líčí jeho příběh,   mne nebavil. Nu, měl jsem   pravdu. S jedním člověkem   se zázraky dělat nedají,   byť je Matt Dammon pro ženy   přitažlivý. Takže   střídavé záběry na něj a   skupinu lidí v NASA je na   film trvající přes dvě   hodiny opravdu málo. Ano, sem   tam se divák dočká i   efektů (což u sci-fi asi   nepřekvapí), ale jej jich po   čertech málo, nepočítáme   li záběry na jordánskou   poušť. Prostě, vůbec   nevidím jediný důvod   hodnotit nějak strašně   vysoko, ale také nevidím   důvod snímek zcela zatratit.   Možná to někdy zkusím   podruhé, ale zatím pro mne   dost nudný a slabý film. To   málo co dávám je za efekty   a dávám tak málo protože   už tady všechny byly.   Další plus bodíky jsou za   pár vydařených scén a   něco málo za mou milovanou   skupinu ABBA. Mimochodem   hlavní hrdina nemusel   neustále omílat a urážet   hudební vkus velitelky, lezlo   mi to na nervy.   2015102313319/bt
Muchowitz
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.1.2016
bez napětí
no čekal jsem akci sci-fi   komedii. a co tam bylo možná   to sci-fi, ale jinak co tam   bylo vtipné? akce proste pro   mě žádná. ale co jsem   nejvíce postrádal je   napětí dobrodružství to   tam není! když to bylo   vsazeno na Mars tak mohlo tam   to přežití udelano úplně   jinak. pro mě tam mohli dat   aby přežil vypatra tam   mrtvou civilizaci někde v   podzemí atd treba.prostě pro   mě nuda nevyužitý   potencionální možnost   udělat dobrou sci-fi ! s   hororovými kousky. mě se   třeba líbil Prométheus ,tam   bylo takový dobrý prekvapko   že je to vlastně úplně   první díl vetřelce. bylo   tam vše tady . tady je že   sci-fi jen to že SOU na   Marsu,a pěstuje erteple tím   to konci.tím konci vlastně   vše. dva body dávám jen za   vizuální zpracování .více   jak dvě hodiny kde se dá   dívat tak na 15 min.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih135837minih135837Jessica Jones (2015) [TV seriál] 
Jessica Jones n
minih140540minih140540Deadpool (2016) 
Deadpool n
minih151920minih151920Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 
Jumanji: Welcome to the Jungle n
minih50497minih50497Frasier (1993) [TV seriál] 
Frasier n
minih135190minih135190The Drownsman (2014) 
The Drownsman n
minih131062minih131062Final Girl (2015) 
Final Girl n
minih41689minih41689Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006) 
The Fast and the Furious: Tokyo Drift n
minih191801minih191801She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál] 
She-Hulk: Attorney at Law n
minih126066minih126066Dobrou, mámo (2014) 
Ich seh, Ich seh n
minih128732minih128732Lance Armstrong: Pád legendy (2015) [DCP] 
The Program n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady (2009) [TV cykl...

02:00 - 02:20

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Konec války v barvě

02:15 - 03:00

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:05 - 03:40

12 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:50 - 02:50

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190738
Osobností: 698276
Fotografií: 765267
Plakátů: 377392
Obsahů a biografií: 178549

Poslední komentáře

Ruby (1992)

Ruby
I když název by mohl   svádět k očekávání, že   půjde o životopisný film,   je to v podstatě   čistokrevný politický   thriller, který více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Fatal (2009)

Fatal
Průměrná francouzská   komedie, která mě opětovně   přesvědčila, že doby   šedesátých a sedmdesátých   let, kdy se natáčely   výborné komedie více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Donniny kalhotky (2001) [TV epiz...

Donniny kalhotky
Eric při basketu na dvorku s   kámošema stáhne Donně   kalhotky, ta se urazí, ale   dělá že né. Kelso jde za   Laurie, ale ta tam má jinýho   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Kdo to chce víc? (2001) [TV epiz...

Kdo to chce víc?
Donna má s Ericem hodně   sexu, ale pak se pohádají a   každý dělá uraženého,   kdo vydrží bez sexu déle?   Red si uvědomí, že je   protivný a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Dnes o půl jedenácté (1949)

Dnes o půl jedenácté
Jsem si vědom, že v roce   1949 filmová detektivka asi   jinak natočit nešla, ale to   bohužel nic nemění na tom,   že je to jako film sotva   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10