Cerven
ohodnotit

Megapiraňa [TV film]

Mega Piranha

Rok:
2010
Délka:
89 minut
„Největší piraně v dějinách filmu útočí!“

Obsah filmu Megapiraňa

 
Velvyslanec Spojených Států Amerických a venezuelský ministr zahraničí se ve společnosti mladých dívek plaví po řece Orinoco. Najednou do jejich lodi začne něco narážet. Údery jsou tak silné, že lidé padají přes palubu, ve vodě je pak krvelačné piraně požírají za živa. Po lodi ani po posádce nic nezbyde. Toto zmizení velvyslance si vláda Spojených států vysvětluje jako útok na jejich zemi, proto americký ministr zahraničí Bob Grady vysílá do venezuelského města Puerta Ayacucho speciálního agenta Jasona Fitche, který má za úkol prošetřit zmizení pana velvyslance. Ve stejné době působí v Puertu Ayacocho skupina amerických biologů pod vedením...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
FILMAG
 
 
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Megapiraňa >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

volam.sa.pistik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.2.2014
puerto ajakučo
THE ASYLUM present, začínajú hrdo titulky a   treba povedať, že sú to fakt majstri v oboru.   Po tomto filme som už na 99,99 % presvedčený,   že si robia prču zo všetkého a je to všetko   vlastne recesia. Čo však treba povedať, že   toto je ich slabší kúsok, na takého Megasharka   to jednoducho nemá. Budem hodne prezrádzať, ale   pri tomto filme je to totálne jedno. Jednoducho   chcú americkí vedci nakŕmiť Venezuelu a tak   geneticky upravujú zvieratá, ale prečo si   vybrali pirane, tak to nechápe asi nik. Potom   nejakým spôsobom sa dostanú do džungle a   mutujú, čo 6 hodín sú dospelé, sú to   hermafroditi a rastú geometrickým spôsobom,   čiže za pár hodín sú ako veľryby. Potom   skáču z rieky a žerú domy, mrakodrapy a   podobne. A idú na Floridu. Obsadenie klasika,   macho, vedci, minister obrany a zlá venezuelská   vojenská chunta. Ten macho nemal chybu, tie jeho   ksichty keď riadil vrtuľník alebo slinil   baterku. Inak táto záležitosť sa odlišovala   od iných, že aj napriek tomu, že ten macho   povedal vedkyňy, že ona jediná spasí svet, tak   sa čuduj svete, tentoraz mal nápad on. Si   zoberte, jadrový výbuch s nimi nič nespravil,   ale stačilo jednu rybu podrezať a ostatné sa   požrali navzájom a máme tu šťastný koniec.   Čo sa stalo s poslednou, ktorá ostala, nevieme.   Inak bolo tu zopár famóznych scén ako macho,   keď dával na chrbte kopačky jednej rybe za   druhej ako nič. Ozbrojení vojaci nemali šancu   pred rybami, ale on tie ryby zneškodňoval   nožom. Ryba vyskočí a napichne sa na maják,   či čo. Ďalej nemalo chybu, ryby žerú celú   Venezuelu, ale vládu zaujíma iba ten macho, o   ktorom tvrdia, že je zo CIA. Ďalej sa mi   páčili tie vedecké objavy, o ktorých som   vôbec netušil - keď si dáte na nejaký čas   baterku do úst, z vašich slín sa zvýši   kapacita na 10%, keď vám dojde palivo vo   vrtuľníku, vedeli ste, že za pomocou   kyslíkovej bomby doletíte raz toľkou   rýchlosťou ďalej?, viete, že pod vodou sa dá   kyslíkovou bombou nielen dýchať, ale   komunikovať cez vysielačku (tým náhubkom   :-)))? Inak obsadenie jadrovej ponorky, presne ako   v Megasharku, no mne sa zdať, že to je   identické, čiže vykradnuté, avšak potešila   moja Asylum favoritka poručík Julia. Čo dodať?   Štúdio si zasa vystrelilo a fandov braku   potešilo. Netreba to brať vážne, ale oproti   Megashark je to slabota, i keď zopár hlášiek   stálo za to. Jedno viem však isto, The Asylum   píše dejiny filmu
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.5.2013
Natáčet takovéto filmy by mělo být trestné,   coby snaha nakazit duševní poruchou tvůrců i   diváky. Zápletka dementní, triky ještě   horší.
studeny321
Hodnocení:
Přidáno: 23.5.2013
LOL
Tak sem myslel ze to je aspon 150 let starej   film,ale ejhle,jen 3 roky?No popravde veci bl.....   a hov..... se nevidel,sledovanost tomu odpovida.
MSK666
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.5.2013
LOL
haha fakt se bavim ! Po skvelych filmech jako   Megalodon vs Crocosaurus, Megacokoli vs   megacokoli2 prichazi uzasny film Megapirana, ktery   je doslova prospikovan uzasnymi triky, vytvorenymi   zrejme nejakou aplikaci ve smartphonu. Za me 10%,   min tu totiz neni...
Reklama
Alix
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.6.2012
Rybičky
Viděla jsem to teprve včera a nevěřícně jsem   zírala, co se to tam děje. Pak jsem se fakt   začala bavit a nelogicky vydržela až do půl   dvanácté, kdy ta hrůza skončila. Dvě   hvězdičky dávám za odvahu tohleto pustit do   televize a za odvahu herců v takové kravině   hrát.
superfilmar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.3.2012
I nejhorší filmy jsou skvosty oproti Megapiraně
Bože, to byla taková strašná hovadina! Já jen   nestačím zírat, že tyhle filmy ještě   chlápky z Asylumu baví točit. Je sice pravda,   že jsem chvíli uvažoval, že dám jednu   hvězdu, protože pár scén z první poloviny   filmu bylo docela povedených, ale přece jen to   je stoprocentní koš. Lítající piraně velký   jako autobus, která klidně spolknou panelák, to   je jasnej mega(s)hit. A jestli to dělaj kvůli   trikům, který opravdu nejsou dobrý, tak   nechápu proč ztrácej čas a zatěžujou nás   takovejma kravinama. Takže celkově 10% a   rozhodně nedoporučuju.
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.10.2011
Zústal jsem v úžasu zkoprnělý, když jsem   viděl, jakou hovadinu lze natočit. Ale i   vysílat v TV. Snad nejhorší film z letošního   roku. Chápu, že jde o televizní produkci, ale   triky ve filmu jsou naprosto ubohé. Co do obsahu   ještě větší blbost. Pirani skáčí nad   hladinou jako delfíni, později jejich velikost   roste geometrickou řadou. Vrcholem je, když si   ryba doskočí desítky metrů nad hladinu a   chňapne helikopteru. Pod vodou s ní v tlamě   vypadá jako sumec s vážkou v tlamě. To už   musí být velká jako fotbalové hřiště.   Totální úlet! Do konce jsem se díval jen   kvůli tomu, abych si uvědomil, že kolikrát   nadávám na filmy stejného žánru, ale při tom   jsou to přímo skvosty!
jardiv
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.4.2011
Jde se na ryby
Ach, přiznávám, že na film jsem se podíval   jen díky nepříznivým komentářům na této   stránce. Jo, prostě se mi nechtělo věřit, že   jde o takovou perlu.
A přátelé komentátoři,   opravdu není co bych k vašim postřehům dodal.   Snad jen to, že zatímco v jiných filmech se   můžeme bavit hledáním nelogičností, tady   zajásáme, jestliže se nám podaří objevit   něco, co by logiku mělo. Asi nejvíc jsem se   nasmál (kromě pokusů hlavního hrdiny o   hláškování a dech beroucích triků) tomu,   když se piranhy „rozhodly“ udělat si výlet   na Floridu, ačkoliv měly pro své řádění k   dispozici celé pobřeží Jižní   Ameriky.
Vzhledem k naprosté absenci erotiky i   krvavé „řezničiny“ (což je u filmu tohoto   žánru překvapením), bych film doporučil pouze   žákům základních škol tak asi od 12ti do   14ti let.
Reklama
konai
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.12.2010
WTF? Tohle je opravdu z roku 2010? Já bych to   typoval tak na rok 1970 :D Hrozný obraz i efekty   a ten děj... Bez komentáře. Obsazení (jak už   to u TV filmů bývá) je otřesné a to platí i   o nesympatických postavách. Ve filmu není skoro   žádná akce (až na tu poslední, která je   "obrovská"), ale zato si divák užije   nudné kecání a nezajímavé alias trapné   zvraty. Řitka Video se pokusilo nejspíše tomuto   filmu udělat dobré jméno (nebo si prostě   chtěli vydělat jako vždycky), ale ještě víc   ho zveřejnili a odsoudili k zapomenutí.   Začínám tušit, že vydávají jen samé   sračky (po Hangáru 17 - no WOW). Jestli   toužíte zažít nehoráznou nudu a pocítit   nutkání rozflákat nějaký film o beton   DOPORUČUJI!
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.10.2010
JEDEN Z NAJHORŠÍCH HOROROV ZA POSLEDNÝCH 20 ROKOV
Na môj vkus je to jedna z najväčších blbosti,   čo som kedy videl. Námet k tomuto filmu je   hrozný...
A navyše tu nechýba ani politické   pozadie, ako to chodí vo väčšine amerických   filmoch.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih50049minih50049Twilight sága: Zatmění (2010) 
The Twilight Saga: Eclipse n
minih134312minih134312Bitva o Sevastopol (2015) 
Bitva za Sevastopol n
minih82549minih82549Běž domů, Ivane (2010) [TV film] 
n
minih14860minih14860Ohnivá sedla (1974) 
Blazing Saddles n
minih56586minih56586Zabijáci lesbických upírek (2009) 
Lesbian Vampire Killers n
minih113800minih113800Sám doma 5: Vánoční loupež (2012) [TV film] 
Home Alone: The Holiday Heist n
minih59976minih59976S borovou šiškou pod zády (1966) 
Käpy selän alla n
minih54670minih54670Únos za bílého dne (2009) [TV film] 
Taken in Broad Daylight n
minih10395minih10395Kokosy na sněhu (1993) 
Cool Runnings n
minih20776minih20776Tenkrát na Západě (1968) 
Once Upon a Time in the West n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Megapiraňa (2010) [TV film]Megapiraňa (2010) [TV film]Megapiraňa (2010) [TV film]Megapiraňa (2010) [TV film]
Reklama